Høyer Trondheim

3 kjappe om salget

Vi er godt i gang med salget, og det er så gøy å se at mange av dere har tatt turen innom oss. Det er mange gode tilbud i butikken, men det er ikke alltid like lett å vite hva man skal se etter. Derfor har vi stilt de ansatte på Høyer Trondheim tre kjappe spørsmål om salget som kan gi gode tips.

Spørsmålene vi stilte var som følger:
– Hva mener du er det beste tilbudet denne sesongen?
– Hva anbefaler du kundene å kjøpe på salg?
– Noe ekstra spesielt du mener kundene bør se etter på salget?

ANDRE


1. På herreavdelingen er det mye spennende å finne! Jeg påstår at den mørkegrønne dressen fra Canali er uten tvil det beste tilbudet.
2. Mitt beste salgstips er å se etter noe som kan brukes ved flere anledninger, så det ikke havner «bakerst i skapet».
3. Vi har mange fine ytterjakker til nedsatt pris, så dette er en lur idé å se etter.

LISBETH


1. På veskeavdelingen i første etasje er det flere gode tilbud. Det beste tilbudet må være den store vesken fra Marc Jacobs. Flott å se på, og ikke minst er den veldig klassisk.
2. Jeg anbefaler kundene mine å se etter klassiske ting som gjerne koster litt ekstra, men som man nå kan finne til salgspris.
3. Lommebok og mobildeksel ville jeg ha sett ekstra etter. Slike småting er gjerne bedre å kjøpe til en litt høyere pris, da det er viktig at det også er ting som varer.

ELISABETH

1. Min favoritt på trend-avdelingen er definitivt cashmere drakten fra Creative Collective. Den er så utrolig god å ha på seg, og den varmer godt i disse kalde vintermånedene.
2. Personlig ville jeg ha kjøpt noe som er tidløst, så jeg vet det faktisk blir brukt!
3. I år ville jeg spesielt ha sett etter yttertøy. Vi har helt fantastiske tilbud på yttertøy fra merker som Woolrich og Lempelius. Definitivt noe å bite seg merke i.

INGRID


1. I luxury-avdelingen på toppetasjen kan man finne mye man har ønsket seg lenge til en god pris nå. Vinterskoene mine fra Jimmy Choo bruker jeg nesten hver dag, og den lyse parkasen fra Moncler står høyt på ønskelisten.
2. På salg bør man kjøpe basic. En garderobe er ingenting uten gode basicplagg, og her ville jeg selv definitivt kjøpt av ordentlige kvalitet da dette er plagg som brukes masse. Basic har man alltid bruk for, og da er det veldig greit å få kjøpt plaggene til en rimeligere pris nå.
3. Mange jenter har svært ofte designervesker på toppen av ønskelista. Nå har vi så mange fine som er med på salget, så dette er en svært god investering.

Vi håper tipsene hjelper noen av dere med å få gjort noen skikkelige salgskupp. Ikke glem at vi også sender varer hjem til dere ♥ Ta turen innom butikken, eller ring oss på: 47478000

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Vårens fineste nyheter fra Moncler!

Endelig har vårens nyheter fra Moncler begynt å komme til både dame og herre! I år er det lyse farger som gjelder, noe som er helt perfekt i en nordisk vårgarderobe. Vi har fått inn flere stilige, nye modeller i tillegg til uslåelige klassikere som aldri går av moten. I tillegg til jakker og vester…

Herre

Vårnyheter fra Stone Island

Vårens nyheter fra Stone Island er endelig  i butikk!Kolleksjonen er preget av freshe farger og klassikere som egner seg godt i en stilig vår- og sommergarderobe. Vi har fått inn både bukser, shortser, jakker, hoodies, crewnecks og t-skjorter, men det forsvinner raskt! Stone Island er ikke tilgjengelig på nettbutikken, men vi sender selvfølgelig uansett! Bare…

Høyer Trondheim

ROTATE

Om du er på utkikk etter noe som kan krydre garderoben må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Den byr på alt fra lekre paljetter til røffe jeans med metallisk overflate som man kan style til både hverdags og fest! Rotate tilbyr alltid det lille ekstra, og vet å lage antrekk som gir…

Dame

Klassiske nyheter til dame!

Dette er nyhetene til den kvalitetsbevisste moteløven! Vi har fått inn lekre nyheter fra flere av våre favorittmerker, som blant annet Moncler, Max Mara, Gran Sasso og Busnel. Tidløst design med det lille ekstra i fantastiske kvaliteter er fellesbetegnelser for disse, og i dag viser vi frem noen favoritter! Dette er vakre antrekk som man…