Høyer Trondheim

Bryllupsspesial del 1: forberedelser

Sommertid er også bryllupstid. Uskrevne lover vedrørende antrekk florerer, og som gjest kan det være vanskelig å knekke kleskoden. Høyers bryllupsspesial er til dere som skal gjeste et bryllup. I tre deler gjennomgår vi både forberedelser, kvelden før kvelden og selvfølgelig den store dagen.

bryllupIMG_2358.jpg

Kleskode skal være oppgitt i invitasjonen, men hva betyr den egentlig?

  • Galla: den mest formelle av kodene. Dette betyr lang kjole og eventuelt hansker.
  • Smoking: også svært formelt, men her kan man velge en kortere kjolevariant.
  • Mørk dress: friere kleskode, men fortsatt pent. Kjolen kan være enklere, og lengde bestemmer du selv. Buksedrakt er også lov.
  • Sommerlig pent: mindre formelt antrekk, som for eksempel en sommerkjole. Pyntet, men ikke stivpyntet.

bryllupIMG_2314.jpg

bryllupIMG_2315.jpgbryllup3IMG_2338.jpgFargevalg har blitt friere med årene. Normalt sett skal du unnvike hvitt, da dette tilhører bruden. Sort og rødt har også vært stemplet som tabufarger, men i dag kan du fint mikse de inn i antrekket på en elegant og nedtonet måte. Er du usikker – spørr brudeparet!

Tips! Velg sko du kan gå i hele dagen. Valentinos rockstud pump er bare 6 cm høy, og by Malene Birger har levert noen av de mest komfortable pumpsvariantene i år.

bryllupIMG_2369.jpgbryllupIMG_2331.jpg

Tips! Bruk vannfast markara.

Tips! Ha alltid med en liten veske der du kan putte litt sminke og hårspray i. Dagen blir lang, så du trenger sannsynligvis en oppfreshning underveis. Her får du også plass til et lommetørkle!

bryllupIMG_2329.jpg

bryllupIMG_2555.jpg

Husk at det viktigste uansett er å vise respekt for brudeparet. Dette er en stor dag for noen vi bryr oss om, så her kler vi oss til ære for dem! Kvelden før kvelden er som regel også en fest, men tøylene er mye friere når det kommer til antrekk.

bryllupIMG_2463.jpgJulie // Høyer Trondheim

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Winter wonderland med FUSALP

Når det gjelder skimerker som har klart å forene stil og funksjonalitet, kan få konkurrere med det franske merket Fusalp. Med et arv som strekker seg over seks tiår, har dette merket konsekvent levert ski- og vinterklær av høy kvalitet, kombinert med en estetisk appell som virkelig skiller seg ut. Fusalp-appellen strekker seg langt utover…

Dame

BLACK FRIDAY!

Velkommen til Black Friday hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden! Nå har du en sjelden mulighet til å kapre mange av sesongens varer på 20% til dame og herre! Kryss av det du har på ønskelisten med en god rabatt, tilbudet gjelder kun fredag 24.11. Ta turen innom for å gjøre sesongens beste kjøp! Vi…

Dame

Put your party-shoes on!

Glitter og glam er i fokus for tiden, og en nydelig kjole stråler enda mer med et par lekre hæler som komplementerer antrekket! Ikke nok med at vi har sesongens flotteste antrekk, vi har også et stort utvalg av eventyrlige sko fra mange ikoniske motehus! Med noen vakre sko på beina kan man gi et…

Dame

Antrekket finner du hos Høyer!

Har du en full kalender fremover med festlige kvelder? Er du på jakt etter årets julekjole? Da må du fortsette å bla i dette innlegget.Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden har det kommet masse fine nyheter med både glitter og stas, så du finner helt sikkert noen nye favoritter hos oss. Jul eller ei, så…