Høyer Trondheim

Er du «Cala» eller er du «Jade»?

Da grunnleggerne av Cala Jade ble intervjuet av bloggen Onionmag, ble de spurt hvordan de definerer kreativitet;

«Kreativitet er å leke, å ha det gøy, å sprenge grenser og ikke minst; det å tenke uten for boksen»

 

Nina og Tina var studievenninner ved moteskolen Esmod, som ligger i Oslo. De har begge en bachelor hvor de blant annet har spesialisert seg på damemote og pels. Begge jentene hadde en lidenskap for skinn, og et år etter fullførte studier, stiftet de Cala Jade i 2006. I de første produksjonene brukte de skinn fra plagg og vesker deres mødre ikke brukte lengre, og deres første fulle kolleksjon ble lansert i 2007 . Tredjemannen bak Cala Jade, Anette, er utdannet økonom

Designprossessen deres er tidskrevende, men likevel gøy! Her lar de alt av kreativitet få komme ut, og de designer alltid mye mer enn det som er mulig å ha med i en ny kolleksjon. Inspirasjon finner de i alt fra foto, landskap, og særlig folk på gaten. Når idestrømmen er fullført, reiser de videre ned til Italia hvor de bestemmer seg for materialer, farger og stoff.

Navnet «Cala Jade» er basert på to fiktive figurer. «Cala» er den feminine, orginale og softe, mens «Jade» den mer lekne, edgye og androgene. Derfor når designet ut til så mange kvinner. Den typiske Cala Jade-kunden er gjerne en kul kvinne som ønsker kvalitet og noe unikt.
Gjennom hver designprosess ønsker de å skape noe orginalt, og ulikt andre vesker. En kolleksjon som særlig ble lagt merke til var samarbeidet med Celine Maktabi, hvor noe av materialet som ble brukt var gamle kelimtepper.

Cala Jade tilbyr definitiv kvalitetsprodukter – med bruk av samme skinn som motegigantene Louis Vuitton og Prada. I tillegg så kan noen av veskemodellene skifte selve innervesken. Dette passer perfekt for oss kvinner som alltid gjerne ønsker det nyeste – uansett om det er sesongbasert eller til en spesiell anledning.

I år har Cala Jade-beltene vært høyt oppe på ønskelisten. «Rattlebelt» er definitivt den store favoritten, både blant oss og kundene. Den gir et hvert anntrekk «det lille ekstra.»

Flere norske kjendiser har også blitt sett sprandene rundt med vesker og belter fra Cala Jade , og målet til motehuset er å bli en sterk norsk merkevare og ikke minst – å sette Norge på motekartet. Vi gleder oss til reisen videre!


Modellen Hanneli Mustapa med «Hanneli»-clutchen.

«A bag is more than just a piece of leather. It contributes to making your day easier, as well as telling others something about who you are.» (Calajade.com)

Er du «Cala» eller er du «Jade»? Ta turen innom, og finn ut da vel! Ha en fin onsdag videre!

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Drøm deg bort i nyheter fra By Malina

By Malina har lenge vært en favoritt hos oss med sine lekne design og herlige farger.  Det svenske merket har skjønt hva vi ønsker oss, og det er alltid gøy å pakke ut nyhetene som de leverer. I dagens blogginnlegg viser vi frem en smakebit av det du finner i butikk nå! Du kan også…

Dame

Zimmermann news!

Det er ekstra god stemning på Høyer om dagen med 17. mai like rundt hjørnet, vi skimter sol på værmeldingen, og nyhetene strømmer inn! Vi har fått enda en levering fra Zimmermann med fantastiske kjoler i lin og luftige sett i silke. Dette er plagg som gjør at vi ser sommeren tydeligere i horisonten, og…

Dame

GANNI GIRLS

Er du på utkikk etter noen kule statement plagg du kan bruke mye fremover? Da må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Ganni som akkurat har kommet hos Høyer Solsiden. Vi har særlig forelsket oss i den herlige grønnfargen som går igjen i flere av plaggene! I dag viser vi frem noe av utvalget….

Herre

Fire flotte dresser til festsesongen!

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…