Dame

Back to School

Skoleklokka ringer snart inn og byen er i ferd med å våkne fra en sommerlang søvn. Late dager er straks forbi – og mange av oss forbereder oss til den hektiske hverdagen igjen. 

Velkommen tilbake til skolebenken. 

Heldigvis har vi alt du trenger til å oppgradere garderoben til skolestart. I dagens blogginnlegg viser vi frem mye fint fra Polo Ralph Lauren til både dame og herre!

 

EDDA

Edda har på seg et råkult antrekk med den nye genseren fra Polo Ralph Lauren kombinert med bukser fra Denim Studio. En romslig veske er et must når man er på farten, og da er denne fra Marc Jacobs perfekt. Legg merke til den fine hårspennen i brunt!

Genser Polo Ralph Lauren 2799,-Bukse Denim Studio 1499,- Sko Adidas Falcon 1099,- Veske Marc Jacobs 5199,- Hårspenne 149,-

MATHILDE

Mathilde har på seg den klassiske kabelstrikken fra Polo Ralph Lauren i ull sammen med jeans fra Denim Studio med sleng.Den nye shopperen fra Michael Kors er perfekt til skolestart da du får plass til både PC og enda litt mer til!

Genser Polo Ralph Lauren 1399,- Bukse Denim Studio 1699,- Veske Michael Kors 2499,-

GARD

Gard har på seg en ny genser fra Polo Ralph Lauren i høstlige farger som vi har kombinert med mørkeblå bukser også fra Polo Ralph Lauren. En bag fra RM Williams er helt super i en travel hverdag da du får plass til alt du trenger på farten.

Genser Polo Ralph Lauren 1899,- Bukse Polo Ralph Lauren 1499,- Sko Common Projects 3299,- Bag RM Williams 5499,-

FREDERIKKE

Frederikke har på seg en kul hoodie fra Polo Ralph Lauren i en frisk rødfarge. Denne kommer nok til å forsvinne raskt, så bestill med en gang om denne står på ønskelisten! Vi har kombinert den med det fine denimskjørtet fra samme merke! Vi har også noen få sekker fra Marc Jacobs som du nå finner på salget – helt suverent til skolestart!

Hoodie Polo Ralph Lauren 1299,- Skjørt Polo Ralph Lauren 1599,- Sekk Marc Jacobs

EMMA

Emma har på seg et nydelig antrekk fra Polo Ralph Lauren med et lekent skjørt med blomsterprint kombinert med kabelstrikken i ull. Snapshoten fra Marc Jacobs er høstens it-veske, og akkurat denne fargen finner du nå på salget!

Genser Polo Ralph Lauren 1399,- Skjørt Polo Ralph Lauren 1599,- Veske Marc Jacobs 3399,- (-40% på vesken)

ALBERT

Albert har på seg den nye hoodien fra Polo Ralph Lauren med teddy-logo. Vi har freshet den opp med en hvit skjorte, og jeans fra samme merke. Vi har også et flott utvalg av sko fra Polo Ralph Lauren, blant annet disse!

Hoodie Polo Ralph Lauren 1699,- Bukse Polo Ralph Lauren 1399,- Sko Polo Ralph Lauren 1349,-

Ta turen innom oss for å finne antrekket til skolestart! 🙂

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…

Dame

Høstens farger fra Juicy Couture

Juicy Couture har vært kjendisenes go-to i mange år, og det går aldri av moten! Merket er kjent for sine herlige og spreke farger og myk velour som holder seg bra lenge med nydelig passform! Vi har akkurat fått en ny levering, og nå har vi et stort utvalg av fantastiske farger som er perfekt…