Høyer Trondheim

En «typisk» søndag med langrennsgutta

I helga har langrennsgutta hatt sesongstart på Beitostølen. Dagens innlegg representerer altså ikke en helt typisk søndag for trioen – det vet dere som har fulgt med på NRK!

Det er ingen tvil om at gutta er blant de aller beste på sin arena. Det fikk vi spesielt bevist i dag, da Johannes Klæbo knuste alle konkurrenter i sprintfinalen! Vi tar av oss hatten og bøyer oss i støvet – gjett om vi er stolt av å samarbeide med talentet!

Facebooksiden til Høyer Trondheim kan du se langrennsgutta på en helt annen arena. Vi har nemlig utfordret de i motebransjen! Hvis du enda ikke har sett filmen på Facebook, bør du gjøre det i dag. Der kan du stemme på favoritten og samtidig være med i trekningen av et gavekort på 5000 kroner!

ba5

Johannes: Frakk Frislid Trend (3999,-) Dress Frislid Trend (6999,-) Skjorte Canali (1399,-) Slips Petronius (1199,-) Skjerf Stenströms (1099,-) Hansker Hestra (799,-) Sko Church’s (4099,-)

Tomas: Frakk Frislid Trend (6999,-) Dress Oscar Jacobson (7499,-) Slips Amanda Christensen (999,-) Skjorte Stenströms (1399,-) Skjerf Morris (1399,-) Hansker Hestra (799,-) Sko Santoni (5499,-)

Niklas: Frakk Morris (6999,-) Dress Morris (6999,-) Skjorte Luca Moretti (1199,-) Slips Petronius (1199,-) Skjerf Stenströms (899,-) Hansker Hestra (799,-) Sko Santoni (4999,-)

ski16

ski3

ba8

ski2

nik6  ski15

ba9

ski4

ski13  ski14

Hansker fra Hestra!

ski1

Bor du ikke i Trondheim?
Husk at vi tar betaling via telefon! Ring oss på 47478000.
Varen kan sendes hjem til deg, selvfølgelig med FRI FRAKT.

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Eleganse og komfort: de nyeste herreplaggene fra Polo Ralph Lauren

Oppdag de nyeste trendene fra Polo Ralph Lauren til herre – en blanding av tidløs eleganse og moderne stil. Fra klassiske polo-skjorter til avslappede hverdagsplagg. Her vil du finne klassiske favoritter som passer for enhver anledning! Ta gjerne turen innom Høyer Trondheim eller Høyer Solsiden for å se nærmere på nyhetene. Om du ikke har…

Dame

OTRA EYEWEAR

Otra Eyewear er et internasjonalt solbrillemerke som tilbyr trendy og tidløse briller, med 100% UV-beskyttelse. Solbrillene kommer i flere farger og fasonger – så her er det mye å velge i! Bestselgeren som også har vist seg å bli vår favoritt denne våren og sommeren er modellen Echo. Den modellen har ovale brilleglass, og passer…

Dame

OPPDAG DE SISTE NYHETENE FRA ULLA JOHNSON

Ulla Johnson er kjent for sine feminine og sofistikerte design, og i dette blogginnlegget skal vi vise dere nyhetene som har ankommet! Plaggene i kolleksjonen består av jordtoner, og nydelige mønster som kombinerer luksus med en bohemsk-stil. Du er hjertelig velkommen til å ta turen innom vår butikk for å se nærmere på nyhetene fra…

Herre

Sesongens nyheter til herre

Sommeren er endelig her, og det er på tide å oppgradere garderoben med sesongens nyheter. Fra lette materialer til friske farger, byr herremote på mange spennende plagg og tilbehør som gjør det enkelt å kle seg stilig og komfortabelt i varmen. Vi håper du lar deg inspirere, og dersom du ønsker å se enda flere…