Høyer Trondheim

Et blogginnlegg blir til

header2

For en ukes tid tilbake dro store deler av Høyergjengen til Byåsen for en spenennde shoot til bloggen. Vi tenkte å la dere være flue på veggen når noen ekstra spennende blogginnlegg blir til. Denne shooten fant sted i Bymarka i Trondheim. Vakre omgivelser, flotte klær og en veldig fin hest var stikkord for dette innlegget. Første smakebit får dere allerede se på fredag, så det er bare å glede seg.

Det aller første som skjer når et blogginnlegg skal lages er at den ansvarlige for innlegget legger frem klær til de som skal være med på innlegget. Deretter er det prøving av klær for å være sikker på at alle plagg passer sammen og at samtlige har fått riktig størrelse. Den ansvarlige for innlegget finner også location. Vanligvis gjøres dette noen dager i forveien, slik at de som skal være med lettere kan planlegge dagen sin hvis dette er et location man trenger transport til. Når alle har ankommet location gjør man siste finish på klær og passer på at alle har riktig antrekk og at disse passer til omgivelsene.

Deretter er det bare å starte å posere! Etter to år med blogg og fantastiske ansatte som alltid stiller opp, pleier dette å gå som en lek. Den fotoansvarlige gir noen instruksjoner og kommer med ønsker om hva som skal være i fokus (vesker, sko, klær etc.)

Nedenfor følger et bildebonanza som forhåpentligvis gjør dere mer kjent med hvordan Høyerbloggen blir til.

Prøving av antrekk

Klær må prøves og settes sammen før man går i gang med shooten. Denne gangen var det Marie som var først ute med prøvingen.

 

Høyer-Minien er selvfølgelig transportmiddel for anledningen!

 

Det er viktig å hilse på dyrene som skal være med i shooten. Vi vet det blir best bilder når både mennesker og dyr er glade.

 

Elisabeth poserer velvillig for Julie som var en av Høyers fotografer for anledningen.

 

Det er alltid god stemning på shoot, også når en veps prøver å sette kjepper i hjulene. :-)

Det er alltid god stemning på shoot, også når en veps prøver å sette kjepper i hjulene. 🙂

 

Høyer stilte med hele tre fotografer på dette innlegget. Her ser dere Julie og Frank i aksjon.

Høyer stilte med hele tre fotografer på dette innlegget. Her ser dere Julie og Frank i aksjon.

 

Detaljbilder er noe av det viktiste med shooten. Dette er for at dere skal bedre se hvordan både plagg og sko er på mennesker - og ikke bare på kleshengeren. Selvfølgelig måtte hesten få litt gress mellom slagene også.

Detaljbilder er noe av det viktiste med shooten. Dette er for at dere skal bedre se hvordan både plagg og sko er på mennesker – og ikke bare på kleshengeren. Selvfølgelig måtte hesten få litt gress mellom slagene også.

 

Etter et par timer i Bymarka kan de ansatte si seg fornøyde med en vellykket shoot. Da er det tid for at hesten får litt godis som takk for hjelpen :-)

Etter et par timer i Bymarka kan de ansatte si seg fornøyde med en vellykket shoot. Da er det tid for at hesten får litt godis som takk for hjelpen 🙂

Høyer er veldig glade for at dere leser bloggen og håper dere vil bli med oss i en god stund til. Med dette håper vi dere fikk et lite innblikk i hva som skjer på baksiden  🙂 Ha en fortsatt fin onsdag, alle skjønne blogglesere!

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Vårens fineste nyheter fra Moncler!

Endelig har vårens nyheter fra Moncler begynt å komme til både dame og herre! I år er det lyse farger som gjelder, noe som er helt perfekt i en nordisk vårgarderobe. Vi har fått inn flere stilige, nye modeller i tillegg til uslåelige klassikere som aldri går av moten. I tillegg til jakker og vester…

Herre

Vårnyheter fra Stone Island

Vårens nyheter fra Stone Island er endelig  i butikk!Kolleksjonen er preget av freshe farger og klassikere som egner seg godt i en stilig vår- og sommergarderobe. Vi har fått inn både bukser, shortser, jakker, hoodies, crewnecks og t-skjorter, men det forsvinner raskt! Stone Island er ikke tilgjengelig på nettbutikken, men vi sender selvfølgelig uansett! Bare…

Høyer Trondheim

ROTATE

Om du er på utkikk etter noe som kan krydre garderoben må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Den byr på alt fra lekre paljetter til røffe jeans med metallisk overflate som man kan style til både hverdags og fest! Rotate tilbyr alltid det lille ekstra, og vet å lage antrekk som gir…

Dame

Klassiske nyheter til dame!

Dette er nyhetene til den kvalitetsbevisste moteløven! Vi har fått inn lekre nyheter fra flere av våre favorittmerker, som blant annet Moncler, Max Mara, Gran Sasso og Busnel. Tidløst design med det lille ekstra i fantastiske kvaliteter er fellesbetegnelser for disse, og i dag viser vi frem noen favoritter! Dette er vakre antrekk som man…