Høyer Trondheim

Året som gikk

Nytt år, nye muligheter. Før vi ønsker godt, nytt 2016 er det på sin plass med et tilbakeblikk på året som har gått. Spennende eventer, nye merker, innkjøp og antrekk på blogg. I 2015 åpnet vi ny butikk i Molde og relanserte designet på bloggen.

 Kjære lesere, takk for et spennende år!

 

Innkjøp

I februar var det tid for innkjøp av høst- og vinterkolleksjoner. Dette er en av de viktigste og mest spennende delene ved jobben hos Høyer. Showrooms i flere av Europas motemetropoler sto på planen, og hvis du trykker her kan du se oss på besøk hos Michael Kors.

året

Snapchat

Høyer Trondheim og Høyer Solsiden fikk felles Snapchatkonto med navn @hoyertrondheim. Her serveres de ferskeste nyheter, tips, triks og dagligdagse hendelser. Har du enda ikke «addet» oss, vil vi anbefale deg å gjøre det i dag! 🙂

året3

 

Nytt merke: Ganni

I 2015 lanserte vi Ganni som nytt merke til Høyer Molde (som ble åpnet i mars) og Høyer Solsiden. Det ble laget et informativt innlegg om de her, og det ble tatt en rekke antrekksbilder fra Solsiden som blant annet kan sjekkes ut her og her.

ganni4

 

Car Shoe og Common Projects 

Til stor glede for herrene kom både Car Shoe og Common Projects våren 2015. Skomerkene har blitt favoritter for mange og dere kan lese om de her og her.

sko2

 

 

Moteshow

I mars arrangerte vi moteshow på event hos Danske Bank. Det beste av vårens nyheter ble frontet foran 350 gjester i Frimurerlogen. De ulike antrekkene ble vist på bloggen her og her.

året6

Toilldag nummer 1

Lørdag 14. mars sto årets første Toilldag for tur. Kundene flokket seg grytidlig i kø, med mål om å sikre seg våre gjeve tilbud!

Skjermbilde 2015-12-29 kl. 22.07.40

 

«Høyer Molde Grand Opening»

Etter mye hard jobbing, pågangsmot og sene kvelder, kunne dørene endelig åpnes til splitter nye Høyer Molde. Torsdag 19.mars var den store dagen, og eierne Lisbeth, Ingrid og Frank var selvfølgelig til stede. Butikken fikk et stort og lyst lokale i Outzen-strøket i Storgata. Responsen var overveldende, og moldenserne har tatt Høyer veldig godt i mot. I ettertid laget Ragnhild-Marie det aller første blogginnlegget fra «rosenes by.» 

året7

Påsken i april

Påsken ble feiret i by og på fjell. I den anledning ble dunjakker fra Colmar, Moncler og Morris favoritter. Antrekksbilder ser dere her og de ansatte sine beste påskeminner ser dere her.

året4

 

17. Mai

17. mai, er vi så gla’i. Våre beste antrekkstips til dame og herre ble selvfølgelig vist på bloggen. Se innleggene her og her 🙂

året5

Besøk fra Canali

Høyer Trondheim fikk Italiabesøk av representanter fra Canali. De ansatte ble kurset, og noen utvalgte kunder fikk mulighet til å designe sine egne, skreddersydde dresser.

Skjermbilde 2015-12-29 kl. 22.37.35

 

«Margareta i Trondheim» og «Julie i Paris»

Mens Margareta tilbrakte sommeren i Trondheim, tok Julie turen til Paris. Begge laget blogginnlegg som dere gjerne må sjekke ut her, her og her. 

året9

 

Høyerfest hos Ørnulf

I forbindelse med innkjøp og moteuka i Oslo, inviterte Ørnulf til en tropisk sommerfest hjemme hos seg selv. Representanter fra Trondheim var selvfølgelig til stede – her er en liten bildekavalkade!

høyerparty

Innkjøp: Maria Westerlind

I august startet vi innkjøp for våren 2016 som smått. I kjent stil viste Maria Westerlind noen lekre og romantiske kjoler. Her er en smakebit av hva som er i vente 🙂

west

Nytt merke: Epilogue

Høsten 2015 ble første sesong med det nye merket Epilogue. Les mer om de her.

epi3

 

Back to School

Gjengen fra Høyer Trondheim lot seg inspirere av Gossip Girl da det på ny var tid for skolestart. Innlegget finner dere her.

bts

Innkjøp i Paris

I september fikk vi bli med Lisbeth og Ingrid på innkjøp for våren 2016. I forkant viste de to innlegg med typiske innkjøpsantrekk (del 1 og del 2), og i ettertid delte de et reisebrev fra Paris, Milano og København.

 

innkj

Nye bloggere

Høsten 2015 fikk vi nye jenter med i bloggteamet; Erica for Høyer Solsiden (se hennes introduksjonsinnlegg her,) Silje for Høyer Trondheim og  Amanda for Høyer Molde. Alle tre er ansatte i butikk, og det har vært en sann fryd å bli kjent med de!

bloggz

Nytt bloggdesign!

