Høyer Trondheim

Historien om Mont Blanc

Hvis vi går litt over hundre år tilbake i tid, hvordan var ting da?
Fjernsynet eksisterte ikke, og det var i alle fall ikke noe som het smart-telefon eller apper.
Nei, på den tiden var det ikke noe aircondition, men god gammeldags vedfyring og te-lysestaker.
La oss gå tilbake til år 1906, til en liten fabrikk i den tyske byen Hamburg –
en fabrikk med tre menn, som ble pionerer i sin tid med oppfinnelsen av et integrert blekkpåfyllingssystem inne i selve pennen.

Dette var starten på Mont Blanc.

I 1909 kom «Simplo Filler Pen» til verden – en penn som garanterte at blekket i pennen ikke begynte å lekke og renne utover det pene antrekket.

I 1913 kom den velkjente Mont Blanc-logoen. «Sekskanten» er et symbol på fjellet Mont Blanc i Alpene, som også kan bindes til Mont Blancs viktigste grunnprinsipper: «den aller beste kvaliteten» og «det fineste av europeisk håndarbeid.» Det tok ikke lenge før denne logoen ble gjenkjent verden over, da Hamburg i sin tid var en inngangsbillett til resten av verden.

1924 – Nåtidens kanskje mest velkjente skriveinstrument «Mont Blanc Meisterstück» ble lansert. Den symboliserte et mesterverk av håndarbeid. Den ble fort et luksusikon, ga den ultimate skriveopplevelsen, og ble et symbol for skrivekulturen på den tiden. Senere har Meisterstück av typen 149 blitt brukt av…..

VERDENSLEDERE


John F. Kennedy i 1963 – der den velkjente Meisterstück 149 først ble brukt med hele verden som publikum.


Queen Elizabeth.


Barack Obama.

SPIONER SOM REDDER VERDEN


Meisterstück-kolleksjonen har vi i butikken, og du kan velge den du tror vil passe deg best – enten det er til en viktig kontraktsignering eller for å skrive ned korte notater.

Det er ikke bare de fantastiske pennene Mont Blanc tilbyr. I butikken finner du også et utvalg av small leather goods, belter og reiseutstyr.

 

La Mont Blanc fortelle din historie – ta turen innom butikken og finn din rette Mont Blanc penn! Velkommen 🙂

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Vårens fineste nyheter fra Moncler!

Endelig har vårens nyheter fra Moncler begynt å komme til både dame og herre! I år er det lyse farger som gjelder, noe som er helt perfekt i en nordisk vårgarderobe. Vi har fått inn flere stilige, nye modeller i tillegg til uslåelige klassikere som aldri går av moten. I tillegg til jakker og vester…

Herre

Vårnyheter fra Stone Island

Vårens nyheter fra Stone Island er endelig  i butikk!Kolleksjonen er preget av freshe farger og klassikere som egner seg godt i en stilig vår- og sommergarderobe. Vi har fått inn både bukser, shortser, jakker, hoodies, crewnecks og t-skjorter, men det forsvinner raskt! Stone Island er ikke tilgjengelig på nettbutikken, men vi sender selvfølgelig uansett! Bare…

Høyer Trondheim

ROTATE

Om du er på utkikk etter noe som kan krydre garderoben må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Den byr på alt fra lekre paljetter til røffe jeans med metallisk overflate som man kan style til både hverdags og fest! Rotate tilbyr alltid det lille ekstra, og vet å lage antrekk som gir…

Dame

Klassiske nyheter til dame!

Dette er nyhetene til den kvalitetsbevisste moteløven! Vi har fått inn lekre nyheter fra flere av våre favorittmerker, som blant annet Moncler, Max Mara, Gran Sasso og Busnel. Tidløst design med det lille ekstra i fantastiske kvaliteter er fellesbetegnelser for disse, og i dag viser vi frem noen favoritter! Dette er vakre antrekk som man…