Høyer Trondheim

Den store dunjakkeguiden

Vinteren nærmer seg med stormskritt, og ettersom Adresseavisen melder rekordkald vinter i år tenkte vi at det var passende med en guide til riktig vinterjakke. Nedenfor har vi samlet alle merkene vi har innen dunjakker, med og uten pels og varierende grad av varme. Her er det altså noe for en hver smak. En god, varm – og ikke minst stilig  jakke er nødvendig for alle å ha i garderoben når man bor i kalde Norge. Nedenfor ser du merkene som er representert. Alle jakker har nøkkelegenskaper listet ved siden av bildet, i tillegg til en utfyllende tekst for de mer interesserte. God lesing! Vi håper du finner jakken som passer deg perfekt. Velkommen innom butikken i Kongens Gate for prøving og veiledning!

logos

banner

Lempelius

lempelius

lemp1

Lempelius er et spennende merke som vi har hatt i butikken en god stund. Merket ble etablert i Tyskland i 2004 og siden den gang har Lempelius utviklet et av de mest etterspurte merkene innen fasjonabelt utetøy. Lempelius selges av ledende kjeder i over 20 land verden over. Jakkene er enkle i utseendet og beskrives av designeren selv som «sophisticated casualness». En favoritt blant mange som synes at det enkle ofte er det beste! Livet er også innsvinget, noe som gir en veldig feminin fasong. Jakken virker tynnere og lettere enn de fleste dunjakker, men holder deg likevel varm ned til minus 25 grader. Denne modellen finnes også i navy, i tillegg til at vi har en lengre versjon i samme merke.

 

banner

Woolrich Luxury Artic Parka

woolrich1

wool2
Jakkene fra Woolrich er en av de mest populære hos Høyer. Avbildet er Luxury Artic Parka, som er slik navnet tilsier, en luksusversjon av den klassiske modellen Artic Parka. Snittet er litt mer feminint grunnet innsving i livet. Ytterstoffet er et såkalt «special memory fiber» som har den egenskapen at den gjennoppretter den orginale formen hvis den har blitt krøllet eller lagret over lang tid. Jakken er også vannavstøtende og egner seg såvel til våte dager som iskald vinter. Parkasen er litt liten i størrelsen, så ikke vær redd for å gå opp en størrelse eller to om du ønsker å ha tykke klær under. Du kan gjerne vaske jakken i vaskemaskinen på 30 grader, men unngå tørketrommel. Den brune versjonen avbildet her, er ny hos Høyer i år. Den skiller seg fra de andre modellene ved at pelsen er både annerledes og farget, noe som gir en veldig ren og ryddig look. Vi har både Luxury og Classic Artic parka i fargene sort, navy, lys rosa, beige og mørkegrønn.

banner

Moncler Flamme Giubbotto

moncler1

moncl2

Moncler er et fransk-italiensk merke som er kjent verden over for sin fantastiske kvalitet. Jakkene kan vaskes så mange ganger du ønsker og likevel holder både dunen og fasongen seg som om jakken skulle være ny. Et ytterplagg du kan ha i mange år! Den modellen vi valgte å vise frem her finnes også i navy og er den lengste modellen. Lange dunjakker er pratisk når det blåser og er kaldt og gir deg varme til langt nedpå beina. I tillegg har denne modellen et flatterende snitt, da den er veldig innsydd i midjen. Moncler passer for alle aldre og vi har mange modeller i butikken – kort som lang, mørk som lys.

banner

Morris Lady Austen Parka Jacket

morris2

morri2

Morris er et merke som består av klassiske plagg med en touch av britisk stil. Merket utvikles i Sverige og tilbyr gode klær med en fantastisk kvalitet. Denne jakken er av de lettere dunjakkene og passer til både høst- og vintervær, men på de kaldeste dagene er den perfekt med en litt tykkere genser under. Med 95% gåsedun regulerer den varmen veldig bra, i tillegg til at fuskepelsfóret inne i jakken føles fantastisk mot kroppen. Jakken har også spennende detaljer, som emblemet på armen og hanken på knappene.

banner

Michael Kors

MK1

MicKors2

Denne jakken er for deg som liker en lettere jakke og som ikke blir fort kald. Den er veldig lett og utrolig behagelig å ha på seg. Varmen kan reguleres med tøyet man har under; En tykk genser på kalde dager gjør den ekstra varm, mens den kan brukes på milde høstdager med noe tynnere plagg under. Allsidig med andre ord! Detaljer som snøring i livet, avtagbar pels og teddystoff i hetten gjør at den blir mer enn bare en vanlig sort parka.

banner

Colmar

colmar1

colm2

Mange kjenner nok til Colmars korte dunjakker for både sommer og vinter. Dette er en helt ny modell, noe varmere enn de korte jakkene med avtagbar pels på hetten. Polyesteret på utsiden er i et skinnende stoff som gir jakken et mer eksklusivt preg. Denne lange dunjakken er perfekt for dere som liker å møte vinteren med stil – uten at det går på bekostning av funksjonalitet.

 

banner

Med dette håper vi at du har funnet den jakken som passer for akkurat deg. Høyer har et fantastisk sortiment av dunjakker til vinteren, og jakkene over er kun et utvalg av merkene vi fører. Vær forberedt til kulden setter inn og besøk oss gjerne i nærmeste fremtid!

PS 1: Vil du se mer av jakkene fra Woolrich, har du mer lesing her.

PS 2: Høyer Solsiden fører Parajumpers. For mer info, klikk her.

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Klassikere fra Balmain

Balmain er et av våre luksuriøse merker som kombinerer både det spennende og klassiske i sine kolleksjoner. Plaggene skiller seg ut med elementer som er typisk for merket som blant annet dekorative knapper med logo på. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av nyhetene som har kommet! Vi sender over hele Norge! Send oss…

Dame

Høstens kjoler fra ByTimo

Det er nok ingen overraskelse at vi er glade i kjoler til enhver anledning, og den nye kolleksjonen fra ByTimo har noe til både hverdags og fest! Høstens fargepalett er preget av dype, fine farger og en god blanding av materialer som blant annet kord og sateng. ByTimo finner du både hos Høyer Solsiden og…

Høyer Trondheim

Høstnyheter hos Høyer Solsiden

Høyer Trondheim og Høyer Solsiden bugner av lekre nyheter! Nå er det perfekt timing for å oppgradere garderoben på, og vi hjelper deg gjerne med å finne dine personlige favoritter! Denne høsten kombineres det klassiske med spreke farger og flotte skatter til tiden fremover. Velkommen innom for en hyggelig handel! Vi sender også! Send oss…

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter nå, så velkommen innom for…