Høyer Trondheim

Dette ønsker gutta seg til jul

Kristoffer er sønnen til Lisbeth, og i dag har han tatt med kompisen Ole til Høyer Trondheim. Det er på høy tid å gjøre ferdig ønskelista, da det er under en uke igjen til julaften! Gutta tar derfor runden i butikken, for samtidig å bli enige om hva de håper at skal ligge under treet neste lørdag 😀

pjs60

Jakker fra Parajumpers

Endelig har Parajumpers kommet til Høyer Trondheim sin herreavdeling. Nå kan du velge mellom bestselgermodellene Ugo og Arthur.

pjs31

pjs1

Boxere og pysjbukser fra Calvin Klein

Til tross for at pysjbuksene trenger å bli støket før bruk, synes gutta at Calvin Klein er en sikker vinner. Boxerne kjøpes i flerpakninger, og er et gavetips som vil passe til de fleste!

pjs32

Noe nytt fra favorittmerket Morris

Gutta er enige om at Morris er merket de sverger til i hverdagen. Kablestrikk, skjorter og chinos er noe som blir mye brukt hvis de får det til jul.

pjs23

Skinnhansker fra Morris

Mange går for klassiske skinnhansker i sort, men hvorfor ikke prøve noe nytt? Disse setter prikken over i-en på antrekket!

pjs41

Lettdunjakker fra Colmar

Colmar er perfekt for skolegutter som Kristoffer og Ole. Jakkene har fine snitt og enkle design. Dessuten veier de nesten ingenting!

 

pjs45

Toalettvesker

En fin toalettveske kan gjerne ligge under treet! Høyer har et godt utvalg av modeller til herre.

pjs6

R.M. Williams boots

Ole har vært innom flere ganger for å prøve skoene. Den mørkebrune modellen med semsket skinn er på toppen av ønskelista i år!

pjs8

pjs33

 

pjs9

Replay Hyperflex Jeans

Dette er jeansen for den som er ute etter komfort! På grunn av den fantastiske stretchen bruker gutta gledelig Repaly Hyperflex når de er på skolen.

pjs39

Nye slips

Et fint slips er nødvendlig når man skal pynte seg!

pjs20

pjs37

Bag fra Mont Blanc

På toppen av ønskelista til Kristoffer er en sort bag fra Mont Blanc. Det er ikke sikkert han får den til jul, men han er ikke i tvil om at den ville ha blitt godt brukt i mange år!

pjs15

pjs16

Kortholder fra Mont Blanc

En kortholder i skinn er også på ønskelista. Gutta mener at de gjeveste kommer fra Mont Blanc.

pjs18

 

Dette var ønskelista til Kristoffer og Ole. Nå vil vi vite hva som står på din!

Ta gjerne turen innom oss i butikk. Våre ansatte står klare til å hjelpe deg hver eneste dag fram mot julaften. Det er også mulig å kontakte oss på telefon: 47478000. Varen kan sendes hjem til deg, selvfølgelig med fri frakt!

Ha en nydelig søndagskveld videre 😀

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Winter wonderland med FUSALP

Når det gjelder skimerker som har klart å forene stil og funksjonalitet, kan få konkurrere med det franske merket Fusalp. Med et arv som strekker seg over seks tiår, har dette merket konsekvent levert ski- og vinterklær av høy kvalitet, kombinert med en estetisk appell som virkelig skiller seg ut. Fusalp-appellen strekker seg langt utover…

Dame

BLACK FRIDAY!

Velkommen til Black Friday hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden! Nå har du en sjelden mulighet til å kapre mange av sesongens varer på 20% til dame og herre! Kryss av det du har på ønskelisten med en god rabatt, tilbudet gjelder kun fredag 24.11. Ta turen innom for å gjøre sesongens beste kjøp! Vi…

Dame

Put your party-shoes on!

Glitter og glam er i fokus for tiden, og en nydelig kjole stråler enda mer med et par lekre hæler som komplementerer antrekket! Ikke nok med at vi har sesongens flotteste antrekk, vi har også et stort utvalg av eventyrlige sko fra mange ikoniske motehus! Med noen vakre sko på beina kan man gi et…

Dame

Antrekket finner du hos Høyer!

Har du en full kalender fremover med festlige kvelder? Er du på jakt etter årets julekjole? Da må du fortsette å bla i dette innlegget.Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden har det kommet masse fine nyheter med både glitter og stas, så du finner helt sikkert noen nye favoritter hos oss. Jul eller ei, så…