Høyer Trondheim

4 kjappe om nyttår!

I dag er det årets tredje dag, og vi håper dere alle fikk en god start på året og en fin feiring. De siste årene har vi stilt de ansatte på Høyer fire kjappe spørsmål om tanker rundt det nye året, og i år som i fjor, velger vi å fortsette med denne tradisjonen.

I årets runde stiller vi følgende spørsmål:
– Hvordan så nyttårsantrekket ut?
– Hva var ditt beste kjøp i 2017?
– Har du noen spesielle nyttårsforsett, i så fall hvilke?
– Hvordan tror du 2018 blir trendmessig?

ANDRE

 1. I år var nyttårsantrekket en mørkblå dress fra Canali, som jeg er veldig glad i.
 2.  Mitt beste kjøp i 2017 må vel være den samme blå dressen som jeg brukte på den store kvelden. En dress fra Canali kan man ha i mange år, og derfor var det en god og viktig investering for min del.
 3. Mine nyttårsforsetter i år, er som i fjor – hemmelige, så dere får vente i spenning med å se.
 4. Trendene i 2018 for herre tror jeg blir mye mer sporty enn det vi har sett tidligere, noe jeg tror kan bli ganske kult.

MARCUS


1. Årets nyttårsantrekk var en knallblå dress, med tassleloafers til – selvfølgelig.
2. Mitt beste kjøp i år var definitivt hettegenseren min i oransje fra Stone Island. Den kan jeg slappe av på sofaen hjemme i, samtidig som at den er så kul at den også kan brukes på byen.
3. Jeg har hørt rykter om at det er lettere å følge opp nyttårsforsettene når de holdes hemmelig 😉
4. Trendene i 2018 tror jeg blir mer minimalistisk, og kanskje noe mer utradisjonell? Jeg tror det blir enklere plagg enn tidligere, men likevel annerledes enn det tradisjonelle.

INGRID

 1. Årets nyttårsantrekk var en sort, klassisk kjole fra Carven. Den lille sorte er definitivt noe av det viktigste man kan ha i klesskapet sitt.
 2. Mitt beste kjøp i 2017 var shopperen fra Valentino. Utrolig praktisk å ha med seg både på reise og på jobb!
 3. Jeg har egentlig ingen nyttårsforsett, er egentlig veldig fornøyd med livet egentlig. Skal jeg nevne noe, så må det være å kutte ned på sukkerinntaket.
 4. Trendene vi kommer til å se mye av i år er sterke farger, rødt og oransje blant annet.

KRISTINA

 1. Årets nyttårsantrekk var den populære kjolen fra By Malina, i sort.
 2. Mitt beste kjøp i 2017 var definitivt Valentino kitten heels i sort, de gjør et hvert antrekk kult!
 3. Årets nyttårsforsett er å drikke mer vann! Jeg har tidligere drukket altfor mye Cola Zero, så derfor har jeg bestemt meg i år for å bytte ut brusflasken med vannflasken.
 4. Jeg tror også trendene for 2018 blir sterke farger. Det er dødskult, og jeg gleder meg veldig til å bruke mye rødt i sommer.

ELISABETH

 1. Årets nyttårsantrekk var jumpsuiten min fra Maud! Den er så comfy på, og ikke minst veldig fin!
 2. Mitt beste kjøp i 2017 var definitivt Faye-vesken min fra Chloé – den har jeg brukt mye!!
 3. Mitt nyttårsforsett i år er å bli flinkere til å spare penger, og trene mer!
 4. Jeg må også si at trendene i år er sterke farger, gjerne i rødt og lyseblått. Det blir mer akseptert å mikse fargene, slik som rødt og rosa. Jeg tror også vi får se mer av pannebånd, og generelt tøffe hodeplagg.

MARTINE

 1. Nyttårsantrekket mitt var i år den sorte kjolen fra Carven du ser meg avbildet i i bildet over. En kjempefin investering i en kjole jeg gleder meg til å bruke i mange år fremover!
 2. Mitt beste kjøp i 2018 var definitivt den røde «Disco bag» fra Valentino. Den kan jeg bruke både til fest og til hverdags, og ikke minst for jeg plass til alt jeg trenger i den!!
 3. Årets nyttårsforsett er å bli flinkere til å spare penger, og å bli flinkere til å legge meg til riktig tid. Jeg vil også bli flinkere til å redusere mobilforbruket, da jeg tilbringer alt for mye tid på den…
 4. De store trendene i år tror jeg blir mye mer sporty enn tidligere! Jeg tror vi får se mye oversized blazere blant annet, sterke farger, og ikke minst mye hoodies!!

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Vi øker rabattene!

Vi har utrolig mye fint på salg hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden, og nå har vi ØKT rabattene ytterligere til både dame og herre! I tillegg har vi fylt på salget med mange freshe sommervarer som ikke har vært på salg tidligere. Nå har du sjansen til å oppgradere garderoben med fantastiske plagg fra…

Herre

Nyheter til herre

Frister det med noe nytt i klesskapet? Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsidenfinner du mye fint til enhver anledning! Enten om du er på utkikk etter en fin strikk til høsten, en stilig skinnjakke, ny dress eller noen kule t-skjorter til skolestart så har vi mye å by på. Det kommer stadig inn nyheter til…

Dame

Spektakulære antrekk fra Zimmermann

Vi har fått høstens første kolleksjon fra Zimmermann, og vi sier bare WOW! Denne kolleksjonen er krydret med mange unike design, og detaljnivået er ellevilt. Dette er kolleksjonen for deg som er på jakt etter plaggene som bare blir finere jo mer man ser på dem, og som man kan ta frem til enhver anledning…

Høyer Trondheim

Weekend Max Mara

Vi har fått enda flere fantastiske nyheter fra kvalitetsmerket Weekend Max Mara hos Høyer Solsiden! Dette er klassiske plagg du kan ha glede av år etter år, og style på uendelige måter.  I dag viser Vighild frem siste nytt som har kommet i butikk!