Dame

Chloè Marcie

Chloè Marcie er en velkjent klassiker fra det franske motehuset, og er noe som har prydet armen til både kjendiser og Kari Nordmann i mange år allerede. Det er ikke så rart at den har blitt så populær, den er jo tross alt den perfekte kombinasjonen av klassisk, romantisk, bohems og praktisk! Chloè Marcie er det ultimate sommertilbehøret, og er ypperlig til både blondekjoler og denim!


Mange flotte kjendiser har lagt sin elsk på den populære serien fra Chloè, blant annet Jessica Alba, Alessandra Ambrosio og Miranda Kerr. 

“ALL I’VE EVER WANTED WAS FOR CHLOÉ TO HAVE A HAPPY SPIRIT,

TO MAKE PEOPLE HAPPY.”

– GABY AGHION

Veskene er også å se ofte på bloggen! Uansett sesong er denne et sikkerstikk!

I dag får du se utvalget vårt av den populære vesken. Vi får stadig inn nyheter, så gjerne gi oss beskjed om det er noen farger du savner! 

Den største modellen er perfekt til både jobb og fritid da den rommer det du trenger, pluss enda litt til! Det myke kalveskinnet i tidløse farger med gulldetaljer gjør at den passer til ethvert antrekk. Den er nydelig sammen med for eksempel linkjoler og sandaler for en sommerlig og avslappet stil, og når høsten kommer er den også vakker med kåper og boots!

17099,- 

Beltevesken fra Marcie-serien er helt ny hos oss! Denne kan brukes rundt kjoler og jeans, men også rundt jakker og kåper for å fremheve midjen. Perfekt når man ikke skal ha med seg så mye på farten!

5699,-

Denne lekre vesken er en av de mest populære, og nå har vi den i mange fine farger i butikken! En bedre veske til sommergarderoben skal man lete lenge etter! Vi elsker både passform og design. I tillegg til at den er superfin er den også lett og komfortabel å bære!

Fra 6699,-

 

Her kan du lese mer om det legendariske motehuset Chloè! 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Nytt merke: Fusalp

I 1952 bestemte to visjonære skreddere fra Annecy seg for å introdusere entreprenørskap til deres CV ved å lage skiplagg, inkludert de tettsittende ‘fuseau’ buksene som er populære den dag i dag. Slik så Fusalp dagens lys. Fusalp ble født i hjertet av de franske Alpene, og har fått navnet sitt fra en forkortelse av…

Høyer Trondheim

Julestemning hos Høyer Solsiden

Solsiden har fått på seg juledrakten med glitrende lys og juledekorasjoner! Skøytebanen har også åpnet for sesongen, og vi klarte nesten ikke vente med å knyte på oss skøytene for å danse på isen. Enkelte deler av Trondheim fikk til og med sesongens første snø i natt! Det oser julestemning på Solsiden nå, og om…

Høyer Trondheim

På ønskelisten fra Zimmermann

Dersom du er på utkikk etter en ny wow-kjole må du sjekke ut nyhetene fra Zimmermann! Disse har herlige farger med spektakulære detaljer, og er kjolene som høster mange komplimenter. Dette er antrekkene som gjør de spesielle anledningene enda mer minnerike. Zimmermann finner du hos Høyer Trondheim, men vi sender over hele landet! Ta kontakt med oss…

Høyer Trondheim

Nyheter fra herreavdelingen

Frister det med noe nytt i klesskapet? Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsidenfinner du mye fint til enhver anledning! Enten om du er på utkikk etter en fin strikk til julens middagsselskap, en stilig hverdagsjakke, ny dress eller noen nye statement-plagg har vi det meste! Det kommer stadig inn nyheter til både dame og herre…