Høyer Trondheim

Velkommen til vår nye blogg

Hipp, hipp, hipp hurra – hjertelig velkommen til vår nye blogg!
Her severes ukentlige oppdateringer fra Høyer Molde, Høyer Solsiden og Høyer Trondheim.
I samspill med kanaler som Facebook (Høyer Molde og Høyer Trondheim), Snapchat og Instagram (hoyermolde og hoyertrondheim)
kan dere enkelt følge med på det nyeste fra butikk.

Stor konkurranse
Dere som allerede følger oss på sosiale media vet at vi feirer med en konkurranse.
Det er lekende lett å delta – du trenger bare å legge igjen en kommentar
på Instagram, Facebook eller bloggen.


redkonk3_DSC1980

Slik gjør du
Fortell oss hva vi skal blogge om!
Det kan være forslag til tema, location, trend, type styling, designer,
hvem som skal stille som modell osv. Tenk gjerne litt utenfor boksen –
den beste besvarelsen blir laget som innlegg.

Her deltar du
Blogg, Facebook og Instagram.
Besvar spørsmål i kommentarfelt knyttet til dette blogginnlegget.

Premie
En valgfri jakke fra Woolrich og
muligheten til å være med på bildene knyttet til  vinnerinnlegget.

Varighet
Konkurransen avsluttes onsdag 07.10.15
Det beste forslaget blir selvfølgelig laget, og vinneren får være med
på bildene dersom han/hun ønsker det.

Så, er dere klare for å la kreativiteten blomstre?
Lykke til – la det beste forslaget vinne! 😀

red_DSC1819

red3PicMonkey Collage

red2PicMonkey Collage

red_DSC2073

red_DSC2117

red_DSC1797

red4PicMonkey Collage

red_DSC1980

Fortell oss hva vi skal blogge om da vel!
Legg igjen en kommentar på Facebook, Instagram eller her på bloggen.

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

84 comments on “Velkommen til vår nye blogg

 1. Ann-Christin on

  Hei.

  Først og fremst gratulerer så mye med nytt design! Rålekkert 🙂
  Jeg ønsker at dere blogger mer om hvordan dere setter sammen antrekkeene deres, da det gir fine ideer når en kjøper. Legg frem produktene, fortell om de og ta bilder av de ansatte med plaggene. Dette skaper inspirasjon for i hvertfall meg og mest sannsynlig mange andre også. En annen ide kan være å blogge om kundene deres og hvilke antrekk de ønsker. Da kan du for eksempel spørre personer som prøver og blogge om hvorfor de velger disse produktene. Da vil det komme frem mange forskjellige stiler og man kan se forskjellige måter å bruke plaggene.

  En annen ide jeg har er kundens innlegg. Der kunden forteller om hvilke produkt han/hun kjøpte og hvordan erfaringer man får. Det hadde vært litt unormalt og spennende 🙂

  Håper dette var noen tips dere likte! Det hadde vært så gøy å vinne! De siste årene har Woolrich stått på ønskelisten, men den har dessverre aldri blitt min. Jeg bruker mye tid på sykehuset og leser derfor mye på nett, og da blir det spennende å se hvordan dere oppdaterer bloggen og hvordan dere velger å poste innleggene. Gleder meg masse til å se hvordan bloggen blir.

  Masse lykke til <3

  Stor klem fra meg

  Svar
 2. Anna on

  Hei!
  Jeg er en 13 år gammel jente fra Trondheim, som synes det hadde vært inspirerende med et blogginlegg om antrekk som kan passe til forskjellige dager. Som for.eks en regndag, skoledag, jobbdag, avslappendedag eller en dag man er syk osv. Jeg bruker mye merkeklær og føler meg komfertabel med det. Jeg bruker jo det mest fordi jeg føler meg vell i det, men bruker jo sefølgelig klær fra andre mindre dyre merker også. Så på en avslappendedag lurer jeg alltid på hva jeg kan ha på meg noe jeg føler meg vell i og fin i. For man føler seg alltid litt bedre når man er vell i det man har på seg. Om man har en blogg for.eks blir det alltid litt enklere å skrive et blogginlegg om man har på seg noe inspirerende klær, som da kunne vært en varm god gul ullgenser fra woolrich.
  De flestest (ungdommens) store drøm er å bli modell eller noe lignende. Da hadde det vært kult å sett et blogginlegg om der dere tar bilder og hvor og hvordan dere har sminket dere osv.
  Hadde vært inspirerende med et blogginlegg om hvordan man kan style kleskapet sitt eller noe lignende med vesker eller noe sånt og hvordan man kan brette klærne osv. I butikker er klærne ofte brettet fint, så hadde vært kult å lære noe tips om sånt.
  Hadde også vært utrolig kult om dere fikk in PJS collectoin.
  Hadde vært utrolig kult å vinne!!!!!

  Svar
 3. Kristine Skogvang on

  Jeg ønsker å se et innlegg hvor dere forteller om hvordan dere setter sammen alle de fine antrekkene deres. Og med tips hvordan kundene deres kan gjøre det samme hjemme, og hva man bør tenke på: f.eks farger, ulike stoffer og fasonger på plaggene 🙂

  Svar
 4. Stine Myhre on

  Jeg ville likt å sett flere innlegg der dere viser til hvordan dere setter sammen antrekkene deres. Fortell mer hvilke stoff de ulike plaggene er, og hvordan stoffet, fargen og formen og det eventuelle mønsteret holder sammen med resten av antrekket. Gjerne vis til det samme antrekket, men med ulike måter å kle det på for å være kreative selv, og hjelpe oss følgere! 😀

  Svar
 5. Thea on

  Hei! Jeg ønsker å lese mer om hvordan man bygger opp en basisgarderobe og hvordan man velger det «lille ekstra» for å piffe opp basisplaggene. Jeg er også opptatt av å vite hva som er populært, så ulike topplister hadde vært morsomt!

  Svar
 6. Linda on

  Hei 🙂
  Superfint, nytt design!
  Jeg har fulgt bloggen deres fast i en lengre periode, og jeg har fått hentet masse inspirasjon hos dere. Inspirasjon kan man vel aldri få nok av, så et ønsket innlegg fra meg er hvordan man kan style ett plagg på mange mulige måter for å skape ulike stiler. Dette syntes jeg alltid er gøy å lese om på en blogg, i tillegg til hvordan dere tenker når dere setter sammen antrekk 🙂 Det å kunne vite hva som ligger bak antrekkene syntes jeg er veldig spennende å høre om, og kanskje også lære for å kle seg med litt forskjellige stiler.
  En woolrichjakke har stått på ønskelisten min i lang tid, og når jeg fikk øye på årets modeller har ønsket bare blitt enda større! På en students budsjett hadde det vært kjempegøy å vunnet! 🙂
  Uansett gleder jeg meg masse til å følge både bloggen deres og på andre sosiale medier videre 🙂
  Hilsen fra en høyerelsker

  Svar
 7. Ingalill Asbjørnslett Ysland on

  Hadde vært kult om et ukentlig innlegg hvor dere blogger om nøkkelplagg. Et plagg for hver uke. Gjerne noe i duren «5 ulike stiler med samme skjørt» eller «5 ulike måter å bruke jakken på». Når man vil kjøpe seg et kostbart plagg vil man jo gjerne bruke det mest mulig, og da hadde det vært super med litt inspirasjon om hvordan man kan bruke det plagget. Ikke bare basic-plagg, men også de plaggene/acessoriesene med litt mer farger, og som til tider kan være vanskelig å «style» til ulike antrekk.

  Og vært kult om dere hadde hatt en blogginnlegg i måneden med «månedens farge», hvor dere tar fokus på en farge, og hvordan det kan freshe opp ett antrekk i hverdagen. Altså litt oppfordring til å bruke litt mer farger i hverdagen enn bare marineblå, svart og grått. Bilder med ulike antrekk hvor dere har brukt den fargen som er månedens farge.

  Kanskje hadde blogginnlegg om plagg som passer til ulike kroppsformer også vært en ting. Vi har jo alle ulike kroppsformer, så litt veiledning innen hvilke plagg man bør bruke om man er kort/lang, store pupper, lange føtter eller lang rygg osv hadde vært noe, og hvilke plagg dere da har å tilby i butikken:-) Her er det jo superflott å «søke etter modeller» med de ulike kroppsfasongene dere ønsker i sosiale medier på eks, facebook e.l, og kanskje belønne de utvalgte modellene deres med et gavekort på eks 200-300,- osv.

