Dame

Chloè Marcie

Chloè Marcie er en velkjent klassiker fra det franske motehuset, og er noe som har prydet armen til både kjendiser og Kari Nordmann i mange år allerede. Det er ikke så rart at den har blitt så populær, den er jo tross alt den perfekte kombinasjonen av klassisk, romantisk, bohems og praktisk! Chloè Marcie er det ultimate sommertilbehøret, og er ypperlig til både blondekjoler og denim!


Mange flotte kjendiser har lagt sin elsk på den populære serien fra Chloè, blant annet Jessica Alba, Alessandra Ambrosio og Miranda Kerr. 

“ALL I’VE EVER WANTED WAS FOR CHLOÉ TO HAVE A HAPPY SPIRIT,

TO MAKE PEOPLE HAPPY.”

– GABY AGHION

Veskene er også å se ofte på bloggen! Uansett sesong er denne et sikkerstikk!

I dag får du se utvalget vårt av den populære vesken. Vi får stadig inn nyheter, så gjerne gi oss beskjed om det er noen farger du savner! 

Den største modellen er perfekt til både jobb og fritid da den rommer det du trenger, pluss enda litt til! Det myke kalveskinnet i tidløse farger med gulldetaljer gjør at den passer til ethvert antrekk. Den er nydelig sammen med for eksempel linkjoler og sandaler for en sommerlig og avslappet stil, og når høsten kommer er den også vakker med kåper og boots!

17099,- 

Beltevesken fra Marcie-serien er helt ny hos oss! Denne kan brukes rundt kjoler og jeans, men også rundt jakker og kåper for å fremheve midjen. Perfekt når man ikke skal ha med seg så mye på farten!

5699,-

Denne lekre vesken er en av de mest populære, og nå har vi den i mange fine farger i butikken! En bedre veske til sommergarderoben skal man lete lenge etter! Vi elsker både passform og design. I tillegg til at den er superfin er den også lett og komfortabel å bære!

Fra 6699,-

 

Her kan du lese mer om det legendariske motehuset Chloè! 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

BALMAIN

Balmain er kjent for dristige kutt, sterke silhuetter og intrikate detaljer som gyldne knapper og strukturerte skuldre. Hvert plagg er et kunstverk av håndverk av høyeste kvalitet. La deg fortrylle av deres nye kolleksjon med elegante antrekk til de gangene du vil skinne litt ekstra. Gi maksimalisten i deg plaggene hun drømmer om. Tilbehør fra…

Dame

Winter wonderland med FUSALP

Når det gjelder skimerker som har klart å forene stil og funksjonalitet, kan få konkurrere med det franske merket Fusalp. Med et arv som strekker seg over seks tiår, har dette merket konsekvent levert ski- og vinterklær av høy kvalitet, kombinert med en estetisk appell som virkelig skiller seg ut. Fusalp-appellen strekker seg langt utover…

Dame

BLACK FRIDAY!

Velkommen til Black Friday hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden! Nå har du en sjelden mulighet til å kapre mange av sesongens varer på 20% til dame og herre! Kryss av det du har på ønskelisten med en god rabatt, tilbudet gjelder kun fredag 24.11. Ta turen innom for å gjøre sesongens beste kjøp! Vi…

Dame

Put your party-shoes on!

Glitter og glam er i fokus for tiden, og en nydelig kjole stråler enda mer med et par lekre hæler som komplementerer antrekket! Ikke nok med at vi har sesongens flotteste antrekk, vi har også et stort utvalg av eventyrlige sko fra mange ikoniske motehus! Med noen vakre sko på beina kan man gi et…