Høyer Trondheim

Gull og glitter

Dersom du skal i bryllup eller andre selskap i sommer, så må du ta turen innom Høyer Trondheim! Vi har massevis av nydelige selskapskjoler i forskjellige farger, print, lengder og tekstiler. I tillegg har vi et fantastisk utvalg av sko og tilbehør! Vi hjelper gjerne til med å finne kjoler, sko og vesker som er perfekt til deg! La deg bli inspirert av dagens blogginnlegg ♥ Velkommen innom!

 

 

ODA

Alice & Oliva lager fantastiske kjoler som skiller seg ut på en delikat måte. Oda har på seg en favoritt med skrått snitt og  passform! Kjolen er laget av et lett materiale som gir den et nydelig fall, og danser i vinden. Dette er definitivt en kjole som snur hoder, spesielt kombinert med tilbehør fra Jimmy Choo! Vi har fått inn vakre selskapsvesker som gir enhver kjole et ekstra løft, og de populære glitterskoene er ikke bare lekre å se på, men også gode på foten!

 

 

Kjole Alice & Olivia 4899,-  Sko Jimmy Choo 4899,- Veske Jimmy Choo 10199,-

ANDREA

Andrea har på seg en flott kjole fra M Missoni. Denne ble vi utsolgt for på et blunk, men vi har andre nydelige alternativer som for eksempel den Elisabeth har på seg på bildene under. Andrea har også tilbehør fra Jimmy Choo. Det fine med disse selskapsveskene er at de er både sølv og gull som gjør de veldig anvendelige, og passer til både lyse og mørke antrekk.

Elisabeth

Elisabeth har på seg en av de nyeste kjolene som har kommet til butikken. Denne har vakre farger og glittertråder som gjør den veldig spesiell. Her har vi også valgt selskapsvesken fra Jimmy Choo, og Valentinosko i pudder som passer perfekt til fargene på kjolen.

Kjole M Missoni 10399,- Veske Jimmy Choo 10199,- Sko Valentino 7299,- 

 

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Drøm deg bort i nyheter fra By Malina

By Malina har lenge vært en favoritt hos oss med sine lekne design og herlige farger.  Det svenske merket har skjønt hva vi ønsker oss, og det er alltid gøy å pakke ut nyhetene som de leverer. I dagens blogginnlegg viser vi frem en smakebit av det du finner i butikk nå! Du kan også…

Dame

Zimmermann news!

Det er ekstra god stemning på Høyer om dagen med 17. mai like rundt hjørnet, vi skimter sol på værmeldingen, og nyhetene strømmer inn! Vi har fått enda en levering fra Zimmermann med fantastiske kjoler i lin og luftige sett i silke. Dette er plagg som gjør at vi ser sommeren tydeligere i horisonten, og…

Dame

GANNI GIRLS

Er du på utkikk etter noen kule statement plagg du kan bruke mye fremover? Da må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Ganni som akkurat har kommet hos Høyer Solsiden. Vi har særlig forelsket oss i den herlige grønnfargen som går igjen i flere av plaggene! I dag viser vi frem noe av utvalget….

Herre

Fire flotte dresser til festsesongen!

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…