  Kanskje en liten «gjenbruks-spalte» eller en bytte-side, hadde vært noe også? Et lite forum eller en slags side dere kan ha i menyen hvor plagg som er kjøpt hos dere kan byttes. Da tenker jeg byttes mellom personer som evt ønsker å bytte sin jakke i en størrelse mindre eller større. Eller ønsker en annen farge og gjerne vil bytte med noen som har i en annen farge:-)

  Og når det blir jul må dere også lage et innlegg om tips til hva man kan kjøpe til kjæresten, far, mor, søster, bror eller venninne:-)

  Håper dette var blogginspirerende!:-) Hilsen Inga

  Svar
 8. Yngve Nordmark Nilsen on

  Heia:)
  Ta mer bilder av de flotte ansatte i den flotte naturen rundt Trondheim og ikke bare i bykjernen:) mye av klærne dere har og spesielt Woolrich har klær som passer til det 🙂
  Mer klestips for hos gutta:)

  Lykke til videre med en flott butikk & blogg 🙂

  Svar
 9. Marte on

  Hadde vært gøy om dere kunne postet f.eks et klesplagg – 3 antrekk eller lignende 🙂 hvordan et klesplagg kan styles på 3 forskjellige måter. Det er en fin måte å vise plagget på, og gjør at man kanskje ser plagget på nye måter enn det man egentlig tenkte ved første øyenkast 🙂

  Ellers, gratulerer med ny og fin blogg 🙂

  Svar
 10. Gøril Linge Five on

  Litt om hvordan dere jobber når dere velger ut nye kolleksjoner. Hva er tanken bak de merkene dere har , hvordan tenker dere i forhold til ulike alders grupper.

  Svar
 11. Sigbjørn on

  Jeg synes dere skal blogge om hvordan en en perfekt dress sitter og ser ut på menn. Mange sliter med å finne ut hvilken lengde det skal være hvor på dressen. Skriv gjerne noe om hvilke farger som passer bra sammen, og husk å få med alle detaljene! Det tror jeg ville vært en meget hjelpsom og interessant blogg post. Bruk de mannlige som jobber på butikkene som modeller, å bruk damene til å fikse på dem. Nå som juletidene nærmer seg kan det være en fornuftig idé. Og ikke minst inspirerende!

  Svar
 12. Geir on

  Jeg synes dere burde poste en blogg om hvordan den perfekte dressen skal sitte. Hvor lang lengde den skal ha på armene osv… ha også med hvilke farger som passer bra sammen. Å husk alle detaljene! Det ville vært en inspirerende og hjelpsom blogg. Bruk de mannlige som jobber i butikken som modeller, å bruk damene til å ordne dem 😉 Nå som juletider nærmer seg med stormskritt har det vært perfekt timing å blogge om dette. Og i sammenheng med det nye merket kan dere blogge om selve merket, men det regner jeg med dere gjør uansett 😉

  Svar
 13. Synne on

  Lag en miniserie fra Høyerbutikkene. Dette kan være kortfilmer med outfiter, sesongens trender, tips om farger og tekstiler som passer sammen, eller fra nøe gøy som skjer i butikken en dag. F. eks: «I dag skal jeg vise deg hvilke overdeler man kan kombinere med dette skinnskjørtet, evt hvorfor passer det sammen». Dere har bygd opp en bra blogg, slik at de fleste av deres kundebase allerede kjenner til ansiktene til de ansatte, særlig de som står som modeller 🙂 Det tar litt tid å lage gode småfilmer, men virker som dere bruker en del tid på foto fra før, så det skal ikke være så vanskelig.

  Svar
 14. Frøydis on

  Gratulerer med nytt design! Hadde vært morsomt om dere valgte ut ett plagg, og laget feks 3 forskjellige antrekk/stiler ut fra dette plagget 🙂 det vil også hjelpe kunden å se plagget på flere måter, noe som igjen kan gjøre at flere vil kjøpe det!
  Et annet forslag er å lage flere forskjellige antrekk innenfor et tema, med nytt tema hver uke eller noe. Her kan man feks ha fest, skole, jobb, jobbintervju, venninnekveld osv 🙂

  Svar
 15. Oda on

  Hadde vært gøy om dere lagde en videoblogg der dere forteller om høstens mote og setter sammen ulike antrekk. Hadde også vært fint om dere hadde vist at feks en jakke passer like godt til hverdags som fest. I tillegg at dere forteller litt om hvert plagg og tilbehøret.

  Svar
 16. Marta on

  Hva med å lage et innlegg om flere forskjellige måter å style ulike basicplagg på. Slik at man både kan bruke dem til hverdag, jobb og til spesielle anledninger:)

  Svar
 17. Rikke on

  Gratulerer med nytt bloggdesign!

  Tips til innlegg:

  «Siste nytt fra Høyer» hvor dere viser det nyeste som har ankommet butikken den siste tiden, med nytt innlegg hver måned. Alle er interesserte i å se hva dere har å by på.

  Slå sammen interiør og fashion. Butikkene har i tillegg til alle klær, sko og accessories mye greier til hjemmet. Lag innlegg hvor dere kan kombinere dette for å få vist sortimentet ytterligere. Høyer er mer enn bare klær!

  Ha egne innlegg for egne stilarter. Ikke alle er fan av de motene som florerer for øyeblikket, så kan være gøy å se hvordan klær og accessories fra dagens motebilde kan skape en litt mer rocka stil, punk, 90-talls etc. Da får man vist kreativiteten sin da.

  Streetstyle-innlegg. Alle liker å se hvordan kjendiser og hollywood-stjerner bærer plagg for å hente inspirasjon til egen stil. Høyer har mange plagg som A-lists bruker, så hvorfor ikke låne bildene til å promotere klær man har i butikken?

  Reiseinnlegg fra turene hvor man gjør innkjøp og ser på kolleksjoner. Det er spennende å få et innblikk i hvordan moteverdenen fungerer i praksis.

  Dagstilbud/konkurrense – at man en gang i måneden promoterer en ting fra butikken som man kan få prosenter på, eller som har en konkurranse rundt. Akkurat som i dette innlegget 😉

  Siste men ikke minst: Julegavetips!! I alle prisklasser.

  Og ha like stort fokus på både dame og herre. Det er kanskje flest damer som leser blogg, men de har jo ofte en mann som trenger noe nytt også.

  —-

  Lykke til med bloggingen – gleder meg til å stikke innom butikken!

  Fingers crossed! xx

  Svar
 18. Ida on

  Lag en bildeserie hvor dere kler opp vanlige folk fra gaten i klærne dere vil vise fram, et blogginnlegg om spennende nordisk klesdesign, hva med et samarbeid med en møbel/interiørbutikk, og eventuelt en frisør? Kan bli kule bildeserier som begge kan bruke. Kanskje dere kan lage en kort serie med spørsmål/mini-intervju med noen av de dere møter når dere er ute på innkjøpsrunder? Sikkert mange dyktige folk i den bransjen som har mange smarte tips og triks på lager. 🙂

  Svar
 19. Oda on

  Hei 🙂 Jeg har lenge fulgt dere på sosiale medier for å holde meg oppdatert på nyheter og trender, da vi ikke har en slik butikk her hvor jeg bor. Jeg synes allerede dere presenterer varene på en fin og variert måte! Det jeg savner litt er små tips og triks, hvorfor satte dere sammen antrekket akkurat slik? Hvordan kan man bruke akkurat det skjrtet på flere måter? Osv. Noe som både er spennende og interessant å høre om i f. eks en video. Dette kunne ha skjedd på ukentlig/månentlig basis, og ulikt tema/vare hver gang. Skjønner dere vil fronte deres egne klær, men ofte kan det også være fint å få styligtiips der dere kombinerer basicplagg de fleste har i garderoben med en vare fra dere, og forklarer hvordan dette vil gjøre et basic antrekk komplett.

  En annen ide jeg har er å vise utstillingsvinduene deres(hvis dere har) å si noe om dem her på bloggen.

  En annen ide jeg har er å ukentlig/månentlig lage en post med denne uken/månedens favoritt. Altså et «musthave», uansett hva det måtte være, alt etter sesong. Dette trenger dere nødnendligvis ikke blogge om, men en fin blogg/instagram/facebook ide.

  Svar
 20. Kristine Amalie on

  Gratulerer med nytt design!

  1. En video kan ofte vise klærne på en helt annen måte enn i bildeform og i tillegg kan dere lage en artig greie av det, dersom tid og ressurser ikke er et problem. Lag for eksempel en videoblogg kalt «En vanlig dag» eller «En vanlig uke». Finn en modell som både kan filme seg selv og bli filmet i løpet av en hel dag/uke. For eksempel Julie. Fokuset skal selvsagt være på klær. La leserne bli med Julie på jobb, møter, lunsjdates, fest, date, i sofakroken, på tur etc. Hvert antrekk legges fokus på før den spesielle anledningen. Film detaljer, skriv gjerne litt enkelt, men forklarende i videoen hvorfor hun tar visse valg. Legg til en feelgood-sang som gir leserne gode vibber og lyst til å kle seg opp for ulike anledninger. Dette blir jo typ. en reklamefilm, men med en morsom vri. Tror det ville blitt originalt og veldig kult!

