Høyer Trondheim

COPENHAGEN FASHION WEEK

Sist uke uke besøkte Høyer Trondheim nydelige København for å delta på moteuka. Der fikk vi se hva som venter oss neste sesong, samtidig som vi gjorde innkjøp til butikken. Det florerte av lekre fargekombinasjoner, mønster og spennende tekstiler – Både på og av runawayen. Streetstyle-fotografer samlet seg utenfor showene, og vi spottet it-jenter fra hele Skandinavia. Vi ble inspirert, målbundet og begeistret. Selv om det fortsatt er en god stund til 2018, kan vi si at det blir et lekent år på motefronten. Vi gikk fra show til innkjøp i hurtig tempo, og i dag vil vi dele vår opplevelse med dere.

Dag 1

By Malene Birger

Vi kom rett fra flyplassen til lokasjonen for showet. By Malene Birger har levert nydelige plagg år etter år, så vi ventet spent på at modellene skulle kapre runawayen. I år fikk vi se feminine snitt, lekre striper i flere varianter og en flott grønnfarge var å se på flere av plaggene. Mønster og naturfarger var også noe som gikk igjen. Her var det noe for enhver smak.

 

 

 

Munthe

Det danske merket imponerte under moteuka. Munthe hadde moderne live-musikk under showet, og kolleksjonen var preget av dype farger, lette strikk og metalliske detaljer. Kolleksjonen er unik og svært gjennomført. De har et særpreg på kolleksjonen som vi digger. Lokalet passet ypperlig for dem med nydelige utsmykninger på veggene med mye lys og farger.

  

Holzweiler

Norske Holzweiler er en favoritt hos mange. De åpnet showet med nydelige Erin Wasson som rocket runawayen. Kolleksjonen var preget av solide tekstiler og tidløse prints og snitt. Designerne sier selv at kolleksjonen er en hyllest til deres besteforeldre. De ønsker å ha fokus på kvalitet fremfor «fast-fashion».

«Vi vil bruke våre besteforeldre som inspirasjon, deres kunnskap og evne til å skape og ta vare på produkter med kvalitet, og bruke vår kreativitet til å få det gamle til å skinne igjen. Vår drøm er å se vintage Holzweiler bli brukt av våre barnebarn en gang i fremtiden.» – Holzweiler

 

  

 

Etter et stort påfyll av inspirasjon avsluttet vi dagen med å besøke et agentur etterfulgt av middag hos Bootskompaniet. Det var en svært vellykket dag, og vi pratet med begeistring over alt det flotte vi fikk sett, og hva vi ville skulle ende opp i stativene hos Høyer Trondheim. 

 

 

Dag 2

Vi startet dagen hos Max Mara for innkjøp. Max Mara er kjent for å ha enkle plagg i høy kvalitet, rene linjer og tidløst design. Vi forelsket oss i mange av plaggene, og gleder oss stort til å se de i butikken her i Trondheim. Våren 2018 kan ikke komme raskt nok!

  

Baum Und Pferdgarten

Etter et hyggelig besøk hos Max Mara var det på tide med et nytt show; Baum Und Pferdgarten. Baum er kjent for å ha kolleksjoner preget av kontraster, sterke farger og minneverdige mønster. De ga oss rett og slett hakeslep med sin flotte kolleksjon! Lokalet gjenspeilet de som merkevare med nydelige farger, skinnende folie på både gulv og vegger og  sterk belysning som danset mellom de glinsende partiene på veggene og runawayen. Lekre fargevalg, spennende prints og kule kombinasjoner rullerte nedover runawayen, og det var vanskelig å plukke ut noen favoritter. Forventningene om en fargefest ble absolutt innfridd.

  

 

Designers Remix

Det var en nydelig dag i København, og det passet perfekt å avslutte moteuka utendørs med Designers Remix. Funksjonelle plagg med moderne vri som gjenspeiler den typiske skandinaviske kvinnen er noe de er kjente for. Kolleksjonen var allsidig med både sterke farger, kontraster og duse, delikate plagg.

 @

 

Etter mange nye inntrykk vendte Lene Marie og Kari snuten tilbake til Trondheim. Lisbeth og Ingrid ble igjen for å fortsette innkjøpet. Vi var storfornøyd med det vi har sett, og vi er sikker på at dere kommer til å like det som ble kjøpt inn til butikk. Vi håper dere også ble inspirert! 

 

 

 

 

 

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Winter wonderland med FUSALP

Når det gjelder skimerker som har klart å forene stil og funksjonalitet, kan få konkurrere med det franske merket Fusalp. Med et arv som strekker seg over seks tiår, har dette merket konsekvent levert ski- og vinterklær av høy kvalitet, kombinert med en estetisk appell som virkelig skiller seg ut. Fusalp-appellen strekker seg langt utover…

Dame

BLACK FRIDAY!

Velkommen til Black Friday hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden! Nå har du en sjelden mulighet til å kapre mange av sesongens varer på 20% til dame og herre! Kryss av det du har på ønskelisten med en god rabatt, tilbudet gjelder kun fredag 24.11. Ta turen innom for å gjøre sesongens beste kjøp! Vi…

Dame

Put your party-shoes on!

Glitter og glam er i fokus for tiden, og en nydelig kjole stråler enda mer med et par lekre hæler som komplementerer antrekket! Ikke nok med at vi har sesongens flotteste antrekk, vi har også et stort utvalg av eventyrlige sko fra mange ikoniske motehus! Med noen vakre sko på beina kan man gi et…

Dame

Antrekket finner du hos Høyer!

Har du en full kalender fremover med festlige kvelder? Er du på jakt etter årets julekjole? Da må du fortsette å bla i dette innlegget.Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden har det kommet masse fine nyheter med både glitter og stas, så du finner helt sikkert noen nye favoritter hos oss. Jul eller ei, så…