Høyer Trondheim

ÅRET SOM GIKK

Nytt år, nye muligheter. Før vi ønsker godt, nytt 2017 er det på sin plass med et tilbakeblikk på året som har gått. Spennende samarbeid, nye merker, innkjøp og antrekk på blogg. I 2016 pusset vi opp Solsiden og utviklet konsepter som BEST PÅ SIN ARENA. 

 Kjære lesere, takk for et spennende år!

 

BEST PÅ SIN ARENA

Pål André Helland, landslagsspiller og briljerende fotballtalent på Rosenborg. Are Hembre, en av landets beste tenorer, med en unik evne til å nå deg dypt inn i hjerterota med sin klokkeklare sang. Adrian Løvold er i verdenstoppen innen kokkekunst, og har internasjonal erfaring fra prestisjefulle kjøkken. Vi snakker høyt nivå på tre vidt forskjellige felt, og de har svært ulike interesser. Likevel er det en ting de har til felles; de er best på sin arena. 

I november 2015 inviterte vi de tre talentene på shoot i Frimurerlogen. Gutta fant tonen og vi bestemte oss for å ta konseptet videre i januar 2016.  Med Ørnulf i spissen ga Høyer Trondheim de en utfordring; de skulle prøve seg på hverandre sine arenaer! Fotball, sushilaging og operasang sto på planen, og det hele dokumenterte vi med 3 episoder på film! 😀 Se de konkurrere her og på Facebooksiden vår her. (Bildene fra Frimurerlogen ser du her og innlegget «bak kulissene»   her.)

best7

Shoot med Rebecca

Vakre Rebecca ble vinner av den første Høyer Humans-konkurransen, og var frontfigur på reklamemateriell for Høyer i 2015 og 2016. I januar var vi så heldige å få henne med på bloggen! Tema var «det glade 70-tall,» da dette har vært en av de aller største trendene i året som gikk. Se innleggene her og her.

skjermbilde-2016-12-31-kl-12-24-25

Social Media Days

Julie dro til Oslo for å delta på en lærerik todagers event om sosiale medier. Gjett om det var spennende å høre foredrag fra ekspertene!

skjermbilde-2016-12-31-kl-12-39-01

 

Nytt merke til Solsident: Cala & Jade

De norske jentene bak merket setter kvalitet og materiale i fokus – og mikser både klassisk og edgy design. Se hvordan solsidenjentene stylet første leveranse av vesker her.

cal

Toilldag nummer 1

Lørdag 12. mars sto årets første Toilldag for tur! Det er like gøy hver eneste gang og køa utenfor butikken blir bare lengre og lengre for hver sesong som går. Da våre ansatte møtte opp før åpning fikk de hilse på en mann som skulle ha Valentinosko til kona si, og hadde derfor stått i kø siden kl 04.30 (!!!)

toill

Nye herremerker: Mackintosh og Belstaff

Mackintosh er et merke fra Skottland. I 1823 var de først ute med å produsere et vannavstøtende bomullsstoff.  Jakkene deres er altså laget for å tåle regn, samtidig som designet er elegant. Innlegg med to av jakkene ser dere her.

Det britiske merket Belstaff ble etablert i 1924, og de fokuserer hovedsaklig på yttertøy. David Beckham er en av frontfigurene, og i dette blogginnlegget viste Martin og Marcus litt av utvalget.

bel2

 

Innkjøp i Milano og Paris (pre-fall)

I motemetropolene Milano og Paris viste de fleste av våre luxuryleverandører kolleksjoner for pre fall 2016. Vi snakker altså om merker som Valentino, Chloé, Jimmy Choo, Theory og Carven. Lisbeth og Ingrid tok med seg kameraet og lot dere lesere se smakebiter i dette innlegget.  Det aller beste med turen var at de kunne annonsere innkjøp av tre nye merker. Tiden var inne for å ønske Lanvin, Stuart Weitzman og See by Chloé velkommen til Høyer Trondheim! ♥

lanv

Innkjøp i København og Oslo (pre-fall)

Lisbeth og Ingrid fikk med seg Nina fra Molde og Kari fra Solsiden på deler av innkjøpene. I København besøkte de merker som M Missoni, Max Mara, Moncler og DvF, mens i Oslo sto flere av de skandinaviske merkene i fokus. De var flinke til å ta bilder på denne turen også, så sjekk gjerne ut innlegget vi laget i ettertid her.

ganni

Høyer Molde 1 år

Tenk at Høyer Molde i april kunne feire ettårsdag! Tiden flyr og det har vært et eventyr. Dette ble feiret med et aldri så lite Molde-innlegg! Sjekk det ut her.

molde10

Til konfirmanten

Mathilde og Niklas var gode hjelpere da vi i april viste antrekk til unge konfirmanter. Se del 1 her og del 2 her.

skjermbilde-2016-12-31-kl-11-56-26

En hilsen fra Sri Lanka

Julie lot dere bli med på en litt utradisjonell påskefeiring! På bloggen viste hun en jumpsuit fra Zetterberg, kjole fra Maria Westerlind og kjole fra Designers Remix. Se bildene fra fantastiske Sri Lanka her.

sri

Fra camping i New Zealand til tuktukkjøring i India. Bli med Ragnhild-Marie på tur!