  2. Ta for dere en helt normal uke og sett opp en plan som ser ála slik ut:
  Mandag: Jobb og møter
  Tirsdag: Kafédate med venninne og shopping
  Onsdag: Date med mannen hjemme og matlaging
  Torsdag: Foreldremøte og tur med hunden
  Fredag: Hjemmefest etterfulgt av byen
  Lørdag: Vin, spill og hjemmekos med venninner
  Søndag: Lek og avslapning med barna

  Deretter vier dere étt blogginnlegg til hver enkelt dag. Gjør noe kult og originalt for hver dag. Sett opp de ulike scenarioene for eksempel, og kjør fotoshoot på en kafé, når du går tur med hunden og in action på jobb. Hovedpoenget med denne uka er jo å vise frem forskjellige antrekk til de mest hverdagslige, men likevel utfordrende gjøremål. Dersom dere på lørdagens festligheter vil vise frem en ny veske: vis den frem i godt selskap av konfetti, ballonger, ost med kjeks og moro i bakgrunnen. I løpet av uka vil leseren ha fått innblikk i mange ulike antrekk, samt hvordan man kan style dem og hva de kan brukes til.

  3. «Bli ny-dag» enten via bilder eller video. Kan være svært inspirerende for kvinner som ønsker en forandring eller ikke er fornøyde med seg selv, å se en video hvor samme type kvinne blir stylet opp, hjulpet på vei og ender opp som fabulous. Jeg tror dette hadde hjulpet mange der ute, og inspirert en hel del til å kjøpe klær og få den samme tiltretteleggingen!

  4. Begynn med en serie. At dere en gang i uka gjør en bestemt ting som leseren kan forholde seg til, glede seg til og bli vant med. For eksempel: «Ukens favoritter». Ta gode og inspirerende bilder av 10 ulike plagg/gjenstander dere liker spesielt godt denne uka. Her er det jo også god mulighet for å få inn nyheter. Kjør på med masse rekvisitter som gjør bildene unike. Glitter, paljetter, perler, interiør, blomster, palmer, blader, sminke o.l. Andre forslag til en ukentlig spalte: «Ukens nyheter», «Ukens stylingtips», «Ukens favorittantrekk», «Ukens beste råd». Poenget med spalten er uansett å gjøre den til en vanesak hos leseren – noe hun kan glede seg til. Det er derfor viktig å gjøre litt ekstra utav den. Skrive godt og langt, bruke flotte bilder og ja – generelt legge litt ekstra arbeid i det.

  5. Dra på en unik location og ta bilder. Motorcrossbane, en strand, på fjellet med utsikt, foran Festningen, i skogen, i en godteributikk, på lekeland, på en øde vei, i en «ørken». Lag en inspirerende bildeserie med fokus på helbilder, nærbilder av alle detaljer og ikke minst også landskapsbilder. På en øde vei står det intet annet enn en veske og et par sko, for eksempel.

  Svar
 21. Marit Johanne on

  Heia☺️
  Jeg synes det er veldig fascinerende å se hvor stor innflytelse et moteikon kan ha på oss og hvordan store kjeder bruker dette som et trekkplaster. Jeg kunne ha tenkt meg å lese personlige innlegg om hvem som er favorittikonet å hvor mye hun/han
  påvirker stilvalget ditt😉 Jeg har mine stilikon som jeg følger tett på instagram og jeg merker at de har en veldig stor innflytelse på meg. Kanskje dette kan føre til at jeg får tips til flere inspirasjonskilder😊

  Svar
 22. Ingrid on

  Hei:) Allerede mye bra! 🙂
  Jeg kunne tenkt meg mer om hvordan bygge opp en god basisgarderobe. Feks, hva man bør ha. Gjerne klesplagg i ulike prisklasser her.
  I tillegg tips til hvordan bruke samme klesplagg i ulike settinger (jobb, venninnekveld, fest osv.) ved å style forskjellig. Under innlegg på bloggen hadde det vært veldig kjekt om dere i tillegg til å skrive merke på varen, også opplyste pris, evt. en direkte link til nettbutikk (såfremt varen finnes der) hadde vært praktisk.
  Ellers mer om veskene dere har, feks hvilke som er praktiske til hva. Gjerne med beskrivelse av størrelse osv.
  Legg også gjerne ut bilde/beskjed på instagram og/eller snap når nytt innlegg er ute på bloggen! 🙂

  Svar
 23. Maj Britt on

  Hei,

  Jeg vil gjerne se hvordan dere kan kombinere ett og samme plagg på flere mulige måter. Er selv student, men samtidig veldig kvalitetsbevist – så jeg prioriterer å bruke litt mer peng på klær når jeg først kjøper. Når man først skal invistere i ett eller flere plagg, er det veldig kjekt å få brukt de på forskjellige måter. På den måten for dere også utfordret kreativiteten deres. 🙂

  Svar
 24. Hannah on

  Heihei!

  Gratulerer med utrolig fint design! Jeg har nylig flyttet til Trondheim selv og er helt imponert over arbeidet dere legger ned rundt bloggen og butikken. Helt fantastisk å følge med på dere.

  I og med at jeg er student tenkte jeg at det hadde vært utrolig kult å lage et innlegg med fokus på gjenbruk av et plagg. Noe liknende «ett plagg- tre antrekk» der man tar for seg et spesielt plagg/veske/sko/e.l. og lager flere antrekk med dette, både til fest og til hverdags. Tror dette hadde fått inspirasjonen i gang hos flere enn bare meg selv.

  Stå på videre!

  Svar
 25. Maria on

  Gratulerer med nytt design! 🙂 Det hadde vært utrolig bra om dere hadde hatt litt mer fokus på de ulike kvalitetene som finnes på klær! At dere skriver litt om f.eks. merinoull, kasjmir, modal osv og forklarer litt rundt hvorfor nettopp noen kvaliteter er bedre enn andre, ulike egenskaper de har, fordeler og ulemper med materialene 🙂 Dette er det ikke fult så mye fokus på og jeg tror folk setter pris på at slik kunnskap også kommer frem! 🙂

  Svar
 26. Ina Lien on

  Hei dere! Gratulerer med nytt design:)

  Høsten nærmer seg, og like etter kommer vinteren. For meg er det viktig å finne en vinterjakke/parkas som både varmer godt, er behagelig og pen. Mitt forslag til innlegg er rett og slett en vinterjakke-guide, der dere presenterer de ulike jakkene dere har og gjerne litt informasjon om de ulike jakkene og merkene. Kanskje velge ut deres favoritt også. For min og mange andres del er vinterjakke ofte en invistering, og derfor er det viktig å finne den rettte for deg. Derfor tror jeg et slikt innlegg ville vært til hjelp for mange:)

  Svar
 27. Julie S. I. on

  Gleder med til å lese bloggen deres! Hadde vært supert om dere blogget om stlier som kommer til å være «trendy» i en tid framover, hva som er sesongens farge, sitte nytt fra designerevarer dere har i butikken videre. Det hadde også vært morsomt om dere hadde noen konkurranser innimellom. Gratulerer så mye og lykke til! 😀

  Svar
 28. Anita on

  Jeg vil gjerne at dere har innlegg der dere kler opp forskjellige kroppsfasonger (ikke bare høye, tynne modeller i str XS😁), og samtidig kanskje anbefaler litt hva son er kledelig ut fra hva dere har i butikk.. Bruk gjerne reelle kunder, og la de komme med sine tilbakemeldinger!☺️

  Svar
 29. Kristin on

  Hurra og gratulerer!
  Jeg tenkte endel på dette, og ville komme frem til et tema eller ide som du ikke finner i alle motemagasiner omtrent samtidig, og kom fram til et «tema» dom jeg vet hvertfall mange jenter kunne tenke seg/vil kjenne seg igjen i. Rett og slett: hvordan se best ut av deg og nye dama til exen når dere møtes i byen.
  Det er jo ingen hemmelighet at vi jenter ofte kler oss for å imponere andre rundt oss, så hvorfor ikke gjøre det litt stilfullt men morsomt, og samtidig gjenkjennelig for de fleste
  🙂

  Svar
 30. Tonje Skulbørstad on

  Hei alle flotte mennesker på høyer Trondheim og solsiden! har desverre ikke vært på besøk hos dere i Molde ennå.. men gratulerer så mye med det nye designet, veldig kjekt for oss som lesere da det ble mye enklere å finne frem!

