Høyer Trondheim

Bli med oss på innkjøp i Oslo!

Hei, dere! Hatt en fin helg? 😀

I dag har vi lyst til å ta dere med på innkjøp. Vi har vært i Oslo, hvor de fleste av våre leverandører har showroom. Dere som følger oss på Snapchat har allerede fått et innblikk, men det skader vel ikke med en aldri så liten påminnelse? På bildene under ser dere et utvalg av merker og produkter vi har kjøpt i anledning høst og vinter 2017. Det er vanvittig mye å glede seg til, spesielt med tanke på yttertøy og vesker. I tillegg har vi gleden av å introduesere noen nye merker til butikkene. Vi håper du er like spent og glad som det vi er! 😀

 

1. MAUD

Maud er et helt nytt merke, som vi gleder oss til å skrive mer om i nær fremtid. De holder til i Huset Høyer, og på bildene er noe av det du kan vente deg!

2.BY MALENE BIRGER

Etter å ha sett visningen i København var det ekstra stas å komme på innkjøp. Utvalget var stort, og vi ble spesielt bergtatt av den fantastiske røde kjolen, som vi også så på catwalken.

3.GANNI

Det er dessverre ikke lov til å ta bilder hos GANNI, men vi vil likevel vise dere en smakebit! GANNI kjøpes til Solsiden og Molde.

4.WOOLRICH OG LEMPELIUS

Til høsten blir det flere nye jakkemodeller! Øverst til høyre ser dere en nyhet fra Woolrich, som vi har kjøpt inn i sort. På de nederste bildene ser dere nye jakkemodeller fra Lempelius. Julie har allerede satt seg på venteliste og gleder seg til å bruke en oversized parkas i vinter!

5.MEOTINE

Nå vet vi at mange blir glad! Sjekk bildene under da dere!!! ♥  Vi har sikret oss fantastisk mange kule jakker i skinn, semsket skinn og pels.

6.COLMAR

Alltid like hyggelig på innkjøp hos Colmar! Der fikk vi servert et nydelig spanskinspirert måltid. Ingrid la sin elsk på jakken til venstre, mens Julie likte spesielt godt den korte modellen med innsving i midja.

7.MICHAEL KORS

Første innkjøp hos Blender Agency var med favoritten Michael Kors. Veskeeksperten Lisbeth mener utvalget var bedre enn på lenge!

8.PARAJUMPERS

Ja folkens, noen som venter i spenning? 😀 På Facebooksiden til Høyer Trondheim har vi allerede gjort det mulig å sette seg på venteliste. Modellene vi har kjøpt ser dere på bildene under, og vi anbefaler deg å ta kontakt hvis du lurer på noe eller vil sikre deg en!

9.KATE SPADE

Hurra!!! Nå kommer Kate Spade til Høyer Trondheim og Høyer Solsiden! Dette er vi sikker på at vil bli en suksess, og på bildene under ser dere noe av det vi har kjøpt inn.

10.FWSS

Det er ikke ofte vi ser en kolleksjon hvor hvert eneste plagg faller i smak. Det gjorde det denne gang hos FWSS! Merket er for øyeblikket inne i Molde og hos Solsiden.

11. SUPERGA

Velvet heaven! Her er modellene som kommer i høst.

Så du noe fint? 😀 Husk at det er bare å ta kontakt hvis du lurer på noe!

Vi har selvfølgelig gjort mange andre innkjøp, og kan meddele at TREND-avdelingen vil forvandles med nye merker som MUNTHE og Rag & Bone. Stay tuned og følg oss på Snapchat: hoyertrondheim, hoyersolsiden og hoyermolde ♥

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…

Dame

Høstens farger fra Juicy Couture

Juicy Couture har vært kjendisenes go-to i mange år, og det går aldri av moten! Merket er kjent for sine herlige og spreke farger og myk velour som holder seg bra lenge med nydelig passform! Vi har akkurat fått en ny levering, og nå har vi et stort utvalg av fantastiske farger som er perfekt…