Høyer Trondheim

Bryllupsspesial del 1: forberedelser

Sommertid er også bryllupstid. Uskrevne lover vedrørende antrekk florerer, og som gjest kan det være vanskelig å knekke kleskoden. Høyers bryllupsspesial er til dere som skal gjeste et bryllup. I tre deler gjennomgår vi både forberedelser, kvelden før kvelden og selvfølgelig den store dagen.

bryllupIMG_2358.jpg

Kleskode skal være oppgitt i invitasjonen, men hva betyr den egentlig?

  • Galla: den mest formelle av kodene. Dette betyr lang kjole og eventuelt hansker.
  • Smoking: også svært formelt, men her kan man velge en kortere kjolevariant.
  • Mørk dress: friere kleskode, men fortsatt pent. Kjolen kan være enklere, og lengde bestemmer du selv. Buksedrakt er også lov.
  • Sommerlig pent: mindre formelt antrekk, som for eksempel en sommerkjole. Pyntet, men ikke stivpyntet.

bryllupIMG_2314.jpg

bryllupIMG_2315.jpgbryllup3IMG_2338.jpgFargevalg har blitt friere med årene. Normalt sett skal du unnvike hvitt, da dette tilhører bruden. Sort og rødt har også vært stemplet som tabufarger, men i dag kan du fint mikse de inn i antrekket på en elegant og nedtonet måte. Er du usikker – spørr brudeparet!

Tips! Velg sko du kan gå i hele dagen. Valentinos rockstud pump er bare 6 cm høy, og by Malene Birger har levert noen av de mest komfortable pumpsvariantene i år.

bryllupIMG_2369.jpgbryllupIMG_2331.jpg

Tips! Bruk vannfast markara.

Tips! Ha alltid med en liten veske der du kan putte litt sminke og hårspray i. Dagen blir lang, så du trenger sannsynligvis en oppfreshning underveis. Her får du også plass til et lommetørkle!

bryllupIMG_2329.jpg

bryllupIMG_2555.jpg

Husk at det viktigste uansett er å vise respekt for brudeparet. Dette er en stor dag for noen vi bryr oss om, så her kler vi oss til ære for dem! Kvelden før kvelden er som regel også en fest, men tøylene er mye friere når det kommer til antrekk.

bryllupIMG_2463.jpgJulie // Høyer Trondheim

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…