  Jeg kunne tenkt meg ett innlegg om hvordan man kan style ett plagg på ulike måter, til ulike anledninger. Da kan man jo som student (andre også selvfølgelig) få tips og triks til nettopp det å bruke samme plagg men likevel få det til å se ut som noe helt annet! Her kreves det jo kreativitet, men så flinke som dere er til å style så går nok dette helt fint!

  også hadde det vært supert med en ny vinterjakke fra Woolrich, dødsfine!

  Svar
 31. Maja on

  Hei, jeg ville likt å sett «must haves» for hver sesong både deres og kundenes favoritter og hvordan vi kan style det selv med div. Basics, plagg som både passer eldre og yngre. Hadde også satt pris på om dere kunne skrevet pris under plagene, både her på bloggen og instagram.

  Svar
 32. Nina Sæther on

  Hei og gratulerer med ny flott blogg! 🙂

  Synes dere er flinke til å vise fram nye antrekk, men gode bilder. Bilder av ansatte som er naturlige (f.eks.flirer og tøyser) og nødvendigvis ikke poserer er topp! Det gjør at vi kan gjennkjenne deres personlighet fra butikken på bildene. God service og deres gode humør er jo en av grunnene til at vi kommer tilbake 🙂 Så minn på oss det på bildene.

  Noen gode tips til de på farten, hvordan justere hverdagsantrekket til kveldsantrekk. Hva kan man tilføre/bytte ut for å bli klar for en kveld på Solsiden.

  Tips til de forskjellige kroppsfasongene (store/små pupper/rompe osv) Hva skal man velge for å framheve fordelene 😉 Også i forhold til høyde, hvordan se lengre/kortere ut med tanke på blant annet lengde på bukse/skjørt osv.

  Tips om undertøy. Veldig viktig og har stor betydning for hvordan klær sitter og ser ut, spesielt for oss damer kanskje. En flott, tettsittende og eksklusiv kjole med feil undertøy… :/ Helhetsinntrykket, hvordan de føler seg i antrekket de har blitt anbefalt er jo også en av grunnene til at vi kommer tilbake.

  Dere som jobber der er en fin bukket 🙂 Dere er forskjellige, ung, voksen, dame, mann, lys, mørk osv. Hva om dere tar en og en av alle ansatte og viser deres stil og skriver litt om hvorfor dere liker det slik osv.

  Vi går nå mot høst og vinter, hvordan style favorittskjørtet/kjolen uten å fryse ihjel i Trønderværet 😉

  Hvis gjerne fram de kundene som handler et antrekk hvis de ønsker det, med bilder og en liten tekst hvis de har noen ord å komme med.

  Ellers vil jeg bare si fortsett med det gode arbeidet og lykke til videre! 🙂

  Klem Nina

  Svar
 33. Thea on

  Jeg ønsker meg innlegg der ett plagg vises i flere antrekk. Å kunne ha ett antrekk er vel og bra, men et plagg som kan brukes sammen med mye er ikke alltid like lett. Vis gjerne flere! Noe som lett kan kombineres med mye uten å ødelegge antrekket

  Svar
 34. Ingvild on

  Hei!

  Veldig bra initiativ med ny blogg! Det er kanskje den aller viktigste kanalen for å nå hoved-målgruppene deres.

  Utfordring med å ha blogg knyttet til butikk er at leserne er kundene, og kanskje mer kritiske til markedsføringen bloggen bringer med seg i motsetning til blogger som ikke er knyttet til en enkelt butikkjede. Jeg tror derfor at det er viktig å ha fokus på inspirasjon i motsetning til direkte salg, der salg blir en indirekte faktor av bloggen.

  Så, hva blir vi inspirerte av?

  1 – Kvalitetsfoto
  Selv er jeg glad i blogger med fine bilder. Ta gjerne en tur i bymarka eller ut mot ladestien for å få mer dramatiske og luftige bilder. Da kan man virkelig formidle den knittrende friske høstluften, og hvor godt det er å være ute med varme og fine klær, sko og mer. Man trenger ikke se ut som om man skal på fjelltur med fult Goretex-utstyr om man skal ut på spasertur.

  2 – Klassiske snitt møter trendplagg
  Et annet forslag er å gi ny vinkling til allerede kjente gode kvalitetsprodukter, for Høyer selger både trendprodukter men også klassiske klær og tilbehør. Eksempelvis hvordan bruke en hvit skjorte fra Ganni kan brukes sammen med trendplagg som Holzweiler´s poncho. «Gi nytt liv til tidløse/klassiske plagg». Her kan man vise leserne hvordan man enkelt kan endre et basic antrekk til et mer trendy uttykk gjennom enkle grep, gjerne med innspill fra motebloggere/ stylister.

  3 – Intervju med norske eller nordiske designere
  Vi har mange oppadstormende dyktige norske og nordiske designere, og dere selger flere av disse merkene. La leserne bli inspirert av visjonene bak kolleksjonene, og la merkene få et ansikt! Dette kan gjøre at leserne/kjøperne får et nærmere forhold til norsk/nordisk design, og vil prioritere dette forann andre merker. Det kan vi like! 🙂

  4 – Kvalitetsorientering
  Vi går vinteren i møte. «Må man nødvendigvis bo i Kari Traa hele vinteren, eller har Høyer også trendy ullplagg?» kan kjøperne lure på. Jeg ville blitt inspirert av en litt mer klassy tilnærming av ullplagg, ikke kun den fornuftige versjonen med ull på hud og kombinert med friluftstøy. Ull er så mye og kommer i ulike snitt og utforming. Vis gjerne frem stilige kombinasjoner, kanskje sammen med sart undertøy eller sammen med finklær.

  Håper disse innspillene kan hjelpe litt på vei. Sier ikke neitakk til en fantastisk jakke fra Woolrich 😉

  Klem fra Ingvild

  Svar
 35. Therese on

  Hvordan bygge opp en basisgarderobe hadde vært perfekt for oss 30.000 studenter i Trondheim som bruker alt for mye tid på å finne fram klær til festen og til skolen om morgenen. Vi trenger mer tid til lekser og søvn! 😀

  Svar
 36. Åsne on

  Først og fremst må jeg bare si at dere gjør en fantastisk jobb med nettsiden allerede! Designet er rålekkert og innleggene er godt skrevet – så mye å forbedre er det egentlig ikke 😉

  1. Jeg ville likt innlegg der dere viser nøkkelplagg en bør ha i garderoben, men samtidig kjøre deres egen tvist på antrekket eller legger til statement plagg relatert til de forskjellige årstidene.
  Få med medarbeidere å vis frem deres favoritter, og gjerne ta bilder i naturen! Da blir både antrekk, modell og location spennende og nytt 🍁

  2. Det hadde også vært fint med en guide til å kle deg etter kroppsfasonger ettersom dette er noe mange synes er vanskelig, da dere tar hensikt til størrelser og høyde også. Kan en kle seg etter kroppen sin blir antrekket hundre ganger bedre 😉

  3. En annen ting som hadde vært morsomt hadde vært et innlegg om kundenes favoritter. At dere spør dem fra tid til annen, så ser man også hva kundene liker – dere har jo garantert kunder I ulik aldersklasse så det hadde vært spennende å se hva de velger, og motsatt, ettersom dere når ut til en så bred aldersgruppe 😊

  4. En annen ting som hadde vært utrolig spennende er om dere blogget fre ulike fashion weeks. Jeg følger dere på snapchat og syns alltid det er like spennende. Hadde dere tatt behind the scenes bilder og vist litt av byen det er fashion week I, hadde vært spennende! Også når dere kjøper inn klær, hva får dere til å velge de plaggene dere gjør

  5. Sist, men ikke minst, vist de ansattes stil. Bedt dem beskrive sin stil, favorittdesigner dere selger, på ønskelista demmes akkurat nå osv.

  Håper dere får mange gode svar, slik som alle disse over. Uansett om en vinner eller ikke, så er det alltid gøy å hjelpe. Det er jo tross alt vi som får en flott nettside i gjengjeld! Men jeg må innrømmet – det hadde ikke skadet å vinne en woolrich jakke, som har vært på ønskelisten en stund!

  Lykke til med nettsiden! 😍

  Svar
 37. hedda aamo (@heddaaamo) on

  Hei!

