Høyer Trondheim

Cala eller Jade?

Endelig kan vi presentere veske- og tilbehørsmerket Cala & Jade hos Høyer Solsiden! Nina Amble Sandaas og Tina C. Skaar møttes på designskolen ESMOD. En felles barndomsdrøm om å etablere sitt eget fashionmerke ble til virkelighet, og de to er i dag duoen bak norske Cala & Jade. De inspireres av skandinavisk natur og arkitektur, og har begge en kjærlighet for skinn av høy kvalitet. Designene skal være tidløse, men likevel nyskapende og interessante!

calajade1

Merkets «muser» er Cala og Jade; fiktive karakterer, som representerer elementer felles for alle kvinner. Cala er den feminine, orginale og «softe», mens Jade den mer lekne, «edgye» og androgene. Det de begge har til felles er ønsket om tidløs og klassisk design – grunnlaget for merket Cala & Jade.

1_Small-790x515 2_small-790x515Her ser dere modellene som er å finne hos Høyer Solsiden i dag.

lllPicMonkey Collage.jpg

Representanter som Hanneli Mustaparta, Maria Skappel, Tone Damli og Marianne Theodorsen (også kjent som «Styledevil») har alle falt for Cala & Jade!

bbbPicMonkey Collage.jpg

«A bag is more than just a piece of leather. It contributes to making your day easier, as well as telling others something about who you are.» ( calajade.com )

Så da blir det åpenbare spørsmålet: er du en Cala, eller er du en Jade? 😀

Julie // Høyer Trondheim

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

2 comments on “Cala eller Jade?

Legg inn en kommentar

Dame

Vi øker rabattene!

Vi har utrolig mye fint på salg hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden, og nå har vi ØKT rabattene ytterligere til både dame og herre! I tillegg har vi fylt på salget med mange freshe sommervarer som ikke har vært på salg tidligere. Nå har du sjansen til å oppgradere garderoben med fantastiske plagg fra…

Herre

Nyheter til herre

Frister det med noe nytt i klesskapet? Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsidenfinner du mye fint til enhver anledning! Enten om du er på utkikk etter en fin strikk til høsten, en stilig skinnjakke, ny dress eller noen kule t-skjorter til skolestart så har vi mye å by på. Det kommer stadig inn nyheter til…

Dame

Spektakulære antrekk fra Zimmermann

Vi har fått høstens første kolleksjon fra Zimmermann, og vi sier bare WOW! Denne kolleksjonen er krydret med mange unike design, og detaljnivået er ellevilt. Dette er kolleksjonen for deg som er på jakt etter plaggene som bare blir finere jo mer man ser på dem, og som man kan ta frem til enhver anledning…

Høyer Trondheim

Weekend Max Mara

Vi har fått enda flere fantastiske nyheter fra kvalitetsmerket Weekend Max Mara hos Høyer Solsiden! Dette er klassiske plagg du kan ha glede av år etter år, og style på uendelige måter.  I dag viser Vighild frem siste nytt som har kommet i butikk!