Høyer Trondheim

3 jakker som sikrer deg mot kulda

Gradestokken viser tosifrede minusgrader – kanskje det er best å holde seg inne…?

I Trondheim har kulda slått inn for fullt, noe som medfører at vi er avhengig av en varmere ytterjakke. Hos Høyer finner du en rekke alternativer, og i dag viser Martin tre av de; to fra Moncler og en fra Woolrich.

Bukse Jacob Cohën Skjorte Canali Genser Luca Moretti Slips Roda Skjerf Luca Moretti Sko Santoni Hansker Hestra

 


 

Moncler
Denne jakken er grå, men finnes også i marineblå. Den har et typisk italiensk snitt, da den er smal og med en svak markeing i midja. Til tross for det sportye uttrykket, gjør modellen seg like godt til dressbuksen som til jeans fra Jacob Cohën.

3jakker6

3jakker7

3jakker9

3jakker10

3jakker5


Woolrich
Modellen heter «Teton»  og har et teknisk stoff av polyester og viskose.  Dette gir en vann- og vindavstøtende effekt, noe som er praktisk i det trønderske været. Av de tre jakkene vi viser i dag, er dette utvilsomt den varmeste.

3jakker12

3jakker11

3jakker13

3jakker14

 


Moncler
Denne modellen er kortere enn de andre to. Den veier lite og har et sporty preg, noe som gjør den praktisk og varm når du er på farten!

3jakker3

3jakker

3jakker4

3jakker2

 

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Høyer Trondheim

Drøm deg bort i nyheter fra By Malina

By Malina har lenge vært en favoritt hos oss med sine lekne design og herlige farger.  Det svenske merket har skjønt hva vi ønsker oss, og det er alltid gøy å pakke ut nyhetene som de leverer. I dagens blogginnlegg viser vi frem en smakebit av det du finner i butikk nå! Du kan også…

Dame

Zimmermann news!

Det er ekstra god stemning på Høyer om dagen med 17. mai like rundt hjørnet, vi skimter sol på værmeldingen, og nyhetene strømmer inn! Vi har fått enda en levering fra Zimmermann med fantastiske kjoler i lin og luftige sett i silke. Dette er plagg som gjør at vi ser sommeren tydeligere i horisonten, og…

Dame

GANNI GIRLS

Er du på utkikk etter noen kule statement plagg du kan bruke mye fremover? Da må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Ganni som akkurat har kommet hos Høyer Solsiden. Vi har særlig forelsket oss i den herlige grønnfargen som går igjen i flere av plaggene! I dag viser vi frem noe av utvalget….

Herre

Fire flotte dresser til festsesongen!

Hva er vel kjekkere enn menn i dress? I konfeksjonsavdelingen hos oss finnes alt du trenger for en velkledd og vellykket festsesong. Vi tilbyr dresser i ulike passformer fra str 38 til 66, og utfører målsøm fra merkene Canali og Frislid Trend. Da kan du velge blant hundrevis av design i forskjellige stoffkvaliteter. Vi har også et…