Høyer Trondheim

10 gavetips til farsdag

Hva er en far?

En far er en som alltid er der når du trenger han. En som trøster og støtter deg. Han er beskyttende, men ønsker samtidig å få deg frem. Selv om han er rolig og hjelpsom, er han også en fighter. Han får deg til å prestere. Dette kan til tider være tøft, men belønningen venter. En ekte livsveileder.

Pappa er ”superhelten”. Han gjør seg alltid flid, uansett hvor lang tid eller hvor mye krefter det måtte ta. Alt han tar i blir til gull.

Pappa, du er verdens beste.

Farsdag 8. november!

Ja, som dere kanskje skjønner, så nærmer vi oss farsdag. Søndag 8. november er da far i huset skal få litt ekstra oppmerksomhet. Å vite hva man skal kjøpe er ikke alltid like lett. Derfor gir vi i dag noen fine tips til gaver.

Topp 10 gavetips fra Høyer Molde

1 . Skjerf. Når det gjelder ull er det mange som er sensitive mot kløe. Kashmirskjerfene fra Luca Moretti er myke, praktiske og med en fantastisk kvalitet. Vi har de i mange farger, og mennene elsker dem.

DSC_1693

DSC_1706

2. Slips. Slips er mannens «smykke». Det er det han bruker for å pynte opp et antrekk. Her ser du et slips fra Morris. Klassisk stil, med klassiske farger. Finnes i mørkebrunt, grønt og burgunderrødt.

3. Skjorte. Skjorter er noe menn aldri får nok av. Velg en klassisk blå, eller en litt mer hverdagslig. På bildet under ser du en myk skjorte i bomull fra J.Lindeberg.

DSC_1743

4. Klokke. Klokke slår heller aldri feil. Her ser du en enkel modell med brun skinnrem fra Komono.

DSC_1710

5. Genser. Vi har et stort utvalg av modeller, som vil passe til en hver smak. På bildene ser du to ulike varianter. Den burgunderrøde er en tynn ullgenser fra Sand. Den grå er en tykk, litt røffere ullgenser fra Hackett. Begge genserne kan brukes til hverdags og penere anledninger.    DSC_1697

DSC_1749

DSC_1734

6. Belte. Gode skinnbelter er viktig å ha. Bruk et røffere et til jeans og et penere et til chinos og dress. Velger du et belte som skal brukes til formelle anledninger er det viktig at det matcher med skoene. Ta gjerne en sniktitt i skapet hans før du går til innkjøp.

7. Swims. Å kjøpe kvalitetssko er bra, men det er fort å glemme vedlikeholdet. Spesielt i Norge med slaps, sørpe og salt blir det fort skade på skoene. Forleng skoens levetid ved å bruke kalosjer fra Swims på vei til og fra festen. Husk at det snart er julebordsesong!

DSC_1700

DSC_1741

8. Paraply. Er du lei av at paraplyen vrenger seg og knekker? Invester i en ordenlig kvalitetsparaply, laget i England for skikkelig ruskevær. Da holder han seg tørr hele veien hjem. Denne er fra Fox Umbrellas.

9. Lue. Vi har fått inn de populære luene fra Samsøe Samsøe. Det skader aldri å holde seg varm på en stilig måte.

DSC_1717

10. Boxer. Hvis det er vanskelig å bestemme seg for hva man skal kjøpe, vil boksershorts fra Calvin Klein alltid være en fulltreffer. Vi har også trøyer og t-skjorter fra merket, så her er det mulig å kjøpe et helt sett. 

calvin-klein-underwear-pack-of-3-black-boxer-shorts

Høyer Molde håper tipsene var til hjelp, og ønsker alle en fin uke og lykke til med gaveshopping! 😀

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…

Dame

Høstens farger fra Juicy Couture

Juicy Couture har vært kjendisenes go-to i mange år, og det går aldri av moten! Merket er kjent for sine herlige og spreke farger og myk velour som holder seg bra lenge med nydelig passform! Vi har akkurat fått en ny levering, og nå har vi et stort utvalg av fantastiske farger som er perfekt…