30. september var en stor dag, da vi endelig kunne lansere det nye bloggdesignet! Begivenheten ble feiret med innlegg fra Høyer Trondehim, Høyer Solsiden og Høyer Molde, samtidig som vi arrangerte en stor konkurranse. Premien var en valgfri jakke fra Woolrich, samt muligheten til å foreslå «hva vi skulle blogge om.»

lansering2

«En uke med antrekk»

Vinneren av lanseringskonkurransen bestemte at vi skulle lage «en uke med antrekk.» Resultatet ser dere her, her og her.

Bli ny med 3T og Høyer – vi har laget nett-TV!

En spennende opplevelse var å lage nett-TV i samarbeid med 3T (filmen ser dere her.) Elin og Petter ble valgt blant over 100 søkere til å delta på 3T’s «bli ny»-prosjekt. Etter fem måneder med hard trening, nytt kosthold og tett oppfølging fra personlig trener, fysioterapeut og ernæringsfysiolog fra kom paret i mål. Som en belønning for gjennomført opplegg fikk de komme på «makeover » hos Høyer Trondheim. Kvelden ble avsluttet med en 7-retters middag på TAG.

bliny3

 

Toilldag nummer 2

For de som trodde køen var lang før Toilldagen i mars, kan vi meddele at den toppet seg lørdag 17. oktober. Førstemann sto oppstilt kl 05.00, og bildet under er tatt en liten time før åpning. Gøy!

Skjermbilde 2015-12-31 kl. 00.27.04

Saddle up!

I oktober var vi så heldige å få ha med oss hesten Blues på bloggshoot. Merkene Morris, Jacob Cohën og R.M. Williams var i fokus, og dere må gjerne sjekke ut innleggene her, her og her.

hesthest_DSC0347

Shoppingkveld og julebord

To store høydepunkt i november var førjulskveld med shoppingmuligheter og Høyers årlige julebord.  Begge kveldene var serdeles vellykket og vi dokumenterte det på bloggen her og her.

gruppebilde

Best på sin arena

Pål Andre Helland, landslagsspiller og briljerende fotballtalent på Rosenborg. Are Hembre, en av landets beste tenorer, med en unik evne til å nå deg dypt inn i hjerterota med sin klokkeklare sang. Adrian Løvold er i verdenstoppen innen kokkekunst, og har internasjonal erfaring fra prestisjefulle kjøkken. I november ble de med oss på shoot i Frimurerlogen og viste festklare antrekk fra Høyer (se innlegg her.) Nå ser vi fram til 2016, og kan nevne at et spennende samarbeid er i vente 🙂

 

BPSA7

Nytt merke: Max Mara

Endelig! Første leveranse fra Max Mara kom til Høyer Trondheim i desember. Fantastiske plagg med fantastiske snitt. Vi gleder oss til å følge de videre som bidrag i luxuryavdelingen. (Les om merket her.)

maxm16

It´s beginning to look a lot like Christmas…

Desember ble naturligvis preget av julen. Margareta tok med Anders på julehandel, mens Erica tok med mormoren sin. Mange fine kjoler ble vist, og gutta stilte selvfølgelig i dress!

jule10

 

Nytt år, nye muligheter!

Det har vært et uforglemmelig år, men nå ser vi fram mot alt 2016 måtte innebære. Innkjøpsteamet jobber knallhardt på besøk hos de ulike merkene, og med en god del erfaring i ryggen, ligger alt til rette for et storslagent utvalg i det nye året. Stella by Adidas, Jimmy Choo og en forbedring av veskeutvalget fra Valentino er i vente. Høyer Solsiden skal pusses opp og vi har flere andre prosjekter på planen.

Vi gleder oss til 2016 og ønsker alle våre lesere en fantastisk, fortryllende nyttårsfeiring! 😀

julen

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Vårens fineste nyheter fra Moncler!

Endelig har vårens nyheter fra Moncler begynt å komme til både dame og herre! I år er det lyse farger som gjelder, noe som er helt perfekt i en nordisk vårgarderobe. Vi har fått inn flere stilige, nye modeller i tillegg til uslåelige klassikere som aldri går av moten. I tillegg til jakker og vester…

Herre

Vårnyheter fra Stone Island

Vårens nyheter fra Stone Island er endelig  i butikk!Kolleksjonen er preget av freshe farger og klassikere som egner seg godt i en stilig vår- og sommergarderobe. Vi har fått inn både bukser, shortser, jakker, hoodies, crewnecks og t-skjorter, men det forsvinner raskt! Stone Island er ikke tilgjengelig på nettbutikken, men vi sender selvfølgelig uansett! Bare…

Høyer Trondheim

ROTATE

Om du er på utkikk etter noe som kan krydre garderoben må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Den byr på alt fra lekre paljetter til røffe jeans med metallisk overflate som man kan style til både hverdags og fest! Rotate tilbyr alltid det lille ekstra, og vet å lage antrekk som gir…

Dame

Klassiske nyheter til dame!

Dette er nyhetene til den kvalitetsbevisste moteløven! Vi har fått inn lekre nyheter fra flere av våre favorittmerker, som blant annet Moncler, Max Mara, Gran Sasso og Busnel. Tidløst design med det lille ekstra i fantastiske kvaliteter er fellesbetegnelser for disse, og i dag viser vi frem noen favoritter! Dette er vakre antrekk som man…