Høyer Trondheim

5 nøkkelplagg til herre

Dette er en liste med fem nøkkelplagg vi mener alle menn burde kjøpe i høst.

Det er ikke mye som skal til for å sikre en praktisk og velkledd garderobe. Med et par tips og litt planlegging i grunn, er man rustet til å gjennomføre smartere kjøp.
I dagens innlegg deles fem plagg vi mener alle menn burde investere i til høsten. Hovedsaken er å fokusere på klassiske og anvendelige alternativ, framfor sesongbaserte trender. Plaggene kan kombineres på kryss og tvers, og har til felles at de varmer når dagene er kalde. På slutten av innlegget kan du lese en oppsummering.

Her er våre topp 5 nøkkelplagg til herre!

KEYITEMS17KEYITEMS18

KEYITEMS15KEYITEMS16

KEYITEMS10KEYITEMS13KEYITEMS9

 

 

Oppsummert

«Camel» har vært anerkjent som farge i den engelske motebransjen siden 1916, og den kamelfargede frakken har i dag fått stempel som en klassiker. Yttertøy er obligatorisk om høsten, og  en kamelfarget frakk er et enkelt plagg å kombinere. Den er sofistikert, samtidig som den gir freshere preg enn varianter i grått eller sort. Gå for en modell med et klassisk snitt – da kan du bruke den i år etter år.

Flanell forbindes ofte med høst. Det lages av ull og har en unik evne til å skape struktur og å holde på linjene i plaggene. Materialet er mykt og varmt, samtidig som det ser bra ut. En grå flanellbukse kan kombineres med så og si alt; genser, blazer, frakk eller en klassisk hvit skjorte. Mulighetene kan nevnes i fleng.

Roll Neck er en genser med høy hals. Plagget omtales ofte som «typisk europeisk,» og passer godt til å bruke under blazeren. Den gir varmende effekt, smatidig som den ser bra ut.

R.M. Williams er bevis på at sko kan fungere like godt til dress, som til et par Jacob Cohën-jeans. De ble skapt for å gi maksimal komfort, og produseres for hånd av bare ett stykke skinn. Med riktig behandling, er dette sko du kan bruke i årevis.

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

På ønskelisten nå!

Høsten kan by på varierende vær, og antrekk med skjørt, boots og strømpebukse kombinert med strikk og fine kåper er noe som er perfekt til å regulere temperatur, men som også er veldig fint og komfortabelt. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk vi har på vår egen ønskeliste nå! Skjørt i kord og…

Dame

Siste nytt hos Høyer Solsiden

Et garderobeskifte er i luften, og Høyer Solsiden har alt du trenger for å krydre garderoben med flotte antrekk denne sesongen. Enten om du er på utkikk etter noe til jobb, hverdags eller fest har vi et stort utvalg. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen antrekk som står på ønskelisten nå.   Et delikat,…

Dame

Nyheter fra Busnel

Om du er på utkikk etter plagg som holder seg godt, som er klassiske, stilrene og rett og slett nydelige tilskudd til garderoben burde du sjekke ut Busnel! Busnel har vært i motebildet lenge, og kolleksjonene har noe til enhver. Dette er plagg du enkelt kan tilpasse din personlige stil. Denne sesongen er det dunvester,…

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…