Høyer Solsiden

FARSDAG: Vår beste gaveguide!

Den årlige farsdagen nærmer seg med stormskritt, og da er det en ekstra fin unnskyldning til å glede noen man er glad i! I en travel hverdag er det lett å glemme å sette pris på de små og store tingene, derfor er det fint at alle fedre der ute får en liten ekstra oppmerksomhet nå på søndag 🙂 I dagens innlegg viser Kenny og resten av gjengen på Solsiden sine beste farsdagsgavetips – kom gjerne innom oss så hjelper vi deg med å finne den perfekte oppmerksomhet!

DEN FINE, KLASSISKE FRAKKEN

fx9a6171

Ullfrakken fra Frislid er en sikker vinner i høst- og vintermånedene, og egner seg like godt til jeans som dress. En klassisk frakk vil aldri gå av moten og er derfor en superfin investering og ikke minst en helt utrolig fin gave å gi bort!

fx9a6179

JEANS

fx9a6194

For fargeglade, spreke fedre og andre Jacob Cohën-tilhengere er disse bomullstwill-buksene en slager. Materialet er ekstra godt når det går mot kulde ettersom det holder godt på varmen. For ikke å glemme den fantastiske kvaliteten og den fine passformen! Kanskje en fin variant å prøve til en som ellers alltid velger jeansfargene?

TILBEHØR

fx9a6201

Tilbehør til dress og hverdagsantrekk er også garantert noe som vil falle i smak hos de fleste. Bukseselene fra Albert Thurston gir raskt antrekket den lille it-faktoren, både til skjorte, genser og dress. Et fresht slips fra Petronius i fine rød-toner er også en innertier mot juletider. Eller kanskje mansjettknapper fra Tateossian?

fx9a6203

SKOPUSSESETT

fx9a6208

For en skoelsker er dette skopussesettet fra Loake en drøm. Her kan du velge og vrake i skokremmer, børster og beskyttende sprayer som vil få gamle, brukte sko til å se splitter nye ut. Produktene kommer også i en superfin tre-eske, noe som gjør det ekstra stas å få jobben gjort.

fx9a6217

FOX UMBRELLAS

fx9a6230

Solsidengjengen har med god grunn fått øynene oppe for paraplyene fra Fox Umbrellas. En litt annerledes, men veldig fin gave å gi bort til en som er mye på farten og som gjerne vil ha det lille ekstra 🙂

SKJERF

fx9a6198

Skjerf er noe vi alle har bruk for, enten det er for å holde varmen eller style opp et antrekk. Ullskjerfene over fra Luca Moretti er gode når kulda står på sitt verste – og noen av disse har vi faktisk på tilbud til kun 399,- i butikk nå i anledning farsdagen! En superfin gave til alle fedre i alle aldre.

fx9a6181 fx9a6186

En annen variant av skjerf er disse fra Stenström. Det er ingen tvil om at et slikt skjerf i hverdagen vil heve et hvert antrekk mange hakk!

HANSKER

fx9a6220

fx9a6223

Et par med splitter nye skinnhansker mot vintermånedene er heller ingen dum ide, og da er disse fra Hestra en av våre favoritter. Det er helt klart en forbruksvare og dermed en gave som vil falle i smak hos de fleste.

GENSER & HVERDAGSTØY

fx9a6241

Det bugner av deilige gensere fra Luca Moretti i butikk i massevis av farger og modeller. De høyhalsede modellene er ekstra gode nå fremover og er geniale å bruke innenfor blazeren eller alene. Vi har også rund hals og V-hals for de som foretrekker det, og kjører også et tilbud på endel av disse i butikk denne uken.

Vi ønsker alle sammen en fin dag videre samt. en hyggelig farsdagsfeiring på søndag! Kom gjerne innom oss på Solsiden – vi hjelper deg med hva enn det måtte være! 🙂  

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Vårens fineste nyheter fra Moncler!

Endelig har vårens nyheter fra Moncler begynt å komme til både dame og herre! I år er det lyse farger som gjelder, noe som er helt perfekt i en nordisk vårgarderobe. Vi har fått inn flere stilige, nye modeller i tillegg til uslåelige klassikere som aldri går av moten. I tillegg til jakker og vester…

Herre

Vårnyheter fra Stone Island

Vårens nyheter fra Stone Island er endelig  i butikk!Kolleksjonen er preget av freshe farger og klassikere som egner seg godt i en stilig vår- og sommergarderobe. Vi har fått inn både bukser, shortser, jakker, hoodies, crewnecks og t-skjorter, men det forsvinner raskt! Stone Island er ikke tilgjengelig på nettbutikken, men vi sender selvfølgelig uansett! Bare…

Høyer Trondheim

ROTATE

Om du er på utkikk etter noe som kan krydre garderoben må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Den byr på alt fra lekre paljetter til røffe jeans med metallisk overflate som man kan style til både hverdags og fest! Rotate tilbyr alltid det lille ekstra, og vet å lage antrekk som gir…

Dame

Klassiske nyheter til dame!

Dette er nyhetene til den kvalitetsbevisste moteløven! Vi har fått inn lekre nyheter fra flere av våre favorittmerker, som blant annet Moncler, Max Mara, Gran Sasso og Busnel. Tidløst design med det lille ekstra i fantastiske kvaliteter er fellesbetegnelser for disse, og i dag viser vi frem noen favoritter! Dette er vakre antrekk som man…