Høyer Trondheim

Den lille sorte

Nå er desember godt i gang. Det betyr at det er tid for julebord, nyttår og andre selskap. ”Den lille sorte” har vært en klassiker siden 1926 og vil alltid være en sikker vinner.

Vi fra Høyer Molde skal vise to varianter fra Tiger of Sweden. Vi skal også vise hvordan du kan style de.

DSC_1752

DSC_1763


Fun fact

I 1926 kom en revolusjon for moderne kvinner. Det var Coco Chanel som sto for den, da hun introduserte «den lille sorte.» Kjolene var enkle, skjærte rett over knærne og hadde lange ermer. Coco Chanel kan kalles en opprører fordi hun gikk imot datidens prinsipper. Hun brukte ingen blonder, knapper eller annen pynt, slik som kjoler «skulle ha». 

Sort var en utradisjonell farge på den tiden, fordi det ble assosiert med død og begravelse.  Årsaken til de få detaljene og den enkele stilen var at kjolen skulle ha lang holdbarhet og skulle passe til alt. Dette skulle bli plagget som kvinner kunne bruke til en hver anledning og samtidig være velkledd.


DSC_1774_2

DSC_1775_2

Denne kjolen er en litt kort modell fra Tiger of Sweden. Den halvhøye halsen gjør kjolen elegant, selv om den er kort. Den er smal i midjen med folder i skjørtet. Vi har valgt å style den med sorte pumps fra Tiger of Sweden,  veske fra Michael Kors og tette strømper på grunn av lengden på kjolen. Smykkene er fra Edblad.

      DSC_1753  DSC_1758

DSC_1757

Denne kjolen er ettersittende, klassisk og litt lengere, men detaljer på skuldrene og i ryggen gjør den både røff og spennende. Vi har valgt å style den med en veske med gulldetaljer fra Michael Kors, armbånd fra Edblad og sko i nude fra Tiger of Sweden.Det at skoene går i samme tone som huden vil gjøre at bena blir forlenget, og det er det vel ingen som sier nei takk til? Vi har to pumps-modeller fra Tiger of Sweden; en med platå og en uten. Platå er et lite juksetriks for å bruke høye hæler uten å lide hele kvelden. Den andre modellen er litt lavere med en spissere front. Begge modellene kommer i sort og i nude.

DSC_1747_2  DSC_1751_2

Velg den riktige kåpen, og du er «good to go!» Denne ullvarianten er fra Ganni og vil holde deg varm til kveldens festligheter.

Høyer Molde ønsker alle en fantastisk førjulstid!

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Fire flotte dresser til 17.mai

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…

Dame

Vakre festantrekk fra Max Mara

Er du på utkikk etter noen nye skatter til garderoben som du kan ha glede av år etter år må du se på disse fantastiske antrekkene fra Max Mara. Det italienske merket er best i sin klasse når det kommer til kvalitet og lekre passformer. Kreasjonene er tidløse, samtidig som de skiller seg ut. Med…

Dame

Fine hverdagskjoler!

Kjoler er både behagelige og fine, og med en favoritt i klesskapet har du alltid noe å ha på deg! Vi har kjoler til enhver anledning, og har alltid noe å by på de gangene du vil føle deg ekstra fin. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen flotte kjoler som er perfekt til hverdags,…

Dame

Sporty og fine favoritter!

Dersom du er på utkikk etter noen freshe, fine og sporty antrekk til fritids-garderoben anbefaler vi å sjekke ut nyhetene fra Polo Ralph Lauren og Colmar! Vi har fått inn stilige skjorter, fargerike gensere og herlige shorts i lin som er et sikkerstikk denne sesongen! I dagens blogginnlegg viser vi frem noen favoritter du finner…