Høyer Trondheim

Høstens vakreste kåper!

Vi har et enormt utvalg av flotte kåper i sortimentet i år, så nå har du muligheten til å kapre den perfekte kåpen for akkurat deg!
Det å investere i en nydelig kåpe i ordentlig god kvalitet er noe du vil ha glede av år etter år. Jakten etter den rette passformen, lengden, kragen og fargen vil vi påstå er over, for vi har noe for enhver!

I dagens blogginnlegg viser vi frem noe av utvalget som du finner hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden nå!

Klikk her for å se mer på nett, her finner du også priser og tilgjengelige størrelser av alt vi viser frem i dagens blogginnlegg. 

Max Mara

Max Mara er kjent for sine fantastiske kåper av høy kvalitet, og er en av våre største leverandører av akkurat det.  Hos Høyer Trondheim har vi et stort utvalg!

 

Weekend Max Mara

Weekend Max Mara er en annen del av Max Mara familien, men som fortsatt har en fantastisk kvalitet! Du finner merket hos Høyer Solsiden.

 

Selv om de italienske merkene briljerer i kåpe-segmentet har vi mange nydelige kåper fra andre kjente kvalitetsmerker som blant annet Vince, Sand, Mackage, See By Chloè og Munthe.

 

Velkommen innom for en hyggelig handel! Vi hjelper deg med å finne din favoritt. <3 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Salgsdager hos Høyer Solsiden

På tirsdag braker det løs med Salgsdager hos Høyer Solsiden! Her kan du sikre deg massevis av godbiter hele uka opptil -60%. Ingenting er som å handle flotte kvalitetsklær som du har god bruk for i høst til fine priser! Salgsdager varer fra tirsdag – lørdag,  og tilbudene gjelder kun i fysisk butikk. Velkommen! Her er det…

Dame

Nytt merke: MACKAGE

Eran Elfassy startet i moteindustrien ganske ung, og ble en del av brødrenes yttertøyfirma som spesialiserte seg på skinn mens han fortsatt gikk på skolen. Han ble inspirert av alt han lærte, men savnet design som hadde det lille ekstra. Derfor grunnla han Mackage i 1999. Han ville skape noe mer enn bare jakken du…

Dame

Sesongens yttertøy fra Cedrico!

Vinterjakkene fra Cedrico er endelig i butikk! Det norske merket har raskt blitt en stor favoritt siden det startet i 2011, og i år har vi modellene Monet, Mathe og Stella Vest hos Høyer Trondheim. Cedrico har stort fokus på design, funksjonalitet og komfort. Som et norskt merke er det vårt kalde klima og vår…

Høyer Trondheim

Nyheter til herregarderoben.

Fin strikk i gode kvaliteter er en nødvendighet i høstgarderoben. Vi har mange flotte klassikere fra merker som Morris, NN07 og Polo Ralph Lauren hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden. Her finner du alt du trenger for en stilig høstgarderobe, enten om du foretrekker en tradisjonell stil, eller om du følger trendbildet med sterke farger…