«Som dere kanskje skjønner så betyr reising veldig mye for meg. Det gir meg inspirasjon, livsglede, ufattelig mye kunnskap om meg selv, andre mennesker, kulturer og verden generelt. Reisinga rundt omkring i verden fikk meg til å innse hvor heldig jeg er som kan bo i ett så vakkert og trygt land som Norge. Vi har alle dører åpne og kan så og si gjøre det vi vil.» 

I oktober 2015 pakket Høyer Molde-jenta sekken og dro til Australia, New Zealand, India og Sør-Afrika. I mars kom hun endelig tilbake og tok over som Molde-blogger, før hun deretter flyttet til Oslo. Les det inspirerende reiseinnlegget til Ragnhild-Marie her.

rag

Høyer Solsiden Grand Opening

HURRA! I lang tid jobbet teamet fra Høyer Solsiden for å få den nyoppussede butikken klar for åpning igjen. 7. april var lokalene klare og det hele ble feiret med åpningsfest kvelden i forveien. De ansatte har satt utrolig stor pris på alle fine tilbakemeldinger fra dere kunder, og de håper at så mange som mulig vil komme innom butikken i 2017! Se bilder av butikken her, fra åpningsfesten her og av plantegningene her.

solsiden14

Erica tok bloggen med til Spania!

Sjekk den dama da! Solsiden-bloggeren Erica så fantastisk ut i kjoler fra DvF. Se innlegget hun laget fra Spania her.

Processed with VSCO with a5 preset

Moteshow i Molde

Lørdag 23. april ble det arrangert moteshow i Molde. Se hvordan det gikk ved å klikke her.

skjermbilde-2016-12-31-kl-10-10-01

Suit and tie – årets store herreinnlegg!

Det er sannelig ikke hverdagskost å få samlet mange velkledde herremenn til photoshoot, men i mai 2016 fikk vi det til! Gutta fra Høyer Trondheim og Høyer Solsiden viste antrekk fra konfeksjonsavdelingen. Sjekk ut bildene her.

suit35

17. mai er vi så gla’i

I år laget vi en 17. mai-guide i tre deler med Ingrid og Lisbeth. Se bildene her, her og her.

mai4

Bryllupsspesial

Var du i bryllup i sommer? Da fikk du kanskje med deg dette innlegget som vi laget om kleskoder! Se bryllupsinnlegget fra Solsiden her.

bryllup7

Festivalstemning!

Blonder, frynser, silke og sandaler. Denim, semsket skinn og superfreshe farger. Festivalstilen var i vinden i 2016, noe vi viste i blogginnlegg fra Molde her, Solsiden her  og Høyer Trondheim her.

fv2

Klare for sommerferie!

De søteste jentene Fredrikke og Mathilde gikk sommeren i møte med Morris og Superga! Se innlegget her.

somer

Nytt merke: See by Chloé

De lekreste plagg og de kuleste vesker. I sommer fikk vi første leveranse med tilbehør som vesker, lommebøker og armbånd fra fantastiske See by Chloé. Da høsten sto for tur kom også en nydelig kolleksjon med klær til butikken. Merket omtales som lillesøsteren til Chloé og dere kan lese om det her.

169

Når en drøm går i oppfyllelse…

«Å få jobbe med det man elsker er en gave. En gave hvor drømmer lettere går i oppfyllelse, hvor tungt arbeid ikke føles så tungt, og hvor hver eneste dag på jobben blir til en fest. Denne gaven har de to nye eierne hos Høyer Molde blitt tildelt.»

Margareta og Nina gikk inn som nye eiere av Høyer Molde. Les innlegget her!

molde

 

Nye bloggere

I året som gikk har det vært noen utskiftninger i bloggteamet. Silje fra Høyer Trondheim flyttet til Oslo, og Martine tok derfor over stillingen. Hun er utrolig flink til å skrive og ble ansvarlig for onsdagsinnlegget, hvor det stort sett har vært fokus på historien om merker. Margareta kjenner de fleste. Hun startet på Solsiden, gikk inn som avdelingsleder for TREND-avdelingen i midtbyen, før hun i 2016 endte opp i Molde. Da Ragnhild-Marie også flyttet til hovedstaden var det naturlig at Margareta skulle ta over. Med lang erfaring som stylist og fra motebransjen er vi utrolig glade for å ha henne med på bloggteamet igjen! På bildet under ser dere de fire bloggerne; Martine, Margareta, Erica og Julie ♥

fx9a7230

Årets it-vesker

Modellene Faye og Hudson fra Chloé ble introdusert i 2016. Gratulerer til alle dere heldige jenter som har sikret dere en av de ♥

ch3

Snapchat!

