Dame

Back to School

Skoleklokka ringer snart inn og byen er i ferd med å våkne fra en sommerlang søvn. Late dager er straks forbi – og mange av oss forbereder oss til den hektiske hverdagen igjen. 

Velkommen tilbake til skolebenken. 

Heldigvis har vi alt du trenger til å oppgradere garderoben til skolestart. I dagens blogginnlegg viser vi frem mye fint fra Polo Ralph Lauren til både dame og herre!

 

EDDA

Edda har på seg et råkult antrekk med den nye genseren fra Polo Ralph Lauren kombinert med bukser fra Denim Studio. En romslig veske er et must når man er på farten, og da er denne fra Marc Jacobs perfekt. Legg merke til den fine hårspennen i brunt!

Genser Polo Ralph Lauren 2799,-Bukse Denim Studio 1499,- Sko Adidas Falcon 1099,- Veske Marc Jacobs 5199,- Hårspenne 149,-

MATHILDE

Mathilde har på seg den klassiske kabelstrikken fra Polo Ralph Lauren i ull sammen med jeans fra Denim Studio med sleng.Den nye shopperen fra Michael Kors er perfekt til skolestart da du får plass til både PC og enda litt mer til!

Genser Polo Ralph Lauren 1399,- Bukse Denim Studio 1699,- Veske Michael Kors 2499,-

GARD

Gard har på seg en ny genser fra Polo Ralph Lauren i høstlige farger som vi har kombinert med mørkeblå bukser også fra Polo Ralph Lauren. En bag fra RM Williams er helt super i en travel hverdag da du får plass til alt du trenger på farten.

Genser Polo Ralph Lauren 1899,- Bukse Polo Ralph Lauren 1499,- Sko Common Projects 3299,- Bag RM Williams 5499,-

FREDERIKKE

Frederikke har på seg en kul hoodie fra Polo Ralph Lauren i en frisk rødfarge. Denne kommer nok til å forsvinne raskt, så bestill med en gang om denne står på ønskelisten! Vi har kombinert den med det fine denimskjørtet fra samme merke! Vi har også noen få sekker fra Marc Jacobs som du nå finner på salget – helt suverent til skolestart!

Hoodie Polo Ralph Lauren 1299,- Skjørt Polo Ralph Lauren 1599,- Sekk Marc Jacobs

EMMA

Emma har på seg et nydelig antrekk fra Polo Ralph Lauren med et lekent skjørt med blomsterprint kombinert med kabelstrikken i ull. Snapshoten fra Marc Jacobs er høstens it-veske, og akkurat denne fargen finner du nå på salget!

Genser Polo Ralph Lauren 1399,- Skjørt Polo Ralph Lauren 1599,- Veske Marc Jacobs 3399,- (-40% på vesken)

ALBERT

Albert har på seg den nye hoodien fra Polo Ralph Lauren med teddy-logo. Vi har freshet den opp med en hvit skjorte, og jeans fra samme merke. Vi har også et flott utvalg av sko fra Polo Ralph Lauren, blant annet disse!

Hoodie Polo Ralph Lauren 1699,- Bukse Polo Ralph Lauren 1399,- Sko Polo Ralph Lauren 1349,-

Ta turen innom oss for å finne antrekket til skolestart! 🙂

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Winter wonderland med FUSALP

Når det gjelder skimerker som har klart å forene stil og funksjonalitet, kan få konkurrere med det franske merket Fusalp. Med et arv som strekker seg over seks tiår, har dette merket konsekvent levert ski- og vinterklær av høy kvalitet, kombinert med en estetisk appell som virkelig skiller seg ut. Fusalp-appellen strekker seg langt utover…

Dame

BLACK FRIDAY!

Velkommen til Black Friday hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden! Nå har du en sjelden mulighet til å kapre mange av sesongens varer på 20% til dame og herre! Kryss av det du har på ønskelisten med en god rabatt, tilbudet gjelder kun fredag 24.11. Ta turen innom for å gjøre sesongens beste kjøp! Vi…

Dame

Put your party-shoes on!

Glitter og glam er i fokus for tiden, og en nydelig kjole stråler enda mer med et par lekre hæler som komplementerer antrekket! Ikke nok med at vi har sesongens flotteste antrekk, vi har også et stort utvalg av eventyrlige sko fra mange ikoniske motehus! Med noen vakre sko på beina kan man gi et…

Dame

Antrekket finner du hos Høyer!

Har du en full kalender fremover med festlige kvelder? Er du på jakt etter årets julekjole? Da må du fortsette å bla i dette innlegget.Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden har det kommet masse fine nyheter med både glitter og stas, så du finner helt sikkert noen nye favoritter hos oss. Jul eller ei, så…