Høyer Trondheim

En «typisk» søndag med langrennsgutta

I helga har langrennsgutta hatt sesongstart på Beitostølen. Dagens innlegg representerer altså ikke en helt typisk søndag for trioen – det vet dere som har fulgt med på NRK!

Det er ingen tvil om at gutta er blant de aller beste på sin arena. Det fikk vi spesielt bevist i dag, da Johannes Klæbo knuste alle konkurrenter i sprintfinalen! Vi tar av oss hatten og bøyer oss i støvet – gjett om vi er stolt av å samarbeide med talentet!

Facebooksiden til Høyer Trondheim kan du se langrennsgutta på en helt annen arena. Vi har nemlig utfordret de i motebransjen! Hvis du enda ikke har sett filmen på Facebook, bør du gjøre det i dag. Der kan du stemme på favoritten og samtidig være med i trekningen av et gavekort på 5000 kroner!

ba5

Johannes: Frakk Frislid Trend (3999,-) Dress Frislid Trend (6999,-) Skjorte Canali (1399,-) Slips Petronius (1199,-) Skjerf Stenströms (1099,-) Hansker Hestra (799,-) Sko Church’s (4099,-)

Tomas: Frakk Frislid Trend (6999,-) Dress Oscar Jacobson (7499,-) Slips Amanda Christensen (999,-) Skjorte Stenströms (1399,-) Skjerf Morris (1399,-) Hansker Hestra (799,-) Sko Santoni (5499,-)

Niklas: Frakk Morris (6999,-) Dress Morris (6999,-) Skjorte Luca Moretti (1199,-) Slips Petronius (1199,-) Skjerf Stenströms (899,-) Hansker Hestra (799,-) Sko Santoni (4999,-)

ski16

ski3

ba8

ski2

nik6  ski15

ba9

ski4

ski13  ski14

Hansker fra Hestra!

ski1

Bor du ikke i Trondheim?
Husk at vi tar betaling via telefon! Ring oss på 47478000.
Varen kan sendes hjem til deg, selvfølgelig med FRI FRAKT.

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…