Høyer Trondheim

Adrian Løvold – verdens beste kokk?

27 år gamle Adrian er oppvokst i Trondheim og kan allerede se tilbake på en karriere utenom det vanlige. Med erfaring fra prestisjefulle kjøkken og en knepen 2.plass i «Årets Kokk», går han nå for gull som verdens beste kokk!

RUA_6595 copyAdrian har jobbet hos Mathias Dahlgren på Matbaren og Matsalen i Stockholm, hvor han senere også ble kjøkkensjef. Matsalen er Sveriges eneste 2-stjerners restaurant, og ligger på 25. plass over verdens beste restauranter. I Trondhiem var han kokk hos To Rom og Kjøkken, mens i California jobbet han for Thomas Keller, USA´s mest kjente kokk, på restaurant French Laundy. Han ser også tilbake på en tid fra restaurant Bagatell hos legendariske Eivind Hellstrøm.

Da Geir Skeie vant verdensmesterskapet for kokker, Bocuse d’Or i 2009, var Adrian med som assistent. Her ble han bitt av basillen og opparbeidet et sterkt ønske om selv å stå øverst på pallen. Og egentlig begynner det først nå. Etter en knepen 2.plass i «Årets Kokk», er målet klart – gull i Bocuse D´Or 2017!

Vi heier på Adrian, og gleder oss til å ha han med som gjesteblogger i veien mot mesterskapet. Forberedelsene er allerede i gang i testkjøkkenet i Fossegrenda. Med trøndersk natur og tilgangen på noen av verdens beste råvarer, skal forutsetningen være på plass.

Julie // Høyer Trondheim

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

One comment on “Adrian Løvold – verdens beste kokk?

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Drøm deg bort i nyheter fra By Malina

By Malina har lenge vært en favoritt hos oss med sine lekne design og herlige farger.  Det svenske merket har skjønt hva vi ønsker oss, og det er alltid gøy å pakke ut nyhetene som de leverer. I dagens blogginnlegg viser vi frem en smakebit av det du finner i butikk nå! Du kan også…

Dame

Zimmermann news!

Det er ekstra god stemning på Høyer om dagen med 17. mai like rundt hjørnet, vi skimter sol på værmeldingen, og nyhetene strømmer inn! Vi har fått enda en levering fra Zimmermann med fantastiske kjoler i lin og luftige sett i silke. Dette er plagg som gjør at vi ser sommeren tydeligere i horisonten, og…

Dame

GANNI GIRLS

Er du på utkikk etter noen kule statement plagg du kan bruke mye fremover? Da må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Ganni som akkurat har kommet hos Høyer Solsiden. Vi har særlig forelsket oss i den herlige grønnfargen som går igjen i flere av plaggene! I dag viser vi frem noe av utvalget….

Herre

Fire flotte dresser til festsesongen!

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…