Høyer Solsiden

Guttas ønskeliste

Salget har allerede vart i en uke, men du er enda ikke for sen til å finne noe som passer! På søndag viste vi dere hva som sto på ønskelista til jentene fra Høyer, og i dag er det guttas tur å vise dere. Det dere finner av salgsvarer er fra vår/sommer 2016, og kanskje har dere tidligere sett noen av guttene kledd i klærne fra salget allerede i butikken. I dag viser vi dere Ole og Kenny fra Solsiden, og Martin og William fra Midtbyen sine ønskelister.

OLE

1. Ole er ofte ut å går tur. Lettdunjakken fra Parajumper er derfor perfekt å bruke når høsten kommer til Trondheim om ikke lenge .
2. Ole er glad i å pynte seg, og er ofte å bli sett i dress. Dressen fra Oscar Jacobson er favoritt blant flere av guttene, og står på ønskelista hos de fleste.
3. I år har vi vært heldige med været i Trondheim, og dette har Ole utnyttet ved å bruke lette plagg som piqué og shorts. Settet fra Morris finner du i flere forskjellige farger.
4. Et av nøkkelplaggene i Oles garderobe er definitivt blazeren, og man ser han sjeldent uten. Blazeren fra Frislid Trend er definitivt høyt oppe på ønskelista, da den piffer opp et hvert antrekk med den sommerblå fargen.

oleeee

Kenny

1. I sommer har det vært lyse bukser sammen med mørke skjorter Kenny har favorisert. Han ser både fresh og sommerlig ut i skjorten fra Morris, og buksen fra Oscar Jacobson.
2. Også Kenny er en sporty gutt i hverdagen, og lettdunjakken fra Parajumper står høyt på Kennys ønskeliste nå som høsten nærmer seg.
3. Kenny er definitivt en blazer-mann, og vi ser også han sjeldent uten blazer. Fra SS16-kolleksjon i år falt valget på denne i lysegrå fra Morris.


Kenny1

William

  1. William studerer ved NTNU, og mot skolestart har han ønsket seg plagg som er lette å bare slenge rett på. Om været holder seg, skal han uten tvil kjøpe piquén fra J. Lindeberg og shortsen fra Morris. Disse har vi i mange forskjellige farger, så her er det bare å velge etter favorittfargene!
    2. Buksen fra Oscar Jacobson har lenge vært en favoritt hos gutta på Høyer. Den kan fint kombineres med en blazer, eller en enkel cardigan.
    3. I formelle anledninger nøler ikke William med å dra frem dressen. I år valgte han seg ut en lysegrå dress fra Frislid Trend.


PicMonkey Collage

Martin

1. Martin er glad i genserne fra Morris, da de fint kan brukes alene eller under en blazer om man vil være litt mer pyntet. Her i en lys bomullgenser som passer perfekt nå mot skolestart, og høsten.
2. Martin er student ved BI, og til skolestart har han satt dette preppye antrekket øverst på ønskelisten. Antrekket er supercomfy, og passer perfekt å bruke på en lengre skoledag. Både vesten og genseren fra Morris finner du nå på salg!

3. Når Martin ikke er på jobb, er han glad i å være med kompisene sine. I sommer da det har vært fint vær har de tilbringt dagene mye ute, og da har settet fra NN07 vært perfekt å bruke! Antrekket er både comfy, og ser kult ut.

martin1

Vi håper guttas ønskelister var til inspirasjon! Nå er det bare å komme innom, så hjelper vi mer enn gjerne med deres egen ønskeliste 🙂

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…