Dame

Gavetips til kvinnen i ditt liv! <3

Nå er både morsdag og Valentines like rundt hjørnet, og da er det ekstra stas å gi en liten (eller stor) oppmerksomhet til kvinnene i vårt liv. Høyer er en stor gavebutikk i seg selv, så her finner du garantert noe som faller i smak, og i dagens blogginnlegg viser vi frem noen av de mest populære gavene til månedens store merkedager.

Gaver som glitrer er alltid populært, og vi har et stort utvalg fra Lily & Rose og Maanesten. Her finner du noe for enhver, uansett stil!

En flott veske er noe hun kan bruke mye, og garantert kommer til å sette stor pris på! Nå har vi akkurat fått nyheter og påfyll av favoritter fra Cala Jade, blant annet lekre Misu Bag. Enten om hun vil ha en liten mini, eller den største modellen som jobbveske.

 

Litt friske pust til hjemmet blir også satt pris på, og vi har masse fint fra Missoni Home, Mor, Voluspa og hos butikken vår i Midtbyen finner du også Jonathan Adler.

 

Til den frosne passer det godt med en varm lue, et lekkert skjerf eller noen deilige tøfler og hansker!

By Malene Birger er en stor favoritt, og her har vi mange fine klær og tilbehør som garantert faller i smak. Vesker og kortholdere fra Marc Jacobs er også veldig populært!

 

På butikken vår i Midtbyen har vi også en egen Luxury-avdeling med mye fint å velge mellom fra Valentino, Chloè og Balmain!

 

 

Processed with VSCO with k3 preset

 

 

Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte gaven, og vi pakker selvfølgelig inn i nydelig papir for deg!

 

 

 

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Winter wonderland med FUSALP

Når det gjelder skimerker som har klart å forene stil og funksjonalitet, kan få konkurrere med det franske merket Fusalp. Med et arv som strekker seg over seks tiår, har dette merket konsekvent levert ski- og vinterklær av høy kvalitet, kombinert med en estetisk appell som virkelig skiller seg ut. Fusalp-appellen strekker seg langt utover…

Dame

BLACK FRIDAY!

Velkommen til Black Friday hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden! Nå har du en sjelden mulighet til å kapre mange av sesongens varer på 20% til dame og herre! Kryss av det du har på ønskelisten med en god rabatt, tilbudet gjelder kun fredag 24.11. Ta turen innom for å gjøre sesongens beste kjøp! Vi…

Dame

Put your party-shoes on!

Glitter og glam er i fokus for tiden, og en nydelig kjole stråler enda mer med et par lekre hæler som komplementerer antrekket! Ikke nok med at vi har sesongens flotteste antrekk, vi har også et stort utvalg av eventyrlige sko fra mange ikoniske motehus! Med noen vakre sko på beina kan man gi et…

Dame

Antrekket finner du hos Høyer!

Har du en full kalender fremover med festlige kvelder? Er du på jakt etter årets julekjole? Da må du fortsette å bla i dette innlegget.Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden har det kommet masse fine nyheter med både glitter og stas, så du finner helt sikkert noen nye favoritter hos oss. Jul eller ei, så…