Herre

Flotte jakker på salg til herre!

En god jakke er noe vi trenger uansett sesong, og nå har vi flere fine modeller på salg til både dame og herre! I dagens blogginnlegg viser vi frem noen kupp du kan gjøre til herre!

PS: Stone Island og Moncler er ikke tilgjengelig i nettbutikken, så ring 47478000 for å høre om størrelser og bestilling!

Varm og fresh jakke fra det populære merket Parajumpers. Vannavstøtende med dunfyll og teipede sømmer.  Jakken har flere praktiske lommer med to sidelommer ifront, en brystlomme samt en lomme på skulderen. Stor hette som er god å ha når ruskeværet kommer.

Klikk her for denne 

Varm og kul parkas fra Kenzo som varmer godt selv på de kaldeste dagene. Fire lommer i front, glidelås og knepping.

Klikk her for denne

Stilig dunjakke fra Kenzo. Jakken kommer i sort med hvite detaljer på venstre arm. Denne passer utmerket for den kalde sesongen med deilig dunfyll. Jakken har to lommer i front, glidelås og justerbar hette.

Klikk her for denne 

Dunjakke fra J.Lindeberg med stilren og kul passform. Jakken er laget av et PFC-fritt vannavvisende stoff som gjør denne perfekte for det norske kalde været.

Hetten er avtagbar og har en fleece kant som gjør at du holder deg varmere på kalde dager. Glidelås i front er en to-veis-glidelås. Modellen er lang og har en avslappet passform.

Klikk her for denne 

Stilig vest fra Polo Ralph Lauren i en anvendelig og fin grønnfarge. Fin alene sammen med en pen genser eller hoodie, men også under en jakke på ekstra kalde dager.

Klikk her for denne 

 

Ring oss på 47478000 for info om jakker på salg fra Moncler og Stone Island. Disse finner du til -30%

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Nyheter fra Busnel

Om du er på utkikk etter plagg som holder seg godt, som er klassiske, stilrene og rett og slett nydelige tilskudd til garderoben burde du sjekke ut Busnel! Busnel har vært i motebildet lenge, og kolleksjonene har noe til enhver. Dette er plagg du enkelt kan tilpasse din personlige stil. Denne sesongen er det dunvester,…

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…