Høyer Trondheim

Belstaff – designet for gentlemen

Hva tenker du når du hører ”a real English gentleman style?» Vi forbinder det med det klassiske, det formelle, det respektable, god kvalitet og det tidløse. Vi ser for oss velkledde og høflige menn på en herreklubb hvor alt av interiør er i mørke farger, i ordentlig ”old English style.»

«The English gentleman is a combination of silence, courtesy, dignity, sport, newspapers and honesty.»
– Karel Capek

Historien om motorsykler starter allerede på tidlig 1900-tallet. Dette åpnet for et helt nytt marked i tekstilbransjen. De som kjørte aktivt ønsket klær av god kvalitet, som både var vanntett og tålte noen støt. I 1924 så Eli Belovitch og hans svigersønn, Harry Grosberg, muligheten i det nye markedet. De ble de første til å produsere klær av Egyptisk vokset bomull, og det ble rask en stor hit da plaggene var både vanntette og pustende. De tøffe motorsyklistene syntes det var en drøm å ha på seg.

Etterspørselen bare vokste og vokste, og allerede i 1927 åpnet Eli og Harry sin første butikk i Stafford Street i Staffordshire, England. Her solgte de alt en motorsyklist kunne ha behov for, og ready-to-wear plaggene ble merket med navnet ”Belstaff”.

Belstaff ble som sagt en rask hit, og det var ikke bare motorsyklistene som dro nytte av de voksede plaggene. Belstaff ble også populær i militæret og i marinen. Både kvinnelige og mannlige piloter tok merket raskt under vingene sine.

I dag finner du Belstaff på herreavdelingen vår, og merket har i det siste årene blitt frontet av store navn slik som David Beckham og Kate Moss.

På tross av at merket snart runder 100 år, har selve utgangspunktet i plaggene holdt seg likt. Belstaff forsikrer at det er kvalitetsplagg som varer, og som tåler noen støt. Designene er tilpasset vår tid, men de er fremdeles like klassiske og tidløse som en ekte engelsk gentleman.

Kom innom butikken for å bli bedre kjent med Belstaff. Velkommen! ♥

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…

Dame

Høstens farger fra Juicy Couture

Juicy Couture har vært kjendisenes go-to i mange år, og det går aldri av moten! Merket er kjent for sine herlige og spreke farger og myk velour som holder seg bra lenge med nydelig passform! Vi har akkurat fått en ny levering, og nå har vi et stort utvalg av fantastiske farger som er perfekt…