Høyer Trondheim

Bryllupsspesial del 1: forberedelser

Sommertid er også bryllupstid. Uskrevne lover vedrørende antrekk florerer, og som gjest kan det være vanskelig å knekke kleskoden. Høyers bryllupsspesial er til dere som skal gjeste et bryllup. I tre deler gjennomgår vi både forberedelser, kvelden før kvelden og selvfølgelig den store dagen.

bryllupIMG_2358.jpg

Kleskode skal være oppgitt i invitasjonen, men hva betyr den egentlig?

  • Galla: den mest formelle av kodene. Dette betyr lang kjole og eventuelt hansker.
  • Smoking: også svært formelt, men her kan man velge en kortere kjolevariant.
  • Mørk dress: friere kleskode, men fortsatt pent. Kjolen kan være enklere, og lengde bestemmer du selv. Buksedrakt er også lov.
  • Sommerlig pent: mindre formelt antrekk, som for eksempel en sommerkjole. Pyntet, men ikke stivpyntet.

bryllupIMG_2314.jpg

bryllupIMG_2315.jpgbryllup3IMG_2338.jpgFargevalg har blitt friere med årene. Normalt sett skal du unnvike hvitt, da dette tilhører bruden. Sort og rødt har også vært stemplet som tabufarger, men i dag kan du fint mikse de inn i antrekket på en elegant og nedtonet måte. Er du usikker – spørr brudeparet!

Tips! Velg sko du kan gå i hele dagen. Valentinos rockstud pump er bare 6 cm høy, og by Malene Birger har levert noen av de mest komfortable pumpsvariantene i år.

bryllupIMG_2369.jpgbryllupIMG_2331.jpg

Tips! Bruk vannfast markara.

Tips! Ha alltid med en liten veske der du kan putte litt sminke og hårspray i. Dagen blir lang, så du trenger sannsynligvis en oppfreshning underveis. Her får du også plass til et lommetørkle!

bryllupIMG_2329.jpg

bryllupIMG_2555.jpg

Husk at det viktigste uansett er å vise respekt for brudeparet. Dette er en stor dag for noen vi bryr oss om, så her kler vi oss til ære for dem! Kvelden før kvelden er som regel også en fest, men tøylene er mye friere når det kommer til antrekk.

bryllupIMG_2463.jpgJulie // Høyer Trondheim

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Glitter og stas hos Høyer

Nå er vi midt i sesongen for julebord, venninnetreff, nyttårsfester og mange andre hyggelige anledninger i rekke og rad! Det føles så deilig å pynte seg igjen, og vi gleder oss til å ta på oss de fineste kjolene vi har for å skape nye minner med de vi er glade i. Har du antrekket…

Høyer Trondheim

Nytt merke: Fusalp

I 1952 bestemte to visjonære skreddere fra Annecy seg for å introdusere entreprenørskap til deres CV ved å lage skiplagg, inkludert de tettsittende ‘fuseau’ buksene som er populære den dag i dag. Slik så Fusalp dagens lys. Fusalp ble født i hjertet av de franske Alpene, og har fått navnet sitt fra en forkortelse av…

Høyer Trondheim

Julestemning hos Høyer Solsiden

Solsiden har fått på seg juledrakten med glitrende lys og juledekorasjoner! Skøytebanen har også åpnet for sesongen, og vi klarte nesten ikke vente med å knyte på oss skøytene for å danse på isen. Enkelte deler av Trondheim fikk til og med sesongens første snø i natt! Det oser julestemning på Solsiden nå, og om…

Høyer Trondheim

På ønskelisten fra Zimmermann

Dersom du er på utkikk etter en ny wow-kjole må du sjekke ut nyhetene fra Zimmermann! Disse har herlige farger med spektakulære detaljer, og er kjolene som høster mange komplimenter. Dette er antrekkene som gjør de spesielle anledningene enda mer minnerike. Zimmermann finner du hos Høyer Trondheim, men vi sender over hele landet! Ta kontakt med oss…