  Jeg kunne ønske at dere blogget flere antrekk og viste hvordan man kan sette sammen kreative antrekk med basisplagg. Kunne også tenkt meg å se flere innlegg om tilbehør, for eksempel til fest, skole og hverdag, og da mener jeg tilbehør som kan gjøre hverdagen mer fashionabel.

  Når det gjelder location er jeg personlig glad i ganske nøytral bakgrunn slik at antrekkene kommer fram, men synes også det er veldig fint når dere får fram fine steder i byene, som for eksempel bryggene i Trondheim.

  Tror at det hadde vært veldig spennende å se flere kunder i innleggene deres også, der man får inn flere ulike stiler ved å spørre vedkomne om hvorfor en er på utkikk etter det plagget og lignende. Jeg tror oppriktig at det hadde vært morsomt å få se hvordan bloggen hadde utviklet seg på den måten, og jeg tror også at mange kunder føler at det er noe de kan bli med på.

  Blir veldig glad når dere blogger om de ulike designerene dere har i butikken, og føler jeg lærer veldig mye nyttig hver gang, så det ønsker jeg at dere skal gjøre enda oftere. Ikke bare om de nye merkene, men også de som allerede finnes i butikken!

  Synes at dere burde komme med forslag til antrekk til alle de ulike aldersgruppene, siden unge voksne og eldre kvinner ikke går med samme type klær. Dette synes jeg dere burde gjøre for å få en liten kontrast på bloggen, og jeg tror dette vil falle i smak hos mange av følgerene deres.

  Jeg tenker at dere i tillegg til å bruke ansatte og familie eller venner av ansatte i butikken, kan bruke kunder som modeller innimellom. Jeg tror det hadde vært veldig morsomt, og det binder butikkmedarbeidere og kunder enda tettere, i tillegg til at kunden får komme enda mer inn i bedriften, og på en helt annen måte enn når du handler der.

  Håper noen av forslagene er til hjelp!

  Svar
 38. Nina Olsen on

  Syns dere skal skrive om hvordan dere i Høyer aktivt tar avstand fra pels og den brutale, barbariske og totalt unødvendige pelsindustrien. Slik kan dere vise at dere tar et etisk standpunkt og motivere og inspirere kunder og til å fokusere på dyrs rettigheter.

  Svar
 39. Julie on

  Hei!

  Jeg har fulgt bloggen og sosiale mediene lenge nå, og finner masse inspirasjon! Noe jeg har lyst til å lese mer om, er om hvilke klær som passer bra til forskjellige kroppsfasonger 🙂 Er veldig interessert i mote og styling, og er enda mer interessert i hvilke farger og former som passer til forskjellige kroppsformer. Hadde vært utrolig kult hvis det hadde blitt mer om det på bloggen i så fall 🙂 Lykke til videre!

  Svar
 40. Andrea Rongved on

  Gratulerer med nytt design! Så langt ser det kjempeflott ut 🙂

  Jeg kunne tenkt meg et innlegg med fokus på gjenbruk, og hvordan man kan style et plagg på ulike måter slik at det passer til flere anledninger. Det er så fort gjort å bli «låst fast» i én måte å bruke et plagg på, men slik trenger det jo ikke å være! Dette gjelder (i hvert fall for meg) typiske basics-plagg. En annen idé er å vise hvordan plagg man har brukt om sommeren også kan brukes nå om høsten hvor det er litt kaldere. 🙂

  Svar
 41. Toril Hornnes on

  Heihei! Her kommer noen forslag fra meg 🙂
  – Jeg ville likt å se forslag til hvordan man kan kombinere klærne på ulike måter. For eksempel «en kjole, fem antrekk» eller «en skjorte, tre antrekk» eller lignende 🙂 Da får dere frem hvorfor man bør investere i god kvalitet, nettopp fordi det varer lenger og gjør at man kan bruke plagget igjen og igjen og igjen ..

  – Ellers hadde det vært interessant med et innlegg med fokus på ulike kroppsfasonger og hva som klær de ulike kroppsfigurene 🙂

  – I tillegg er det jo en idé å legge mer vekt på studentene i Trondheim: blant annet selger dere jo vesker, så hvorfor ikke dele deres beste/fineste skolevesker?

  – «Høstens kåpeguide»

  – Kanskje ha litt mer fokus på detaljer. Hvilke tilbehør er det egentlig som gjelder i høst? 🙂

  – «Vinterens skofavoritter»

  Svar
 42. Iselin on

  Gratulerer så mye med nytt design!! Dere inspirer meg virkelig med de flotte bildene og innleggende deres!! Jeg er utrolig imponert over deres arbeid rundt butikken.
  Jeg ønsker meg et innlegg om antrekk for han og henne til den kommende årstidens festligheter. Jeg synes det er veldig spennende med antrekk som matcher hverandre og synes ikke alltid det er så lett å finne det i butikk. Dette er kanskje veldig standar, men likevel aktuelt utover nå. Northug hadde jo vært den perfekte mannlige modellen til deres flotte dresser!! 😉

  Svar
 43. Lisa Halvorsen on

  Hei! Dere kunne laget korte videosnutter der dere feks. prater om ukas/ månedens trender, hva som er inn og ut etc. Eller skrive om ansattes må-ha-plagg/ accessories. Snart er det jo jul og nyttår, og da er det greit med en «guide» om festlige antrekk i alle prisklasser og for herrene, en dress guide evt. annet pentøy. Når dere har fotoshoot, så prøv kanskje å vis frem klær i naturlige settinger, at det ikke ser for planlagt ut. Greit at modellen står rett opp og ned og smiler inn i kameraet, men det er kanskje litt mer inspirerende hvis hun gjorde noe i tillegg (lese en bok, vente på bussen etc.). Da føles det mer naturlig og vi kan gjenkjenne oss i situasjonen. Har blitt nevnt en del før, men «1 jakke, 5 antrekk» opplegg er jo alltid inspirerende. Spesielt hvis man kan gå fra hverdags til fest. Dere kan også lage en slags bestselger liste, så kundene kan følge med på hva som er populært. Det er jo alltid fint å se nyheter, men feks nå som det er høst kunne det vært greit å se gode varme plagg, ikke bare yttertøy, men basis plagg som kan brukes år etter år. Eller så kan dere prøve dere på studio fotoshoots når dere viser frem klærne, det kan fort minne litt om et motemagasin, men verdt å prøve. Eller noe sånt som «10 plagg under 1000» hvis man er på budsjett eller lignende 🙂

  Svar
 44. Maria Pedersen on

  Hei. Gratulerer med nytt design🎈 Hva med å ha et par trønderstjerner som modeller og varierer litt ifra de andre dere bruker😉 Vært noe å se Northug i en Woolrich på ski i Bymarka😂🎿

  Svar
 45. Anette Omdal on

  Gratulerer med nytt design, det ble veldig lekkert!
  Jeg kunne tenkt meg at dere hadde blogget mer om hvordan man kan bruke et plagg på forskjelige måter og mixe med forskjellige stiler.. Vise bilder Hvordan en kjolen kan brukes forskjellige bare ved å endre litt på tilbehøret, røft, romatisk osv. Kanskje dette også hjelper leserne til å se at et plagg kan brukes på mange måter og ved flere anledninger! 🙂

  Vet at dere er veldig kreativ å flink til å se hva som passer sammen og jeg har selv fått mange gode ideer av dere på Høyer. Det har hvertfall hjulpet meg masse med å se at et plagg kan brukes på så utrolig mange måter, og jeg er sikker på at leserne hadde satt like stor pris på gode tips fra dere som det som jeg gjør! 🙂

  Jeg har lenge vært på jakt ettet den perfekte parkasen, kanskje er jeg så heldig at den kan bli en woolrich fra dere!

  Klem til dere fra meg! <3

  Svar
 46. Susanne on

  Hei! Først må jeg si at det er inspirerende å følge dere både på instagram og på bloggen- dere imponerer med flotte antrekksbilder og gode produktbeskrivelser! 🙂 Når jeg bruker mye penger på et plagg er jeg opptatt av at det er noe jeg får brukt masse, og i forskjellige anledninger. Jeg ønsker at dere i større grad viser forskjellige måter å kombinere et plagg på. Det hadde også vært gøy med flere konkurranser, som engasjerer oss lesere! Hva med en konkurranse hvor det kåres månedens antrekk? Vi lesere hasjtagger Høyer Trondheim i våre egne antrekk på instagram, og dere nominerer de 5/10 beste (alt ettersom hvor stor pågangen er) som vi lesere kan stemme på. Det vil engasjere og inspirere oss lesere, i tillegg tror jeg det vil føre til at dere får flere følgere på instagram og flere lesere til bloggen. Det hadde vært gøy 🙂

  Svar
 47. Sarah on

  Hei, og gratulerer med ny butikk!

