Høyer Trondheim

Back to school

Skoleklokka ringer inn og byen har våknet fra en sommerlang søvn. Late dager er offisielt forbi – nå er det tilbake til den hektiske hverdagen.

Velkommen tilbake til skolebenken. 

Heldigvis har vi alt du trenger til å oppgradere garderoben til skolestart. Tradisjon tro har Høyergjengen pyntet seg litt ekstra, og viser fram klær som er anledningen verdig.

Pernille

Pernille har på seg et nydelig antrekk fra Baum Und Pferdgarten. Genseren er i 100% merinoull, og passer perfekt med det glitrende skjørtet. Støvletter til skjørt er utrolig stilig i høstsesongen. Disse fra Stuart Weitzman er like lekre som de er gode å gå med. Vesken fra Chloè er en romslig modell, og er den perfekte vesken til deg på farta.

Elisabeth

Elisabeth har på seg et nydelig antrekk med delikate farger. Den flotte kåpen er fra Baum Und Pferdgarten, buksen fra Vince og overdelen er fra Carven. Skoene og vesken er fra Chloè. Sammen utgjør plaggene et høstantrekk som er høyt på ønskelisten til jentene på huset!

  

Marie

Marie har på seg en nydelig genser fra Carven med en av høstens flotteste farger. For å pynte opp antrekket litt ekstra har hun en skjorte fra Carven under genseren med fine detaljer. I tillegg har hun på seg skjørt fra Designers Remix, sko fra Chloè og veske fra See By Chloè.

 

Ole Morten

Ole Morten ser ut som en million i dette flotte antrekket! Han har på seg en jakke fra Canali med ypperlig kvalitet, bukse fra Jacob Cohen, pullover fra John Smedley, sko fra legendariske R.M Williams og tidløs veske fra Montblanc. Han har pyntet opp antrekket med skjerf fra Sand og mørkeblått hankie. Solbriller fra Dom Vetro setter prikken over i’en.

Marius

Marius har også gått for en flott jakke fra Canali som han har stylet med skjorte fra Luca Moretti og bukse fra Oscar Jacobson. Slips og tørkle er fra Petronius, og skjerfet er fra Stenströms. Skoene er fra Santoni og vesken er fra Moncler. Fargekombinasjonen er upåklagelig. Vi elsker dette antrekket!

Martin

Martin har på seg det ultimate antrekket for høsten. Flott jakke fra Frislid med cardigan i burgunder fra Morris og skjorte fra Luca Moretti. Nydelig slips fra Canali og lommetørkle fra Petronius. Bukse fra Jacob Cohen med belte fra Saddler og sko fra Church Grafton. Den lekre ryggsekken er fra Montblanc og den stilige paraplyen er fra Fox Umbrellas.

 

Vi ønsker deg lykke til det kommende skoleåret. Sett deg mål, og jobb hardt for å nå de. Vi heier på deg! ♥

 

Ser du noe du liker?
Ring oss gjerne eller ta kontakt i Messenger på Facebook.
VIPPS! Så sender vi varen hjem til deg 😀

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996
Høyer Molde: 73102222

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Glitter og stas hos Høyer

Nå er vi midt i sesongen for julebord, venninnetreff, nyttårsfester og mange andre hyggelige anledninger i rekke og rad! Det føles så deilig å pynte seg igjen, og vi gleder oss til å ta på oss de fineste kjolene vi har for å skape nye minner med de vi er glade i. Har du antrekket…

Høyer Trondheim

Nytt merke: Fusalp

I 1952 bestemte to visjonære skreddere fra Annecy seg for å introdusere entreprenørskap til deres CV ved å lage skiplagg, inkludert de tettsittende ‘fuseau’ buksene som er populære den dag i dag. Slik så Fusalp dagens lys. Fusalp ble født i hjertet av de franske Alpene, og har fått navnet sitt fra en forkortelse av…

Høyer Trondheim

Julestemning hos Høyer Solsiden

Solsiden har fått på seg juledrakten med glitrende lys og juledekorasjoner! Skøytebanen har også åpnet for sesongen, og vi klarte nesten ikke vente med å knyte på oss skøytene for å danse på isen. Enkelte deler av Trondheim fikk til og med sesongens første snø i natt! Det oser julestemning på Solsiden nå, og om…

Høyer Trondheim

På ønskelisten fra Zimmermann

Dersom du er på utkikk etter en ny wow-kjole må du sjekke ut nyhetene fra Zimmermann! Disse har herlige farger med spektakulære detaljer, og er kjolene som høster mange komplimenter. Dette er antrekkene som gjør de spesielle anledningene enda mer minnerike. Zimmermann finner du hos Høyer Trondheim, men vi sender over hele landet! Ta kontakt med oss…