Høyer Trondheim

Høstens vakreste kåper!

Vi har et enormt utvalg av flotte kåper i sortimentet i år, så nå har du muligheten til å kapre den perfekte kåpen for akkurat deg!
Det å investere i en nydelig kåpe i ordentlig god kvalitet er noe du vil ha glede av år etter år. Jakten etter den rette passformen, lengden, kragen og fargen vil vi påstå er over, for vi har noe for enhver!

I dagens blogginnlegg viser vi frem noe av utvalget som du finner hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden nå!

Klikk her for å se mer på nett, her finner du også priser og tilgjengelige størrelser av alt vi viser frem i dagens blogginnlegg. 

Max Mara

Max Mara er kjent for sine fantastiske kåper av høy kvalitet, og er en av våre største leverandører av akkurat det.  Hos Høyer Trondheim har vi et stort utvalg!

 

Weekend Max Mara

Weekend Max Mara er en annen del av Max Mara familien, men som fortsatt har en fantastisk kvalitet! Du finner merket hos Høyer Solsiden.

 

Selv om de italienske merkene briljerer i kåpe-segmentet har vi mange nydelige kåper fra andre kjente kvalitetsmerker som blant annet Vince, Sand, Mackage, See By Chloè og Munthe.

 

Velkommen innom for en hyggelig handel! Vi hjelper deg med å finne din favoritt. <3 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Eleganse og komfort: de nyeste herreplaggene fra Polo Ralph Lauren

Oppdag de nyeste trendene fra Polo Ralph Lauren til herre – en blanding av tidløs eleganse og moderne stil. Fra klassiske polo-skjorter til avslappede hverdagsplagg. Her vil du finne klassiske favoritter som passer for enhver anledning! Ta gjerne turen innom Høyer Trondheim eller Høyer Solsiden for å se nærmere på nyhetene. Om du ikke har…

Dame

OTRA EYEWEAR

Otra Eyewear er et internasjonalt solbrillemerke som tilbyr trendy og tidløse briller, med 100% UV-beskyttelse. Solbrillene kommer i flere farger og fasonger – så her er det mye å velge i! Bestselgeren som også har vist seg å bli vår favoritt denne våren og sommeren er modellen Echo. Den modellen har ovale brilleglass, og passer…

Dame

OPPDAG DE SISTE NYHETENE FRA ULLA JOHNSON

Ulla Johnson er kjent for sine feminine og sofistikerte design, og i dette blogginnlegget skal vi vise dere nyhetene som har ankommet! Plaggene i kolleksjonen består av jordtoner, og nydelige mønster som kombinerer luksus med en bohemsk-stil. Du er hjertelig velkommen til å ta turen innom vår butikk for å se nærmere på nyhetene fra…

Herre

Sesongens nyheter til herre

Sommeren er endelig her, og det er på tide å oppgradere garderoben med sesongens nyheter. Fra lette materialer til friske farger, byr herremote på mange spennende plagg og tilbehør som gjør det enkelt å kle seg stilig og komfortabelt i varmen. Vi håper du lar deg inspirere, og dersom du ønsker å se enda flere…