Høyer Trondheim

Den store sneakersguiden

Er det noe som virkelig er i vinden for tiden, så er det definitivt sneakers. Hva er vel bedre enn en trend som lar oss bruke de mest behagelige skoene vi har til enhver anledning? Noen av dere har kanskje lest denne artikkelen i Adressa for en ukes tid siden? Her forteller blant annet daglig leder ved Høyer Trondheim, Ingrid Brun, om den nye sko-trenden.

På Høyer har vi et stort utvalg av sneakers, både til  de eldre og  de yngre. Likevel kan det noen gang være vanskelig å få en oversikt over alle de modellene vi har, så derfor har vi laget en guide som kan hjelpe deg å finne de sneakersene du er på utkikk etter.
Ta en titt – her har vi noe for alle og enhver.

FEST TIL LANGT PÅ NATT I JIMMY CHOO OG LANVIN


Vi DIGGER disse fantastiske skoene fra Jimmy Choo. Perfekt til jenta som ønsker å være et blikkfang.

Lisbeth sine favorittsko! Sneakersene fra Lanvin er kjempe behagelig å ha på seg, og de er litt mer pyntet enn et vanlig par sneakers. De kan derfor fint brukes til både formelle og hverdagslige anledninger.

COMFY AND COOL I HOGAN

 

Hogan er uten tvil Høyer-jentenes favorittsko. De kan brukes på jobb, på gåturer, og ikke minst ute på byen! Her kan du velge i mange forskjellige modeller.
I tillegg er de helt fantastiske på foten da de opprinnelig er laget for å være en helsesko. Hogan forsvinner raskt fra butikkhyllene, så her er det viktig å være tidlig ute!

SPORTYE JENTER GÅR I ADIDAS


Adidas går virkelig aldri av moten, og her kan man sikre seg noen ordentlige klassikere. Den mest populære modellen «Gazelle» har vi i flere forskjellige farger som passer svært godt til sommerbrune ben.

CHIC I SUPERGA

«Det enkle er ofte det beste» – utrykket som best beskriver Superga. Dere som følger aktivt med på Instagram og på bloggen har kanskje lagt merke til at de skoene vi oftest bruker til antrekkene er fra Superga? Vel, disse skoene passer til alt, uansett om det er kule jeans eller en søt sommerkjole.

Ser du noe du liker?
Ring oss gjerne eller ta kontakt i Messenger på Facebook.
VIPPS! Så sender vi varen hjem til deg ♥♥♥

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996
Høyer Molde: 73102222

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame

Moncler er en forkortelse for Monestier-de-Clermont, som er en liten landsby i alpene, og merket startet sitt eventyr med å lage robuste soveposer og utstyr til tøffe eventyrere i alpene. De ble kjent for sin gode kvalitet og sterke materiale.  Til og med det franske skilandslaget var i fult utstyr fra Moncler i 1966. Det var ikke…

Dame

Høstens fineste nyheter fra Ganni

Vi har fått inn utrolig mange flotte nyheter fra alle våre favorittmerker den siste tiden, så nå er det perfekt timing for å oppgradere garderoben på. Vi hjelper deg gjerne med å finne dine personlige favoritter! Hos Høyer Solsiden har det akkurat kommet en fantastisk kolleksjon fra Ganni som krydrer garderoben med det lille ekstra….

Dame

Klassisk høstmote

Det er ingen tvil om at høsten har meldt sin ankomst. Bladene er godt i gang med å skifte farge, og temperaturen kryper nedover. Heldigvis er høstmoten noe av det fineste vi vet, og butikken er fylt til randen av lekre nyheter. Om man ønsker å bygge en tidløs høstgarderobe er det lurt å investere…

Herre

Sesongens jakker fra Moncler til herre

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben, og er noe du kan ha glede av år…