Høyer Trondheim

3 kjappe om salget

Vi er godt i gang med salget, og det er så gøy å se at mange av dere har tatt turen innom oss. Det er mange gode tilbud i butikken, men det er ikke alltid like lett å vite hva man skal se etter. Derfor har vi stilt de ansatte på Høyer Trondheim tre kjappe spørsmål om salget som kan gi gode tips.

Spørsmålene vi stilte var som følger:
– Hva mener du er det beste tilbudet denne sesongen?
– Hva anbefaler du kundene å kjøpe på salg?
– Noe ekstra spesielt du mener kundene bør se etter på salget?

ANDRE


1. På herreavdelingen er det mye spennende å finne! Jeg påstår at den mørkegrønne dressen fra Canali er uten tvil det beste tilbudet.
2. Mitt beste salgstips er å se etter noe som kan brukes ved flere anledninger, så det ikke havner «bakerst i skapet».
3. Vi har mange fine ytterjakker til nedsatt pris, så dette er en lur idé å se etter.

LISBETH


1. På veskeavdelingen i første etasje er det flere gode tilbud. Det beste tilbudet må være den store vesken fra Marc Jacobs. Flott å se på, og ikke minst er den veldig klassisk.
2. Jeg anbefaler kundene mine å se etter klassiske ting som gjerne koster litt ekstra, men som man nå kan finne til salgspris.
3. Lommebok og mobildeksel ville jeg ha sett ekstra etter. Slike småting er gjerne bedre å kjøpe til en litt høyere pris, da det er viktig at det også er ting som varer.

ELISABETH

1. Min favoritt på trend-avdelingen er definitivt cashmere drakten fra Creative Collective. Den er så utrolig god å ha på seg, og den varmer godt i disse kalde vintermånedene.
2. Personlig ville jeg ha kjøpt noe som er tidløst, så jeg vet det faktisk blir brukt!
3. I år ville jeg spesielt ha sett etter yttertøy. Vi har helt fantastiske tilbud på yttertøy fra merker som Woolrich og Lempelius. Definitivt noe å bite seg merke i.

INGRID


1. I luxury-avdelingen på toppetasjen kan man finne mye man har ønsket seg lenge til en god pris nå. Vinterskoene mine fra Jimmy Choo bruker jeg nesten hver dag, og den lyse parkasen fra Moncler står høyt på ønskelisten.
2. På salg bør man kjøpe basic. En garderobe er ingenting uten gode basicplagg, og her ville jeg selv definitivt kjøpt av ordentlige kvalitet da dette er plagg som brukes masse. Basic har man alltid bruk for, og da er det veldig greit å få kjøpt plaggene til en rimeligere pris nå.
3. Mange jenter har svært ofte designervesker på toppen av ønskelista. Nå har vi så mange fine som er med på salget, så dette er en svært god investering.

Vi håper tipsene hjelper noen av dere med å få gjort noen skikkelige salgskupp. Ikke glem at vi også sender varer hjem til dere ♥ Ta turen innom butikken, eller ring oss på: 47478000

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Herre

Sesongens nyheter fra Moncler til herre!

Et av høstens høydepunkter er når varene fra ikoniske Moncler kommer inn dørene til oss. Moncler tilbyr både det som er trendy og kult, samtidig som de har det klassiske i sine kolleksjoner. Jakkene er av høy kvalitet som egner seg godt i den nordiske vintergarderoben. Det kommer stadig nyheter fra det populære merket utover…

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…