Dame

BALL ORIGINAL

Mange husker den berømte Ball-genseren fra det glade 80-tallet i freshe farger, og nå har merket endelig gjort et comeback!

Ball ble opprinnelig startet i 1974 i Italia av Aldo Ciavatta, og det første de lanserte var jeans. Det tok ikke mer enn to år før merket hadde etablert seg i Skandinavia under Hans Gerhard, og det med braksuksess! Ansatte i Ball hadde bitt seg merke i den økende trenden i slitte, second hand jeans, og begynte å eksperimentere under produksjonen til hvordan de kunne få en etterspurt, slitt og stilig finish på buksene sine. Det resulterte i at Ball ble de aller første til å lansere steinvaskede jeans. Det gjorde at Ball ble en av de største aktørene i jeans-markedet i Skandinavia.

På grunn av populariteten til jeansen ble etterspørselen høy for flere produkter fra merket, og alle ønsket seg «the Ball look». i 1983 kom derfor den ikoniske Ball-genseren på markedet som den første sweaten med print i Europa. Den kom i mange freshe farger, og merket fikk nok en gang en boost i moteverdenen.

Under hele 80-tallet solgte Ball over en halv million gensere i året bare i Skandinavia, men i 1996 kom overraskelsen om at Ball avsluttet produksjonen. De siste genserne ble laget i 1997. Dette var til tross for at salget fortsatt gikk over all forventning. Hans Gerhard som hadde det Skandinaviske markedet døde brått to år etterpå.

Etter 22 års stillhet har det ikoniske merket gjort et comeback, og magien er tilbake! Etter flere måneder med undersøkelser og nøye gjennomganger av skolebøker og motemagasiner fra 80- og 90-tallet har Ball funnet tilbake til sin unike identitet samtidig som det har blitt modernisert. Nå finner du et stort utvalg hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden, men vær rask for å kapre dine favoritter! Genserne har nok en gang blitt et av de heteste plaggene til garderoben, og de flyr ut av butikken! I dagens blogginnlegg viser vi frem utvalget.  Klikk her for å handle Ball i nettbutikken vår!

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

2 comments on “BALL ORIGINAL

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Drøm deg bort i nyheter fra By Malina

By Malina har lenge vært en favoritt hos oss med sine lekne design og herlige farger.  Det svenske merket har skjønt hva vi ønsker oss, og det er alltid gøy å pakke ut nyhetene som de leverer. I dagens blogginnlegg viser vi frem en smakebit av det du finner i butikk nå! Du kan også…

Dame

Zimmermann news!

Det er ekstra god stemning på Høyer om dagen med 17. mai like rundt hjørnet, vi skimter sol på værmeldingen, og nyhetene strømmer inn! Vi har fått enda en levering fra Zimmermann med fantastiske kjoler i lin og luftige sett i silke. Dette er plagg som gjør at vi ser sommeren tydeligere i horisonten, og…

Dame

GANNI GIRLS

Er du på utkikk etter noen kule statement plagg du kan bruke mye fremover? Da må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Ganni som akkurat har kommet hos Høyer Solsiden. Vi har særlig forelsket oss i den herlige grønnfargen som går igjen i flere av plaggene! I dag viser vi frem noe av utvalget….

Herre

Fire flotte dresser til festsesongen!

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…