Høyer Trondheim

4 kjappe om nyttår!

I dag er det årets tredje dag, og vi håper dere alle fikk en god start på året og en fin feiring. De siste årene har vi stilt de ansatte på Høyer fire kjappe spørsmål om tanker rundt det nye året, og i år som i fjor, velger vi å fortsette med denne tradisjonen.

I årets runde stiller vi følgende spørsmål:
– Hvordan så nyttårsantrekket ut?
– Hva var ditt beste kjøp i 2017?
– Har du noen spesielle nyttårsforsett, i så fall hvilke?
– Hvordan tror du 2018 blir trendmessig?

ANDRE

 1. I år var nyttårsantrekket en mørkblå dress fra Canali, som jeg er veldig glad i.
 2.  Mitt beste kjøp i 2017 må vel være den samme blå dressen som jeg brukte på den store kvelden. En dress fra Canali kan man ha i mange år, og derfor var det en god og viktig investering for min del.
 3. Mine nyttårsforsetter i år, er som i fjor – hemmelige, så dere får vente i spenning med å se.
 4. Trendene i 2018 for herre tror jeg blir mye mer sporty enn det vi har sett tidligere, noe jeg tror kan bli ganske kult.

MARCUS


1. Årets nyttårsantrekk var en knallblå dress, med tassleloafers til – selvfølgelig.
2. Mitt beste kjøp i år var definitivt hettegenseren min i oransje fra Stone Island. Den kan jeg slappe av på sofaen hjemme i, samtidig som at den er så kul at den også kan brukes på byen.
3. Jeg har hørt rykter om at det er lettere å følge opp nyttårsforsettene når de holdes hemmelig 😉
4. Trendene i 2018 tror jeg blir mer minimalistisk, og kanskje noe mer utradisjonell? Jeg tror det blir enklere plagg enn tidligere, men likevel annerledes enn det tradisjonelle.

INGRID

 1. Årets nyttårsantrekk var en sort, klassisk kjole fra Carven. Den lille sorte er definitivt noe av det viktigste man kan ha i klesskapet sitt.
 2. Mitt beste kjøp i 2017 var shopperen fra Valentino. Utrolig praktisk å ha med seg både på reise og på jobb!
 3. Jeg har egentlig ingen nyttårsforsett, er egentlig veldig fornøyd med livet egentlig. Skal jeg nevne noe, så må det være å kutte ned på sukkerinntaket.
 4. Trendene vi kommer til å se mye av i år er sterke farger, rødt og oransje blant annet.

KRISTINA

 1. Årets nyttårsantrekk var den populære kjolen fra By Malina, i sort.
 2. Mitt beste kjøp i 2017 var definitivt Valentino kitten heels i sort, de gjør et hvert antrekk kult!
 3. Årets nyttårsforsett er å drikke mer vann! Jeg har tidligere drukket altfor mye Cola Zero, så derfor har jeg bestemt meg i år for å bytte ut brusflasken med vannflasken.
 4. Jeg tror også trendene for 2018 blir sterke farger. Det er dødskult, og jeg gleder meg veldig til å bruke mye rødt i sommer.

ELISABETH

 1. Årets nyttårsantrekk var jumpsuiten min fra Maud! Den er så comfy på, og ikke minst veldig fin!
 2. Mitt beste kjøp i 2017 var definitivt Faye-vesken min fra Chloé – den har jeg brukt mye!!
 3. Mitt nyttårsforsett i år er å bli flinkere til å spare penger, og trene mer!
 4. Jeg må også si at trendene i år er sterke farger, gjerne i rødt og lyseblått. Det blir mer akseptert å mikse fargene, slik som rødt og rosa. Jeg tror også vi får se mer av pannebånd, og generelt tøffe hodeplagg.

MARTINE

 1. Nyttårsantrekket mitt var i år den sorte kjolen fra Carven du ser meg avbildet i i bildet over. En kjempefin investering i en kjole jeg gleder meg til å bruke i mange år fremover!
 2. Mitt beste kjøp i 2018 var definitivt den røde «Disco bag» fra Valentino. Den kan jeg bruke både til fest og til hverdags, og ikke minst for jeg plass til alt jeg trenger i den!!
 3. Årets nyttårsforsett er å bli flinkere til å spare penger, og å bli flinkere til å legge meg til riktig tid. Jeg vil også bli flinkere til å redusere mobilforbruket, da jeg tilbringer alt for mye tid på den…
 4. De store trendene i år tror jeg blir mye mer sporty enn tidligere! Jeg tror vi får se mye oversized blazere blant annet, sterke farger, og ikke minst mye hoodies!!

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

TOILLDAG 16.MARS

Endelig braker det løs med Toilldag på lørdag!  Vi blir mer og mer «toillat» for hvert år som går, og tilbudene i år er sinnsykt bra!Du får blant annet 60% rabatt på utvalgte sko og vesker fra Valentino, Chloè og Jimmy Choo. Ikke minst vil du finne MANGE fine klær fra populære merker som Zimmermann,…

Dame

SALGSFEST HOS HØYER SOLSIDEN!

På onsdag braker det løs med  SALGSFEST hos Høyer Solsiden! Her kan du sikre deg massevis av godbiter til opptil -60% fra populære merker som Parajumpers, Ganni, BRGN, CP Company, Weekend Max Mara, By Malene Birger, Cala Jade Frislid og mange, mange flere. Ingenting er som å handle flotte kvalitetsklær og tilbehør som du har…

Dame

Vårens fineste nyheter fra Moncler!

Endelig har vårens nyheter fra Moncler begynt å komme til både dame og herre! I år er det lyse farger som gjelder, noe som er helt perfekt i en nordisk vårgarderobe. Vi har fått inn flere stilige, nye modeller i tillegg til uslåelige klassikere som aldri går av moten. I tillegg til jakker og vester…

Herre

Vårnyheter fra Stone Island

Vårens nyheter fra Stone Island er endelig  i butikk!Kolleksjonen er preget av freshe farger og klassikere som egner seg godt i en stilig vår- og sommergarderobe. Vi har fått inn både bukser, shortser, jakker, hoodies, crewnecks og t-skjorter, men det forsvinner raskt! Stone Island er ikke tilgjengelig på nettbutikken, men vi sender selvfølgelig uansett! Bare…