Dame

Flotte vårantrekk til dame!

Er du lei av den lojale ullgenseren etter en lang og kald vinter? Frister det med noen friske pust til garderoben? Vi har fått utrolig mange flotte nyheter som gir oss skikkelig vårstemning, og i dagens blogginnlegg viser vi frem noe av det vi har på ønskelisten nå! 

 

Vince 

Vince er kjent for sine gode kvalitetsplagg, og denne jakken har vi forelsket oss i! Den er lett foret med en oversized passform med belte i livet som gir god plass til en tykkere genser. En nydelig vårjakke uansett anledning. Vi stylet den med lyse bukser fra Denim Studio, en myk cashmeregenser som også er fra Vince og tilbehør fra Valentino.

Jakke her, genser her, bukse her, Veske Valentino 30699,- Sko Valentino 6999,- 

Sand

Denne skjortejakken fra Sand er anvendelig og kul. Perfekt som en lett jakke på varme dager, men også alene sammen med for eksempel jeans.

Jakke her 

 

Lisa Yang

Cashmere er et must uansett sesong i Norge! Vi har utrolig mye fint fra Lisa Yang i lett og deilig cashmere som er perfekt til både jobb og til sofakos hjemme.

Genser her 

 

Denne lekre vesten fra Lisa Yang har vi i både rosa, beige og navy. Style den med en crispy, hvit skjorte med delikate detaljer som for eksempel denne fra Max Mara, og kule jeans for et pent hverdagsantrekk!

 

Vest her, skjorte her, bukse her, veske her, sko her 

Vest her 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame

Moncler er en forkortelse for Monestier-de-Clermont, som er en liten landsby i alpene, og merket startet sitt eventyr med å lage robuste soveposer og utstyr til tøffe eventyrere i alpene. De ble kjent for sin gode kvalitet og sterke materiale.  Til og med det franske skilandslaget var i fult utstyr fra Moncler i 1966. Det var ikke…

Dame

Høstens fineste nyheter fra Ganni

Vi har fått inn utrolig mange flotte nyheter fra alle våre favorittmerker den siste tiden, så nå er det perfekt timing for å oppgradere garderoben på. Vi hjelper deg gjerne med å finne dine personlige favoritter! Hos Høyer Solsiden har det akkurat kommet en fantastisk kolleksjon fra Ganni som krydrer garderoben med det lille ekstra….

Dame

Klassisk høstmote

Det er ingen tvil om at høsten har meldt sin ankomst. Bladene er godt i gang med å skifte farge, og temperaturen kryper nedover. Heldigvis er høstmoten noe av det fineste vi vet, og butikken er fylt til randen av lekre nyheter. Om man ønsker å bygge en tidløs høstgarderobe er det lurt å investere…

Herre

Sesongens jakker fra Moncler til herre

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben, og er noe du kan ha glede av år…