Høyer Trondheim

CANALI – SINCE 1934

”Made in Italy” er ikke bare en lapp på et klesplagg. Det er et symbol på en langvarig tradisjon vi forbinder med kultur og historie, det stilfulle og det smakfulle, det profesjonelle og det praktfulle, og ikke minst; kvaliteten. Når vi går med et plagg hvor ”Made in Italy” står på innerlommen i dressjakken føler vi oss litt ekstra flotte og elegante.

Italia, 1934.

En storhetstid for herreklær var i gang. Kleskoden ”formell” var de fleste blitt kjent med, og nå var etterspørselen etter enkle, elegante og moderne dresser tilstede. En familie i Italia ved navn Canali startet opp en liten familiebedrift i håp om å dekke noe av etterspørselen. Siden oppstarten har det vært viktig for Canali å være synonymt med produksjon av dresser som kombinerer tradisjonelt håndarbeid  med ”Made in Italy” elegansen.

1950-1960

Familiebedriften overføres til neste generasjon, og som generasjonen tidligere var det nå også viktig å beholde den samme gode kvaliteten, samtidig som de også ønsket å utvide motehuset. Suksessen økte, og produksjonsstandarden ble strengere. Alt en får fra Canali er enda i dag kun produsert hos familiens selveide fabrikker. Dette forsikrer oss perfeksjon i hvert eneste tøystykke, håndlaget av arbeidere med lang erfaring innen skredderi.

canali1
(Alle bilder lånt fra www.canali.com)

Utover årene blir Canali-huset stadig større, og det når etterhvert både Amerika og Asia. I dag representerer Canali ”Made in Italy”-symbolet over hele verden.  I over 80 år har den italienske identiteten vært en stor del av kjernen i bedriften. Tradisjon og eksperimentering, nytenking og erfaring – disse elementene blandes sammen i produksjonen av hver eneste kolleksjon. Med en kvalitet som holder og tidløst design, kan man bruke Canali år etter år etter år.

03-canali-blue-jacket01-canali-blue-suit

De fleste menn ønsker en dress de føler seg ekstra fin i. En dress de har vært på leting etter lenge, som de kanskje enda ikke har funnet. Jakten på den perfekte dressen kan være lang og vanskelig. Stoffet skal være fint og behagelig. Passformen skal være moderne, tidløs og klassisk. Kvaliteten skal være så god at vi kan bruke dressen om igjen, flere år på rad, gjerne også flere ganger i uken. Dressen du lenge har vært på leting etter, tør vi  å påstå at du kan finne hos Canali. De tilbyr den høyeste standarden man kan finne innen snitt, konstruksjon og «finish» til en herre som ønsker en look som tilfredsstiller hans behov og reflekterer hans personlighet.

En typisk mann som velger Canali er derfor gjerne elegant, kreativ, ambisiøs og brenner for suksess.
Nedenfor ser du tre store menn som har gått for Canali: President Barack Obama, Michael Douglas og George Clooney.

canali

Senere i oktober kan du vente deg mer fra det italienske motehuset – både her på bloggen og i butikk. Førstkommende fredag viser Høyergutta antrekk, selvfølgelig med dresser fra Canali. På søndag avslører vi et eksklusivt tilbud for spesielt interesserte. Det er med andre ord bare å følge med!

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Klassisk høstmote

Det er ingen tvil om at høsten har meldt sin ankomst. Bladene er godt i gang med å skifte farge, og temperaturen kryper nedover. Heldigvis er høstmoten noe av det fineste vi vet, og butikken er fylt til randen av lekre nyheter. Om man ønsker å bygge en tidløs høstgarderobe er det lurt å investere…

Herre

Sesongens jakker fra Moncler til herre

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben, og er noe du kan ha glede av år…

Høyer Trondheim

Høstens fineste nyheter fra Polo Ralph Lauren

Trenger du en oppdatering i høstgarderoben bør du sjekke ut den siste kolleksjonen fra Polo Ralph Lauren. Det populære merket slår alltid an blant oss på huset, men høstens nyheter har virkelig blitt noen store favoritter! Klassisk design kombinert med deilige materialer som ull og cashmere bidrar til en tidløs investering til garderoben med mange…

Høyer Trondheim

Hverdagsfavoritter fra Moncler

Moncler er et av våre mest populære merker, og nå har vi fått masse flotte nyheter for høst- og vintersesongen til både dame og herre! I dag viser vi frem noen favoritter til hverdagsgarderoben som er perfekt i en overgangsfase med myke og sporty gensere og fine dunjakker i herlige farger. Vinterjakke-guider kommer om ikke…