Høyer Trondheim

4 kjappe om nyttår

I dag er årets første dag, og i år som i fjor har vi stilt våre ansatte hos Høyer Trondheim 4 kjappe spørsmål om nyttår. Er du kanskje nysgjerrig på hva de hadde på seg den store kvelden, eller om de har noen spesielle nyttårsforsett for 2017? Da er det bare å lese videre! Vi skal også prøve å spå hvordan 2017 blir trendmessig.

Spørsmålene vi stilte var som følger:
– Hvordan så nyttårsantrekket ut?
– Har du noen spesielle nyttårsforsett, i så fall hvilke?
– Hva er ditt beste kjøp i 2016?
– Hvordan tror du 2017 blir trendmessig?

Marcus

marcusnytta%cc%8ar
1. I år ble nyttårsantrekket en pinstripe flanell dress fra Frislid. Det er alltid en slager!
2. I frykt for å ikke klare å gjennomføre årets nyttårsforsett velger jeg å holde de for meg selv.
3. Årets beste kjøp var mine RM. Williams med krokodille print. De er helt villt kule.
4. I 2017 tror jeg det vil gå mot det klassiske og plaggene vil bli mer strømlinjeformet. Ting skal ikke være like «nordisk» som det vi er vant til fra tidligere, så særlig buksene vil ikke være like trang lengre.

Andre

andrenytta%cc%8ar
1. Nyttårsantrekket i år ble en marineblå smoking fra Frislid Trend. Jeg ser alltid veldig frem til anledninger der den kan bli brukt.
2. I år har jeg flere nyttårsforsett, men velger å holder de hemmelige. Dere får vente og se 😉
3. Det beste kjøpet mitt i 2016 står mellom MTM blazeren fra Canali jeg kjøpte i høst, og Canali ytterjakken jeg var så heldig å få til jul.
4. I 2017 ser det ut til at buksene blir viere igjen, og at slagene på jakken vil bli enda bredere. Jeg tror også at folk vil gå for litt enklere kombinasjoner enn tidligere. ”Ton i ton» tror jeg at vi vil få se mye av, dvs. bukse, blazer og skjorte i samme farge.

Martin

martin-nytta%cc%8ar
1. Årets nyttårsantrekk ble som vanlig; en smoking. På årets siste dag mener jeg man ikke skal være redd for å være overpyntet. Her er det bare å kjøre på med smoking, gutter!
2. Nyttårsforsettet mitt i år er å drikke mer vann.
3. Chelsea bootsene fra RM. Williams er definitivt mitt beste kjøp i 2016. De kan jeg bruke til absolutt alt.
4. Jeg mener trenden med turtleneck kommer til å bli med i 2017, men vi kommer også til å få se mer av de klassiske cardiganene, særlig under blazer.

Marie

marie-nytta%cc%8ar
1. Som antrekk til årets siste kveld falt valget på en blå kjole fra Tiger, og selvfølgelig pumps fra Valentino.
2. Jeg er ikke så veldig flink på nyttårsforsett, men har i bakhodet det å bli litt sunnere, mer strukturert og mer økonomisk. Og ikke minst – alltid være snill og grei!
3. Mitt beste kjøp i 2016 er den sorte pelsjakken fra Ravn. I den ser man alltid fresh og fin ut, i tillegg er den utrolig varm!
4. Jeg ser enda ikke for meg at vi får noen nye store trender i 2017. Eventuelt må det kanskje bli klær og tilbehør i enda sterkere farger, og gjerne i spennende mønstre. Jeg digger culottes, og håper vi får se mer av de i 2017!

Kristina

kristinanytta%cc%8ar

1. Årets nyttårsantrekket ble selvfølgelig min nye favorittkjole fra Berit Hjelde, og sko fra Valentino.
2. Mitt nyttårsforsett for i år er det samme som hvert år; å komme meg oftere på trening. Jeg har noen flere, men de kan jeg ikke nevne høyt, da vet jeg de ikke blir gjennomført.
3. Årets beste kjøp er en saueskinnsjakke fra Malene Birger. Den er jeg helt hodestups forelsket i.
4. Trendene i 2017 vet jeg enda ikke helt hva blir, men jeg håper det blir mye kule jeans og forøvrig klær med litt spesielle snitt.

Ingrid

mammanytta%cc%8ar
1. Jeg elsker å pynte meg, og nyttårsaften er intet unntak. I år falt valget på en lys kjole fra See By Chloe og sko fra Jimmy Choo.
2. Nyttårsforsettet mitt for 2017 er å bli flinkere til å trene yoga. Bedre avkopling fra en travel hverdag finnes ikke!
3. Mine to beste kjøp i år er Faye vesken fra Chloe, og vintersko fra Jimmy Choo.
4. Pastellfarger er inne som aldri før, samtidig som at hvitt holder seg enda veldig viktig. Ankelkorte bukser med sleng, off-shoulder topper, litt stivere bomullsskjorter med feminin look, og ikke minst kjoler i mange varianter tror jeg blir å se mye av i 2017.

Hele Høyergjengen ser frem til det nye året, og vi gleder oss til å se hva 2017 bringer. Vi håper du hadde en kjempefin nyttårsfeiring og at du nyter årets føste dag. Vi sees! ♥

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Fire flotte dresser til 17.mai

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…

Dame

Vakre festantrekk fra Max Mara

Er du på utkikk etter noen nye skatter til garderoben som du kan ha glede av år etter år må du se på disse fantastiske antrekkene fra Max Mara. Det italienske merket er best i sin klasse når det kommer til kvalitet og lekre passformer. Kreasjonene er tidløse, samtidig som de skiller seg ut. Med…

Dame

Fine hverdagskjoler!

Kjoler er både behagelige og fine, og med en favoritt i klesskapet har du alltid noe å ha på deg! Vi har kjoler til enhver anledning, og har alltid noe å by på de gangene du vil føle deg ekstra fin. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen flotte kjoler som er perfekt til hverdags,…

Dame

Sporty og fine favoritter!

Dersom du er på utkikk etter noen freshe, fine og sporty antrekk til fritids-garderoben anbefaler vi å sjekke ut nyhetene fra Polo Ralph Lauren og Colmar! Vi har fått inn stilige skjorter, fargerike gensere og herlige shorts i lin som er et sikkerstikk denne sesongen! I dagens blogginnlegg viser vi frem noen favoritter du finner…