Høyer Trondheim

CANALI – SINCE 1934

”Made in Italy” er ikke bare en lapp på et klesplagg. Det er et symbol på en langvarig tradisjon vi forbinder med kultur og historie, det stilfulle og det smakfulle, det profesjonelle og det praktfulle, og ikke minst; kvaliteten. Når vi går med et plagg hvor ”Made in Italy” står på innerlommen i dressjakken føler vi oss litt ekstra flotte og elegante.

Italia, 1934.

En storhetstid for herreklær var i gang. Kleskoden ”formell” var de fleste blitt kjent med, og nå var etterspørselen etter enkle, elegante og moderne dresser tilstede. En familie i Italia ved navn Canali startet opp en liten familiebedrift i håp om å dekke noe av etterspørselen. Siden oppstarten har det vært viktig for Canali å være synonymt med produksjon av dresser som kombinerer tradisjonelt håndarbeid  med ”Made in Italy” elegansen.

1950-1960

Familiebedriften overføres til neste generasjon, og som generasjonen tidligere var det nå også viktig å beholde den samme gode kvaliteten, samtidig som de også ønsket å utvide motehuset. Suksessen økte, og produksjonsstandarden ble strengere. Alt en får fra Canali er enda i dag kun produsert hos familiens selveide fabrikker. Dette forsikrer oss perfeksjon i hvert eneste tøystykke, håndlaget av arbeidere med lang erfaring innen skredderi.

canali1
(Alle bilder lånt fra www.canali.com)

Utover årene blir Canali-huset stadig større, og det når etterhvert både Amerika og Asia. I dag representerer Canali ”Made in Italy”-symbolet over hele verden.  I over 80 år har den italienske identiteten vært en stor del av kjernen i bedriften. Tradisjon og eksperimentering, nytenking og erfaring – disse elementene blandes sammen i produksjonen av hver eneste kolleksjon. Med en kvalitet som holder og tidløst design, kan man bruke Canali år etter år etter år.

03-canali-blue-jacket01-canali-blue-suit

De fleste menn ønsker en dress de føler seg ekstra fin i. En dress de har vært på leting etter lenge, som de kanskje enda ikke har funnet. Jakten på den perfekte dressen kan være lang og vanskelig. Stoffet skal være fint og behagelig. Passformen skal være moderne, tidløs og klassisk. Kvaliteten skal være så god at vi kan bruke dressen om igjen, flere år på rad, gjerne også flere ganger i uken. Dressen du lenge har vært på leting etter, tør vi  å påstå at du kan finne hos Canali. De tilbyr den høyeste standarden man kan finne innen snitt, konstruksjon og «finish» til en herre som ønsker en look som tilfredsstiller hans behov og reflekterer hans personlighet.

En typisk mann som velger Canali er derfor gjerne elegant, kreativ, ambisiøs og brenner for suksess.
Nedenfor ser du tre store menn som har gått for Canali: President Barack Obama, Michael Douglas og George Clooney.

canali

Senere i oktober kan du vente deg mer fra det italienske motehuset – både her på bloggen og i butikk. Førstkommende fredag viser Høyergutta antrekk, selvfølgelig med dresser fra Canali. På søndag avslører vi et eksklusivt tilbud for spesielt interesserte. Det er med andre ord bare å følge med!

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

På ønskelisten nå!

Høsten kan by på varierende vær, og antrekk med skjørt, boots og strømpebukse kombinert med strikk og fine kåper er noe som er perfekt til å regulere temperatur, men som også er veldig fint og komfortabelt. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk vi har på vår egen ønskeliste nå! Skjørt i kord og…

Dame

Siste nytt hos Høyer Solsiden

Et garderobeskifte er i luften, og Høyer Solsiden har alt du trenger for å krydre garderoben med flotte antrekk denne sesongen. Enten om du er på utkikk etter noe til jobb, hverdags eller fest har vi et stort utvalg. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk som står på ønskelisten nå.   Et delikat,…

Dame

Nyheter fra Busnel

Om du er på utkikk etter plagg som holder seg godt, som er klassiske, stilrene og rett og slett nydelige tilskudd til garderoben burde du sjekke ut Busnel! Busnel har vært i motebildet lenge, og kolleksjonene har noe til enhver. Dette er plagg du enkelt kan tilpasse din personlige stil. Denne sesongen er det dunvester,…

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…