Høyer Trondheim

Den store veskeguiden

Vesken har vært en del av motebildet i flere hundre år. Menn startet trenden med å bære mynter i små håndvesker, og adelsfolk hadde med seg håndvesker på ball og festligheter. I dag har vi vesker til ethvert behov og til enhver anledning.

Dersom du tar en titt på alle damene i byen ser du at de fleste bærer vesker i forskjellige størrelser og farger. En veske er et praktisk smykke til ethvert antrekk, og alle har nok sin personlige favoritt. Hos oss har vi noe for enhver – enten om du liker romslige shoppere eller en liten crossover som rommer kun det nødvendigste. Dersom du investerer i en god kvalitetsveske holder den seg fin i mange, mange år!

Vesken står oss kjært – faktisk så kjært at vi har en internasjonal veskedag som er 10. oktober hvert år.

Visste du at verdens dyreste veske koster 3,8 millioner Euro og er i 18K gull, har 56 rosa diamanter, 105 gule diamater og 4356 klare diamanter. Det tok 8 800 timer å lage den.

Shoppere

Shoppere har plass til alt – og litt mer 😉 Dette er en populær variant dersom du skal ha med deg litt forskjellig på farten. Enten om det er ut på reise, eller på barseltreff på favorittcafèen.

See By Chloe 4 199,-

Kate Spade 3 599,-

Coach 4 399,- (Finnes også i rosa og grå)

Coach 3 999,-

Michael Kors 2 599,-

Marc Jacobs 3 999,- 

Chloè 9 599,-

Til jobb

Enten om du sykler, kjører, tar buss eller går til jobb må man ha en god og robust veske som har plass til matpakka, planleggeren og dokumentene du trenger. Her har de fleste skulderrem som er praktisk dersom du feks sykler mye.

Kate Spade 4 899,-

Michael Kors 3 299,- 

Marc Jacobs 6 699,-

Michael Kors 3 299,- 

Coach 6 599,-

See By Chloè 4 499,-

Til shopping, reise og hverdags

En god veske som ikke blir for tung er viktig dersom du skal en runde i byen på en lørdag, eller kanskje på storbyferie. Det er vesker  fra denne kategorien Ingrid og Lisbeth bruker på feks innkjøp da de rommer akkurat det de trenger, uten at den er i veien og blir for tung å bære med seg i flere timer.

Chloè  14 699,-

Kate Spade 3 799,- 

Coach 5 099,-

See By Chloè 3 999,-

Marc Jacobs 4 999,-

Marc Jacobs 3 999,-

Coach  5 699,-

Michael Kors 3 499,-

Til hverdags og fest

En snerten og liten crossover er perfekt til både hverdags og fest. Her har vi alt fra enkle, fargesterke og tøffe varianter, så her er det nok å velge mellom 🙂 En crossover rommer det nødvendigste, og du kan ha den rundt deg i timesvis.

Marc Jacobs 3 399,-

See By Chloè 3 499,-

Chloè 5 899,-

Coach 3 499,-

Chloè 4 599,-

Coach 999,-

See By Chloè

Marc Jacobs 3 399,- 

 

Ryggsekker

Nå har det blitt mer og mer trendy å bytte ut favorittveska med en ryggsekk innimellom. Vi har to lekre varianter fra See By Chloè og en som er skikkelig kul fra Michael Kors.

See By Chloè 4 899,-

See By Chloè 6 299,-

Michael Kors 1 799,-

Vi har mange flere vesker i butikk, og mange modeller har vi også i flere farger! Velkommen innom for å finne dine personlige favoritter!

Husk at vi sender varer over hele landet, og du kan enkelt betale med Vipps! Ut året har vi gratis frakt på alle ordinære varer!

Ser du noe du liker?
Ring oss gjerne eller ta kontakt i Messenger på Facebook.
VIPPS! Så sender vi varen hjem til deg

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996
Høyer Molde: 73102222

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Vårens fineste nyheter fra Moncler!

Endelig har vårens nyheter fra Moncler begynt å komme til både dame og herre! I år er det lyse farger som gjelder, noe som er helt perfekt i en nordisk vårgarderobe. Vi har fått inn flere stilige, nye modeller i tillegg til uslåelige klassikere som aldri går av moten. I tillegg til jakker og vester…

Herre

Vårnyheter fra Stone Island

Vårens nyheter fra Stone Island er endelig  i butikk!Kolleksjonen er preget av freshe farger og klassikere som egner seg godt i en stilig vår- og sommergarderobe. Vi har fått inn både bukser, shortser, jakker, hoodies, crewnecks og t-skjorter, men det forsvinner raskt! Stone Island er ikke tilgjengelig på nettbutikken, men vi sender selvfølgelig uansett! Bare…

Høyer Trondheim

ROTATE

Om du er på utkikk etter noe som kan krydre garderoben må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Den byr på alt fra lekre paljetter til røffe jeans med metallisk overflate som man kan style til både hverdags og fest! Rotate tilbyr alltid det lille ekstra, og vet å lage antrekk som gir…

Dame

Klassiske nyheter til dame!

Dette er nyhetene til den kvalitetsbevisste moteløven! Vi har fått inn lekre nyheter fra flere av våre favorittmerker, som blant annet Moncler, Max Mara, Gran Sasso og Busnel. Tidløst design med det lille ekstra i fantastiske kvaliteter er fellesbetegnelser for disse, og i dag viser vi frem noen favoritter! Dette er vakre antrekk som man…