Høyer Trondheim

En uke med antrekk: del 3

Fortell oss hva vi skal blogge om!
God formiddag solstråler! Har dere hatt en fin helg? I dag er det søndag, og tiden er inne for vår siste del av «En uke med antrekk.» Konseptet er vinnerforslaget fra konkurransen vi kjørte tidligere i høst. For fredag og lørdag har Julie hatt «Bakefredag» og «Fest» på planen.

Hva har hun på seg? Jo, det ser dere her! 😀

enukeja_DSC2413


Fredag: Bakefredag!

enukeIMG_5824

enuke2IMG_5855

enuke4IMG_5871

enukejaIMG_5816

Genser Woolrich Bukse Woolrich MacBook Skin Marblessed

Etter tilbakelagte timer på skolen, tar Julie endelig helg. Ingenting er som å krype inn i en kosedress som denne! Fredag kveld er helligdag for jentegjengen. De møtes alltid for en rolig kveld med middag, baking, film eller brettspill. Siden de fleste skal tidlig opp for å jobbe på lørdag, er dette den perfekte måte å lade opp på. I forkant setter hun som regel av tid til å jobbe litt med bloggen. Antrekket er så komfortabelt som mulig, og da blir kasjmirvarianten fra Woolrich et godt valg. Macen har forresten fått en makeover, med MacBook Skin fra Marblessed. Det tar deg bare et lite minutt å sette på – og vips! Så har macen din blitt marmorbelagt. Hos oss finner du deksel til både iPhone og forskjellige typer av Mac. 


Lørdag: Tid for party!

enukejaIMG_2411 enukeIMG_2479

enukejaIMG_2450

Topp Michael Kors Bukse Samsøe Samsøe Sjal Mala Alisha Armbånd Chloé Clutch By Malene Birger Sko Valentino

November og desember byr på mange muligheter til å pynte seg. Julebord, konserter og andre festlige arrangementer står for tur. Tidligere i høst delte vi tre tips til hvordan å style culottene. (Innlegget kan dere se her.) Dette er en bukse med smalt liv og vide ben, som stopper midt på leggen. Buksevarianten må gjerne brukes til fest, og gjør seg godt kombinert med Valentinos fantastiske Rockstud pumps. Skoene er Julie sitt desidert mest dyrebare tilbehør, og det beste av alt er at hun slipper å tenke på smykker, armbånd og ørepynt. Toppen fra Michael Kors har frynsedetaljer for et kult preg. En liten veske eller clutch er også obligatorisk til fest. Ta gjerne turen innom, slik at vi kan vise deg utvalget.

Med dette avslutter vi serien av «En uke med antrekk.» Nå er det søndag, og den skal brukes til å lade opp til en ny og spennende uke. Mye gøy står på bloggplanen framover, så følg med for antrekk, nyheter og daglige oppdateringer på våre sosiale medier.

Ha en fortsatt fin søndag! 😀

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame

Moncler er en forkortelse for Monestier-de-Clermont, som er en liten landsby i alpene, og merket startet sitt eventyr med å lage robuste soveposer og utstyr til tøffe eventyrere i alpene. De ble kjent for sin gode kvalitet og sterke materiale.  Til og med det franske skilandslaget var i fult utstyr fra Moncler i 1966. Det var ikke…

Dame

Høstens fineste nyheter fra Ganni

Vi har fått inn utrolig mange flotte nyheter fra alle våre favorittmerker den siste tiden, så nå er det perfekt timing for å oppgradere garderoben på. Vi hjelper deg gjerne med å finne dine personlige favoritter! Hos Høyer Solsiden har det akkurat kommet en fantastisk kolleksjon fra Ganni som krydrer garderoben med det lille ekstra….

Dame

Klassisk høstmote

Det er ingen tvil om at høsten har meldt sin ankomst. Bladene er godt i gang med å skifte farge, og temperaturen kryper nedover. Heldigvis er høstmoten noe av det fineste vi vet, og butikken er fylt til randen av lekre nyheter. Om man ønsker å bygge en tidløs høstgarderobe er det lurt å investere…

Herre

Sesongens jakker fra Moncler til herre

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben, og er noe du kan ha glede av år…