Høyer Trondheim

Dette ønsker gutta seg til jul

Kristoffer er sønnen til Lisbeth, og i dag har han tatt med kompisen Ole til Høyer Trondheim. Det er på høy tid å gjøre ferdig ønskelista, da det er under en uke igjen til julaften! Gutta tar derfor runden i butikken, for samtidig å bli enige om hva de håper at skal ligge under treet neste lørdag 😀

pjs60

Jakker fra Parajumpers

Endelig har Parajumpers kommet til Høyer Trondheim sin herreavdeling. Nå kan du velge mellom bestselgermodellene Ugo og Arthur.

pjs31

pjs1

Boxere og pysjbukser fra Calvin Klein

Til tross for at pysjbuksene trenger å bli støket før bruk, synes gutta at Calvin Klein er en sikker vinner. Boxerne kjøpes i flerpakninger, og er et gavetips som vil passe til de fleste!

pjs32

Noe nytt fra favorittmerket Morris

Gutta er enige om at Morris er merket de sverger til i hverdagen. Kablestrikk, skjorter og chinos er noe som blir mye brukt hvis de får det til jul.

pjs23

Skinnhansker fra Morris

Mange går for klassiske skinnhansker i sort, men hvorfor ikke prøve noe nytt? Disse setter prikken over i-en på antrekket!

pjs41

Lettdunjakker fra Colmar

Colmar er perfekt for skolegutter som Kristoffer og Ole. Jakkene har fine snitt og enkle design. Dessuten veier de nesten ingenting!

 

pjs45

Toalettvesker

En fin toalettveske kan gjerne ligge under treet! Høyer har et godt utvalg av modeller til herre.

pjs6

R.M. Williams boots

Ole har vært innom flere ganger for å prøve skoene. Den mørkebrune modellen med semsket skinn er på toppen av ønskelista i år!

pjs8

pjs33

 

pjs9

Replay Hyperflex Jeans

Dette er jeansen for den som er ute etter komfort! På grunn av den fantastiske stretchen bruker gutta gledelig Repaly Hyperflex når de er på skolen.

pjs39

Nye slips

Et fint slips er nødvendlig når man skal pynte seg!

pjs20

pjs37

Bag fra Mont Blanc

På toppen av ønskelista til Kristoffer er en sort bag fra Mont Blanc. Det er ikke sikkert han får den til jul, men han er ikke i tvil om at den ville ha blitt godt brukt i mange år!

pjs15

pjs16

Kortholder fra Mont Blanc

En kortholder i skinn er også på ønskelista. Gutta mener at de gjeveste kommer fra Mont Blanc.

pjs18

 

Dette var ønskelista til Kristoffer og Ole. Nå vil vi vite hva som står på din!

Ta gjerne turen innom oss i butikk. Våre ansatte står klare til å hjelpe deg hver eneste dag fram mot julaften. Det er også mulig å kontakte oss på telefon: 47478000. Varen kan sendes hjem til deg, selvfølgelig med fri frakt!

Ha en nydelig søndagskveld videre 😀

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

På ønskelisten nå!

Høsten kan by på varierende vær, og antrekk med skjørt, boots og strømpebukse kombinert med strikk og fine kåper er noe som er perfekt til å regulere temperatur, men som også er veldig fint og komfortabelt. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk vi har på vår egen ønskeliste nå! Skjørt i kord og…

Dame

Siste nytt hos Høyer Solsiden

Et garderobeskifte er i luften, og Høyer Solsiden har alt du trenger for å krydre garderoben med flotte antrekk denne sesongen. Enten om du er på utkikk etter noe til jobb, hverdags eller fest har vi et stort utvalg. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk som står på ønskelisten nå.   Et delikat,…

Dame

Nyheter fra Busnel

Om du er på utkikk etter plagg som holder seg godt, som er klassiske, stilrene og rett og slett nydelige tilskudd til garderoben burde du sjekke ut Busnel! Busnel har vært i motebildet lenge, og kolleksjonene har noe til enhver. Dette er plagg du enkelt kan tilpasse din personlige stil. Denne sesongen er det dunvester,…

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…