Høyer Trondheim

The Stella Story

Hun er datter av The Beatles-legenden Paul McCartney, venninne med Kate Moss, medaljemottaker fra dronning Elisabeth av England, mor til fire og vegetarianer. Stella McCartney er kjent fra mange arenaer, men for oss er hun først og fremst en av verdens mest innflytelsesrike designere.

stella15Da hun i 1995 ble uteksaminert fra St. Martins College of Art & Design, gikk både Kate Moss og Naomi Campbell for avslutningsvisningen. To år senere var hun hoveddesigner for det franske motehuset Chloé. Til tross for en priviligert barndom beviste hun seg raskt som verdig i bransjen. I 2001 inngikk hun joint venture med Gucci-gruppen, og fikk lansere sitt eget motehus.

stella6Hun har designet for alt fra Madonna til den britiske olympiatroppen. Stella McCartney inkluderer ready-to-wear kvinneklær, tilbehør, undertøy, briller, parfyme, barneklær og sportsklær i samarbeid med Adidas. Etikk og samfunnsansvar står sterkt for Stella. Derfor ekskluderes både skinn, pels og PVC fra kolleksjonene.

stella2stella8«You’ll never sell handbags, you don’t work with leather and leather is luxury.»

Vinteren 2010 lansertes Falabella; vesken som spottes på kvinner som Kim Kardashian, Reese Witherspoon og Rihanna. Den har blitt et av merkets desidert bestselgende produkt, og kjennetegnes ved sin markante lenke. Falabella er et prakteksempel på at luksusvesker ikke trenger å være av skinn!

stella17new years eve set 150311

Listen av priser hun har mottatt er nærmest endeløs. I 2013 mottok hun en OBE fra den britiske imperieordenen. Grunnlaget var hennes utmerkede opptreden i motebransjen, og hun ble belønnet med medalje fra dronning Elisabeth. 

stella14

Som dere skjønner er Stella McCartney et av de gjeveste merkene i Luxuryavdelingen hos oss. Hun har en unik evne til å kombinere det minimalistiske med det oppsiktsvekkende. I alle kolleksjoner ser vi stilrene antrekk, men også de mer i øyen fallende. Visningen for vår og sommer 2015 er et godt eksempel på dette. Her er et utvalg!

stella9 stella18stella19stella20stella21stella22stella11stella23Julie // Høyer Trondheim

Visste du at du kan betale med VIPPS hos oss? Vi sender varer over hele Norge. Ta kontakt for å bestille:

Høyer Trondheim: 47478000
Høyer Solsiden: 73510996

Legg inn en kommentar

Dame

De råeste kjolene fra Rotate!

Om du er på jakt etter en festkjole som skiller seg ut i mengden må du sjekke ut den nye kolleksjonen fra Rotate! Rotate leverer nydelige kjoler som alltid har det lille ekstra. Markerte midjer, voluminøse ermer og fantastiske farger er noe kjolene har til felles. Hvilken er din favoritt? Her kan du klikke kjolene…

Høyer Trondheim

By Malene Birger

Hos Høyer Solsiden har vi en egen By Malene Birger Shop som bugner av nyheter om dagen! Varm og herlig strikk, flotte vesker, og fine kvalitetsplagg til basegarderoben. By Malene Birger er typisk dansk med anvendelige plagg du kan bruke uansett anledning. I dagens blogginnlegg viser vi frem noen av bestselgerne! Et herlig antrekk i…

Dame

Sesongens jakker fra Moncler til dame!

Dette innlegget vet vi mange har ventet på, nemlig hvilke vinterjakker som har kommet fra Moncler! Moncler er et av våre mest populære merker, og jakkene forsvinner raskt. I dagens blogginnlegg viser vi frem hva som har kommet til nå! Vi sender selvfølgelig Moncler også, og du kan bestille ved å sende oss en melding…

Dame

Høstens farger fra Juicy Couture

Juicy Couture har vært kjendisenes go-to i mange år, og det går aldri av moten! Merket er kjent for sine herlige og spreke farger og myk velour som holder seg bra lenge med nydelig passform! Vi har akkurat fått en ny levering, og nå har vi et stort utvalg av fantastiske farger som er perfekt…