Høyer Solsiden

Guttas ønskeliste

Salget har allerede vart i en uke, men du er enda ikke for sen til å finne noe som passer! På søndag viste vi dere hva som sto på ønskelista til jentene fra Høyer, og i dag er det guttas tur å vise dere. Det dere finner av salgsvarer er fra vår/sommer 2016, og kanskje har dere tidligere sett noen av guttene kledd i klærne fra salget allerede i butikken. I dag viser vi dere Ole og Kenny fra Solsiden, og Martin og William fra Midtbyen sine ønskelister.

OLE

1. Ole er ofte ut å går tur. Lettdunjakken fra Parajumper er derfor perfekt å bruke når høsten kommer til Trondheim om ikke lenge .
2. Ole er glad i å pynte seg, og er ofte å bli sett i dress. Dressen fra Oscar Jacobson er favoritt blant flere av guttene, og står på ønskelista hos de fleste.
3. I år har vi vært heldige med været i Trondheim, og dette har Ole utnyttet ved å bruke lette plagg som piqué og shorts. Settet fra Morris finner du i flere forskjellige farger.
4. Et av nøkkelplaggene i Oles garderobe er definitivt blazeren, og man ser han sjeldent uten. Blazeren fra Frislid Trend er definitivt høyt oppe på ønskelista, da den piffer opp et hvert antrekk med den sommerblå fargen.

oleeee

Kenny

1. I sommer har det vært lyse bukser sammen med mørke skjorter Kenny har favorisert. Han ser både fresh og sommerlig ut i skjorten fra Morris, og buksen fra Oscar Jacobson.
2. Også Kenny er en sporty gutt i hverdagen, og lettdunjakken fra Parajumper står høyt på Kennys ønskeliste nå som høsten nærmer seg.
3. Kenny er definitivt en blazer-mann, og vi ser også han sjeldent uten blazer. Fra SS16-kolleksjon i år falt valget på denne i lysegrå fra Morris.


Kenny1

William

  1. William studerer ved NTNU, og mot skolestart har han ønsket seg plagg som er lette å bare slenge rett på. Om været holder seg, skal han uten tvil kjøpe piquén fra J. Lindeberg og shortsen fra Morris. Disse har vi i mange forskjellige farger, så her er det bare å velge etter favorittfargene!
    2. Buksen fra Oscar Jacobson har lenge vært en favoritt hos gutta på Høyer. Den kan fint kombineres med en blazer, eller en enkel cardigan.
    3. I formelle anledninger nøler ikke William med å dra frem dressen. I år valgte han seg ut en lysegrå dress fra Frislid Trend.


PicMonkey Collage

Martin

1. Martin er glad i genserne fra Morris, da de fint kan brukes alene eller under en blazer om man vil være litt mer pyntet. Her i en lys bomullgenser som passer perfekt nå mot skolestart, og høsten.
2. Martin er student ved BI, og til skolestart har han satt dette preppye antrekket øverst på ønskelisten. Antrekket er supercomfy, og passer perfekt å bruke på en lengre skoledag. Både vesten og genseren fra Morris finner du nå på salg!

3. Når Martin ikke er på jobb, er han glad i å være med kompisene sine. I sommer da det har vært fint vær har de tilbringt dagene mye ute, og da har settet fra NN07 vært perfekt å bruke! Antrekket er både comfy, og ser kult ut.

martin1

Vi håper guttas ønskelister var til inspirasjon! Nå er det bare å komme innom, så hjelper vi mer enn gjerne med deres egen ønskeliste 🙂

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Glitter og stas hos Høyer

Nå er vi midt i sesongen for julebord, venninnetreff, nyttårsfester og mange andre hyggelige anledninger i rekke og rad! Det føles så deilig å pynte seg igjen, og vi gleder oss til å ta på oss de fineste kjolene vi har for å skape nye minner med de vi er glade i. Har du antrekket…

Høyer Trondheim

Nytt merke: Fusalp

I 1952 bestemte to visjonære skreddere fra Annecy seg for å introdusere entreprenørskap til deres CV ved å lage skiplagg, inkludert de tettsittende ‘fuseau’ buksene som er populære den dag i dag. Slik så Fusalp dagens lys. Fusalp ble født i hjertet av de franske Alpene, og har fått navnet sitt fra en forkortelse av…

Høyer Trondheim

Julestemning hos Høyer Solsiden

Solsiden har fått på seg juledrakten med glitrende lys og juledekorasjoner! Skøytebanen har også åpnet for sesongen, og vi klarte nesten ikke vente med å knyte på oss skøytene for å danse på isen. Enkelte deler av Trondheim fikk til og med sesongens første snø i natt! Det oser julestemning på Solsiden nå, og om…

Høyer Trondheim

På ønskelisten fra Zimmermann

Dersom du er på utkikk etter en ny wow-kjole må du sjekke ut nyhetene fra Zimmermann! Disse har herlige farger med spektakulære detaljer, og er kjolene som høster mange komplimenter. Dette er antrekkene som gjør de spesielle anledningene enda mer minnerike. Zimmermann finner du hos Høyer Trondheim, men vi sender over hele landet! Ta kontakt med oss…