Dame

Et tilbakeblikk – 2019

Nå går vi snart et nytt tiår i vente, og vi har mange spennende planer for 2020 som vi gleder oss til å dele med dere! 2020 blir et spennende år hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden som vi møter med åpne armer – Men før vi møtes under en glitrende himmel av fyrverkeri, stjerneskudd og bobler i glasset ønsker vi å mimre litt av det flotte året som vi legger bak oss.

2019 har vært et fantastisk år for oss, og vi har fått mange nye tilskudd til Høyer-gjengen! Vi har fått noen nye merker på både dame og herre som har blitt tatt godt i mot, og vi har vært på mange spennende innkjøp! Byen vår har også vært i endring, med blant annet en nyåpning av Britannia Hotel som igjen har blitt en perle i sentrum, og det nye Torget har vært under en stor byggeprosess.

Store og små endringer har skjedd, og vi sitter igjen med mange gode minner fra året som har gått. Som markedsansvarlig ønsker jeg å takke mine fantastiske sjefer, kollegaer og gode kunder for et spektakulært år. Det er dere som er grunnen til at hver eneste dag på jobb er en fryd! Tusen takk for et uforglemmelig 2019.

2019 startet med et heidundranes januarsalg, og vi vendte også snuten til København for å se kommende trender for året, og for å gjøre innkjøp. 

 

Vi fikk vår første levering fra Denim Studio som har blitt en soleklar jeansfavoritt! 

 

De nydelige kjolene fra ByTimo kom inn, og har blitt et favorittmerke til mange! 

Et av årets største trender er uten tvil hårpynt! På moteuka var det sjeldent å se noen uten noe i håret, og vi fikk inn mange skatter i butikken, både perler, glitter og bøyler! 

 

Beltevesker ble også ofte sett i motebildet, og bare øker i popularitet! 

 

Et sikkert vårtegn er Toilldag og Crazy Days som er i mars. Vi ble tullete i år også, og hadde mange gode tilbud!!

 

Vi fikk vår første levering fra Zimmermann i fjor, og allerede har merket blitt en  favoritt! Kjolene rekker knapt å komme ut i butikk før de er borte! Her er en smakebit av årets favoritter! 

 

 

 

Sammen med våren åpnet også Britannia! Et eksepsjonelt hotell som vi har vært så heldige å få bruke til fotoshoots flere ganger. 

Vi åpnet også en egen Outlet på Solsiden Senter der du kan gjøre mange gode kupp! 

 

Så kom en etterlengtet sommer, og butikken var fargeglad, med flotte kjoler og ferieantrekk! 

 

 

Etter en nydelig sommer gikk vi sakte over mot høst, og da sto Fashion Week på kalenderen igjen. 

 

I september var det Kulturnatt i Midtbyen som har blitt et høydepunkt hvert år! I år hadde vi DJ, og servering fra fantastiske Fagn i butikken! 

 

Skoleklokka ringte i år også, og da viste vi frem superfine antrekk fra Polo Ralph Lauren til første skoledag. 

 

Vi hadde flere fine shoots med vår samarbeidspartner Porsche Center Trondheim. 

 

 

.. og mange fine shoots med jentene fra Byåsen Elite! Denne fantastiske høstdagen glemmer vi ikke med det første. 

Det er alltid gøy når en ny sesong kommer til butikken, og vi elsket årets høstmote med naturfarger og delikate print! 

Vi fikk inn et nytt jakkemerke, nemlig norske Dear Dharma!

.. og Høyer Solsiden fikk inn Max Mara Weekend!

 

Ugg er også et nytt merke som kom i høst, og mange fikk nemlig dette i julegave i år! 🙂 

Herre fikk mange nye merker i høst som blant annet Caruso, Canada Goose, Limitato, Kenzo, Altea, Frank Walton og Gavazzeni.

Vi hadde også et fantastisk moteshow under Afternoon Tea på Britannia Hotel som var en flott opplevelse! Her viste vi frem vakre antrekk til forskjellige anledninger mens gjestene hygget seg med god mat og drikke. 

 

På Solsiden har det åpnet en fantastisk flott skøytebane ret uten for senteret som har blitt hyppig brukt! Et nydelig tilskudd til byen! 

Den siste tiden har vært preget av glitter, stas og julegavetips! Vi har koset oss med gaveinnpakking, julemusikk og med å ta bilder i julebelyste gater! Trondheim er en fantastisk juledestinasjon! 

 

Vi har hatt en nydelig jul, og en koselig romjul! I romjulen ramlet også vår første leveranse fra Juice Couture inn! Det har virkelig flydd ut av butikken, og vi viser dere gjerne utvalget om det er igjen noe etter nyåret 😉 Vi ønsker dere fortsatt flotte dager i vente på 2020, og at dere får en enestående nyttårsfeiring!

VI HÅPER DERE HAR KOST DERE PÅ «MEMORY LANE» SAMMEN MED OSS I KVELD. 2019 VAR OVER PÅ ET BLUNK, MEN MINNENE ER DET MANGE AV!  KJÆRE LESERE – VI ØNSKER DERE ET SPEKTAKULÆRT GODT NYTTÅR!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Chloè: The C – Series

Chloè har kommet med en helt ny, helt fantastisk og helt perfekt serie innen tilbehør som heter C-serien! Dere som følger oss på Instagram har allerede sett mye til disse lekre veskene og fine skoene, og utvalget vårt er stort! Nå har vi fått mange vakre nyheter fra det franske motehuset i drømmende farger og…

Høyer Trondheim

Nyheter fra Munthe

Vi har fått inn en mengde flotte nyheter fra det danske merket Munthe! Kolleksjonen består av delikate farger med lekne print og selvsagt de metalliske detaljene som setter prikken over i’en! Martine og Emily gir deg en smakebit ♥   MARTINE Martine har på seg en nydelig kjole med en fantastisk passform! Den har knyting i…

Dame

NYTT MERKE: IDA SJÖSTEDT

Vi har gleden av å introdusere et nytt merke til Høyer Solsiden og Høyer Trondheim, nemlig fantastiske Ida Sjöstedt. Vi har fått vår første kolleksjon i butikk nå, og den er eventyrlig vakker! Her møtes både det klassiske, romantiske og lekne i delikate farger som aldri går av moten. Kjolene MÅ oppleves! Velkommen innom for…

Dame

Nyheter til hverdagsgarderoben fra Vince

Om du er på jakt etter noen fine, komfortable, klassiske og stilrene tilskudd til garderoben burde du sjekke ut nyhetene fra Vince! Vince er kjent for sin fantastiske kvalitet og flotte design. I dagens blogginnlegg viser Elisabeth frem noen favoritter. Klikk her for sandaler, Genser Vince, Bukse Vince 3599,-, Shopper Chloè 10399,-  Klikk her for…

Herre

Kenzo til herre

Det ramler inn nyheter om dagen, og vi har et stort utvalg av flotte antrekk til både jobb, fritid og fest! Vi hjelper deg gjerne med å finne dine favoritter i butikk! Noe som forsvinner raskt er nyhetene fra Kenzo, og i dagens blogginnlegg viser Torkel frem noen smakebiter fra den siste kolleksjonen. Klikk her…

Dame

Salgsfavoritter fra Weekend Max Mara

Et godt tips når man handler på salg er å sikre seg noen klassiske antrekk som du kan ha glede av sesong etter sesong. Derfor viser vi frem noen salgsfavoritter fra Weekend Max Mara i dagens blogginnlegg! Dette er anvendelige skatter til garderoben som er tidløse, men som også skiller seg ut i mengden. Merket…