Høyer Trondheim

COPENHAGEN FASHION WEEK

Sist uke uke besøkte Høyer Trondheim nydelige København for å delta på moteuka. Der fikk vi se hva som venter oss neste sesong, samtidig som vi gjorde innkjøp til butikken. Det florerte av lekre fargekombinasjoner, mønster og spennende tekstiler – Både på og av runawayen. Streetstyle-fotografer samlet seg utenfor showene, og vi spottet it-jenter fra hele Skandinavia. Vi ble inspirert, målbundet og begeistret. Selv om det fortsatt er en god stund til 2018, kan vi si at det blir et lekent år på motefronten. Vi gikk fra show til innkjøp i hurtig tempo, og i dag vil vi dele vår opplevelse med dere.

Dag 1

By Malene Birger

Vi kom rett fra flyplassen til lokasjonen for showet. By Malene Birger har levert nydelige plagg år etter år, så vi ventet spent på at modellene skulle kapre runawayen. I år fikk vi se feminine snitt, lekre striper i flere varianter og en flott grønnfarge var å se på flere av plaggene. Mønster og naturfarger var også noe som gikk igjen. Her var det noe for enhver smak.

 

 

 

Munthe

Det danske merket imponerte under moteuka. Munthe hadde moderne live-musikk under showet, og kolleksjonen var preget av dype farger, lette strikk og metalliske detaljer. Kolleksjonen er unik og svært gjennomført. De har et særpreg på kolleksjonen som vi digger. Lokalet passet ypperlig for dem med nydelige utsmykninger på veggene med mye lys og farger.

  

Holzweiler

Norske Holzweiler er en favoritt hos mange. De åpnet showet med nydelige Erin Wasson som rocket runawayen. Kolleksjonen var preget av solide tekstiler og tidløse prints og snitt. Designerne sier selv at kolleksjonen er en hyllest til deres besteforeldre. De ønsker å ha fokus på kvalitet fremfor «fast-fashion».

«Vi vil bruke våre besteforeldre som inspirasjon, deres kunnskap og evne til å skape og ta vare på produkter med kvalitet, og bruke vår kreativitet til å få det gamle til å skinne igjen. Vår drøm er å se vintage Holzweiler bli brukt av våre barnebarn en gang i fremtiden.» – Holzweiler

 

  

 

Etter et stort påfyll av inspirasjon avsluttet vi dagen med å besøke et agentur etterfulgt av middag hos Bootskompaniet. Det var en svært vellykket dag, og vi pratet med begeistring over alt det flotte vi fikk sett, og hva vi ville skulle ende opp i stativene hos Høyer Trondheim. 

 

 

Dag 2

Vi startet dagen hos Max Mara for innkjøp. Max Mara er kjent for å ha enkle plagg i høy kvalitet, rene linjer og tidløst design. Vi forelsket oss i mange av plaggene, og gleder oss stort til å se de i butikken her i Trondheim. Våren 2018 kan ikke komme raskt nok!

  

Baum Und Pferdgarten

Etter et hyggelig besøk hos Max Mara var det på tide med et nytt show; Baum Und Pferdgarten. Baum er kjent for å ha kolleksjoner preget av kontraster, sterke farger og minneverdige mønster. De ga oss rett og slett hakeslep med sin flotte kolleksjon! Lokalet gjenspeilet de som merkevare med nydelige farger, skinnende folie på både gulv og vegger og  sterk belysning som danset mellom de glinsende partiene på veggene og runawayen. Lekre fargevalg, spennende prints og kule kombinasjoner rullerte nedover runawayen, og det var vanskelig å plukke ut noen favoritter. Forventningene om en fargefest ble absolutt innfridd.

  

 

Designers Remix

Det var en nydelig dag i København, og det passet perfekt å avslutte moteuka utendørs med Designers Remix. Funksjonelle plagg med moderne vri som gjenspeiler den typiske skandinaviske kvinnen er noe de er kjente for. Kolleksjonen var allsidig med både sterke farger, kontraster og duse, delikate plagg.

 @

 

Etter mange nye inntrykk vendte Lene Marie og Kari snuten tilbake til Trondheim. Lisbeth og Ingrid ble igjen for å fortsette innkjøpet. Vi var storfornøyd med det vi har sett, og vi er sikker på at dere kommer til å like det som ble kjøpt inn til butikk. Vi håper dere også ble inspirert! 

 

 

 

 

 

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Nyheter fra By Malene Birger!

Salget går som det suser om dagen, både i butikk og på nettbutikken vår her! Men – vi har også fått inn mange fine nyheter, og i dag ville vi vise frem noen herlige nyheter i ull fra By Malene Birger! Perfekt i månedene fremover. Dette skinnskjørtet fra By Malene Birger må være et av…

Høyer Trondheim

SALG – JAKKEGUIDE

Nå er salget godt i gang i butikk og på vår egen nettbutikk her.  Her kan du gjøre fantastiske kupp til både dame og herre med gode rabatter fra mange eksklusive merker som blant annet Zimmermann, Chloè og Balmain. Klikk deg inn for å finne dine favoritter! Du kan betale med kort, Klarna og Vipps.  Siden…

Dame

SALG: LUXURY – EDITION

I morgen er det offisiell salgsstart, og butikken bugner av flotte varer med fantastiske rabatter! I dag viser vi frem noen godbiter som du finner på salg fra Luxury- avdelingen vår. Her finner du spektakulære plagg og vesker til -30% rabatt blant annet fra Chloè, Zimmermann, Balmain, Max Mara og flere! Vi har plukket ut…

Dame

FØRSALG HOS HØYER TRONDHEIM OG HØYER SOLSIDEN

Vi inviterer alle våre lesere og følgere til et ellevilt førsalg hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden 11. januar! Offisiell salgsstart er 12. januar. Du får -30%-50% på en mengde flotte varer til både dame og herre.   Utvalget er helt fantastisk, og du finner mange gode kupp som du får brukt mye i denne…