Høyer Trondheim

Den lille sorte

Nå er desember godt i gang. Det betyr at det er tid for julebord, nyttår og andre selskap. ”Den lille sorte” har vært en klassiker siden 1926 og vil alltid være en sikker vinner.

Vi fra Høyer Molde skal vise to varianter fra Tiger of Sweden. Vi skal også vise hvordan du kan style de.

DSC_1752

DSC_1763


Fun fact

I 1926 kom en revolusjon for moderne kvinner. Det var Coco Chanel som sto for den, da hun introduserte «den lille sorte.» Kjolene var enkle, skjærte rett over knærne og hadde lange ermer. Coco Chanel kan kalles en opprører fordi hun gikk imot datidens prinsipper. Hun brukte ingen blonder, knapper eller annen pynt, slik som kjoler «skulle ha». 

Sort var en utradisjonell farge på den tiden, fordi det ble assosiert med død og begravelse.  Årsaken til de få detaljene og den enkele stilen var at kjolen skulle ha lang holdbarhet og skulle passe til alt. Dette skulle bli plagget som kvinner kunne bruke til en hver anledning og samtidig være velkledd.


DSC_1774_2

DSC_1775_2

Denne kjolen er en litt kort modell fra Tiger of Sweden. Den halvhøye halsen gjør kjolen elegant, selv om den er kort. Den er smal i midjen med folder i skjørtet. Vi har valgt å style den med sorte pumps fra Tiger of Sweden,  veske fra Michael Kors og tette strømper på grunn av lengden på kjolen. Smykkene er fra Edblad.

      DSC_1753  DSC_1758

DSC_1757

Denne kjolen er ettersittende, klassisk og litt lengere, men detaljer på skuldrene og i ryggen gjør den både røff og spennende. Vi har valgt å style den med en veske med gulldetaljer fra Michael Kors, armbånd fra Edblad og sko i nude fra Tiger of Sweden.Det at skoene går i samme tone som huden vil gjøre at bena blir forlenget, og det er det vel ingen som sier nei takk til? Vi har to pumps-modeller fra Tiger of Sweden; en med platå og en uten. Platå er et lite juksetriks for å bruke høye hæler uten å lide hele kvelden. Den andre modellen er litt lavere med en spissere front. Begge modellene kommer i sort og i nude.

DSC_1747_2  DSC_1751_2

Velg den riktige kåpen, og du er «good to go!» Denne ullvarianten er fra Ganni og vil holde deg varm til kveldens festligheter.

Høyer Molde ønsker alle en fantastisk førjulstid!

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Klassisk høstmote

Det er ingen tvil om at høsten har meldt sin ankomst. Bladene er godt i gang med å skifte farge, og temperaturen kryper nedover. Heldigvis er høstmoten noe av det fineste vi vet, og butikken er fylt til randen av lekre nyheter. Om man ønsker å bygge en tidløs høstgarderobe er det lurt å investere…

Herre

Sesongens jakker fra Moncler til herre

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben, og er noe du kan ha glede av år…

Høyer Trondheim

Høstens fineste nyheter fra Polo Ralph Lauren

Trenger du en oppdatering i høstgarderoben bør du sjekke ut den siste kolleksjonen fra Polo Ralph Lauren. Det populære merket slår alltid an blant oss på huset, men høstens nyheter har virkelig blitt noen store favoritter! Klassisk design kombinert med deilige materialer som ull og cashmere bidrar til en tidløs investering til garderoben med mange…

Høyer Trondheim

Hverdagsfavoritter fra Moncler

Moncler er et av våre mest populære merker, og nå har vi fått masse flotte nyheter for høst- og vintersesongen til både dame og herre! I dag viser vi frem noen favoritter til hverdagsgarderoben som er perfekt i en overgangsfase med myke og sporty gensere og fine dunjakker i herlige farger. Vinterjakke-guider kommer om ikke…