Dame

Back to School

Skoleklokka ringer snart inn og byen er i ferd med å våkne fra en sommerlang søvn. Late dager er straks forbi – og mange av oss forbereder oss til den hektiske hverdagen igjen. 

Velkommen tilbake til skolebenken. 

Heldigvis har vi alt du trenger til å oppgradere garderoben til skolestart. I dagens blogginnlegg viser vi frem mye fint fra Polo Ralph Lauren til både dame og herre!

 

EDDA

Edda har på seg et råkult antrekk med den nye genseren fra Polo Ralph Lauren kombinert med bukser fra Denim Studio. En romslig veske er et must når man er på farten, og da er denne fra Marc Jacobs perfekt. Legg merke til den fine hårspennen i brunt!

Genser Polo Ralph Lauren 2799,-Bukse Denim Studio 1499,- Sko Adidas Falcon 1099,- Veske Marc Jacobs 5199,- Hårspenne 149,-

MATHILDE

Mathilde har på seg den klassiske kabelstrikken fra Polo Ralph Lauren i ull sammen med jeans fra Denim Studio med sleng.Den nye shopperen fra Michael Kors er perfekt til skolestart da du får plass til både PC og enda litt mer til!

Genser Polo Ralph Lauren 1399,- Bukse Denim Studio 1699,- Veske Michael Kors 2499,-

GARD

Gard har på seg en ny genser fra Polo Ralph Lauren i høstlige farger som vi har kombinert med mørkeblå bukser også fra Polo Ralph Lauren. En bag fra RM Williams er helt super i en travel hverdag da du får plass til alt du trenger på farten.

Genser Polo Ralph Lauren 1899,- Bukse Polo Ralph Lauren 1499,- Sko Common Projects 3299,- Bag RM Williams 5499,-

FREDERIKKE

Frederikke har på seg en kul hoodie fra Polo Ralph Lauren i en frisk rødfarge. Denne kommer nok til å forsvinne raskt, så bestill med en gang om denne står på ønskelisten! Vi har kombinert den med det fine denimskjørtet fra samme merke! Vi har også noen få sekker fra Marc Jacobs som du nå finner på salget – helt suverent til skolestart!

Hoodie Polo Ralph Lauren 1299,- Skjørt Polo Ralph Lauren 1599,- Sekk Marc Jacobs

EMMA

Emma har på seg et nydelig antrekk fra Polo Ralph Lauren med et lekent skjørt med blomsterprint kombinert med kabelstrikken i ull. Snapshoten fra Marc Jacobs er høstens it-veske, og akkurat denne fargen finner du nå på salget!

Genser Polo Ralph Lauren 1399,- Skjørt Polo Ralph Lauren 1599,- Veske Marc Jacobs 3399,- (-40% på vesken)

ALBERT

Albert har på seg den nye hoodien fra Polo Ralph Lauren med teddy-logo. Vi har freshet den opp med en hvit skjorte, og jeans fra samme merke. Vi har også et flott utvalg av sko fra Polo Ralph Lauren, blant annet disse!

Hoodie Polo Ralph Lauren 1699,- Bukse Polo Ralph Lauren 1399,- Sko Polo Ralph Lauren 1349,-

Ta turen innom oss for å finne antrekket til skolestart! 🙂

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Chloè: The C – Series

Chloè har kommet med en helt ny, helt fantastisk og helt perfekt serie innen tilbehør som heter C-serien! Dere som følger oss på Instagram har allerede sett mye til disse lekre veskene og fine skoene, og utvalget vårt er stort! Nå har vi fått mange vakre nyheter fra det franske motehuset i drømmende farger og…

Høyer Trondheim

Nyheter fra Munthe

Vi har fått inn en mengde flotte nyheter fra det danske merket Munthe! Kolleksjonen består av delikate farger med lekne print og selvsagt de metalliske detaljene som setter prikken over i’en! Martine og Emily gir deg en smakebit ♥   MARTINE Martine har på seg en nydelig kjole med en fantastisk passform! Den har knyting i…

Dame

Nyheter hos Høyer Solsiden

Crazy Days er godt i gang hos Høyer Solsiden, og det er fortsatt mange gode kupp igjen både i butikken og på outleten vår på samme senter! Har du ikke får med deg tilbudene gir vi deg en smakebit i dette blogginnlegget! Tilbudene varer frem til lørdag! Om du ikke fant noen favoritter blant tilbudene…

Dame

TOILLDAG PÅ LØRDAG!

Endelig braker det løs med Toilldag på lørdag!  Vi blir mer og mer «toillat» for hvert år som går, og tilbudene i år er sinnsykt bra! Du får blant annet 60% rabatt på mange fine sko og vesker fra Valentino, Chloè, Jimmy Choo og Hogan. I tillegg  finner du også godbiter fra Balmain til Toillpris….

Dame

CRAZY DAYS HOS HØYER SOLSIDEN!

På tirsdag braker det løs med Crazy Days hos Høyer Solsiden og på vår Outlet på samme senter! Her kan du sikre deg massevis av godbiter hele uka opptil -60%. Ingenting er som å handle flotte kvalitetsklær som du har god bruk for i høst til fine priser! Vi anbefaler å besøke både butikken og Outleten for…

Herre

BARBOUR – Høst 19

«DET FINNES IKKE DÅRLIG VÆR, BARE DÅRLIG KLÆR» Dette ordtaket er noe de aller fleste har hørt før. Vi i Norge er utsatt for skiftende vær, og mye nedbør. Derfor er en god og robust garderobe viktig, slik at vi fortsatt kan trives i ruskeværet. Vi har et stort utvalg av jakker, og et av…