Høyer Trondheim

Casual Sunday

Høyer-gjengen har forelsket seg i buksene fra Sweet Pants. Det er det ultimate plagget for en avslappet stil, som passer like godt i sofakroken som på kino med vennegjengen. Sweet Pants har designet mange modeller, slik at alle skal finne en som passer for seg, og vi har mange å velge mellom i butikk! I tillegg kommer de i flere kule farger sånn at du skal finne din «perfekte match.»

Julie rocker modellen «flare», mens Lene Marie gikk for den populære modellen «skinny». Sleng på deg en bomberjakke og ta med favorittveska, så har du en kul look som føles helt fantastisk.

Lene Marie

 

 

Lene Marie har stylet sin Sweet Pants med en kul Bomberjakke fra Whyred, t-skjorte fra Rag & Bone, Sko fra Superga og veske fra Proenza Schouler.

Julie

 

 

Julie ser råkul ut i Sweet Pants med sleng, sammen med jakke fra Designers Remix, t-skjorte fra Designers Remix, sko fra Hogan, armbånd fra Valentino og veske fra Proenza Schouler.

Kom innom oss og prøv de selv! Kanskje det blir en ny favoritt i klesskapet?

Ser du noe du liker?
Ring oss gjerne eller ta kontakt i Messenger på Facebook.
VIPPS! Så sender vi varen hjem til deg ♥♥♥

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996
Høyer Molde: 73102222

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Vi øker rabattene!

Vi har utrolig mye fint på salg hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden, og nå har vi ØKT rabattene ytterligere til både dame og herre! I tillegg har vi fylt på salget med mange freshe sommervarer som ikke har vært på salg tidligere. Nå har du sjansen til å oppgradere garderoben med fantastiske plagg fra…

Herre

Nyheter til herre

Frister det med noe nytt i klesskapet? Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsidenfinner du mye fint til enhver anledning! Enten om du er på utkikk etter en fin strikk til høsten, en stilig skinnjakke, ny dress eller noen kule t-skjorter til skolestart så har vi mye å by på. Det kommer stadig inn nyheter til…

Dame

Spektakulære antrekk fra Zimmermann

Vi har fått høstens første kolleksjon fra Zimmermann, og vi sier bare WOW! Denne kolleksjonen er krydret med mange unike design, og detaljnivået er ellevilt. Dette er kolleksjonen for deg som er på jakt etter plaggene som bare blir finere jo mer man ser på dem, og som man kan ta frem til enhver anledning…

Høyer Trondheim

Weekend Max Mara

Vi har fått enda flere fantastiske nyheter fra kvalitetsmerket Weekend Max Mara hos Høyer Solsiden! Dette er klassiske plagg du kan ha glede av år etter år, og style på uendelige måter.  I dag viser Vighild frem siste nytt som har kommet i butikk!