Høyer Trondheim

Dette ønsker gutta seg til jul

Kristoffer er sønnen til Lisbeth, og i dag har han tatt med kompisen Ole til Høyer Trondheim. Det er på høy tid å gjøre ferdig ønskelista, da det er under en uke igjen til julaften! Gutta tar derfor runden i butikken, for samtidig å bli enige om hva de håper at skal ligge under treet neste lørdag 😀

pjs60

Jakker fra Parajumpers

Endelig har Parajumpers kommet til Høyer Trondheim sin herreavdeling. Nå kan du velge mellom bestselgermodellene Ugo og Arthur.

pjs31

pjs1

Boxere og pysjbukser fra Calvin Klein

Til tross for at pysjbuksene trenger å bli støket før bruk, synes gutta at Calvin Klein er en sikker vinner. Boxerne kjøpes i flerpakninger, og er et gavetips som vil passe til de fleste!

pjs32

Noe nytt fra favorittmerket Morris

Gutta er enige om at Morris er merket de sverger til i hverdagen. Kablestrikk, skjorter og chinos er noe som blir mye brukt hvis de får det til jul.

pjs23

Skinnhansker fra Morris

Mange går for klassiske skinnhansker i sort, men hvorfor ikke prøve noe nytt? Disse setter prikken over i-en på antrekket!

pjs41

Lettdunjakker fra Colmar

Colmar er perfekt for skolegutter som Kristoffer og Ole. Jakkene har fine snitt og enkle design. Dessuten veier de nesten ingenting!

 

pjs45

Toalettvesker

En fin toalettveske kan gjerne ligge under treet! Høyer har et godt utvalg av modeller til herre.

pjs6

R.M. Williams boots

Ole har vært innom flere ganger for å prøve skoene. Den mørkebrune modellen med semsket skinn er på toppen av ønskelista i år!

pjs8

pjs33

 

pjs9

Replay Hyperflex Jeans

Dette er jeansen for den som er ute etter komfort! På grunn av den fantastiske stretchen bruker gutta gledelig Repaly Hyperflex når de er på skolen.

pjs39

Nye slips

Et fint slips er nødvendlig når man skal pynte seg!

pjs20

pjs37

Bag fra Mont Blanc

På toppen av ønskelista til Kristoffer er en sort bag fra Mont Blanc. Det er ikke sikkert han får den til jul, men han er ikke i tvil om at den ville ha blitt godt brukt i mange år!

pjs15

pjs16

Kortholder fra Mont Blanc

En kortholder i skinn er også på ønskelista. Gutta mener at de gjeveste kommer fra Mont Blanc.

pjs18

 

Dette var ønskelista til Kristoffer og Ole. Nå vil vi vite hva som står på din!

Ta gjerne turen innom oss i butikk. Våre ansatte står klare til å hjelpe deg hver eneste dag fram mot julaften. Det er også mulig å kontakte oss på telefon: 47478000. Varen kan sendes hjem til deg, selvfølgelig med fri frakt!

Ha en nydelig søndagskveld videre 😀

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Nyheter fra By Malene Birger!

Salget går som det suser om dagen, både i butikk og på nettbutikken vår her! Men – vi har også fått inn mange fine nyheter, og i dag ville vi vise frem noen herlige nyheter i ull fra By Malene Birger! Perfekt i månedene fremover. Dette skinnskjørtet fra By Malene Birger må være et av…

Høyer Trondheim

SALG – JAKKEGUIDE

Nå er salget godt i gang i butikk og på vår egen nettbutikk her.  Her kan du gjøre fantastiske kupp til både dame og herre med gode rabatter fra mange eksklusive merker som blant annet Zimmermann, Chloè og Balmain. Klikk deg inn for å finne dine favoritter! Du kan betale med kort, Klarna og Vipps.  Siden…

Dame

SALG: LUXURY – EDITION

I morgen er det offisiell salgsstart, og butikken bugner av flotte varer med fantastiske rabatter! I dag viser vi frem noen godbiter som du finner på salg fra Luxury- avdelingen vår. Her finner du spektakulære plagg og vesker til -30% rabatt blant annet fra Chloè, Zimmermann, Balmain, Max Mara og flere! Vi har plukket ut…

Dame

FØRSALG HOS HØYER TRONDHEIM OG HØYER SOLSIDEN

Vi inviterer alle våre lesere og følgere til et ellevilt førsalg hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden 11. januar! Offisiell salgsstart er 12. januar. Du får -30%-50% på en mengde flotte varer til både dame og herre.   Utvalget er helt fantastisk, og du finner mange gode kupp som du får brukt mye i denne…