Dame

Baum Und Pferdgarten

Nyhetene fra Baum und Pferdgarten er i butikk! Kolleksjonen er leken og røff, samtidig som den også har det klassiske. I dagens blogginnlegg har vi plukket ut noen favoritter. Det populære merket finner du både hos Høyer Solsiden og Høyer Trondheim. Du kan også handle kolleksjonen på nett her. 

Den populære kjolen i denim er tilbake, og denne gangen kom den i hvit! Kjolen kan enkelt styles opp og ned, og har en smal og feminin passform med lommer i sidene.

Kjole her 

T-skjorte og dongeri-shorts er et must i sommergarderoben! Shortsen har høyt liv, og god lengde som gjør den både kul og komfortabel. T-skjorten er enkel med en oversized passform og logo på brystet. 

T-skjorte her, shorts her 

Sett farge til garderoben med dette freshe antrekket! Shorten har høyt liv, og er en soleklar sommerfavoritt! Vi synes den ble kjempefin med topp i samme farge, men den er også flott med den delikate blusen med blomsterprint.

Topp her, shorts her, veske her 

Bluse her, veske her, armbånd her 

 

Denne kjolen er lett og god å ha på med smal passform uten at den blir helt tettsittende. De delikate fargene gjør den enkel å style.

Kjole her 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Drøm deg bort i nyheter fra By Malina

By Malina har lenge vært en favoritt hos oss med sine lekne design og herlige farger.  Det svenske merket har skjønt hva vi ønsker oss, og det er alltid gøy å pakke ut nyhetene som de leverer. I dagens blogginnlegg viser vi frem en smakebit av det du finner i butikk nå! Du kan også…

Dame

Zimmermann news!

Det er ekstra god stemning på Høyer om dagen med 17. mai like rundt hjørnet, vi skimter sol på værmeldingen, og nyhetene strømmer inn! Vi har fått enda en levering fra Zimmermann med fantastiske kjoler i lin og luftige sett i silke. Dette er plagg som gjør at vi ser sommeren tydeligere i horisonten, og…

Dame

GANNI GIRLS

Er du på utkikk etter noen kule statement plagg du kan bruke mye fremover? Da må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Ganni som akkurat har kommet hos Høyer Solsiden. Vi har særlig forelsket oss i den herlige grønnfargen som går igjen i flere av plaggene! I dag viser vi frem noe av utvalget….

Herre

Fire flotte dresser til festsesongen!

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…