Høyer Solsiden

HØST PÅ SOLSIDEN

Den siste uka har vi virkelig fått kjent høstværet for fullt, og i den anledning viser Solsidengjengen sine beste plagg for ukene fremover 🙂 Endelig kan man ta frem gode gensere, skjerf, kåper og boots. Det er ingen tvil om at høsten er gjengens favorittsesong når det kommer til stil og antrekk!

fx9a4006

fx9a4026

fx9a4050

Kenny viser en fantastisk frakk fra Oscar Jacobson, og kombinerer den her med dress fra Frislid og sko fra RM Williams. Jakken funker bra til finere antrekk som dette, men også til en mer hverdagslig høstlook.

Malin velger en av høstens mest populære ullkjoler fra Designer’s Remix, som også finnes i lys grå. Vesken fra Michael Kors og skoene fra ATP fargelegger antrekket i høstlige farger.

fx9a4038

Hanne går for en lysere look – her med skjørt og genser i super kvalitet fra Morris. Skjerfene fra Mala Alisha er like populære hvert år, og står høyt på høstens ønskeliste sammen med skoene fra Stuart Weitzman 🙂

Kari viser en annen variant av ullkjolen fra Designer’s Remix med splitt i sidene. Vi elsker fargene på skjerfet fra Missoni, sammen med skinnjakken fra Ganni, skoene fra ATP og clutchen fra Cala&Jade!

fx9a4056

Gard kombinerer buksa fra Jacob Cohën med en tosidig vest fra Hackett, samt. en brunfarget genser fra Morris. Skjerfet fra Stenströms fresher opp antrekket enda mer!

Ole viser frem en blazer-nyhet fra Frislid i superfine farger med turtleneck fra John Smedley. Vi har fått inn genseren i mange fine farger, så det er bare å ta turen innom! Bruntonene fra blazeren henter han igjen i Frislid-buksa, og kjører sko fra Common Projects for et mer hverdagslig preg.

Det er ingen tvil om at fargerike antrekk er fint til gutta! 

fx9a4025

Høyer Solsiden-gjengen ønsker deg velkommen innom for en hyggelig handel til høstsesongen! Følg oss gjerne på snapchat @hoyersolsiden for oppdateringer fra butikken 🙂 Ha en fin torsdag videre!

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame

Moncler er en forkortelse for Monestier-de-Clermont, som er en liten landsby i alpene, og merket startet sitt eventyr med å lage robuste soveposer og utstyr til tøffe eventyrere i alpene. De ble kjent for sin gode kvalitet og sterke materiale.  Til og med det franske skilandslaget var i fult utstyr fra Moncler i 1966. Det var ikke…

Dame

Høstens fineste nyheter fra Ganni

Vi har fått inn utrolig mange flotte nyheter fra alle våre favorittmerker den siste tiden, så nå er det perfekt timing for å oppgradere garderoben på. Vi hjelper deg gjerne med å finne dine personlige favoritter! Hos Høyer Solsiden har det akkurat kommet en fantastisk kolleksjon fra Ganni som krydrer garderoben med det lille ekstra….

Dame

Klassisk høstmote

Det er ingen tvil om at høsten har meldt sin ankomst. Bladene er godt i gang med å skifte farge, og temperaturen kryper nedover. Heldigvis er høstmoten noe av det fineste vi vet, og butikken er fylt til randen av lekre nyheter. Om man ønsker å bygge en tidløs høstgarderobe er det lurt å investere…

Herre

Sesongens jakker fra Moncler til herre

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben, og er noe du kan ha glede av år…