Høyer Trondheim

Belstaff – designet for gentlemen

Hva tenker du når du hører ”a real English gentleman style?» Vi forbinder det med det klassiske, det formelle, det respektable, god kvalitet og det tidløse. Vi ser for oss velkledde og høflige menn på en herreklubb hvor alt av interiør er i mørke farger, i ordentlig ”old English style.»

«The English gentleman is a combination of silence, courtesy, dignity, sport, newspapers and honesty.»
– Karel Capek

Historien om motorsykler starter allerede på tidlig 1900-tallet. Dette åpnet for et helt nytt marked i tekstilbransjen. De som kjørte aktivt ønsket klær av god kvalitet, som både var vanntett og tålte noen støt. I 1924 så Eli Belovitch og hans svigersønn, Harry Grosberg, muligheten i det nye markedet. De ble de første til å produsere klær av Egyptisk vokset bomull, og det ble rask en stor hit da plaggene var både vanntette og pustende. De tøffe motorsyklistene syntes det var en drøm å ha på seg.

Etterspørselen bare vokste og vokste, og allerede i 1927 åpnet Eli og Harry sin første butikk i Stafford Street i Staffordshire, England. Her solgte de alt en motorsyklist kunne ha behov for, og ready-to-wear plaggene ble merket med navnet ”Belstaff”.

Belstaff ble som sagt en rask hit, og det var ikke bare motorsyklistene som dro nytte av de voksede plaggene. Belstaff ble også populær i militæret og i marinen. Både kvinnelige og mannlige piloter tok merket raskt under vingene sine.

I dag finner du Belstaff på herreavdelingen vår, og merket har i det siste årene blitt frontet av store navn slik som David Beckham og Kate Moss.

På tross av at merket snart runder 100 år, har selve utgangspunktet i plaggene holdt seg likt. Belstaff forsikrer at det er kvalitetsplagg som varer, og som tåler noen støt. Designene er tilpasset vår tid, men de er fremdeles like klassiske og tidløse som en ekte engelsk gentleman.

Kom innom butikken for å bli bedre kjent med Belstaff. Velkommen! ♥

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

BALMAIN

Balmain er kjent for dristige kutt, sterke silhuetter og intrikate detaljer som gyldne knapper og strukturerte skuldre. Hvert plagg er et kunstverk av håndverk av høyeste kvalitet. La deg fortrylle av deres nye kolleksjon med elegante antrekk til de gangene du vil skinne litt ekstra. Gi maksimalisten i deg plaggene hun drømmer om. Tilbehør fra…

Dame

Winter wonderland med FUSALP

Når det gjelder skimerker som har klart å forene stil og funksjonalitet, kan få konkurrere med det franske merket Fusalp. Med et arv som strekker seg over seks tiår, har dette merket konsekvent levert ski- og vinterklær av høy kvalitet, kombinert med en estetisk appell som virkelig skiller seg ut. Fusalp-appellen strekker seg langt utover…

Dame

BLACK FRIDAY!

Velkommen til Black Friday hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden! Nå har du en sjelden mulighet til å kapre mange av sesongens varer på 20% til dame og herre! Kryss av det du har på ønskelisten med en god rabatt, tilbudet gjelder kun fredag 24.11. Ta turen innom for å gjøre sesongens beste kjøp! Vi…

Dame

Put your party-shoes on!

Glitter og glam er i fokus for tiden, og en nydelig kjole stråler enda mer med et par lekre hæler som komplementerer antrekket! Ikke nok med at vi har sesongens flotteste antrekk, vi har også et stort utvalg av eventyrlige sko fra mange ikoniske motehus! Med noen vakre sko på beina kan man gi et…