Ikke glem å følge oss på Snapchat, folkens! Der serverer vi daglige updates fra butikkene, hverdagen og nyheter. Legg til: hoyertrondheim, hoyersolsiden og hoyermolde hvis du er interessert 😀

166

Nye merker: Tiger of Sweden , FWSS og ATP Atelier

I 2016 fikk vi endelig Tiger of Sweden til alle tre butikker. Les historien om merket her. FWSS og ATP Atelier er nå å finne på Solsiden og i Molde, så det er bare å sjekke ut innleggene Martine har skrevet her og her. 

atpp

Back to School 

Det har blitt en tradisjon å lage Back to School-innlegg her på bloggen. I år, som i fjor og året før tok noen av de yngste ansatte på seg preppye skoleantrekk, inspirert av den New York-baserte tv-serien Gossip Girl. Ta en titt på bildene her. Dessuten fikk vi med oss Linus – Høyer sin nye maskot!

bts

Innkjøp og innkjøpssantrekk

Lisbeth og Ingrid var igjen klare for innkjøp, da SS17-kolleksjonene ble vist i august. I den anledning tok de på seg typiske innkjøpsantrekk her,  her og  her, Deretter gikk turen til Paris, Milano, København og Oslo. Dere som følger oss på Snapchat fikk selvfølgelig updates og det ble vist smakebiter av kolleksjonene på blogg og Instagram.

1610

 

Copenhagen Fashion Week

Lisbeth og Ingrid var travelt opptatt på innkjøp da visninger for noen av skandinavias største motemerker sto for tur. Heldigvis var Julie med denne gang og kunne derfor oppdatere fra showene til By Malene Birger, Ganni og Baum und Pferdgarten. Les deres «dagbok» fra turen her og en oppsummering av showene her.

mote5

 

Miniserien «Møt Høyergjengen»

Facebooksiden vår har blitt mange hakk mer spennende! I høst lanserte vi miniserien «Møt Høyergjengen» hvor dere fikk bli med oss på jobb, bli kjent med de ansatte og høre Ingrid fortelle historien om Høyer Trondheim. Hvis du enda ikke har sett de bør du klikke deg inn på Facebooksiden vår  her.

skjermbilde-2016-12-31-kl-12-28-40

 

Nytt herremerke: Stone Island

Stone Island kom til Høyer Trondheim sin herreavdeling i høst. Se introduksjonsinnlegget her.

165

 

Kulturnatt

Kulturnatt i Midtbyen var en helaften med smakebiter fra Trondheims mangfoldige kulturliv og shoppingmuligheter. Fredag 16. september gikk 50 arrangører sammen om 150 små og store arrangementer, samtidig som butikkene utvidet åpningstiden til kl 22. Høyer inviterte til jazzkveld med livekonsert på takterrassen. Se bildene her.

kultur2

Vårt første møte med Johannes Klæbo…

I september gjorde vi vår første shoot med langrennstalentet Johannes Klæbo. Han imponerte oss fra start og gjett om vi er stolte over å kunne meddele at vi nå har blitt sponsor for han! Johannes tok hele verden med storm da han debuterte på Beitostølen før jul, og det har skjedd veldig mye spennende på kort tid. Vi gleder oss til fortsettelsen i 2017. Se Johannes i antrekk fra Colmar her. 

1611

 

De klassiske kåpene fra Max Mara

Disse har vi ventet lenge på! I september kom de endelig til Høyer Trondheim sin luxuryavdeling. Sjekk ut innlegget vi laget her.

 

163

Lisbeth sin veskespesial

For å gjøre veien til drømmeveska litt enklere fikk vi med oss Lisbeth på en «veskespesial.» Merkene i ilden var Michael Kors (se innlegg  her) og Marc Jacobs (se innlegg her.)

mj1

Canali – dressen du har lett etter

27. oktober fikk noen heldige påmeldte mulighet til å møte en ekspert fra Canali hos Høyer Trondheim for å få skreddersydd alt fra skjorter til dresser og blazere. Les historien om merket her og se bilder med dresser fra Canali her.

canalii

Moteshow med BDO

Like før Toilldag nummer to arrangerte vi moteshow på et event i regi av BDO!

bdoo

Toilldag nummer 2!

