Herre

Flotte jakker på salg til herre!

En god jakke er noe vi trenger uansett sesong, og nå har vi flere fine modeller på salg til både dame og herre! I dagens blogginnlegg viser vi frem noen kupp du kan gjøre til herre!

PS: Stone Island og Moncler er ikke tilgjengelig i nettbutikken, så ring 47478000 for å høre om størrelser og bestilling!

Varm og fresh jakke fra det populære merket Parajumpers. Vannavstøtende med dunfyll og teipede sømmer.  Jakken har flere praktiske lommer med to sidelommer ifront, en brystlomme samt en lomme på skulderen. Stor hette som er god å ha når ruskeværet kommer.

Klikk her for denne 

Varm og kul parkas fra Kenzo som varmer godt selv på de kaldeste dagene. Fire lommer i front, glidelås og knepping.

Klikk her for denne

Stilig dunjakke fra Kenzo. Jakken kommer i sort med hvite detaljer på venstre arm. Denne passer utmerket for den kalde sesongen med deilig dunfyll. Jakken har to lommer i front, glidelås og justerbar hette.

Klikk her for denne 

Dunjakke fra J.Lindeberg med stilren og kul passform. Jakken er laget av et PFC-fritt vannavvisende stoff som gjør denne perfekte for det norske kalde været.

Hetten er avtagbar og har en fleece kant som gjør at du holder deg varmere på kalde dager. Glidelås i front er en to-veis-glidelås. Modellen er lang og har en avslappet passform.

Klikk her for denne 

Stilig vest fra Polo Ralph Lauren i en anvendelig og fin grønnfarge. Fin alene sammen med en pen genser eller hoodie, men også under en jakke på ekstra kalde dager.

Klikk her for denne 

 

Ring oss på 47478000 for info om jakker på salg fra Moncler og Stone Island. Disse finner du til -30%

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Vårens fineste nyheter fra Moncler!

Endelig har vårens nyheter fra Moncler begynt å komme til både dame og herre! I år er det lyse farger som gjelder, noe som er helt perfekt i en nordisk vårgarderobe. Vi har fått inn flere stilige, nye modeller i tillegg til uslåelige klassikere som aldri går av moten. I tillegg til jakker og vester…

Herre

Vårnyheter fra Stone Island

Vårens nyheter fra Stone Island er endelig  i butikk!Kolleksjonen er preget av freshe farger og klassikere som egner seg godt i en stilig vår- og sommergarderobe. Vi har fått inn både bukser, shortser, jakker, hoodies, crewnecks og t-skjorter, men det forsvinner raskt! Stone Island er ikke tilgjengelig på nettbutikken, men vi sender selvfølgelig uansett! Bare…

Høyer Trondheim

ROTATE

Om du er på utkikk etter noe som kan krydre garderoben må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Den byr på alt fra lekre paljetter til røffe jeans med metallisk overflate som man kan style til både hverdags og fest! Rotate tilbyr alltid det lille ekstra, og vet å lage antrekk som gir…

Dame

Klassiske nyheter til dame!

Dette er nyhetene til den kvalitetsbevisste moteløven! Vi har fått inn lekre nyheter fra flere av våre favorittmerker, som blant annet Moncler, Max Mara, Gran Sasso og Busnel. Tidløst design med det lille ekstra i fantastiske kvaliteter er fellesbetegnelser for disse, og i dag viser vi frem noen favoritter! Dette er vakre antrekk som man…