Høyer Solsiden

Guttas ønskeliste

Salget har allerede vart i en uke, men du er enda ikke for sen til å finne noe som passer! På søndag viste vi dere hva som sto på ønskelista til jentene fra Høyer, og i dag er det guttas tur å vise dere. Det dere finner av salgsvarer er fra vår/sommer 2016, og kanskje har dere tidligere sett noen av guttene kledd i klærne fra salget allerede i butikken. I dag viser vi dere Ole og Kenny fra Solsiden, og Martin og William fra Midtbyen sine ønskelister.

OLE

1. Ole er ofte ut å går tur. Lettdunjakken fra Parajumper er derfor perfekt å bruke når høsten kommer til Trondheim om ikke lenge .
2. Ole er glad i å pynte seg, og er ofte å bli sett i dress. Dressen fra Oscar Jacobson er favoritt blant flere av guttene, og står på ønskelista hos de fleste.
3. I år har vi vært heldige med været i Trondheim, og dette har Ole utnyttet ved å bruke lette plagg som piqué og shorts. Settet fra Morris finner du i flere forskjellige farger.
4. Et av nøkkelplaggene i Oles garderobe er definitivt blazeren, og man ser han sjeldent uten. Blazeren fra Frislid Trend er definitivt høyt oppe på ønskelista, da den piffer opp et hvert antrekk med den sommerblå fargen.

oleeee

Kenny

1. I sommer har det vært lyse bukser sammen med mørke skjorter Kenny har favorisert. Han ser både fresh og sommerlig ut i skjorten fra Morris, og buksen fra Oscar Jacobson.
2. Også Kenny er en sporty gutt i hverdagen, og lettdunjakken fra Parajumper står høyt på Kennys ønskeliste nå som høsten nærmer seg.
3. Kenny er definitivt en blazer-mann, og vi ser også han sjeldent uten blazer. Fra SS16-kolleksjon i år falt valget på denne i lysegrå fra Morris.


Kenny1

William

  1. William studerer ved NTNU, og mot skolestart har han ønsket seg plagg som er lette å bare slenge rett på. Om været holder seg, skal han uten tvil kjøpe piquén fra J. Lindeberg og shortsen fra Morris. Disse har vi i mange forskjellige farger, så her er det bare å velge etter favorittfargene!
    2. Buksen fra Oscar Jacobson har lenge vært en favoritt hos gutta på Høyer. Den kan fint kombineres med en blazer, eller en enkel cardigan.
    3. I formelle anledninger nøler ikke William med å dra frem dressen. I år valgte han seg ut en lysegrå dress fra Frislid Trend.


PicMonkey Collage

Martin

1. Martin er glad i genserne fra Morris, da de fint kan brukes alene eller under en blazer om man vil være litt mer pyntet. Her i en lys bomullgenser som passer perfekt nå mot skolestart, og høsten.
2. Martin er student ved BI, og til skolestart har han satt dette preppye antrekket øverst på ønskelisten. Antrekket er supercomfy, og passer perfekt å bruke på en lengre skoledag. Både vesten og genseren fra Morris finner du nå på salg!

3. Når Martin ikke er på jobb, er han glad i å være med kompisene sine. I sommer da det har vært fint vær har de tilbringt dagene mye ute, og da har settet fra NN07 vært perfekt å bruke! Antrekket er både comfy, og ser kult ut.

martin1

Vi håper guttas ønskelister var til inspirasjon! Nå er det bare å komme innom, så hjelper vi mer enn gjerne med deres egen ønskeliste 🙂

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Drøm deg bort i nyheter fra By Malina

By Malina har lenge vært en favoritt hos oss med sine lekne design og herlige farger.  Det svenske merket har skjønt hva vi ønsker oss, og det er alltid gøy å pakke ut nyhetene som de leverer. I dagens blogginnlegg viser vi frem en smakebit av det du finner i butikk nå! Du kan også…

Dame

Zimmermann news!

Det er ekstra god stemning på Høyer om dagen med 17. mai like rundt hjørnet, vi skimter sol på værmeldingen, og nyhetene strømmer inn! Vi har fått enda en levering fra Zimmermann med fantastiske kjoler i lin og luftige sett i silke. Dette er plagg som gjør at vi ser sommeren tydeligere i horisonten, og…

Dame

GANNI GIRLS

Er du på utkikk etter noen kule statement plagg du kan bruke mye fremover? Da må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Ganni som akkurat har kommet hos Høyer Solsiden. Vi har særlig forelsket oss i den herlige grønnfargen som går igjen i flere av plaggene! I dag viser vi frem noe av utvalget….

Herre

Fire flotte dresser til festsesongen!

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…