  Jeg har selv hatt blogg, og jeg vet at det er ikke alltid like lett å finne inspirasjon til kule blogginnlegg. Derfor tror jeg det kan være lurt å booste blogginspirasjonen med å kick-starte hver måned med et eller flere antrekksbilder som passer den aktuelle måneden!

  Oktober
  Oktober er en rosa måned med fokus på bekjempelse av kreft. Bruk dette! Ha noen rosa elementer inn i antrekket, enten hele plagg, tilbehør eller rosa lepper på jentene. Gjør det ekstra gjennomført og få med noen rosa elementer i selve settingen også. Eksempler kan være rosa ballonger, en rosa sparkesykkel, sykkelhjelm, rosa vegg, kosebamse, kaffekopp – hva som helst.

  November
  November = Movember. Kan de ansatte barbere gro bart? Hvis ikke, bruk løsbarter eller la modellene tegne bart på hverandre på selve bildet.

  Desember
  Jul, advent, snø, lys – her er det mye man kan gjøre. Kanskje lucia? Eller rett og slett bare et antrekk med penklær til julesesongen? En rød kjole til henne, og en pen dress til han.

  Dersom dette blir suksess kan dere fortsette med det til neste år; Nyttårstema (fresh, klar for nytt år), Februar = ski og så videre.

  Masse lykke til! 🙂

  Svar
 48. Frida on

  Hei!
  Jeg synes dere kunne ha blogge om trender, de kommende trendene og de som er nå. Dere hadde kunnet vise hvordan man stylet trendene gjennom antrekksbilder, modellene for antrekksbildene kunne vært kunder elle ansatte i butikken, altså vanlige mennesker i forskjellige størrelser. Location for bildene kan være rundt om i byene der dere har høyerbutikker, det tror jeg hadde vært kult. Ellers kunne dere ha hatt location rundt om i Norge, som f.eks. ved Trollstigen, i en fjellheim eller andre locations som er «skikkelig» norsk. Det kunne også vært kult om dere hadde «portrett-intervju» med designerne, om hva som inspirerer dem, hva de legger vekt på osv. Man kunne også hatt slike intervju om stilikon som lene orvik eller Dorthe skappel, om hva de legger vekt på i stilen sin.
  Når man kommer til høytider kan man ha forskjellige tema, for eksempel kan man til jul ha julegavetips, «det perfekte julebordsantrekket/familiemiddag». Andre ting dere kunne blogget om kunne ha vært tips til styling, «hvordan style den lille sorte», eller hvilke nøkkelplagg «alle burde ha» i klesskapet sitt.

  Svar
 49. Uyen Nguyen on

  Gratulerer med et nytt design!

  Jeg synes dere burde lage innlegg som knytter sammen plagg dere selger i butikkene og som kan ligne det kjendisene har på, type «Kjendis x hadde på dette på fest y. Vi har et lignende alternativ z i butikkene våre!». Det signaliserer at dere følger med på det som er «inn» for tiden og det uttrykkes blant annet gjennom det dere har utstilt i de forskjellige butikkene!

  Noe annet dere kan blogge om er sesongens nøkkelplagg og hvordan man styler disse i forskjellige situasjoner; eksempelvis jobbrelatert, skole, når man ønsker å være mer casual og i mer formelle situasjoner. Også her kan dere knytte plagg og tilbehør dere har i butikken og jeg tror det er noe både menn og kvinner ville likt å lese.

  For å gjøre bloggen mer personlig er det alltid spennende å se på hva de forskjellige ansatte hos dere har på seg og kanskje miniintervju på hva vedkommende tror kommer til å være inn av mote, hva det beste kjøpet har vært, hva klarer du deg ikke uten?, hvis huset ditt brant ned og du kun kunne velge én ting, hva hadde du valgt da?

  Svar
 50. Heidi on

  Jeg vet dette er skikkeligskikkelig utenfor boksen, men gir det en sjanse😃🎉

  Jeg syntes det hadde vært utrolig kult om vi hadde vist fram kjendiser eller kjente personer fra Trondheim eller Molde,som er stylet opp med klær fra høyer, men ikke sånn vanlig som mange tenker. Et eksempel er om feks Pål Andre Helland er med på en fotoshoot på lerkendal der han spiller fotball med en parajumpet el.. (Kan være Vegard Forren på Aker feks.) eller kanskje Marit Bjørge på skitur i granåsen stylet med kjole. Så skriver dere pris på plaggene i innlegget. Dette tror jeg gjør at klærne får mye mere oppmerksomhet pga. måten det er gjort på. Trenger ikke å være noe ofte men kanskje en gang i blandt. 😃👍🏽

  Svar
 51. Unni on

  Hurra og gratulerer med nytt design! 🙂

  Jeg ønsker meg et godt innlegg om nøkkelplagg. Ønsker å se Høyer-ansatte vise frem og beskrive det ene plagget de bare ikke kan klare seg uten. Plagget som kan sprite opp eller komplettere et hvert antrekk. Vi har vel alle et plagg eller en accessory som tas frem igjen og igjen, og igjen? Kanskje skjuler det seg også mange gode historier bak disse skattene? Jeg vil kort og godt se kremen i de ulike Høyer-klessakpene, og lese historiene bak.
  Kanskje dette er et innlegg som kan gjentas med ulike tilnærminger? F.eks. hvordan disse nøkkelplaggene styles til hver enkelt sesong.

  Kom igjen Høyer-folk; her får dere en unnskyldning til å vise frem det ypperste fra garderobene deres! 😉

  Svar
 52. Anna on

  Hei!
  Det er to tema jeg foreslår at Høyer tar opp på bloggen.
  1: At høyer har et bevisst forhold til at de ønsker å kle opp damer, menn, jenter og gutter med normale kropper.
  2: Min mor er 42 år høyt utdannet og har lederjobb i Trondheim. Hun føler seg ukomfortabel i Høyerbutikkene, men jeg trur hun er i målgruppen deres, relativt god råd og bevisst med hensyn på klær. Jeg trur hun ikke føler seg som «overklasse» nok. Overklasse er kanskje et bevisst valg for Høyer, om ikke, kan dette være en målgruppe med potensiale som kan addresseres med en litt mer folkelig atmosfære. Mamma liker jo også klærne veldig godt:)
  Hilsen Anna.

  Svar
 53. Lina Krokbø on

  Hei og gratulere med nytt design! 🙂
  Jeg synes dere allerede har mange bra innlegg.
  Jeg liker veldig godt innlegg der dere setter sammen antrekk og viser det på personer, slik at vi får se hvordan klærne/tilbehøret er på.
  Liker veldig godt at dere viser frem nyheter og hvordan man kan style dem. Jeg kunne også tenkt meg innlegg om hvordan man kan style ulike basicplagg til fest og hverdag. Mange (vertfall jeg) har mange basicplagg, men sliter ofte med å finne ut hvordan man kan style dem.
  Et siste tips til innlegg nå før julegavesesongen starter, er jo selvsagt julegavetips.
  Alt i alt synes jeg dere har veldig inspirerende innlegg, flotte bilder og utrolig mye fine varer.

  Ha en fin høstsesong 🙂

  Svar
 54. Maria on

  Det hadde jo vært veldig fint å kunne lese om jul og julebord sesongen nå som det nærmer seg med stormskritt! Inspirasjon med bilder og videoblogg. Farger, fasonger og ulike designere. Mix og match for dame og herre. Hvordan sette sammen det perfekte antrekk for de ulike kroppsformene.

  Svar
 55. Felicia on

  Något jag hade tyckt vore superkul är om ni gjorde «hemma hos»-reportage då ni turas om att åka hem till de som jobbar på Höyer. Så tar ni bilder av hela klesskåpet samt att personen för dagen får visa upp sina olika favorittantrekk; för vardag, träning, fest, hyttetur, kinodate, sydentur osv.
  Att få se kläderna hemma hos någon i «verkliga livet» skulle ge mig inspiration till att bära era kläder oftare än då det är en särskild anledning att vara väldigt fin.

  Svar
 56. Mette on

  Alle som leser bloggen deres elsker hvordan klær kan bringe inspirasjon og glede inn i hverdagen! Hvordan mote er blitt en del av oss der vi kan få bruke kreativitet og være oss selv. Derfor håper jeg dere kunne fokusert litt mindre på hva som er trendene, men heller rette fokuser mot materialer, snitt og nærbilder av plagg. Selvfølgelig vil jeg se fantastiske antrekk og styling, men jeg tror jeg er en av mange som leter etter plagg jeg faller for, sånn virkelig hardt. Da trenger jeg å se den skjorten fra aller kanter, med fine knapper, strøket krage og i inspirerende omgivelser. Håper dere snapper opp tipset!

