Høyer Trondheim

En «typisk» søndag med langrennsgutta

I helga har langrennsgutta hatt sesongstart på Beitostølen. Dagens innlegg representerer altså ikke en helt typisk søndag for trioen – det vet dere som har fulgt med på NRK!

Det er ingen tvil om at gutta er blant de aller beste på sin arena. Det fikk vi spesielt bevist i dag, da Johannes Klæbo knuste alle konkurrenter i sprintfinalen! Vi tar av oss hatten og bøyer oss i støvet – gjett om vi er stolt av å samarbeide med talentet!

Facebooksiden til Høyer Trondheim kan du se langrennsgutta på en helt annen arena. Vi har nemlig utfordret de i motebransjen! Hvis du enda ikke har sett filmen på Facebook, bør du gjøre det i dag. Der kan du stemme på favoritten og samtidig være med i trekningen av et gavekort på 5000 kroner!

ba5

Johannes: Frakk Frislid Trend (3999,-) Dress Frislid Trend (6999,-) Skjorte Canali (1399,-) Slips Petronius (1199,-) Skjerf Stenströms (1099,-) Hansker Hestra (799,-) Sko Church’s (4099,-)

Tomas: Frakk Frislid Trend (6999,-) Dress Oscar Jacobson (7499,-) Slips Amanda Christensen (999,-) Skjorte Stenströms (1399,-) Skjerf Morris (1399,-) Hansker Hestra (799,-) Sko Santoni (5499,-)

Niklas: Frakk Morris (6999,-) Dress Morris (6999,-) Skjorte Luca Moretti (1199,-) Slips Petronius (1199,-) Skjerf Stenströms (899,-) Hansker Hestra (799,-) Sko Santoni (4999,-)

ski16

ski3

ba8

ski2

nik6  ski15

ba9

ski4

ski13  ski14

Hansker fra Hestra!

ski1

Bor du ikke i Trondheim?
Husk at vi tar betaling via telefon! Ring oss på 47478000.
Varen kan sendes hjem til deg, selvfølgelig med FRI FRAKT.

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Glitter og stas hos Høyer

Nå er vi midt i sesongen for julebord, venninnetreff, nyttårsfester og mange andre hyggelige anledninger i rekke og rad! Det føles så deilig å pynte seg igjen, og vi gleder oss til å ta på oss de fineste kjolene vi har for å skape nye minner med de vi er glade i. Har du antrekket…

Høyer Trondheim

Nytt merke: Fusalp

I 1952 bestemte to visjonære skreddere fra Annecy seg for å introdusere entreprenørskap til deres CV ved å lage skiplagg, inkludert de tettsittende ‘fuseau’ buksene som er populære den dag i dag. Slik så Fusalp dagens lys. Fusalp ble født i hjertet av de franske Alpene, og har fått navnet sitt fra en forkortelse av…

Høyer Trondheim

Julestemning hos Høyer Solsiden

Solsiden har fått på seg juledrakten med glitrende lys og juledekorasjoner! Skøytebanen har også åpnet for sesongen, og vi klarte nesten ikke vente med å knyte på oss skøytene for å danse på isen. Enkelte deler av Trondheim fikk til og med sesongens første snø i natt! Det oser julestemning på Solsiden nå, og om…

Høyer Trondheim

På ønskelisten fra Zimmermann

Dersom du er på utkikk etter en ny wow-kjole må du sjekke ut nyhetene fra Zimmermann! Disse har herlige farger med spektakulære detaljer, og er kjolene som høster mange komplimenter. Dette er antrekkene som gjør de spesielle anledningene enda mer minnerike. Zimmermann finner du hos Høyer Trondheim, men vi sender over hele landet! Ta kontakt med oss…