Høyer Trondheim

FRA DATANERD TIL EN AV TIÅRETS STØRSTE DESIGNERE

”I was this crazy girl on rollerblades, with my laptop, going from meeting to meeting”
– Stacey Bendet.

Stacey Bendet var opprinnelig en grafisk webdesigner, en skikkelig datanerd som hun så pent kalte seg. I dag er hun mor til tre, yoga-entusiast, og ikke minst; grunnlegger og administrerende direktør for motehuset Alice + Olivia.

stacey-bendet_copy_1024x1024

Hun hadde nettopp skaffet seg jobb som webdesigner for et firma som var til hjelp for designere i oppstartfasen. Arbeidsgiveren var sjeldent tilstede, så en dag Stacey nok en gang satt og kjedet seg på kontoret fikk hun lyst til å lage sin egen bukse. Hun spurte en av designerne på kontoret om hjelp, og dermed var hun i gang.

stacey-in-pants
Stacey i sine kjente Staceypants!

Hennes første bukse var en enkel slimfit-bukse i sort, men den var så fin at Stacey ofte ble stoppet opp på gaten av andre som ønsket den samme. Da fikk hun en idé! En av Staceys venner arrangerte eksklusive selskap på ”The Russian tea room” i New York, så en dag fikk hun forespørselen om å ha sin egen motevisning  på restauranten der hun fikk mulighet til å vise frem buksene til både kjendiser og store navn innen motebransjen. Hun grep muligheten, men det eneste problemet var at hun til nå kun hadde designet bukser.
Løsningsorientert som hun var, fikk hun en blomsterhandler hun tidligere hadde designet en webside for, til å hjelpe henne! Moteshowet ble en suksess, og ulikt noe annet som hadde blitt sett tidligere! Overkroppen til modellene var dekket til med store blomsterdekorasjoner, så kun buksene kom i fokus.

Dermed var eventyret i gang, og siden den gang i 2002 har motehuset utvidet seg til å bli en av de mest kjente merkene i verden. Navnet ”Alice + Olivia”  stammer fra Staceys og hennes første partner, Rebecca Matchet sine mødres navn.
Stacey har fortalt at de første årene etter opprettelsen gikk til å lære seg den kunnskapen man trenger for å være en designer. Før suksess-showet på ”The russian tea room” hadde hun så vidt rørt en synål.

cfda

Det finnes fire forskjellige «Alice+Olivia-jenter.» Med jenter så mener Stacey kvinner som liker å kle seg sofistikert og klassisk, men samtidig «jentete». Den ene typen Alice+Olivia-kvinnen er moteredaktøren, hun som kommer løpende ut fra Vogues hovedkontor og inn i en yellow cab. Den andre typen er overklassejenten, som kun handler i «high end»-butikker. Så har vi den tredje typen, den mer urbane jenta, som gjerne liker plaggene litt kort. Den fjerde og siste typen er varierende, som oftest etter sesong, hun er gjerne litt hipster og bohemsk.

aliceolivia
Blake Lively, Vanessa Hudgens, Taylor Swift og Kim Kardashian er alle typiske Alice+Olivia jenter.

For hver kolleksjon Alice+Olivia lanserer har det aldri blitt designet noe Stacey ikke ville ha gått i selv. Hovedfokuset hennes har alltid vært at plaggene skal være ungdommelige, morsomme, flørtende og sofistikerte.

Hos Høyer Trondheim er vi så heldige å  få føre Alice+Olivia, og vi er mektig imponert og beundrer det Stacey Bendet har oppnådd. Tenk å gå fra å være en skikkelig datanerd, til å være en av de mest trendye designerne i verden. Dette motiverer oss til å tro på at ingenting er umulig!

alice3 bs29

alice_dsc0266 alice_dsc0218

alice_dsc0283
Det er ingen tvil om at Høyer jentene elsker Alice + Olivia! Her ser du favoritter vi tidligere har visst på bloggen.

Hver eneste leveranse vi mottar fra Alice + Olivia får oss til å drømme oss bort i de fantastiske mønstrene, feminine snittene og komfortable stoffene. We love it! Kom gjerne innom Høyer Trondheim for en titt på høstens leveranse fra Alice + Olivia, og følg gjerne med på bloggen utover uken da vi gleder oss til å vise dere høstens kolleksjon!


Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Nytt merke: Fusalp

I 1952 bestemte to visjonære skreddere fra Annecy seg for å introdusere entreprenørskap til deres CV ved å lage skiplagg, inkludert de tettsittende ‘fuseau’ buksene som er populære den dag i dag. Slik så Fusalp dagens lys. Fusalp ble født i hjertet av de franske Alpene, og har fått navnet sitt fra en forkortelse av…

Høyer Trondheim

Julestemning hos Høyer Solsiden

Solsiden har fått på seg juledrakten med glitrende lys og juledekorasjoner! Skøytebanen har også åpnet for sesongen, og vi klarte nesten ikke vente med å knyte på oss skøytene for å danse på isen. Enkelte deler av Trondheim fikk til og med sesongens første snø i natt! Det oser julestemning på Solsiden nå, og om…

Høyer Trondheim

På ønskelisten fra Zimmermann

Dersom du er på utkikk etter en ny wow-kjole må du sjekke ut nyhetene fra Zimmermann! Disse har herlige farger med spektakulære detaljer, og er kjolene som høster mange komplimenter. Dette er antrekkene som gjør de spesielle anledningene enda mer minnerike. Zimmermann finner du hos Høyer Trondheim, men vi sender over hele landet! Ta kontakt med oss…

Høyer Trondheim

Nyheter fra herreavdelingen

Frister det med noe nytt i klesskapet? Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsidenfinner du mye fint til enhver anledning! Enten om du er på utkikk etter en fin strikk til julens middagsselskap, en stilig hverdagsjakke, ny dress eller noen nye statement-plagg har vi det meste! Det kommer stadig inn nyheter til både dame og herre…