Høyer Trondheim

Copenhagen Diary

Mange har fått med seg at Copenhagen Fashion Week gikk av stabelen tidligere i august. Tiden var inne for å lansere kolleksjoner for vår og sommer 2017! DvF, Moncler og Max Mara er merker som vi gjør innkjøp fra i København. Vi fikk også gleden av å se showene til By Malene Birger, GANNI og Baum und Pferdgarten. I dag gir vi en fin miks av hva byen hadde å by på. Forrige fredag skrev vi også et referat fra visningene, som du kan lese her.

 

1. Innkjøp: DvF og Moncler 

Danese Agency fører merkene DvF og Moncler. DvF er vår soleklare favoritt når det kommer til kjoler, men vi forelsket oss spesielt i den hvite blusen som dere ser på bildet øverst til venstre. I anledning moteuka arrangerte de også en superkul kveld på Illum Rooftp for å feire at Helmut Lang har blitt del av agenturet. Gratulerer!

Hos Moncler valgte Lisbeth og Ingrid noen lekre dunjakker. Neste år kan du glede deg til en frisk gulfarge, samt nøytrale nyanser som hvitt og marineblått.

fw20

2. Innkjøp: M Missoni

Kommer du ikke i sommerstemning av disse mønstrene, så vet ikke vi! Neste år kommer kjoler, skjørt, overdeler og skjerf i de friskeste farger, som du kan se på bildene under.

fw21

3. Innkjøp: Max Mara

Et av de gjeveste merkene i luxuryavdelingen er selvfølgelig Max Mara. På bildene under ser du en smakebit av hva som kommer neste år, samt det italienske teamet som hadde tatt turen til København!

fw90

fw91

4. Middag med Bootskompaniet

Bootskompaniet fører merker som Primeboots, R.M. Williams, Hunter og Parajumpers. Under moteuka arrangerte de en hyggelig middag i showroomet, med fantastisk italiensk mat og is fra deres egen isbod.

fw19

5. Show: By Malene Birger

Det første showet vi fikk med oss var med By Malene Birger. Dette er et av moteukas store høydepunkt og salen var fullspekket av gjester. Innkjøpet ble gjort i Oslo noen dager etter, og vi kan meddele at flere av de heteste antrekkenet fra showet blir å finne hos Høyer!

fw10

fw12

fw9

fw1  fw2

fw4  fw6

fw7  fw8

fw11

 

6. Show: Ganni

Neste show var med fantastiske Ganni. Visningen var utrolig kul, og utenfor var det hagefest med drinker. Innkjøp til Høyer Solsiden og Høyer Molde ble gjort i Oslo uka etter. Vi gleder oss til å vise deg utvalget for 2017!

fw38

fw40  fw41

fw42  fw45

fw17

fw36  fw24

fw29  fw30

fw31  fw34

fw33  fw32

fw35

7. Show: Baum und Pferdgarten (transportmiddel: skateboard)

I København fikk vi bruk for noen av favorittene våre fra butikken. Lisbeth, Ingrid og Julie viser antrekk på bildene under! På vei til dagens tredje show fikk Julie æren av å prøve seg på skateboard. Hvordan det gikk får du nesten spørre henne selv om… 😀 Utenfor showet bugnet det av streetsylefotografer og visningen var noe av det beste vi har sett fra merket på lenge.

fw52  fw55

fw56  fw57

fw58  fw60

fw66

fw61  fw67

fw62

fw64

 

8. Innkjøp: Baum und Pferdgarten

Uka etter ble det gjort innkjøp i Oslo. Kolleksjonen imponerte og vi er enige om at Baum und Pferdgarten har levert en veldig flott kolleksjon. På bildene under ser du det nydelige showroomet deres på Frogner og en smakebit av plaggene vi har kjøpt.

fw80 fw81

Dette var altså vår lille dagbok fra moteuka i København. Vi håper du tar kontakt hvis du lurer på noe, og at du gleder deg like mye som oss til kolleksjonene kommer i 2017! 😀

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

SOMMERENS FINESTE KJOLER

Juni nærmer seg med stormskritt og vi gleder oss til sommeren! Butikken er fylt med de fineste kjolene, og enten om du skal tilbringe dagene på stranden, i byen, eller på en hyggelig fest så har vi kjolene til enhver anledning. Vi har samlet noen av sommerens fineste kjoler som både er trendy og komfortable,…

Dame

TOILLDAG 16.MARS

Endelig braker det løs med Toilldag på lørdag!  Vi blir mer og mer «toillat» for hvert år som går, og tilbudene i år er sinnsykt bra!Du får blant annet 60% rabatt på utvalgte sko og vesker fra Valentino, Chloè og Jimmy Choo. Ikke minst vil du finne MANGE fine klær fra populære merker som Zimmermann,…

Dame

SALGSFEST HOS HØYER SOLSIDEN!

På onsdag braker det løs med  SALGSFEST hos Høyer Solsiden! Her kan du sikre deg massevis av godbiter til opptil -60% fra populære merker som Parajumpers, Ganni, BRGN, CP Company, Weekend Max Mara, By Malene Birger, Cala Jade Frislid og mange, mange flere. Ingenting er som å handle flotte kvalitetsklær og tilbehør som du har…

Dame

Vårens fineste nyheter fra Moncler!

Endelig har vårens nyheter fra Moncler begynt å komme til både dame og herre! I år er det lyse farger som gjelder, noe som er helt perfekt i en nordisk vårgarderobe. Vi har fått inn flere stilige, nye modeller i tillegg til uslåelige klassikere som aldri går av moten. I tillegg til jakker og vester…