Høyer Trondheim

Den store vårjakkeguiden: Lettdun

I går så dere Silje vise 5 av vårens flotteste kåper. I dag derimot, serveres forslag til deg som ønsker en mer sporty variant. Lettdunjakker er lune og praktiske. De veier lite og er perfekt for å «smette på» når man er i farten. Vi har modeller fra merker som Moncler, Colmar og Woolrich. Hvis du enda ikke har funnet en favoritt, bør du sjekke ut guiden vi har laget under! Blusen er fra Tory Burch, buksen fra J.Brand og skoene fra Adidas.

Moncler

Modellen heter CORB GIUBOTTO, og er ny for sesongen. Stoffet har en herlig stretch, noe som gjør at du får plass til en ekstra genser under. Snittet er veldig typisk italiensk, da den har en flatterende innsving i midjen. Dette er modellen for deg som ønsker en «penere» lettdunjakke i sort.

lettdun7 lettdun6

lettdun9

lettdun10  lettdun11

 

Moncler

LISSY er en klassiker fra merket Moncler. Modellen kommer tilbake sesong etter sesong og er garderobefavoritt for flere av de ansatte hos Høyer. Jakken bærer et «preppy» preg og kjennetegnes av de fire, små lommene. Julie viser varianten i rosa, men vi har den også i fargene beige, navy og sort.

lettdun  lettdun5

lettdun3

lettdun2 lettdun1

 

Woolrich

Woolrich er kjent for sine italienske snitt, og denne modellen er eksempel på det. Den sitter godt over skuldrene, og svinger elegant inn i midjen. Hos oss kan du velge blant farger som beige, navy og brunt.

lettdun13 lettdun14

lettdun17

lettdun15 lettdun16

 

Colmar

Kundene jubler når det kommer påfyll fra Colmar. Dette skjønner vi godt! Merket byr på superkule jakker i forskjellige varianter, og denne modellen i navy er uten hette.

lettdun18  lettdun19

lettdun20

lettdun21  lettdun22

Colmar

Dersom du vil ha en sporty lettdun med hette, er dette modellen for deg! Jakken finnes i rosa, orange, beige og navy. Tone Damli er en av mange som sverger til varianten.

lettdun24  lettdun25

lettdun26

lettdun28 lettdun27

Med dette håper vi du ble litt klokere på hvilken lettdunjakke som vil passe for deg. På søndag viser Ingrid noen hverdagslige jakker fra merker som Woolrich, Moncler og Michael Kors. Her er det bare å glede seg!

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…