Høyer Trondheim

Bli kjent med Lene Marie

For noen måneder siden fikk dere vite at Julie skulle flytte til København, og derfor måtte vi finne en ny markedssjef her i Trondheim. Julie har vært en del av Høyer-teamet i over fire år, og det var utfordrende å se for seg en hverdag uten henne. Vi fikk inn mange flotte søknader fra hele landet, men vi endte til slutt opp med trønderjenta Lene Marie. I dag tenkte vi at dere kunne få bli kjent med henne her på bloggen.

 

 

Hei, alle sammen!
Jeg heter Lene Marie og er ei gladjente på 25 år fra Trondheim. Her bor jeg med samboeren min Frank, og hunden vår Noah. På fritiden finner du meg stort sett på toppen av et fjell eller vassende i en fjord med et kamera i hånden. Fotografi, mote, trening, reise og natur er mine største interesser. Jeg synes det er gøy å fange et verdifullt øyeblikk, som man kan ta med seg for resten av livet.

Det blir mange roadtrips i løpet av et år, og jeg deler mine opplevelser på min personlige instagramkonto @gossegoss og på bloggen explorista.no. Jeg håper på å inspirere andre til å komme seg ut å oppleve det vakre landet vårt, og å vise at det er mye man kan se uten å måtte bestille seg en flybillett til andre siden av jorden. I år brukte vi mesteparten av ferien vår på å kjøre etter finværet i Norge, og vi kom hjem med reisebaggen full av minner. Vi var på populære steder som Prekestolen og skjulte skatter som vi ikke engang vet navnet på. Vi badet i isbrevann og sov i telt ved vakre fosser. Jeg kunne ikke spurt om noe mer. Jeg elsker å kombinere natur og mote i fotografi, og det vil dere se en god del av fremover.

 

 

Jeg har tidligere jobbet som eiendomsmegler og som forsikringsrådgiver, men følte lenge på at det var på tide med et karriereskifte. Jeg ønsket rett og slett å jobbe med sosiale medier og foto. Da jeg leste at Julie skulle slutte skrev jeg en søknad med en gang, og gikk med sommerfugler i magen hele prosessen.

Jeg gikk forventningsfull inn i det første møtet med Ingrid og Julie. Jeg har alltid følt meg velkommen hos Høyer, så jeg visste det ville bli hyggelig, men jeg var også veldig nervøs da jeg hadde så inderlig lyst på jobben. Heldigvis gikk det bra, og jeg ble kalt inn til runde nummer to. Da dro jeg og Julie på fotoshoot, og jeg fikk prøve meg som blogger for Høyer for første gang. Vi hadde det veldig gøy, og det var ikke noe tvil om at jeg ønsket å bli en del av Høyer-gjengen.

Nå har jeg rukket å bli med på litt av hvert, og jeg gleder meg til fortsettelsen! Jeg føler meg heldig som får jobbe med en så fin og herlig gjeng. Jeg er utrolig takknemlig for muligheten til å jobbe med dette, og jeg håper på å inspirere dere, hjelpe dere og bli kjent med dere flotte lesere.

Stor klem fra Lene Marie.

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Drøm deg bort i nyheter fra By Malina

By Malina har lenge vært en favoritt hos oss med sine lekne design og herlige farger.  Det svenske merket har skjønt hva vi ønsker oss, og det er alltid gøy å pakke ut nyhetene som de leverer. I dagens blogginnlegg viser vi frem en smakebit av det du finner i butikk nå! Du kan også…

Dame

Zimmermann news!

Det er ekstra god stemning på Høyer om dagen med 17. mai like rundt hjørnet, vi skimter sol på værmeldingen, og nyhetene strømmer inn! Vi har fått enda en levering fra Zimmermann med fantastiske kjoler i lin og luftige sett i silke. Dette er plagg som gjør at vi ser sommeren tydeligere i horisonten, og…

Dame

GANNI GIRLS

Er du på utkikk etter noen kule statement plagg du kan bruke mye fremover? Da må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Ganni som akkurat har kommet hos Høyer Solsiden. Vi har særlig forelsket oss i den herlige grønnfargen som går igjen i flere av plaggene! I dag viser vi frem noe av utvalget….

Herre

Fire flotte dresser til festsesongen!

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…