Lørdag 22. oktober var det tid for årets siste Toilldag. Kundene flokket seg i kø og vi møtte en jente som var på plass allerede klokka 04.15 (!!!!) Det må vel nesten være ny rekord?

tull4

BEST PÅ SIN ARENA – med langrennsgutta!

I høst har du som følger oss sett mye fra de kjekke langrennsløperne Johannes Klæbo, Tomas Northug og Niklas Dyrhaug. Vi bestemte oss for å vidreføre konseptet med Best på sin arena, og invitere dem derfor til vår egen arena! Gutta konkurrerte i kategoriene slipsknute, skokunnskap og «beste bilde.» De tre episodene kan du sjekke ut på Facebooksiden vår, mens bilder av antrekkene ser du  her og her.

best

Julebord med tema!

Årets julebord hadde en ny vri, da «The Great Gatsby» var tema for kvelden. Sjekk ut bildene her.

162

Parajumpers til Høyer Trondheim!

Yes! Favorittmerket kom endelig også til Høyer Trondheim sin herreavdeling. Se innlegg med Tomas Northug her.

bf68

Nytt merke: Hogan 

Ingrid og Lisbeth har løpt rundt i disse i 1.5 år, og endelig har de fått merket til luxuryavdelingen! Hogan leverer luksussneakers med feminine design, og har fått en overveldende respons allerede! Lyst til å lese litt om merket? Sjekk ut innlegget vi laget her.

161

Julegave fra Høyer

I år har julegavene fra Høyer blitt utdelt på Facebooksiden vår. Denne gang hadde vi med oss noen spennende Høyernisser på laget, med navn som Niklas Dyrhaug, Are Hembre, Ørnulf Høyer og Camilla Herrem. Hver søndag i advent fikk følgerne våre servert en ny julekonkurranse. Vi takker og bukker for alle som deltok, og gleder oss allerede til å dele ut julegaver i 2017 ♥

 

skjermbilde-2016-12-31-kl-12-32-47

It´s beginning to look a lot like Christmas…

I desember er det ekstra stas å være i butikken! Dette gjelder for både kunder og ansatte. Med julemusikk, pepperkaker og pyntede lokaler har det vært en glede å kjenne på julestemningen. Det har blitt en tradisjon å ta dere med på julehandel her på bloggen. Denne gang tok Erica med seg lillesøsteren sin, mens Kristoffer og Ole viste ønskelistene sine fra Høyer Trondheim.

jul7

Nytt år, nye muligheter!

Det har vært et uforglemmelig år, men nå ser vi fram mot alt 2017 måtte innebære. Innkjøpsteamet jobber knallhardt på besøk hos de ulike merkene, og med en god del erfaring i ryggen, ligger alt til rette for et storslagent utvalg i det neste året. Nye merker og forbedringer er i vente. Det samme er prosjekter for sosiale medier og samarbeid med spennende personer.

Vi gleder oss til 2017 og ønsker alle våre lesere en fantastisk, fortryllende nyttårsfeiring! 😀

kfk20

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

BALMAIN

Balmain er kjent for dristige kutt, sterke silhuetter og intrikate detaljer som gyldne knapper og strukturerte skuldre. Hvert plagg er et kunstverk av håndverk av høyeste kvalitet. La deg fortrylle av deres nye kolleksjon med elegante antrekk til de gangene du vil skinne litt ekstra. Gi maksimalisten i deg plaggene hun drømmer om. Tilbehør fra…

Dame

Winter wonderland med FUSALP

Når det gjelder skimerker som har klart å forene stil og funksjonalitet, kan få konkurrere med det franske merket Fusalp. Med et arv som strekker seg over seks tiår, har dette merket konsekvent levert ski- og vinterklær av høy kvalitet, kombinert med en estetisk appell som virkelig skiller seg ut. Fusalp-appellen strekker seg langt utover…

Dame

BLACK FRIDAY!

Velkommen til Black Friday hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden! Nå har du en sjelden mulighet til å kapre mange av sesongens varer på 20% til dame og herre! Kryss av det du har på ønskelisten med en god rabatt, tilbudet gjelder kun fredag 24.11. Ta turen innom for å gjøre sesongens beste kjøp! Vi…

Dame

Put your party-shoes on!

Glitter og glam er i fokus for tiden, og en nydelig kjole stråler enda mer med et par lekre hæler som komplementerer antrekket! Ikke nok med at vi har sesongens flotteste antrekk, vi har også et stort utvalg av eventyrlige sko fra mange ikoniske motehus! Med noen vakre sko på beina kan man gi et…