Høyer Trondheim

Den store sneakersguiden

Er det noe som virkelig er i vinden for tiden, så er det definitivt sneakers. Hva er vel bedre enn en trend som lar oss bruke de mest behagelige skoene vi har til enhver anledning? Noen av dere har kanskje lest denne artikkelen i Adressa for en ukes tid siden? Her forteller blant annet daglig leder ved Høyer Trondheim, Ingrid Brun, om den nye sko-trenden.

På Høyer har vi et stort utvalg av sneakers, både til  de eldre og  de yngre. Likevel kan det noen gang være vanskelig å få en oversikt over alle de modellene vi har, så derfor har vi laget en guide som kan hjelpe deg å finne de sneakersene du er på utkikk etter.
Ta en titt – her har vi noe for alle og enhver.

FEST TIL LANGT PÅ NATT I JIMMY CHOO OG LANVIN


Vi DIGGER disse fantastiske skoene fra Jimmy Choo. Perfekt til jenta som ønsker å være et blikkfang.

Lisbeth sine favorittsko! Sneakersene fra Lanvin er kjempe behagelig å ha på seg, og de er litt mer pyntet enn et vanlig par sneakers. De kan derfor fint brukes til både formelle og hverdagslige anledninger.

COMFY AND COOL I HOGAN

 

Hogan er uten tvil Høyer-jentenes favorittsko. De kan brukes på jobb, på gåturer, og ikke minst ute på byen! Her kan du velge i mange forskjellige modeller.
I tillegg er de helt fantastiske på foten da de opprinnelig er laget for å være en helsesko. Hogan forsvinner raskt fra butikkhyllene, så her er det viktig å være tidlig ute!

SPORTYE JENTER GÅR I ADIDAS


Adidas går virkelig aldri av moten, og her kan man sikre seg noen ordentlige klassikere. Den mest populære modellen «Gazelle» har vi i flere forskjellige farger som passer svært godt til sommerbrune ben.

CHIC I SUPERGA

«Det enkle er ofte det beste» – utrykket som best beskriver Superga. Dere som følger aktivt med på Instagram og på bloggen har kanskje lagt merke til at de skoene vi oftest bruker til antrekkene er fra Superga? Vel, disse skoene passer til alt, uansett om det er kule jeans eller en søt sommerkjole.

Ser du noe du liker?
Ring oss gjerne eller ta kontakt i Messenger på Facebook.
VIPPS! Så sender vi varen hjem til deg ♥♥♥

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996
Høyer Molde: 73102222

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…

Dame

Høstens farger fra Juicy Couture

Juicy Couture har vært kjendisenes go-to i mange år, og det går aldri av moten! Merket er kjent for sine herlige og spreke farger og myk velour som holder seg bra lenge med nydelig passform! Vi har akkurat fått en ny levering, og nå har vi et stort utvalg av fantastiske farger som er perfekt…