Høyer Solsiden

FARSDAG: Vår beste gaveguide!

Den årlige farsdagen nærmer seg med stormskritt, og da er det en ekstra fin unnskyldning til å glede noen man er glad i! I en travel hverdag er det lett å glemme å sette pris på de små og store tingene, derfor er det fint at alle fedre der ute får en liten ekstra oppmerksomhet nå på søndag 🙂 I dagens innlegg viser Kenny og resten av gjengen på Solsiden sine beste farsdagsgavetips – kom gjerne innom oss så hjelper vi deg med å finne den perfekte oppmerksomhet!

DEN FINE, KLASSISKE FRAKKEN

fx9a6171

Ullfrakken fra Frislid er en sikker vinner i høst- og vintermånedene, og egner seg like godt til jeans som dress. En klassisk frakk vil aldri gå av moten og er derfor en superfin investering og ikke minst en helt utrolig fin gave å gi bort!

fx9a6179

JEANS

fx9a6194

For fargeglade, spreke fedre og andre Jacob Cohën-tilhengere er disse bomullstwill-buksene en slager. Materialet er ekstra godt når det går mot kulde ettersom det holder godt på varmen. For ikke å glemme den fantastiske kvaliteten og den fine passformen! Kanskje en fin variant å prøve til en som ellers alltid velger jeansfargene?

TILBEHØR

fx9a6201

Tilbehør til dress og hverdagsantrekk er også garantert noe som vil falle i smak hos de fleste. Bukseselene fra Albert Thurston gir raskt antrekket den lille it-faktoren, både til skjorte, genser og dress. Et fresht slips fra Petronius i fine rød-toner er også en innertier mot juletider. Eller kanskje mansjettknapper fra Tateossian?

fx9a6203

SKOPUSSESETT

fx9a6208

For en skoelsker er dette skopussesettet fra Loake en drøm. Her kan du velge og vrake i skokremmer, børster og beskyttende sprayer som vil få gamle, brukte sko til å se splitter nye ut. Produktene kommer også i en superfin tre-eske, noe som gjør det ekstra stas å få jobben gjort.

fx9a6217

FOX UMBRELLAS

fx9a6230

Solsidengjengen har med god grunn fått øynene oppe for paraplyene fra Fox Umbrellas. En litt annerledes, men veldig fin gave å gi bort til en som er mye på farten og som gjerne vil ha det lille ekstra 🙂

SKJERF

fx9a6198

Skjerf er noe vi alle har bruk for, enten det er for å holde varmen eller style opp et antrekk. Ullskjerfene over fra Luca Moretti er gode når kulda står på sitt verste – og noen av disse har vi faktisk på tilbud til kun 399,- i butikk nå i anledning farsdagen! En superfin gave til alle fedre i alle aldre.

fx9a6181 fx9a6186

En annen variant av skjerf er disse fra Stenström. Det er ingen tvil om at et slikt skjerf i hverdagen vil heve et hvert antrekk mange hakk!

HANSKER

fx9a6220

fx9a6223

Et par med splitter nye skinnhansker mot vintermånedene er heller ingen dum ide, og da er disse fra Hestra en av våre favoritter. Det er helt klart en forbruksvare og dermed en gave som vil falle i smak hos de fleste.

GENSER & HVERDAGSTØY

fx9a6241

Det bugner av deilige gensere fra Luca Moretti i butikk i massevis av farger og modeller. De høyhalsede modellene er ekstra gode nå fremover og er geniale å bruke innenfor blazeren eller alene. Vi har også rund hals og V-hals for de som foretrekker det, og kjører også et tilbud på endel av disse i butikk denne uken.

Vi ønsker alle sammen en fin dag videre samt. en hyggelig farsdagsfeiring på søndag! Kom gjerne innom oss på Solsiden – vi hjelper deg med hva enn det måtte være! 🙂  

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

På ønskelisten nå!

Høsten kan by på varierende vær, og antrekk med skjørt, boots og strømpebukse kombinert med strikk og fine kåper er noe som er perfekt til å regulere temperatur, men som også er veldig fint og komfortabelt. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk vi har på vår egen ønskeliste nå! Skjørt i kord og…

Dame

Siste nytt hos Høyer Solsiden

Et garderobeskifte er i luften, og Høyer Solsiden har alt du trenger for å krydre garderoben med flotte antrekk denne sesongen. Enten om du er på utkikk etter noe til jobb, hverdags eller fest har vi et stort utvalg. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk som står på ønskelisten nå.   Et delikat,…

Dame

Nyheter fra Busnel

Om du er på utkikk etter plagg som holder seg godt, som er klassiske, stilrene og rett og slett nydelige tilskudd til garderoben burde du sjekke ut Busnel! Busnel har vært i motebildet lenge, og kolleksjonene har noe til enhver. Dette er plagg du enkelt kan tilpasse din personlige stil. Denne sesongen er det dunvester,…

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…