Herre

Flotte jakker på salg til herre!

En god jakke er noe vi trenger uansett sesong, og nå har vi flere fine modeller på salg til både dame og herre! I dagens blogginnlegg viser vi frem noen kupp du kan gjøre til herre!

PS: Stone Island og Moncler er ikke tilgjengelig i nettbutikken, så ring 47478000 for å høre om størrelser og bestilling!

Varm og fresh jakke fra det populære merket Parajumpers. Vannavstøtende med dunfyll og teipede sømmer.  Jakken har flere praktiske lommer med to sidelommer ifront, en brystlomme samt en lomme på skulderen. Stor hette som er god å ha når ruskeværet kommer.

Klikk her for denne 

Varm og kul parkas fra Kenzo som varmer godt selv på de kaldeste dagene. Fire lommer i front, glidelås og knepping.

Klikk her for denne

Stilig dunjakke fra Kenzo. Jakken kommer i sort med hvite detaljer på venstre arm. Denne passer utmerket for den kalde sesongen med deilig dunfyll. Jakken har to lommer i front, glidelås og justerbar hette.

Klikk her for denne 

Dunjakke fra J.Lindeberg med stilren og kul passform. Jakken er laget av et PFC-fritt vannavvisende stoff som gjør denne perfekte for det norske kalde været.

Hetten er avtagbar og har en fleece kant som gjør at du holder deg varmere på kalde dager. Glidelås i front er en to-veis-glidelås. Modellen er lang og har en avslappet passform.

Klikk her for denne 

Stilig vest fra Polo Ralph Lauren i en anvendelig og fin grønnfarge. Fin alene sammen med en pen genser eller hoodie, men også under en jakke på ekstra kalde dager.

Klikk her for denne 

 

Ring oss på 47478000 for info om jakker på salg fra Moncler og Stone Island. Disse finner du til -30%

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Drøm deg bort i nyheter fra By Malina

By Malina har lenge vært en favoritt hos oss med sine lekne design og herlige farger.  Det svenske merket har skjønt hva vi ønsker oss, og det er alltid gøy å pakke ut nyhetene som de leverer. I dagens blogginnlegg viser vi frem en smakebit av det du finner i butikk nå! Du kan også…

Dame

Zimmermann news!

Det er ekstra god stemning på Høyer om dagen med 17. mai like rundt hjørnet, vi skimter sol på værmeldingen, og nyhetene strømmer inn! Vi har fått enda en levering fra Zimmermann med fantastiske kjoler i lin og luftige sett i silke. Dette er plagg som gjør at vi ser sommeren tydeligere i horisonten, og…

Dame

GANNI GIRLS

Er du på utkikk etter noen kule statement plagg du kan bruke mye fremover? Da må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Ganni som akkurat har kommet hos Høyer Solsiden. Vi har særlig forelsket oss i den herlige grønnfargen som går igjen i flere av plaggene! I dag viser vi frem noe av utvalget….

Herre

Fire flotte dresser til festsesongen!

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…