Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt?

Her kan du klikke kjolene hjem på vår egen nettbutikk. 

Dawn Dress

En feminin og vakker kjole fra Rotate med åpen rygg, midi-lengde og puffermer. En nydelig farge som er perfekt til sesongens festligheter.

Kjole her 

 

Kim Dress

Den ikoniske kjolen fra Rotate i ny drakt. Inspirert av østen, med fantastisk print og vakre farger. Voluminøse ermer og høy krage. Lekre knappedetaljer. Glidelås bak.

Kjole her, veske Valentino 

Kjole her, Veske Valentino 

Kendra Knit Dress

Knallfin kjole fra Rotate med et moderne design kombinert med sort og hvitt print. Tykt materiale som er fantastisk å ha på. Lange, voluminøse ermer og smal passform.

Kjole her, Veske her 

Shannon Blazer Dress

Den ultimate festkjolen fra Rotate! Kjolen har et flott print kombinert med en herlig rosafarge og hvitt. Smal midje. Lange, markerte ermer.

Kjole her, Sko Valentino 

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Vi øker rabattene!

Vi har utrolig mye fint på salg hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden, og nå har vi ØKT rabattene ytterligere til både dame og herre! I tillegg har vi fylt på salget med mange freshe sommervarer som ikke har vært på salg tidligere. Nå har du sjansen til å oppgradere garderoben med fantastiske plagg fra…

Herre

Nyheter til herre

Frister det med noe nytt i klesskapet? Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsidenfinner du mye fint til enhver anledning! Enten om du er på utkikk etter en fin strikk til høsten, en stilig skinnjakke, ny dress eller noen kule t-skjorter til skolestart så har vi mye å by på. Det kommer stadig inn nyheter til…

Dame

Spektakulære antrekk fra Zimmermann

Vi har fått høstens første kolleksjon fra Zimmermann, og vi sier bare WOW! Denne kolleksjonen er krydret med mange unike design, og detaljnivået er ellevilt. Dette er kolleksjonen for deg som er på jakt etter plaggene som bare blir finere jo mer man ser på dem, og som man kan ta frem til enhver anledning…

Høyer Trondheim

Weekend Max Mara

Vi har fått enda flere fantastiske nyheter fra kvalitetsmerket Weekend Max Mara hos Høyer Solsiden! Dette er klassiske plagg du kan ha glede av år etter år, og style på uendelige måter.  I dag viser Vighild frem siste nytt som har kommet i butikk!