  Svar
 57. Kristine Finnset on

  Jeg har tenkt lenge på å bytte min gamle vinterjakke, og i stede for å gå for merkene Canada Goose eller ParaJumper, vil jeg gå for noe mer enkelt med små detaljer. Jeg synes Woolrich jakkene er kjempe fine, og de har lekre pelser.

  Hva om dere skriver et innlegg om hvordan de populære carshoes ble utviklet/oppfunnet, det samme gjelder de klassiske piqúeskjortene. Jeg har selv lest om utviklingen til de spesielle sålene i skoene og kragen på piqúeskjortene, det var ganske interessant.

  Eller så kan jeg selv tenke meg et innlegg om hvordan man stilmessig skal kle seg på bena i vinter. Selv sliter jeg med å finne sko som både er varm og passer de fleste outfitsene mine. Jeg fryser lett på bena men samtidig vil jeg ha det enkelt, klassisk og feminint.

  Hilsen Kristine Finnset, 17 år

  Svar
 58. Celinn on

  1. Innlegg til basic plagg man burde ha i garderoben, som man enkelt kan sette sammen med andre plagg fra høyer

  2. Passform for kvinner, for å se mindre ut, eller for å få mer former.

  2. Enklere looks for gutter som setter pris på klær fra høyer, men som ikke ønsker å se festklar ut til en hver tid

  3. Luksus vs. «Budsjett», finn like klær i butikken som ser nogenlunde lik ut, men som skiller seg bare litt ut i pris.

  4.Ta utgangspunkt i en kjendis sin klesstil og finn outfits som matcher klesstilen

  5. Ta utgangspunkt i en veske, og sett sammen med ulike outfits

  6. Outfits til ulike settinger (bryllup, bursdag, fest, lunsj med eg vennine, Date, juletider)

  7. Ta ungangspunkt i plagg som både kvinner og menn har i skapet (hvit t-skjorte, svart bokse) hvor man enkelt kan skape en perfekt look med noe fra høyer.

  Svar
 59. Stine bangsund on

  Hei, dere har fått skikkelig fint design!:) jeg vil gjerne delta i konkurransen om å vinne en jakke så er her mine ideer om hva dere kan blogge om!:
  Viise flere måter å bruke et plagg på, f.eks at man kan bruke en kjole til en genser slik at det blir til et pyntet hverdags antrekk, en kjole og en fin strømpebukse, en kjole og fine tilbehør til man skal pynte seg osv. Slike innlegg kan man lage om forskjellige plagg som feks skjørt og topper/gensere.
  Jeg liker også veldig godt de innleggene der det blir vist de nye tingene dere har fått inn i butikken. Noe som er et stort pluss med antrekksbilder er bakgrunnen, noe jeg synes dere er skikkelig flink på, når dere har feks kirka osv i bakgrunnen. Det viser at dere har lagt mer arbeid i bildene og innlegget.

  Jeg synes det hadde vært sykt kult om dere hadde spurt kundene deres om hva dems favoritt plagg fra butikken deres er, å lagd et innlegg om det feks 1 gang i måneden. Det viser også at dere inkluderer kundene deres i bloggen å det er også spennende og morsomt å lese!:)
  Eller at dere styler en random kunde og gir kunden en makeover!

  Noe jeg ville satt veldig stor pris på et om dere hadde lagt «guides» til forskjellige plagg: som feks nå som høsten her her så hadde det passet veldig fint med en høst guide til mann og dame der dere viser deres beste tips og plagg som passer til høsten:)

  Svar
 60. Emily Albertsen on

  Super fint og lekkert design! Jeg har egentlig et stort ønske om noe kreativt! Blogginnlegg der dere viser frem klærne med mennesker dere har funnet på gata. Hvem som helst! En drøm for mange er å bli spurt om å bli med på en photoshoot med lekre klær! Deretter, etter photoshooten få liv å si selv hva de synes om klærne og hva de likte med dem! Vi vet alle at klærne er fine og jeg som jobber i klesbutikk selv vet at jeg aldri fremstiller klærne våre på noen som helst negativ måte, men når det kommer fra oss som selgere så tror mange det bare er for salget sin del! Men at det kommer fra den utvalgte på gata som skal få vise frem klærne på bildene som ikke vet noe om de er supert! Modell for en dag, med klerne vi alle bare kan drømme om! Og den gleden den personen som blir spurt vil få! Med det er det flere som blir å dele innleggene! De som blir utvalgt blir å lese bloggen, venner av de, familie og andre! Noe som vil føre til at enda flere mennesker får med seg de nye trendene!
  En mulighet for flere til å føle seg bra!

  Svar
 61. Tony on

  Hei!
  Først og fremst må jeg si at det er inspirerende å følge dere på alle de sosiale mediene! Dere kommer med flotte antrekks bilder og gode produktbeskrivelser! Synes dere er også flinke til å vise fram nye antrekk. Bilder av ansatte som er naturlige, som ikke er «for» seriøse på bilder, er flott! God humor og latter er alltid bra, deres gode service og deres gode humør er jo en av grunnene til at jeg alltid vil komme tilbake, det gjør at jeg også kan komme fullt komfortabel. Jeg ville likt å sett flere innlegg der dere viser til hvordan dere setter sammen antrekkene deres, hvordan man kan forberede ett plagg på ulike måter og til ulike anledninger.
  Synes at dere også kan komme med forslag til antrekk til ulike målgrupper, som for eksempel dere kommer med forslag til de eldre kanskje:) Det hadde også vært flott om dere kom med ulike plagg på sosiale medier, som passer til ulike kroppsformer. Da kunne det vært veiledning for de som er kort eller lang, kraftig, lange føtter osv, hvilke plagg dere rett og slett da har å tilby i butikken:))))

  Lykke til videre!!
  Hilsen Tony

  Svar
 62. Guro on

  Hei!

  Siden jeg var 5 år har drømmen min vært å bli en vellykket motedesigner. Med det ønsker jeg å lære meg mest mulig om de forskjellige designerne som finnes her i verden, spesielt de mest kjente selfølgelig.

  Følger mye med på bloggen til høyer trondheim, så det hadde vært kjempe fint om dere kunne ha skrevet litt om designerne av de forskjellige merkene dere selger. 🙂
  Etter hvert som dere reklamerer for de forskjellige produktene kunne jeg ha tenkt meg å vite litt mere om hvem som ligger bak eller som har skapt denne kreasjonen.
  Bakgrunnen til designeren og hvem denne personen er.

  Det var mitt største ønske til denne bloggen;-))
  Mvh. Moteopptatt jente på 14 år.

  Svar
 63. Anette Bromseth on

  Hei!
  Jeg har flere forslag til hva dere kan skrive om her på bloggen.
  1. Lag et innlegg om antrekk til julebordsesongen, gjerne fra innerst til ytterst, og husk sko og tilbehør. Gjerne vis hvordan par enkelt kan «matche» hverandre. Gjerne ta bildene i en stilig setting, en plass hvor det ser ut som man skal på julebord og ikke inne på butikken.
  2. Lag et innlegg om «nøkkelplagg», plagg alle burde ha i sin garderobe, både til herre og dame. Legg fokus på å vise frem flere alternativ og husk sko, vesker, skjerf og annet tilbehør man kommer langt med. Gjerne vis hvordan nøkkelplaggene kan bli brukt i ulike antrekk.
  3. Lag et innlegg per merke dere selger og fortell hva nettopp dette merke står for, bryr seg om, kvalitet, eventuelle garantier, slik at vi som kunde blir kjent med merkene. Selv er jeg ofte skeptisk til å prøve nye merker da jeg ikke vet noe eller for lite om dem.

  Hilsen Anette

  Svar
 64. Frida Eide on

  Hei!
  hadde vært kult med et innlegg hvordan man kan style plaggene deres når vinterkulde slår inn for fullt. Altså, festantrekk og hverdagsantrekk som er stilfulle, men at man klarer å holde seg varm samtidig. Innlegget kunne også vist hvordan man kan bruke et plagg til forskjellig bruk..

  -Frida

  Svar
 65. Siv Wisløff on

  Hei som fornøyd kunde av Høyer synes jeg det er interessant at dere sender bilde av trendy antrekk , sko og vesker . Både på facebook og instagram. Da gjerne med spesifisert merke og pris. Jeg ser det som en stor inspirasjon å få se nye antrekk hver dag . Mvh Siv PS vil gjerne delta i konkurransen om å vinne en Woolrich jakke . De er de flotteste vinterparkasene .

