Høyer Trondheim

Bli kjent med Lene Marie

For noen måneder siden fikk dere vite at Julie skulle flytte til København, og derfor måtte vi finne en ny markedssjef her i Trondheim. Julie har vært en del av Høyer-teamet i over fire år, og det var utfordrende å se for seg en hverdag uten henne. Vi fikk inn mange flotte søknader fra hele landet, men vi endte til slutt opp med trønderjenta Lene Marie. I dag tenkte vi at dere kunne få bli kjent med henne her på bloggen.

 

 

Hei, alle sammen!
Jeg heter Lene Marie og er ei gladjente på 25 år fra Trondheim. Her bor jeg med samboeren min Frank, og hunden vår Noah. På fritiden finner du meg stort sett på toppen av et fjell eller vassende i en fjord med et kamera i hånden. Fotografi, mote, trening, reise og natur er mine største interesser. Jeg synes det er gøy å fange et verdifullt øyeblikk, som man kan ta med seg for resten av livet.

Det blir mange roadtrips i løpet av et år, og jeg deler mine opplevelser på min personlige instagramkonto @gossegoss og på bloggen explorista.no. Jeg håper på å inspirere andre til å komme seg ut å oppleve det vakre landet vårt, og å vise at det er mye man kan se uten å måtte bestille seg en flybillett til andre siden av jorden. I år brukte vi mesteparten av ferien vår på å kjøre etter finværet i Norge, og vi kom hjem med reisebaggen full av minner. Vi var på populære steder som Prekestolen og skjulte skatter som vi ikke engang vet navnet på. Vi badet i isbrevann og sov i telt ved vakre fosser. Jeg kunne ikke spurt om noe mer. Jeg elsker å kombinere natur og mote i fotografi, og det vil dere se en god del av fremover.

 

 

Jeg har tidligere jobbet som eiendomsmegler og som forsikringsrådgiver, men følte lenge på at det var på tide med et karriereskifte. Jeg ønsket rett og slett å jobbe med sosiale medier og foto. Da jeg leste at Julie skulle slutte skrev jeg en søknad med en gang, og gikk med sommerfugler i magen hele prosessen.

Jeg gikk forventningsfull inn i det første møtet med Ingrid og Julie. Jeg har alltid følt meg velkommen hos Høyer, så jeg visste det ville bli hyggelig, men jeg var også veldig nervøs da jeg hadde så inderlig lyst på jobben. Heldigvis gikk det bra, og jeg ble kalt inn til runde nummer to. Da dro jeg og Julie på fotoshoot, og jeg fikk prøve meg som blogger for Høyer for første gang. Vi hadde det veldig gøy, og det var ikke noe tvil om at jeg ønsket å bli en del av Høyer-gjengen.

Nå har jeg rukket å bli med på litt av hvert, og jeg gleder meg til fortsettelsen! Jeg føler meg heldig som får jobbe med en så fin og herlig gjeng. Jeg er utrolig takknemlig for muligheten til å jobbe med dette, og jeg håper på å inspirere dere, hjelpe dere og bli kjent med dere flotte lesere.

Stor klem fra Lene Marie.

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Winter wonderland med FUSALP

Når det gjelder skimerker som har klart å forene stil og funksjonalitet, kan få konkurrere med det franske merket Fusalp. Med et arv som strekker seg over seks tiår, har dette merket konsekvent levert ski- og vinterklær av høy kvalitet, kombinert med en estetisk appell som virkelig skiller seg ut. Fusalp-appellen strekker seg langt utover…

Dame

BLACK FRIDAY!

Velkommen til Black Friday hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden! Nå har du en sjelden mulighet til å kapre mange av sesongens varer på 20% til dame og herre! Kryss av det du har på ønskelisten med en god rabatt, tilbudet gjelder kun fredag 24.11. Ta turen innom for å gjøre sesongens beste kjøp! Vi…

Dame

Put your party-shoes on!

Glitter og glam er i fokus for tiden, og en nydelig kjole stråler enda mer med et par lekre hæler som komplementerer antrekket! Ikke nok med at vi har sesongens flotteste antrekk, vi har også et stort utvalg av eventyrlige sko fra mange ikoniske motehus! Med noen vakre sko på beina kan man gi et…

Dame

Antrekket finner du hos Høyer!

Har du en full kalender fremover med festlige kvelder? Er du på jakt etter årets julekjole? Da må du fortsette å bla i dette innlegget.Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden har det kommet masse fine nyheter med både glitter og stas, så du finner helt sikkert noen nye favoritter hos oss. Jul eller ei, så…