Høyer Trondheim

The Stella Story

Hun er datter av The Beatles-legenden Paul McCartney, venninne med Kate Moss, medaljemottaker fra dronning Elisabeth av England, mor til fire og vegetarianer. Stella McCartney er kjent fra mange arenaer, men for oss er hun først og fremst en av verdens mest innflytelsesrike designere.

stella15Da hun i 1995 ble uteksaminert fra St. Martins College of Art & Design, gikk både Kate Moss og Naomi Campbell for avslutningsvisningen. To år senere var hun hoveddesigner for det franske motehuset Chloé. Til tross for en priviligert barndom beviste hun seg raskt som verdig i bransjen. I 2001 inngikk hun joint venture med Gucci-gruppen, og fikk lansere sitt eget motehus.

stella6Hun har designet for alt fra Madonna til den britiske olympiatroppen. Stella McCartney inkluderer ready-to-wear kvinneklær, tilbehør, undertøy, briller, parfyme, barneklær og sportsklær i samarbeid med Adidas. Etikk og samfunnsansvar står sterkt for Stella. Derfor ekskluderes både skinn, pels og PVC fra kolleksjonene.

stella2stella8«You’ll never sell handbags, you don’t work with leather and leather is luxury.»

Vinteren 2010 lansertes Falabella; vesken som spottes på kvinner som Kim Kardashian, Reese Witherspoon og Rihanna. Den har blitt et av merkets desidert bestselgende produkt, og kjennetegnes ved sin markante lenke. Falabella er et prakteksempel på at luksusvesker ikke trenger å være av skinn!

stella17new years eve set 150311

Listen av priser hun har mottatt er nærmest endeløs. I 2013 mottok hun en OBE fra den britiske imperieordenen. Grunnlaget var hennes utmerkede opptreden i motebransjen, og hun ble belønnet med medalje fra dronning Elisabeth. 

stella14

Som dere skjønner er Stella McCartney et av de gjeveste merkene i Luxuryavdelingen hos oss. Hun har en unik evne til å kombinere det minimalistiske med det oppsiktsvekkende. I alle kolleksjoner ser vi stilrene antrekk, men også de mer i øyen fallende. Visningen for vår og sommer 2015 er et godt eksempel på dette. Her er et utvalg!

stella9 stella18stella19stella20stella21stella22stella11stella23Julie // Høyer Trondheim

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

Winter wonderland med FUSALP

Når det gjelder skimerker som har klart å forene stil og funksjonalitet, kan få konkurrere med det franske merket Fusalp. Med et arv som strekker seg over seks tiår, har dette merket konsekvent levert ski- og vinterklær av høy kvalitet, kombinert med en estetisk appell som virkelig skiller seg ut. Fusalp-appellen strekker seg langt utover…

Dame

BLACK FRIDAY!

Velkommen til Black Friday hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden! Nå har du en sjelden mulighet til å kapre mange av sesongens varer på 20% til dame og herre! Kryss av det du har på ønskelisten med en god rabatt, tilbudet gjelder kun fredag 24.11. Ta turen innom for å gjøre sesongens beste kjøp! Vi…

Dame

Put your party-shoes on!

Glitter og glam er i fokus for tiden, og en nydelig kjole stråler enda mer med et par lekre hæler som komplementerer antrekket! Ikke nok med at vi har sesongens flotteste antrekk, vi har også et stort utvalg av eventyrlige sko fra mange ikoniske motehus! Med noen vakre sko på beina kan man gi et…

Dame

Antrekket finner du hos Høyer!

Har du en full kalender fremover med festlige kvelder? Er du på jakt etter årets julekjole? Da må du fortsette å bla i dette innlegget.Hos Høyer Trondheim og Høyer Solsiden har det kommet masse fine nyheter med både glitter og stas, så du finner helt sikkert noen nye favoritter hos oss. Jul eller ei, så…