  Svar
 66. Therese on

  Hei!
  Her kommer mitt forslag til en overveldet blogginnlegg!!
  Dere lager et innlegg retter mot julebordsesongen! Her kan dere også klare å dekke de fleste målgruppene til butikken deres.
  I dag drar ungdommer helt ned til 16 årsalderen på julebord gjennom dens deltidsjobb. I tillegg kan innlegget også rettes i vinkelen mot «julefest» for ungdom/videregående. Innlegget må gjøres med innlevelse. I lokalet som er pyntet opp, og ansatte (+ bloggere som Erica og Anna) pyntet opp i de nye moderne
  julebordantrekkene som kan være til inspirasjon for den tiden vi da går inn i. Det er alltid vanskelig, en skal være ordentlig og klassisk, men også litt frest men ikke for dristig.. Dette innlegget vil kunne være til stor hjelp for mange! Stå på! 🙂

  Svar
 67. Marthe Linn on

  Hei:)

  Det jeg savner å lese er motetips, hva med 1 dag i uken hvor dere poster ukens motetips?

  Også hvilke basic plagg det lønner seg å ha i en hver garderobe som passer til mye og det meste.
  Tips og råd til å style opp forskjellige former og figurer, vi er jo alle fantastiske på hver vår måte og ikke alle syntes det er like enkelt å kle seg opp som man ønsker.

  Legge ut varierende tips av mote som kan passe en hver lommebok, alle ønsker seg litt luksus plagg i hverdagen og passer jo perfekt å finne det hos dere.

  Et blogginnlegg om vinterens trender og farger, gi leserene inspirasjon, fargekombinasjoner og oppfordre til å tørre å skille seg ut eller å tørre å gå kledd som man vil.

  Finne et klesplagg og sette det sammen til flere anledninger. Som en bukse f.eks som kan styles opp og ned:)

  At hver ansatt har hver sin uke hvor de skal vise frem sitt favoritt plagg eller sitt stylingstips.

  Håper dette var til noe hjelp:) Lykketil!

  Svar
 68. Marianne on

  En ide kunne vært å lage noen blogginnlegg fra de plassene som høyer er. Se om det er forskjell på hva som er populært på de forskjellige plassene, hva som blir mest kjøpt osv

  Svar
 69. Bente on

  Hadde vært veldig gøy å lest innlegg om hvordan style klær på forskjellige måter. Og da både bruke basic nøkkelplagg, men også klær som er litt mer spesielle.

  Svar
 70. Julie Helen Evenstuen on

  Hei! 🙂

  Jeg ønsker at dere skal blogge om hvordan man kan sette sammen ulike kreative skoleantrekk, ved å bruke opp igjen noen av nøkkelplaggene uten at det blir kjedelig eller repeterende. Ønsker å få inspirasjon til antrekk som skiller seg ut, men som inneholder stil og klasse. Slik som Høyer-butikkene representerer.
  Synes det er vanskelig å kle seg på skolen uten å være:

  1. Lik alle andre.
  2. Repeterende
  3. For pyntet, eller tvert motsatt.

  Hvis dere har inspirasjon som sørger for å unngå dette, så hadde det vært helt genialt. Inspirasjon som hjelper kundene til å gjøre dem unik og fremheve det de har.

  Mvh
  Julie Helen

  Svar
 71. Selin on

  Drit gøy med nytt design!

  Jeg syns dere burde ha mange forskjellige bloggere, alle er ikke like og det at flere skriver vil gjøre det enklere for fler og kjenne seg igjen i evt. stiler eller klær man burde/ikke burde gå med! Det som hadde vært nyttig og kjempe spennende er å sette fokus på ulike kroppsfasonger og hva som klær de ulike kroppsfigurene best iforhold til klærne dere selger. Å få oppdateringer på månedens nye må ha produkt hadde også vært kjempe en ide! Det er jo så klart ikke lett og blogge om noe hver dag, men kanskje inkludere kundene og spør om å ta bilder av dem i noen av klærne og velge ut noen til dagens kjøp ol.

  Også komme med litt sånn interne ting dere ansatte tenker når dere får varene og ser dem første gangen!

  Det som er gøy er jo å sette fokus på hva som faktisk skjer! Oktober er det ofte fokus på kreftaksjonen og da kanskje sette rosa i fokus! Rundt Halloween lage noe antrekk til en sofistikert stil hvis man ikke skal ut og knaske og knepe, hytteoutfit for eksempel. Kler opp hverandre og lager det til en konkurranse til top 3 for eksempel og tar bildene i vanlige omgivelser som på kafé eller på bussen!

  Svar
 72. Amalie B on

  Hei!
  Gratulerer med nytt bloggdesign, superkult!
  Jeg er stor fan av både butikken deres og måten dere har bygd opp et så flott team med ansatte i butikken. Dere markedsfører butikken utrulig bra med flotte bilder og outfiter til både insta og bloggen deres. Henter utrulig mye inspirasjon fra hvordan dere setter i sammen de fineste outifter, med de nyeste trender og merker, rett og slett utrolig flotte antrekk.

  Hadde vært flott om dere kunne for eks laget en sånn outfit guide til hver av de ansatte, der de legger ut sin favoritt outfit med designer til hver anledning i fem dager. Alt fra casual hverdag til fest 🙂 Gleder meg til å følge med videre på bloggen!

  Svar
 73. Elise shhjølberg Ulfsnes on

  Hei og gratulerer med nytt design!

  Jeg synes det alltid er spennende å høre om de nye plagene som er kommet for sesongen. Sesongens «must haves», kjente plagg som kjendisene rundt om kring har. Folk synes alltid det er morsomt å ha klær som de vet kjendisene har:-)

  Så hadde det vært morsomt med ett innlegg om veien til drømmegarderoben. Der dere viser basisplagg som aldri går ut av moten, og man kan bruke hele tiden

  Det jeg synes er greit, er å vite hvordan kvaliteten på klærne er. Derfor hadde det vært morsomt at dere skriver om hvordan stoffet å kvaliteten på klærne er etter dere har prøvd dem, og eventuelle tips til hvordan man tar vare på dem slik at de holder seg fin lenge:-)

  Så hadde det vært morsomt med innlegg for en hver stil. Antrekk for de som er litt mer vågal av seg, de som er litt rocka eller for de klassiske. Der dere viser plagg som fremhever en hver stil:-) er ikke alltid like lett for folk å vite hva som kler personligheten sin.

  Et innlegg om «bestselgere». Folk flest går etter strømmen og da er det kjekt å vite hva som er «it».

  Svar
 74. Cristine Frøystein on

  Hei! Jeg er en jente på 20 år som bor i Trondheim, hver gang jeg er i byen klarer jeg ikke å dy meg, og må en tur innom butikken. Det er god service og får alltid et smil av de ansatte, samt hyggelig å slå av en prat med 🙂
  Jeg syntes det kunne vært kreativt å spennende å ha et innlegg hvor dere tar bilde av kunder som kommer inn i butikken, gjerne de som skiller seg litt ut, å finne lignende antrekk i butikken å vise «hvordan få stilen til…» Dette er kreativt ved at det ikke bare er de ansatte i butikken som er modeller, men også de på gaten 🙂
  Mvh Cristine

  Svar

Legg inn en kommentar

Dame

Winter wonderland med FUSALP

Når det gjelder skimerker som har klart å forene stil og funksjonalitet, kan få konkurrere med det franske merket Fusalp. Med et arv som strekker seg over seks tiår, har dette merket konsekvent levert ski- og vinterklær av høy kvalitet, kombinert med en estetisk appell som virkelig skiller seg ut. Fusalp-appellen strekker seg langt utover…

Dame

BLACK FRIDAY!

Velkommen til Black Friday hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden! Nå har du en sjelden mulighet til å kapre mange av sesongens varer på 20% til dame og herre! Kryss av det du har på ønskelisten med en god rabatt, tilbudet gjelder kun fredag 24.11. Ta turen innom for å gjøre sesongens beste kjøp! Vi…

Dame

Put your party-shoes on!

Glitter og glam er i fokus for tiden, og en nydelig kjole stråler enda mer med et par lekre hæler som komplementerer antrekket! Ikke nok med at vi har sesongens flotteste antrekk, vi har også et stort utvalg av eventyrlige sko fra mange ikoniske motehus! Med noen vakre sko på beina kan man gi et…

Dame

Antrekket finner du hos Høyer!

Har du en full kalender fremover med festlige kvelder? Er du på jakt etter årets julekjole? Da må du fortsette å bla i dette innlegget.Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden har det kommet masse fine nyheter med både glitter og stas, så du finner helt sikkert noen nye favoritter hos oss. Jul eller ei, så…