Dame

Chloè Marcie

Chloè Marcie er en velkjent klassiker fra det franske motehuset, og er noe som har prydet armen til både kjendiser og Kari Nordmann i mange år allerede. Det er ikke så rart at den har blitt så populær, den er jo tross alt den perfekte kombinasjonen av klassisk, romantisk, bohems og praktisk! Chloè Marcie er det ultimate sommertilbehøret, og er ypperlig til både blondekjoler og denim!


Mange flotte kjendiser har lagt sin elsk på den populære serien fra Chloè, blant annet Jessica Alba, Alessandra Ambrosio og Miranda Kerr. 

“ALL I’VE EVER WANTED WAS FOR CHLOÉ TO HAVE A HAPPY SPIRIT,

TO MAKE PEOPLE HAPPY.”

– GABY AGHION

Veskene er også å se ofte på bloggen! Uansett sesong er denne et sikkerstikk!

I dag får du se utvalget vårt av den populære vesken. Vi får stadig inn nyheter, så gjerne gi oss beskjed om det er noen farger du savner! 

Den største modellen er perfekt til både jobb og fritid da den rommer det du trenger, pluss enda litt til! Det myke kalveskinnet i tidløse farger med gulldetaljer gjør at den passer til ethvert antrekk. Den er nydelig sammen med for eksempel linkjoler og sandaler for en sommerlig og avslappet stil, og når høsten kommer er den også vakker med kåper og boots!

17099,- 

Beltevesken fra Marcie-serien er helt ny hos oss! Denne kan brukes rundt kjoler og jeans, men også rundt jakker og kåper for å fremheve midjen. Perfekt når man ikke skal ha med seg så mye på farten!

5699,-

Denne lekre vesken er en av de mest populære, og nå har vi den i mange fine farger i butikken! En bedre veske til sommergarderoben skal man lete lenge etter! Vi elsker både passform og design. I tillegg til at den er superfin er den også lett og komfortabel å bære!

Fra 6699,-

 

Her kan du lese mer om det legendariske motehuset Chloè! 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…