Høyer Trondheim

FRA DATANERD TIL EN AV TIÅRETS STØRSTE DESIGNERE

”I was this crazy girl on rollerblades, with my laptop, going from meeting to meeting”
– Stacey Bendet.

Stacey Bendet var opprinnelig en grafisk webdesigner, en skikkelig datanerd som hun så pent kalte seg. I dag er hun mor til tre, yoga-entusiast, og ikke minst; grunnlegger og administrerende direktør for motehuset Alice + Olivia.

stacey-bendet_copy_1024x1024

Hun hadde nettopp skaffet seg jobb som webdesigner for et firma som var til hjelp for designere i oppstartfasen. Arbeidsgiveren var sjeldent tilstede, så en dag Stacey nok en gang satt og kjedet seg på kontoret fikk hun lyst til å lage sin egen bukse. Hun spurte en av designerne på kontoret om hjelp, og dermed var hun i gang.

stacey-in-pants
Stacey i sine kjente Staceypants!

Hennes første bukse var en enkel slimfit-bukse i sort, men den var så fin at Stacey ofte ble stoppet opp på gaten av andre som ønsket den samme. Da fikk hun en idé! En av Staceys venner arrangerte eksklusive selskap på ”The Russian tea room” i New York, så en dag fikk hun forespørselen om å ha sin egen motevisning  på restauranten der hun fikk mulighet til å vise frem buksene til både kjendiser og store navn innen motebransjen. Hun grep muligheten, men det eneste problemet var at hun til nå kun hadde designet bukser.
Løsningsorientert som hun var, fikk hun en blomsterhandler hun tidligere hadde designet en webside for, til å hjelpe henne! Moteshowet ble en suksess, og ulikt noe annet som hadde blitt sett tidligere! Overkroppen til modellene var dekket til med store blomsterdekorasjoner, så kun buksene kom i fokus.

Dermed var eventyret i gang, og siden den gang i 2002 har motehuset utvidet seg til å bli en av de mest kjente merkene i verden. Navnet ”Alice + Olivia”  stammer fra Staceys og hennes første partner, Rebecca Matchet sine mødres navn.
Stacey har fortalt at de første årene etter opprettelsen gikk til å lære seg den kunnskapen man trenger for å være en designer. Før suksess-showet på ”The russian tea room” hadde hun så vidt rørt en synål.

cfda

Det finnes fire forskjellige «Alice+Olivia-jenter.» Med jenter så mener Stacey kvinner som liker å kle seg sofistikert og klassisk, men samtidig «jentete». Den ene typen Alice+Olivia-kvinnen er moteredaktøren, hun som kommer løpende ut fra Vogues hovedkontor og inn i en yellow cab. Den andre typen er overklassejenten, som kun handler i «high end»-butikker. Så har vi den tredje typen, den mer urbane jenta, som gjerne liker plaggene litt kort. Den fjerde og siste typen er varierende, som oftest etter sesong, hun er gjerne litt hipster og bohemsk.

aliceolivia
Blake Lively, Vanessa Hudgens, Taylor Swift og Kim Kardashian er alle typiske Alice+Olivia jenter.

For hver kolleksjon Alice+Olivia lanserer har det aldri blitt designet noe Stacey ikke ville ha gått i selv. Hovedfokuset hennes har alltid vært at plaggene skal være ungdommelige, morsomme, flørtende og sofistikerte.

Hos Høyer Trondheim er vi så heldige å  få føre Alice+Olivia, og vi er mektig imponert og beundrer det Stacey Bendet har oppnådd. Tenk å gå fra å være en skikkelig datanerd, til å være en av de mest trendye designerne i verden. Dette motiverer oss til å tro på at ingenting er umulig!

alice3 bs29

alice_dsc0266 alice_dsc0218

alice_dsc0283
Det er ingen tvil om at Høyer jentene elsker Alice + Olivia! Her ser du favoritter vi tidligere har visst på bloggen.

Hver eneste leveranse vi mottar fra Alice + Olivia får oss til å drømme oss bort i de fantastiske mønstrene, feminine snittene og komfortable stoffene. We love it! Kom gjerne innom Høyer Trondheim for en titt på høstens leveranse fra Alice + Olivia, og følg gjerne med på bloggen utover uken da vi gleder oss til å vise dere høstens kolleksjon!


Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Eleganse og komfort: de nyeste herreplaggene fra Polo Ralph Lauren

Oppdag de nyeste trendene fra Polo Ralph Lauren til herre – en blanding av tidløs eleganse og moderne stil. Fra klassiske polo-skjorter til avslappede hverdagsplagg. Her vil du finne klassiske favoritter som passer for enhver anledning! Ta gjerne turen innom Høyer Trondheim eller Høyer Solsiden for å se nærmere på nyhetene. Om du ikke har…

Dame

OTRA EYEWEAR

Otra Eyewear er et internasjonalt solbrillemerke som tilbyr trendy og tidløse briller, med 100% UV-beskyttelse. Solbrillene kommer i flere farger og fasonger – så her er det mye å velge i! Bestselgeren som også har vist seg å bli vår favoritt denne våren og sommeren er modellen Echo. Den modellen har ovale brilleglass, og passer…

Dame

OPPDAG DE SISTE NYHETENE FRA ULLA JOHNSON

Ulla Johnson er kjent for sine feminine og sofistikerte design, og i dette blogginnlegget skal vi vise dere nyhetene som har ankommet! Plaggene i kolleksjonen består av jordtoner, og nydelige mønster som kombinerer luksus med en bohemsk-stil. Du er hjertelig velkommen til å ta turen innom vår butikk for å se nærmere på nyhetene fra…

Herre

Sesongens nyheter til herre

Sommeren er endelig her, og det er på tide å oppgradere garderoben med sesongens nyheter. Fra lette materialer til friske farger, byr herremote på mange spennende plagg og tilbehør som gjør det enkelt å kle seg stilig og komfortabelt i varmen. Vi håper du lar deg inspirere, og dersom du ønsker å se enda flere…