Høyer Trondheim

Historien om Mont Blanc

Hvis vi går litt over hundre år tilbake i tid, hvordan var ting da?
Fjernsynet eksisterte ikke, og det var i alle fall ikke noe som het smart-telefon eller apper.
Nei, på den tiden var det ikke noe aircondition, men god gammeldags vedfyring og te-lysestaker.
La oss gå tilbake til år 1906, til en liten fabrikk i den tyske byen Hamburg –
en fabrikk med tre menn, som ble pionerer i sin tid med oppfinnelsen av et integrert blekkpåfyllingssystem inne i selve pennen.

Dette var starten på Mont Blanc.

I 1909 kom «Simplo Filler Pen» til verden – en penn som garanterte at blekket i pennen ikke begynte å lekke og renne utover det pene antrekket.

I 1913 kom den velkjente Mont Blanc-logoen. «Sekskanten» er et symbol på fjellet Mont Blanc i Alpene, som også kan bindes til Mont Blancs viktigste grunnprinsipper: «den aller beste kvaliteten» og «det fineste av europeisk håndarbeid.» Det tok ikke lenge før denne logoen ble gjenkjent verden over, da Hamburg i sin tid var en inngangsbillett til resten av verden.

1924 – Nåtidens kanskje mest velkjente skriveinstrument «Mont Blanc Meisterstück» ble lansert. Den symboliserte et mesterverk av håndarbeid. Den ble fort et luksusikon, ga den ultimate skriveopplevelsen, og ble et symbol for skrivekulturen på den tiden. Senere har Meisterstück av typen 149 blitt brukt av…..

VERDENSLEDERE


John F. Kennedy i 1963 – der den velkjente Meisterstück 149 først ble brukt med hele verden som publikum.


Queen Elizabeth.


Barack Obama.

SPIONER SOM REDDER VERDEN


Meisterstück-kolleksjonen har vi i butikken, og du kan velge den du tror vil passe deg best – enten det er til en viktig kontraktsignering eller for å skrive ned korte notater.

Det er ikke bare de fantastiske pennene Mont Blanc tilbyr. I butikken finner du også et utvalg av small leather goods, belter og reiseutstyr.

 

La Mont Blanc fortelle din historie – ta turen innom butikken og finn din rette Mont Blanc penn! Velkommen 🙂

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Eleganse og komfort: de nyeste herreplaggene fra Polo Ralph Lauren

Oppdag de nyeste trendene fra Polo Ralph Lauren til herre – en blanding av tidløs eleganse og moderne stil. Fra klassiske polo-skjorter til avslappede hverdagsplagg. Her vil du finne klassiske favoritter som passer for enhver anledning! Ta gjerne turen innom Høyer Trondheim eller Høyer Solsiden for å se nærmere på nyhetene. Om du ikke har…

Dame

OTRA EYEWEAR

Otra Eyewear er et internasjonalt solbrillemerke som tilbyr trendy og tidløse briller, med 100% UV-beskyttelse. Solbrillene kommer i flere farger og fasonger – så her er det mye å velge i! Bestselgeren som også har vist seg å bli vår favoritt denne våren og sommeren er modellen Echo. Den modellen har ovale brilleglass, og passer…

Dame

OPPDAG DE SISTE NYHETENE FRA ULLA JOHNSON

Ulla Johnson er kjent for sine feminine og sofistikerte design, og i dette blogginnlegget skal vi vise dere nyhetene som har ankommet! Plaggene i kolleksjonen består av jordtoner, og nydelige mønster som kombinerer luksus med en bohemsk-stil. Du er hjertelig velkommen til å ta turen innom vår butikk for å se nærmere på nyhetene fra…

Herre

Sesongens nyheter til herre

Sommeren er endelig her, og det er på tide å oppgradere garderoben med sesongens nyheter. Fra lette materialer til friske farger, byr herremote på mange spennende plagg og tilbehør som gjør det enkelt å kle seg stilig og komfortabelt i varmen. Vi håper du lar deg inspirere, og dersom du ønsker å se enda flere…