Høyer Trondheim

3 kjappe om salget

Vi er godt i gang med salget, og det er så gøy å se at mange av dere har tatt turen innom oss. Det er mange gode tilbud i butikken, men det er ikke alltid like lett å vite hva man skal se etter. Derfor har vi stilt de ansatte på Høyer Trondheim tre kjappe spørsmål om salget som kan gi gode tips.

Spørsmålene vi stilte var som følger:
– Hva mener du er det beste tilbudet denne sesongen?
– Hva anbefaler du kundene å kjøpe på salg?
– Noe ekstra spesielt du mener kundene bør se etter på salget?

ANDRE


1. På herreavdelingen er det mye spennende å finne! Jeg påstår at den mørkegrønne dressen fra Canali er uten tvil det beste tilbudet.
2. Mitt beste salgstips er å se etter noe som kan brukes ved flere anledninger, så det ikke havner «bakerst i skapet».
3. Vi har mange fine ytterjakker til nedsatt pris, så dette er en lur idé å se etter.

LISBETH


1. På veskeavdelingen i første etasje er det flere gode tilbud. Det beste tilbudet må være den store vesken fra Marc Jacobs. Flott å se på, og ikke minst er den veldig klassisk.
2. Jeg anbefaler kundene mine å se etter klassiske ting som gjerne koster litt ekstra, men som man nå kan finne til salgspris.
3. Lommebok og mobildeksel ville jeg ha sett ekstra etter. Slike småting er gjerne bedre å kjøpe til en litt høyere pris, da det er viktig at det også er ting som varer.

ELISABETH

1. Min favoritt på trend-avdelingen er definitivt cashmere drakten fra Creative Collective. Den er så utrolig god å ha på seg, og den varmer godt i disse kalde vintermånedene.
2. Personlig ville jeg ha kjøpt noe som er tidløst, så jeg vet det faktisk blir brukt!
3. I år ville jeg spesielt ha sett etter yttertøy. Vi har helt fantastiske tilbud på yttertøy fra merker som Woolrich og Lempelius. Definitivt noe å bite seg merke i.

INGRID


1. I luxury-avdelingen på toppetasjen kan man finne mye man har ønsket seg lenge til en god pris nå. Vinterskoene mine fra Jimmy Choo bruker jeg nesten hver dag, og den lyse parkasen fra Moncler står høyt på ønskelisten.
2. På salg bør man kjøpe basic. En garderobe er ingenting uten gode basicplagg, og her ville jeg selv definitivt kjøpt av ordentlige kvalitet da dette er plagg som brukes masse. Basic har man alltid bruk for, og da er det veldig greit å få kjøpt plaggene til en rimeligere pris nå.
3. Mange jenter har svært ofte designervesker på toppen av ønskelista. Nå har vi så mange fine som er med på salget, så dette er en svært god investering.

Vi håper tipsene hjelper noen av dere med å få gjort noen skikkelige salgskupp. Ikke glem at vi også sender varer hjem til dere ♥ Ta turen innom butikken, eller ring oss på: 47478000

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Eleganse og komfort: de nyeste herreplaggene fra Polo Ralph Lauren

Oppdag de nyeste trendene fra Polo Ralph Lauren til herre – en blanding av tidløs eleganse og moderne stil. Fra klassiske polo-skjorter til avslappede hverdagsplagg. Her vil du finne klassiske favoritter som passer for enhver anledning! Ta gjerne turen innom Høyer Trondheim eller Høyer Solsiden for å se nærmere på nyhetene. Om du ikke har…

Dame

OTRA EYEWEAR

Otra Eyewear er et internasjonalt solbrillemerke som tilbyr trendy og tidløse briller, med 100% UV-beskyttelse. Solbrillene kommer i flere farger og fasonger – så her er det mye å velge i! Bestselgeren som også har vist seg å bli vår favoritt denne våren og sommeren er modellen Echo. Den modellen har ovale brilleglass, og passer…

Dame

OPPDAG DE SISTE NYHETENE FRA ULLA JOHNSON

Ulla Johnson er kjent for sine feminine og sofistikerte design, og i dette blogginnlegget skal vi vise dere nyhetene som har ankommet! Plaggene i kolleksjonen består av jordtoner, og nydelige mønster som kombinerer luksus med en bohemsk-stil. Du er hjertelig velkommen til å ta turen innom vår butikk for å se nærmere på nyhetene fra…

Herre

Sesongens nyheter til herre

Sommeren er endelig her, og det er på tide å oppgradere garderoben med sesongens nyheter. Fra lette materialer til friske farger, byr herremote på mange spennende plagg og tilbehør som gjør det enkelt å kle seg stilig og komfortabelt i varmen. Vi håper du lar deg inspirere, og dersom du ønsker å se enda flere…