Høyer Trondheim

Historien om Mont Blanc

Hvis vi går litt over hundre år tilbake i tid, hvordan var ting da?
Fjernsynet eksisterte ikke, og det var i alle fall ikke noe som het smart-telefon eller apper.
Nei, på den tiden var det ikke noe aircondition, men god gammeldags vedfyring og te-lysestaker.
La oss gå tilbake til år 1906, til en liten fabrikk i den tyske byen Hamburg –
en fabrikk med tre menn, som ble pionerer i sin tid med oppfinnelsen av et integrert blekkpåfyllingssystem inne i selve pennen.

Dette var starten på Mont Blanc.

I 1909 kom «Simplo Filler Pen» til verden – en penn som garanterte at blekket i pennen ikke begynte å lekke og renne utover det pene antrekket.

I 1913 kom den velkjente Mont Blanc-logoen. «Sekskanten» er et symbol på fjellet Mont Blanc i Alpene, som også kan bindes til Mont Blancs viktigste grunnprinsipper: «den aller beste kvaliteten» og «det fineste av europeisk håndarbeid.» Det tok ikke lenge før denne logoen ble gjenkjent verden over, da Hamburg i sin tid var en inngangsbillett til resten av verden.

1924 – Nåtidens kanskje mest velkjente skriveinstrument «Mont Blanc Meisterstück» ble lansert. Den symboliserte et mesterverk av håndarbeid. Den ble fort et luksusikon, ga den ultimate skriveopplevelsen, og ble et symbol for skrivekulturen på den tiden. Senere har Meisterstück av typen 149 blitt brukt av…..

VERDENSLEDERE


John F. Kennedy i 1963 – der den velkjente Meisterstück 149 først ble brukt med hele verden som publikum.


Queen Elizabeth.


Barack Obama.

SPIONER SOM REDDER VERDEN


Meisterstück-kolleksjonen har vi i butikken, og du kan velge den du tror vil passe deg best – enten det er til en viktig kontraktsignering eller for å skrive ned korte notater.

Det er ikke bare de fantastiske pennene Mont Blanc tilbyr. I butikken finner du også et utvalg av small leather goods, belter og reiseutstyr.

 

La Mont Blanc fortelle din historie – ta turen innom butikken og finn din rette Mont Blanc penn! Velkommen 🙂

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…