Dame

Gavetips til kvinnen i ditt liv! <3

Nå er både morsdag og Valentines like rundt hjørnet, og da er det ekstra stas å gi en liten (eller stor) oppmerksomhet til kvinnene i vårt liv. Høyer er en stor gavebutikk i seg selv, så her finner du garantert noe som faller i smak, og i dagens blogginnlegg viser vi frem noen av de mest populære gavene til månedens store merkedager.

Gaver som glitrer er alltid populært, og vi har et stort utvalg fra Lily & Rose og Maanesten. Her finner du noe for enhver, uansett stil!

En flott veske er noe hun kan bruke mye, og garantert kommer til å sette stor pris på! Nå har vi akkurat fått nyheter og påfyll av favoritter fra Cala Jade, blant annet lekre Misu Bag. Enten om hun vil ha en liten mini, eller den største modellen som jobbveske.

 

Litt friske pust til hjemmet blir også satt pris på, og vi har masse fint fra Missoni Home, Mor, Voluspa og hos butikken vår i Midtbyen finner du også Jonathan Adler.

 

Til den frosne passer det godt med en varm lue, et lekkert skjerf eller noen deilige tøfler og hansker!

By Malene Birger er en stor favoritt, og her har vi mange fine klær og tilbehør som garantert faller i smak. Vesker og kortholdere fra Marc Jacobs er også veldig populært!

 

På butikken vår i Midtbyen har vi også en egen Luxury-avdeling med mye fint å velge mellom fra Valentino, Chloè og Balmain!

 

 

Processed with VSCO with k3 preset

 

 

Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte gaven, og vi pakker selvfølgelig inn i nydelig papir for deg!

 

 

 

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

TOILLDAG 16.MARS

Endelig braker det løs med Toilldag på lørdag!  Vi blir mer og mer «toillat» for hvert år som går, og tilbudene i år er sinnsykt bra!Du får blant annet 60% rabatt på utvalgte sko og vesker fra Valentino, Chloè og Jimmy Choo. Ikke minst vil du finne MANGE fine klær fra populære merker som Zimmermann,…

Dame

SALGSFEST HOS HØYER SOLSIDEN!

På onsdag braker det løs med  SALGSFEST hos Høyer Solsiden! Her kan du sikre deg massevis av godbiter til opptil -60% fra populære merker som Parajumpers, Ganni, BRGN, CP Company, Weekend Max Mara, By Malene Birger, Cala Jade Frislid og mange, mange flere. Ingenting er som å handle flotte kvalitetsklær og tilbehør som du har…

Dame

Vårens fineste nyheter fra Moncler!

Endelig har vårens nyheter fra Moncler begynt å komme til både dame og herre! I år er det lyse farger som gjelder, noe som er helt perfekt i en nordisk vårgarderobe. Vi har fått inn flere stilige, nye modeller i tillegg til uslåelige klassikere som aldri går av moten. I tillegg til jakker og vester…

Herre

Vårnyheter fra Stone Island

Vårens nyheter fra Stone Island er endelig  i butikk!Kolleksjonen er preget av freshe farger og klassikere som egner seg godt i en stilig vår- og sommergarderobe. Vi har fått inn både bukser, shortser, jakker, hoodies, crewnecks og t-skjorter, men det forsvinner raskt! Stone Island er ikke tilgjengelig på nettbutikken, men vi sender selvfølgelig uansett! Bare…