Høyer Trondheim

Back to school

Skoleklokka ringer inn og byen har våknet fra en sommerlang søvn. Late dager er offisielt forbi – nå er det tilbake til den hektiske hverdagen.

Velkommen tilbake til skolebenken. 

Heldigvis har vi alt du trenger til å oppgradere garderoben til skolestart. Tradisjon tro har Høyergjengen pyntet seg litt ekstra, og viser fram klær som er anledningen verdig.

Pernille

Pernille har på seg et nydelig antrekk fra Baum Und Pferdgarten. Genseren er i 100% merinoull, og passer perfekt med det glitrende skjørtet. Støvletter til skjørt er utrolig stilig i høstsesongen. Disse fra Stuart Weitzman er like lekre som de er gode å gå med. Vesken fra Chloè er en romslig modell, og er den perfekte vesken til deg på farta.

Elisabeth

Elisabeth har på seg et nydelig antrekk med delikate farger. Den flotte kåpen er fra Baum Und Pferdgarten, buksen fra Vince og overdelen er fra Carven. Skoene og vesken er fra Chloè. Sammen utgjør plaggene et høstantrekk som er høyt på ønskelisten til jentene på huset!

  

Marie

Marie har på seg en nydelig genser fra Carven med en av høstens flotteste farger. For å pynte opp antrekket litt ekstra har hun en skjorte fra Carven under genseren med fine detaljer. I tillegg har hun på seg skjørt fra Designers Remix, sko fra Chloè og veske fra See By Chloè.

 

Ole Morten

Ole Morten ser ut som en million i dette flotte antrekket! Han har på seg en jakke fra Canali med ypperlig kvalitet, bukse fra Jacob Cohen, pullover fra John Smedley, sko fra legendariske R.M Williams og tidløs veske fra Montblanc. Han har pyntet opp antrekket med skjerf fra Sand og mørkeblått hankie. Solbriller fra Dom Vetro setter prikken over i’en.

Marius

Marius har også gått for en flott jakke fra Canali som han har stylet med skjorte fra Luca Moretti og bukse fra Oscar Jacobson. Slips og tørkle er fra Petronius, og skjerfet er fra Stenströms. Skoene er fra Santoni og vesken er fra Moncler. Fargekombinasjonen er upåklagelig. Vi elsker dette antrekket!

Martin

Martin har på seg det ultimate antrekket for høsten. Flott jakke fra Frislid med cardigan i burgunder fra Morris og skjorte fra Luca Moretti. Nydelig slips fra Canali og lommetørkle fra Petronius. Bukse fra Jacob Cohen med belte fra Saddler og sko fra Church Grafton. Den lekre ryggsekken er fra Montblanc og den stilige paraplyen er fra Fox Umbrellas.

 

Vi ønsker deg lykke til det kommende skoleåret. Sett deg mål, og jobb hardt for å nå de. Vi heier på deg! ♥

 

Ser du noe du liker?
Ring oss gjerne eller ta kontakt i Messenger på Facebook.
VIPPS! Så sender vi varen hjem til deg 😀

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996
Høyer Molde: 73102222

 

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Drøm deg bort i nyheter fra By Malina

By Malina har lenge vært en favoritt hos oss med sine lekne design og herlige farger.  Det svenske merket har skjønt hva vi ønsker oss, og det er alltid gøy å pakke ut nyhetene som de leverer. I dagens blogginnlegg viser vi frem en smakebit av det du finner i butikk nå! Du kan også…

Dame

Zimmermann news!

Det er ekstra god stemning på Høyer om dagen med 17. mai like rundt hjørnet, vi skimter sol på værmeldingen, og nyhetene strømmer inn! Vi har fått enda en levering fra Zimmermann med fantastiske kjoler i lin og luftige sett i silke. Dette er plagg som gjør at vi ser sommeren tydeligere i horisonten, og…

Dame

GANNI GIRLS

Er du på utkikk etter noen kule statement plagg du kan bruke mye fremover? Da må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Ganni som akkurat har kommet hos Høyer Solsiden. Vi har særlig forelsket oss i den herlige grønnfargen som går igjen i flere av plaggene! I dag viser vi frem noe av utvalget….

Herre

Fire flotte dresser til festsesongen!

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…