Høyer Trondheim

Bli med oss på innkjøp i Oslo!

Hei, dere! Hatt en fin helg? 😀

I dag har vi lyst til å ta dere med på innkjøp. Vi har vært i Oslo, hvor de fleste av våre leverandører har showroom. Dere som følger oss på Snapchat har allerede fått et innblikk, men det skader vel ikke med en aldri så liten påminnelse? På bildene under ser dere et utvalg av merker og produkter vi har kjøpt i anledning høst og vinter 2017. Det er vanvittig mye å glede seg til, spesielt med tanke på yttertøy og vesker. I tillegg har vi gleden av å introduesere noen nye merker til butikkene. Vi håper du er like spent og glad som det vi er! 😀

 

1. MAUD

Maud er et helt nytt merke, som vi gleder oss til å skrive mer om i nær fremtid. De holder til i Huset Høyer, og på bildene er noe av det du kan vente deg!

2.BY MALENE BIRGER

Etter å ha sett visningen i København var det ekstra stas å komme på innkjøp. Utvalget var stort, og vi ble spesielt bergtatt av den fantastiske røde kjolen, som vi også så på catwalken.

3.GANNI

Det er dessverre ikke lov til å ta bilder hos GANNI, men vi vil likevel vise dere en smakebit! GANNI kjøpes til Solsiden og Molde.

4.WOOLRICH OG LEMPELIUS

Til høsten blir det flere nye jakkemodeller! Øverst til høyre ser dere en nyhet fra Woolrich, som vi har kjøpt inn i sort. På de nederste bildene ser dere nye jakkemodeller fra Lempelius. Julie har allerede satt seg på venteliste og gleder seg til å bruke en oversized parkas i vinter!

5.MEOTINE

Nå vet vi at mange blir glad! Sjekk bildene under da dere!!! ♥  Vi har sikret oss fantastisk mange kule jakker i skinn, semsket skinn og pels.

6.COLMAR

Alltid like hyggelig på innkjøp hos Colmar! Der fikk vi servert et nydelig spanskinspirert måltid. Ingrid la sin elsk på jakken til venstre, mens Julie likte spesielt godt den korte modellen med innsving i midja.

7.MICHAEL KORS

Første innkjøp hos Blender Agency var med favoritten Michael Kors. Veskeeksperten Lisbeth mener utvalget var bedre enn på lenge!

8.PARAJUMPERS

Ja folkens, noen som venter i spenning? 😀 På Facebooksiden til Høyer Trondheim har vi allerede gjort det mulig å sette seg på venteliste. Modellene vi har kjøpt ser dere på bildene under, og vi anbefaler deg å ta kontakt hvis du lurer på noe eller vil sikre deg en!

9.KATE SPADE

Hurra!!! Nå kommer Kate Spade til Høyer Trondheim og Høyer Solsiden! Dette er vi sikker på at vil bli en suksess, og på bildene under ser dere noe av det vi har kjøpt inn.

10.FWSS

Det er ikke ofte vi ser en kolleksjon hvor hvert eneste plagg faller i smak. Det gjorde det denne gang hos FWSS! Merket er for øyeblikket inne i Molde og hos Solsiden.

11. SUPERGA

Velvet heaven! Her er modellene som kommer i høst.

Så du noe fint? 😀 Husk at det er bare å ta kontakt hvis du lurer på noe!

Vi har selvfølgelig gjort mange andre innkjøp, og kan meddele at TREND-avdelingen vil forvandles med nye merker som MUNTHE og Rag & Bone. Stay tuned og følg oss på Snapchat: hoyertrondheim, hoyersolsiden og hoyermolde ♥

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Eleganse og komfort: de nyeste herreplaggene fra Polo Ralph Lauren

Oppdag de nyeste trendene fra Polo Ralph Lauren til herre – en blanding av tidløs eleganse og moderne stil. Fra klassiske polo-skjorter til avslappede hverdagsplagg. Her vil du finne klassiske favoritter som passer for enhver anledning! Ta gjerne turen innom Høyer Trondheim eller Høyer Solsiden for å se nærmere på nyhetene. Om du ikke har…

Dame

OTRA EYEWEAR

Otra Eyewear er et internasjonalt solbrillemerke som tilbyr trendy og tidløse briller, med 100% UV-beskyttelse. Solbrillene kommer i flere farger og fasonger – så her er det mye å velge i! Bestselgeren som også har vist seg å bli vår favoritt denne våren og sommeren er modellen Echo. Den modellen har ovale brilleglass, og passer…

Dame

OPPDAG DE SISTE NYHETENE FRA ULLA JOHNSON

Ulla Johnson er kjent for sine feminine og sofistikerte design, og i dette blogginnlegget skal vi vise dere nyhetene som har ankommet! Plaggene i kolleksjonen består av jordtoner, og nydelige mønster som kombinerer luksus med en bohemsk-stil. Du er hjertelig velkommen til å ta turen innom vår butikk for å se nærmere på nyhetene fra…

Herre

Sesongens nyheter til herre

Sommeren er endelig her, og det er på tide å oppgradere garderoben med sesongens nyheter. Fra lette materialer til friske farger, byr herremote på mange spennende plagg og tilbehør som gjør det enkelt å kle seg stilig og komfortabelt i varmen. Vi håper du lar deg inspirere, og dersom du ønsker å se enda flere…