Høyer Trondheim

Et tilbakeblikk på 2018

Tenk at vi snart skal møte et helt nytt år! Med blanke ark og åpne armer møter vi spent 2019, og vi gleder oss til mange nye, fine dager på jobb! Før vi skåler med bobler i glasset og skriver ned våre nyttårsforsett ønsker vi å dele noen tilbakeblikk på året som har gått på bloggen. ♥

I 2018 fylte vi hele 5 år, vi har fått noen nye og superflinke ansatte, vi har vært på spennende innkjøp, fått flere fine merker og ikke minst laget vår egen Home-avdeling! Store og små endringer har skjedd, og vi sitter igjen med mange gode minner fra året som har gått. Som markedsansvarlig ønsker jeg å takke mine fantastiske sjefer, kollegaer og gode kunder for et spektakulært år. Det er dere som er grunnen til at hver eneste dag på jobb er en fryd! Tusen takk for et uforglemmelig 2018.

 

Vi kickstartet året med å hjelpe Johannes med å gjøre seg klar til idrettsgallaen, her kan dere se blogginnlegget! 

I butikken var det store salget i gang, og dagene ble lysere og lengre. I begynnelsen av februar var det duket for Fashion Week i Købehavn etterfulgt av Oslo Runway for flere spennende show og innkjøp til høsten. Klikk her for å se flere bilder fra Fashion Week. 

Vi fikk vår første levering fra det sporty merket Rossignol, og tok med oss nyhetene i snødekte Bymarka for å presentere det! 

Vi inviterte herrene til en fantastisk skokveld der vi kunne lære mer om historien til merkene og vedlikehold i godt lag.  Klikk her for å lese mer om det.  

Undertegnede tok en utradisjonell påskeferie, og kameraet ble selvfølgelig med! 😉 Se mer her! 

Balmain kom endelig til Høyer Trondheim og har raskt blitt en favoritt! Se blogginnlegget her! 

 

Våren begynte sakte, men sikkert å melde sin ankomst og når temperaturen begynte å stige ble de heldigvis værende! Vi begynte å glede oss til 17. mai og den store kjolesesongen! 

 

 

 

Vi kickstartet sommeren ved å dra på en Roadtrip med vår samarbeidspartner Porsche Center Trondheim, og hadde en magisk opplevelse! Se video under! 

 

 

Kameraet ble også med på Roadtrip til blant annet Geiranger. Se mer i dette innlegget. 

Niklas og Johannes ble med på en morsom sommer-shoot! Skigutta økte varmegradene ytterligere i Trondheim i disse fine dressene! 

 

Vi hadde en magisk sommer, og masse herlige shoots i finværet! Vi anbefaler å ta en titt i arkivet for mange fine sommerantrekk ♥


 

Da august meldte sin ankomst var det på tide å vente snuten mot København igjen! Også der ble vi møtt av deilig vær og inspirasjon til en ny sesong. 

Endelig ble vi 5 år, og det feiret vi med alle våre fantastiske kunder! ♥ Vi hadde en nydelig dag med gode kupp, boller og brus. Tusen takk til alle som gjorde denne dagen så utrolig spesiell! 

 

 

Høsten meldte sakte sin ankomst, og dagene ble mørkere og kaldere. En ny sesong kom til Høyer Trondheim og Høyer Solsiden. 

Sammen med værskifte fikk vi også flere fantastiske merker som feks Victoria Beckham, Zimmermann og Polo Ralph Lauren. 

Polo Ralph Lauren har vi til både dame og herre hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden. 

 

Toilldag og Crazy Days er også et av årets høydepunkter! En shoppefest uten like, og vi setter sååå stor pris på alle som velger å ta turen innom oss! ♥

Som temperaturene sank ble det selvsagt mye fokus på det store utvalget vårt av jakker, og i år er det første året vi kunne tilby Parajumpers Girl som er perfekt til barn og ungdom. 

Den fantastiske Home-avdelingen vår ble endelig en realitet! Her er det mye fint å se på for enhver, og Jonathan Adler er et nytt merke vi kan friste med! Se mer i videoen under.

 

Et av våre største merker for herre er Frislid! Da høstens nyheter var på plass dro vi til Festningen i Trondheim for å ta bilder! 

 

Plutselig kom julestemningen til Høyer Trondheim, og hos Julehuset Høyer Trondheim ble det selvsagt pyntet og gjort klart til årets største høytid! I år som i fjor ga vi bort fire nydelige vinterjakker i julegave til noen av våre følgere, i tillegg til at vi kjørte i gang en konkurranse der vinneren fikk en ekslusiv puff fra Missoni Home! 

Det var så koselig å ta bilder i gatene før jul, og vi har koset oss med julemusikk og gaveinnpakking i hele desember. Vi håper også selvsagt at gavetipsene på bloggen var hjelpsom! 😉 

Vi håper dere har kost dere på «memory lane» sammen med oss i kveld. 2018 var over på et blunk, men minnene er det mange av!  Kjære lesere – Vi ønsker dere et spektakulært godt nyttår!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

OTRA EYEWEAR

Otra Eyewear er et internasjonalt solbrillemerke som tilbyr trendy og tidløse briller, med 100% UV-beskyttelse. Solbrillene kommer i flere farger og fasonger – så her er det mye å velge i! Bestselgeren som også har vist seg å bli vår favoritt denne våren og sommeren er modellen Echo. Den modellen har ovale brilleglass, og passer…

Dame

OPPDAG DE SISTE NYHETENE FRA ULLA JOHNSON

Ulla Johnson er kjent for sine feminine og sofistikerte design, og i dette blogginnlegget skal vi vise dere nyhetene som har ankommet! Plaggene i kolleksjonen består av jordtoner, og nydelige mønster som kombinerer luksus med en bohemsk-stil. Du er hjertelig velkommen til å ta turen innom vår butikk for å se nærmere på nyhetene fra…

Herre

Sesongens nyheter til herre

Sommeren er endelig her, og det er på tide å oppgradere garderoben med sesongens nyheter. Fra lette materialer til friske farger, byr herremote på mange spennende plagg og tilbehør som gjør det enkelt å kle seg stilig og komfortabelt i varmen. Vi håper du lar deg inspirere, og dersom du ønsker å se enda flere…

Høyer Trondheim

Nyheter fra Pearl Octopuss.y

Pearl Octopuss.y er et norsk smykkemerke som ble etablert av Cathrine Børter. Dette merket balanserer mellom minimalisme og maksimalisme, og er laget for både ham og henne. Hvert produkt er håndlaget og vil derfor gi hver kunde noe helt unikt. Vi har forelsket oss i produktene fra Pearl Octopuss.y, og de kan brukes både til…