Høyer Trondheim

BEST PÅ SIN ARENA

Niklas Dyrhaug, Tomas Northug og Johannes Høsflot Klæbo er alle blant de beste på sin arena. De driver med langrenn og er store deler av året å se i skidress. Gutta takker sjelden nei til en utfordring, så hva skjer når Høyer Trondheim inviterer de til sin arena?

Langrennsløperne ble dresset opp fra topp til tå i antrekk fra butikken. Vi tok bilder til bloggen, samtidig som de konkurrerte i kategoriene slipsknute, skokunnskap og «beste bilde.» Dette har vi selvfølgelig dokumentert på film, og dere lesere kan være med å stemme fram favoritten når konkurransen publiseres.

Hvilken av skigutta tar seg best ut i Høyer-dress? Hvem blir den beste på Høyer sin arena? Sjekk ut bildene og følg med på Facebook neste uke!

 

ba1

ba14

ba15

TOMAS NORTHUG

tom1

Dress Oscar Jacobson Skjorte Stenströms Slips Amanda Christensen Sko Santoni 

ski7

ski17

tom3  tom7

JOHANNES HØSFLOT KLÆBO

jo3

Dress Frislid Trend Skjorte Canali Slips Petronius Sko Church’s

ski9

ski10

jo1  jo2

NIKLAS DYRHAUG

nik3

Dress Morris Skjorte Luca Moretti Slips Petronius Tørkle Hackett London Sko Santoni 

ski6

ski5

nik2  nik5

Så, LIK Høyer Trondheim på Facebook og se skigutta konkurrere på Høyer sin arena!

(Ps: Dere husker kanskje opplegget vi kjørte med Ørnulf Høyer, Pål Andre Helland, Are Hembre og Adrian Løvold? Mens dere venter på konkurransen med skigutta kan dere se episodene her og de fantastiske bildene fra Frimurerlogen her.)

 

ba16

Noe som frister? Alle antrekk er i butikk hos Høyer!
Det er også mulig å betale via telefon. Vi sender varen hjem til deg, selvfølgelig med FRI FRAKT.

Ring oss på:

73102222 – Høyer Molde
73510996 – Høyer Solsiden
47478000 – Høyer Trondheim

Ha en fortsatt fin søndag!

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame

Moncler er en forkortelse for Monestier-de-Clermont, som er en liten landsby i alpene, og merket startet sitt eventyr med å lage robuste soveposer og utstyr til tøffe eventyrere i alpene. De ble kjent for sin gode kvalitet og sterke materiale.  Til og med det franske skilandslaget var i fult utstyr fra Moncler i 1966. Det var ikke…

Dame

Høstens fineste nyheter fra Ganni

Vi har fått inn utrolig mange flotte nyheter fra alle våre favorittmerker den siste tiden, så nå er det perfekt timing for å oppgradere garderoben på. Vi hjelper deg gjerne med å finne dine personlige favoritter! Hos Høyer Solsiden har det akkurat kommet en fantastisk kolleksjon fra Ganni som krydrer garderoben med det lille ekstra….

Dame

Klassisk høstmote

Det er ingen tvil om at høsten har meldt sin ankomst. Bladene er godt i gang med å skifte farge, og temperaturen kryper nedover. Heldigvis er høstmoten noe av det fineste vi vet, og butikken er fylt til randen av lekre nyheter. Om man ønsker å bygge en tidløs høstgarderobe er det lurt å investere…

Herre

Sesongens jakker fra Moncler til herre

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben, og er noe du kan ha glede av år…