Høyer Trondheim

Et blogginnlegg blir til

header2

For en ukes tid tilbake dro store deler av Høyergjengen til Byåsen for en spenennde shoot til bloggen. Vi tenkte å la dere være flue på veggen når noen ekstra spennende blogginnlegg blir til. Denne shooten fant sted i Bymarka i Trondheim. Vakre omgivelser, flotte klær og en veldig fin hest var stikkord for dette innlegget. Første smakebit får dere allerede se på fredag, så det er bare å glede seg.

Det aller første som skjer når et blogginnlegg skal lages er at den ansvarlige for innlegget legger frem klær til de som skal være med på innlegget. Deretter er det prøving av klær for å være sikker på at alle plagg passer sammen og at samtlige har fått riktig størrelse. Den ansvarlige for innlegget finner også location. Vanligvis gjøres dette noen dager i forveien, slik at de som skal være med lettere kan planlegge dagen sin hvis dette er et location man trenger transport til. Når alle har ankommet location gjør man siste finish på klær og passer på at alle har riktig antrekk og at disse passer til omgivelsene.

Deretter er det bare å starte å posere! Etter to år med blogg og fantastiske ansatte som alltid stiller opp, pleier dette å gå som en lek. Den fotoansvarlige gir noen instruksjoner og kommer med ønsker om hva som skal være i fokus (vesker, sko, klær etc.)

Nedenfor følger et bildebonanza som forhåpentligvis gjør dere mer kjent med hvordan Høyerbloggen blir til.

Prøving av antrekk

Klær må prøves og settes sammen før man går i gang med shooten. Denne gangen var det Marie som var først ute med prøvingen.

 

Høyer-Minien er selvfølgelig transportmiddel for anledningen!

 

Det er viktig å hilse på dyrene som skal være med i shooten. Vi vet det blir best bilder når både mennesker og dyr er glade.

 

Elisabeth poserer velvillig for Julie som var en av Høyers fotografer for anledningen.

 

Det er alltid god stemning på shoot, også når en veps prøver å sette kjepper i hjulene. :-)

Det er alltid god stemning på shoot, også når en veps prøver å sette kjepper i hjulene. 🙂

 

Høyer stilte med hele tre fotografer på dette innlegget. Her ser dere Julie og Frank i aksjon.

Høyer stilte med hele tre fotografer på dette innlegget. Her ser dere Julie og Frank i aksjon.

 

Detaljbilder er noe av det viktiste med shooten. Dette er for at dere skal bedre se hvordan både plagg og sko er på mennesker - og ikke bare på kleshengeren. Selvfølgelig måtte hesten få litt gress mellom slagene også.

Detaljbilder er noe av det viktiste med shooten. Dette er for at dere skal bedre se hvordan både plagg og sko er på mennesker – og ikke bare på kleshengeren. Selvfølgelig måtte hesten få litt gress mellom slagene også.

 

Etter et par timer i Bymarka kan de ansatte si seg fornøyde med en vellykket shoot. Da er det tid for at hesten får litt godis som takk for hjelpen :-)

Etter et par timer i Bymarka kan de ansatte si seg fornøyde med en vellykket shoot. Da er det tid for at hesten får litt godis som takk for hjelpen 🙂

Høyer er veldig glade for at dere leser bloggen og håper dere vil bli med oss i en god stund til. Med dette håper vi dere fikk et lite innblikk i hva som skjer på baksiden  🙂 Ha en fortsatt fin onsdag, alle skjønne blogglesere!

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…