Høyer Trondheim

Belstaff – designet for gentlemen

Hva tenker du når du hører ”a real English gentleman style?» Vi forbinder det med det klassiske, det formelle, det respektable, god kvalitet og det tidløse. Vi ser for oss velkledde og høflige menn på en herreklubb hvor alt av interiør er i mørke farger, i ordentlig ”old English style.»

«The English gentleman is a combination of silence, courtesy, dignity, sport, newspapers and honesty.»
– Karel Capek

Historien om motorsykler starter allerede på tidlig 1900-tallet. Dette åpnet for et helt nytt marked i tekstilbransjen. De som kjørte aktivt ønsket klær av god kvalitet, som både var vanntett og tålte noen støt. I 1924 så Eli Belovitch og hans svigersønn, Harry Grosberg, muligheten i det nye markedet. De ble de første til å produsere klær av Egyptisk vokset bomull, og det ble rask en stor hit da plaggene var både vanntette og pustende. De tøffe motorsyklistene syntes det var en drøm å ha på seg.

Etterspørselen bare vokste og vokste, og allerede i 1927 åpnet Eli og Harry sin første butikk i Stafford Street i Staffordshire, England. Her solgte de alt en motorsyklist kunne ha behov for, og ready-to-wear plaggene ble merket med navnet ”Belstaff”.

Belstaff ble som sagt en rask hit, og det var ikke bare motorsyklistene som dro nytte av de voksede plaggene. Belstaff ble også populær i militæret og i marinen. Både kvinnelige og mannlige piloter tok merket raskt under vingene sine.

I dag finner du Belstaff på herreavdelingen vår, og merket har i det siste årene blitt frontet av store navn slik som David Beckham og Kate Moss.

På tross av at merket snart runder 100 år, har selve utgangspunktet i plaggene holdt seg likt. Belstaff forsikrer at det er kvalitetsplagg som varer, og som tåler noen støt. Designene er tilpasset vår tid, men de er fremdeles like klassiske og tidløse som en ekte engelsk gentleman.

Kom innom butikken for å bli bedre kjent med Belstaff. Velkommen! ♥

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Sommerfavoritter fra salget!

Sundays are for online shopping Vi har utrolig mye fint på salget nå, både herlige sommerklær og gode ullgensere som du kan bruke over sommerkjolene på sene kvelder, og når det blir kaldere igjen. Vi har tidløse klassikere, sjeldne kupp fra luksuriøse merker som blant annet Zimmermann og kjoler til både hverdags og fest. Ettersom…

Dame

Ganni news!

Salget er godt i gang hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden, og mange har allerede gjort seg fantastiske kupp på flotte varer til gode rabatter! Samtidig har vi også fått inn mange nydelige nyheter vi ikke klarer å vente med å vise dere, som for eksempel den nyeste kolleksjonen fra Ganni! Her er det mange…

Høyer Trondheim

SALGGSTART HOS HØYER TRONDHEIM OG HØYER SOLSIDEN

Endelig kan vi invitere til salgsstart hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden i morgen, 17. juni! Du får -30%-50% på en mengde flotte varer til både dame og herre.   Utvalget er helt fantastisk, og du finner mange gode kupp som du får brukt mye i sommer, men også utover høsten! Du finner masse fint…

Dame

Sommerfavoritter fra M Missoni

En soleklar favoritt i sommergarderoben er M Missoni! Luksuriøst design møter komfort, samtidig som det ikke krøller! Perfekt til reise, hverdags og fest spør du oss. M Missoni er enkelt å spotte i mengden med sine herlige farger og gjenkjennelige mønster med innspill av glitter.  Hos Høyer Trondheim har vi et stort utvalg fra det…