Høyer Trondheim

Høstens vakreste kåper!

Vi har et enormt utvalg av flotte kåper i sortimentet i år, så nå har du muligheten til å kapre den perfekte kåpen for akkurat deg!
Det å investere i en nydelig kåpe i ordentlig god kvalitet er noe du vil ha glede av år etter år. Jakten etter den rette passformen, lengden, kragen og fargen vil vi påstå er over, for vi har noe for enhver!

I dagens blogginnlegg viser vi frem noe av utvalget som du finner hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden nå!

Klikk her for å se mer på nett, her finner du også priser og tilgjengelige størrelser av alt vi viser frem i dagens blogginnlegg. 

Max Mara

Max Mara er kjent for sine fantastiske kåper av høy kvalitet, og er en av våre største leverandører av akkurat det.  Hos Høyer Trondheim har vi et stort utvalg!

 

Weekend Max Mara

Weekend Max Mara er en annen del av Max Mara familien, men som fortsatt har en fantastisk kvalitet! Du finner merket hos Høyer Solsiden.

 

Selv om de italienske merkene briljerer i kåpe-segmentet har vi mange nydelige kåper fra andre kjente kvalitetsmerker som blant annet Vince, Sand, Mackage, See By Chloè og Munthe.

 

Velkommen innom for en hyggelig handel! Vi hjelper deg med å finne din favoritt. <3 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Vårens fineste nyheter fra Moncler!

Endelig har vårens nyheter fra Moncler begynt å komme til både dame og herre! I år er det lyse farger som gjelder, noe som er helt perfekt i en nordisk vårgarderobe. Vi har fått inn flere stilige, nye modeller i tillegg til uslåelige klassikere som aldri går av moten. I tillegg til jakker og vester…

Herre

Vårnyheter fra Stone Island

Vårens nyheter fra Stone Island er endelig  i butikk!Kolleksjonen er preget av freshe farger og klassikere som egner seg godt i en stilig vår- og sommergarderobe. Vi har fått inn både bukser, shortser, jakker, hoodies, crewnecks og t-skjorter, men det forsvinner raskt! Stone Island er ikke tilgjengelig på nettbutikken, men vi sender selvfølgelig uansett! Bare…

Høyer Trondheim

ROTATE

Om du er på utkikk etter noe som kan krydre garderoben må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Den byr på alt fra lekre paljetter til røffe jeans med metallisk overflate som man kan style til både hverdags og fest! Rotate tilbyr alltid det lille ekstra, og vet å lage antrekk som gir…

Dame

Klassiske nyheter til dame!

Dette er nyhetene til den kvalitetsbevisste moteløven! Vi har fått inn lekre nyheter fra flere av våre favorittmerker, som blant annet Moncler, Max Mara, Gran Sasso og Busnel. Tidløst design med det lille ekstra i fantastiske kvaliteter er fellesbetegnelser for disse, og i dag viser vi frem noen favoritter! Dette er vakre antrekk som man…