Høyer Trondheim

Historien om Replay

«Jeans are more than just a piece of clothing. They do not only last for a season. Jeans blend with the body, are moulded by the body into an indissoluble whole, becoming one with the wearer in a sublime symbiosis. Jeans reflect just who we are – slipped on in seconds, shaped over the years as the fabric adapts to and enhances every single curve and fold.

This is why they’re so sexy. This is why they’re still so rebellious, still a symbol of dressing and thinking outside the box. Above all, this is what makes them so unique. No two pairs are ever the same, just as no two people are ever the same. Yet there’s nothing haute couture or high class about jeans. They’re democratic.»

– www.replayjeans.com

Cladiuo Buziol ble født i 1957 i en liten by i Italia, rundt 5 mil fra Venezia. Foreldrene hans drev en liten klesbutikk, og faren videreførte talentet som skredder videre til sønnen. Cladiuo fikk raskt frihet til å formidle kreativitet gjennom å produsere skjorter for familiens butikk, der han selv designet det han gjerne ønsket å gå i selv, men som ikke ble ble produsert av andre.
Han fikk tidlig ideen om å produsere klær som minnet om fortiden, men som også representerte fremtiden og de årlige trendene som endret seg.

Det var under fotball VM i 1978 Claudio kom opp med navnet «REPLAY». Det var under denne cupen det var for første gang mulig å se deler av kampen i reprise, og dermed fikk Claudio en idé! På grunn av det enkle uttrykket som symboliserte den typen klær Claudio ønsket å lage, registrerte han varemerket REPLAY i en alder av 21. Hvorfor Replay? Jo, han ønsket å produsere casual wear med en bit av 50-tallsstilen fra Amerika blandet sammen med innovasjon både innen design og stoff.

I de siste årene har dongeri virkelig vært tilbake i vinden, og vi ser det som engang ble symbolisert som rebelsk i alskens stoff  som jeans, kjole eller jakke. Et par jeans er kanskje et av de viktigste delene av et klesskap, da det er tidløst og kan brukes både til hverdags og som en kul kontrast i en mer pyntet anledning. Replay ble på 80-tallet raskt en favoritt blant kjendiser og moteinteresserte som ønsket den italienske formen som var inspirert av et tidløst design. Derfor finnes også den klassiske 5-pocket stilen enda i hver eneste modell. Enda i dag er jeanskolleksjonene preget av tidløse design blandet med moteriktige preg, uansett om det er skinny jeans eller boyfriend jeans. Kun den beste dongerikvaliteten er brukt, og det er derfor også modellene fra Replay er en stor favoritt blant de ansatte på Høyer, både med tanke på komfort, passform og på holdbarhet. Hver eneste stoff bit er nøye formet og sydd sammen, for å garantere perfekt passform allerede fra første bruk.

REPLAY har i en stund vært sponsor av et av verdens mest kjente fotballlag, FC Barcelona. De fikk den heldige oppgaven av å kle opp fotballlaget utenfor fotballbanen. Under her ser du noen av spillerne med i reklamesnutt for den kjente modellen «Hyperflex». Denne modellen, og den nyeste modellen «Touch» er definitivt en stor favoritt blant de ansatte på Høyer. Veldig komfortabel, og ikke minst er de stretchy uten å miste passformen!!

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

På ønskelisten nå!

Høsten kan by på varierende vær, og antrekk med skjørt, boots og strømpebukse kombinert med strikk og fine kåper er noe som er perfekt til å regulere temperatur, men som også er veldig fint og komfortabelt. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk vi har på vår egen ønskeliste nå! Skjørt i kord og…

Dame

Siste nytt hos Høyer Solsiden

Et garderobeskifte er i luften, og Høyer Solsiden har alt du trenger for å krydre garderoben med flotte antrekk denne sesongen. Enten om du er på utkikk etter noe til jobb, hverdags eller fest har vi et stort utvalg. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk som står på ønskelisten nå.   Et delikat,…

Dame

Nyheter fra Busnel

Om du er på utkikk etter plagg som holder seg godt, som er klassiske, stilrene og rett og slett nydelige tilskudd til garderoben burde du sjekke ut Busnel! Busnel har vært i motebildet lenge, og kolleksjonene har noe til enhver. Dette er plagg du enkelt kan tilpasse din personlige stil. Denne sesongen er det dunvester,…

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…