Høyer Trondheim

Bli kjent med Lene Marie

For noen måneder siden fikk dere vite at Julie skulle flytte til København, og derfor måtte vi finne en ny markedssjef her i Trondheim. Julie har vært en del av Høyer-teamet i over fire år, og det var utfordrende å se for seg en hverdag uten henne. Vi fikk inn mange flotte søknader fra hele landet, men vi endte til slutt opp med trønderjenta Lene Marie. I dag tenkte vi at dere kunne få bli kjent med henne her på bloggen.

 

 

Hei, alle sammen!
Jeg heter Lene Marie og er ei gladjente på 25 år fra Trondheim. Her bor jeg med samboeren min Frank, og hunden vår Noah. På fritiden finner du meg stort sett på toppen av et fjell eller vassende i en fjord med et kamera i hånden. Fotografi, mote, trening, reise og natur er mine største interesser. Jeg synes det er gøy å fange et verdifullt øyeblikk, som man kan ta med seg for resten av livet.

Det blir mange roadtrips i løpet av et år, og jeg deler mine opplevelser på min personlige instagramkonto @gossegoss og på bloggen explorista.no. Jeg håper på å inspirere andre til å komme seg ut å oppleve det vakre landet vårt, og å vise at det er mye man kan se uten å måtte bestille seg en flybillett til andre siden av jorden. I år brukte vi mesteparten av ferien vår på å kjøre etter finværet i Norge, og vi kom hjem med reisebaggen full av minner. Vi var på populære steder som Prekestolen og skjulte skatter som vi ikke engang vet navnet på. Vi badet i isbrevann og sov i telt ved vakre fosser. Jeg kunne ikke spurt om noe mer. Jeg elsker å kombinere natur og mote i fotografi, og det vil dere se en god del av fremover.

 

 

Jeg har tidligere jobbet som eiendomsmegler og som forsikringsrådgiver, men følte lenge på at det var på tide med et karriereskifte. Jeg ønsket rett og slett å jobbe med sosiale medier og foto. Da jeg leste at Julie skulle slutte skrev jeg en søknad med en gang, og gikk med sommerfugler i magen hele prosessen.

Jeg gikk forventningsfull inn i det første møtet med Ingrid og Julie. Jeg har alltid følt meg velkommen hos Høyer, så jeg visste det ville bli hyggelig, men jeg var også veldig nervøs da jeg hadde så inderlig lyst på jobben. Heldigvis gikk det bra, og jeg ble kalt inn til runde nummer to. Da dro jeg og Julie på fotoshoot, og jeg fikk prøve meg som blogger for Høyer for første gang. Vi hadde det veldig gøy, og det var ikke noe tvil om at jeg ønsket å bli en del av Høyer-gjengen.

Nå har jeg rukket å bli med på litt av hvert, og jeg gleder meg til fortsettelsen! Jeg føler meg heldig som får jobbe med en så fin og herlig gjeng. Jeg er utrolig takknemlig for muligheten til å jobbe med dette, og jeg håper på å inspirere dere, hjelpe dere og bli kjent med dere flotte lesere.

Stor klem fra Lene Marie.

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

På ønskelisten nå!

Høsten kan by på varierende vær, og antrekk med skjørt, boots og strømpebukse kombinert med strikk og fine kåper er noe som er perfekt til å regulere temperatur, men som også er veldig fint og komfortabelt. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk vi har på vår egen ønskeliste nå! Skjørt i kord og…

Dame

Siste nytt hos Høyer Solsiden

Et garderobeskifte er i luften, og Høyer Solsiden har alt du trenger for å krydre garderoben med flotte antrekk denne sesongen. Enten om du er på utkikk etter noe til jobb, hverdags eller fest har vi et stort utvalg. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk som står på ønskelisten nå.   Et delikat,…

Dame

Nyheter fra Busnel

Om du er på utkikk etter plagg som holder seg godt, som er klassiske, stilrene og rett og slett nydelige tilskudd til garderoben burde du sjekke ut Busnel! Busnel har vært i motebildet lenge, og kolleksjonene har noe til enhver. Dette er plagg du enkelt kan tilpasse din personlige stil. Denne sesongen er det dunvester,…

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…